Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ders çalışman için tebrik ediyorum seni, hem de ağrıyla mideyi rahatlatacak eski usullerde haşlanmış patates geliyor aklıma, rennie, talcid tarzı ilaçlarıda içebilirsin...

sabah ilk kahve içiyorSun sonra midem ağrıyor diyorsun Beybi
O kahveyi çıkar önce bi süre hayatından

ben hep içerim, mide ağrısı çekmedim hiç :44:

Kaçar tane mekik çekiyorsunuz?tam olarak kalkarak mı yoksa yarım mekik mi,bir de jillian nedir,önceki yazılarınızda okudum,merak ettim:)

200 tane mekik çekiyoruz Mekik nasıl çekilir? video - YouTube
bu videodaki gibi, 20*10 veya 50*4 olarak çekebilirsin.jillan dediğimiz fittnes hocası, videoları var 30 gün boyunca yapıyoruz,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html bu topikten ayrıntılı olarak inceleyebilirsin

Mekik nasıl çekilir? video - YouTube
burada 3. adım var, en önemlisi o, bel boşluğunu kapatmadan karına yük bindiremessin, bel boşluğunu aşağıdaki video güzel anlatmış
Ebru Şallı ile Temel Pilates Hareketleri ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube bak açık halinde elin giriyor o boşluğa, mekik çekerken kesinlikle boşluk olmamalı, karnı içeri çekip, kubiği kaldırıp, sırtı yere yapıştırmalısın...

dün yediklerim

kahvaltı 2 dilim kepek ekmek
domates
peynir
biraz reçel

kahveli light süt

çorba 1 dilim ekmek

akşam 2 büyük köfte
yoğurt salata

menü güzel, kahveli light süt çok tok tutuyor beni...

Menün çok hafif her zaman ki gibi tebrik ederim.

Özellikle sahurda bu şekilde beslenip saatlerce bir şey yememek kan şekerini ne hale getiriyordur kimbilir mattika.

ekmek karbonhirat, peynir protein. meyve de var daha ne olsun. kahvaltı işte.

Son düzenleme:
Bugün oruçlu değildim cancişler çarşambaya kadar da tutmayacagim çünkü ev bir ahır oldu adeta bugün sabah 11 de kalktım ve korkunç atıştırmalı bir gündü ben de akan yemeğini yemedim yemek sonrasi atistirmaliklari savuşturdum ve sanirim saat 12 30 gibi yatabilicem
Bir de sabahlari gec kalkip kahvalti yapmadigim gunler ben zincirinden kopmuş öküz gibi oluyorum ne bulsam saldiriyorum resmen :0
Çarşamba gününe kadar erken kalkıp öğünleri atlamadan devam edicem na buraya yAzdim

Ayricana dünki jillien sonrasi sirt kaslarim cok agriyo

Bugün pilates günü

Bir de fikri olan vardir belki ben bacaklarimdan ve popomdan kilo almiyorum ust bedenim kilo aliyor ve iri bi goruntum oluyor belimin üstüne minder sarmisim gibi bi gorunru oluyor ve takdir edersiniz ki cok igrenc bi tipim oluyor
Simdi ben ust bedenimi kaslandirip iyileşmek de istemiyorum ama aktif olarak calismayinca oralardan kilo da veremiyorum
Napcam la ben
Gerçi gecen yil dogumdan sonra daha hayvaniymisim resmen akrep nalan gibiymisim ayol simdi kollar falan bayaa bi inceldi belimin ustundeki o görüntü bi hayli küçüldü falan

E ama hala 10 kilom var mi
Var
Durmak yok bu hafta telafi edilecek

Son düzenleme:
Ayrıca bugun twitterda bi diyetisyen yazmisti

Insan kendini incelemiş sekilde hayal edemezse beyni buna inammaz ve zayiflamasina engel olurmuş hep

Ben bu gunden itibaren Zayıflama telkini dinliycem bi de zayif bi resmimi buzdolabının kapağına assam iyi olur :-o

Bi de hani niye eklemediniz beni instagramdan ayol

zayıflama telkini ne ki... herkes gezmelerde herhalde
dünkü sahur: yarım yufka, light ton balığıyla dürüm yaptım
iftar:1.5 kepçe mercimek yemeği
2 top light özsüt sade dondurma
şekersiz türk kahvesi

dışardaydım jillian yapamadım ama pilates yapıcam şimdi...
sahurdada: az yağlı kıymalı gözleme yiyeceğim...

sabah ilk kahve içiyorSun sonra midem ağrıyor diyorsun Beybi
O kahveyi çıkar önce bi süre hayatından

Kesinlikle haklısın, bir süreliğine kahveyi çıkarıyorum hayatımdan ..
En azından bir kaç gün, çok da seviyorum.

dün yediklerim

kahvaltı 2 dilim kepek ekmek
domates
peynir
biraz reçel

kahveli light süt

çorba 1 dilim ekmek

akşam 2 büyük köfte
yoğurt salata

Tebrik ederim bak ne güzel geçirmişsin günü.

Yaş evet önemli bir faktör olabilir ama kesinlikle öyle 2 kat falan etkilemiyor. Vücudun bence alıştığı için değil, tam zayıflamaya çalışırken sen kaçamak yapıyorsun hoop tartı yukarı çıkıyor, sonra az yiyorsun normale dönüyor ama her seferinde az yiyip sonra kaçamak yaptığında vücut besinsiz mi kalıyorum korkusu ile daha çok tutacaktır kiloları vücudunda, hatta bu döngüden dolayı sık sık diyetini bozan kişilere diyetisyenler 6 ay diyeti bırakıp vücudun bu korkuyu üstünden atmasını tavsiye ederler.

peki yemek isteğimi nasıl engellicem???

midemi nasıl küçültücem????

oruç tutsam midem küçülür mü acaba??

Ne yazık ki bu işin tek çözümü irade, bir süre yemeyip kendini tuttuğunda o mide ister istemez küçülüyor.Yoksa hepimizin kiloları var, bu kiloları aldıysak en başta hepimiz çok yiyorduk, kendimizi tutarak da azaltıyoruz.

Midem benim ciddi anlamda ağrıyor eğer kendimi sıkıp ağrıyı başka bir yere vermeye çalışmayıp kendimi bıraksam muhtemelen acildeydik, rennie, talcid falan hiç işe yaramıyor, ya da bilmiyorum belki içmesem daha kötü olur ama 4-5 tane içiyorum.
Kahve de tabiki herkeste ağrı yapmaz ama benim midem de hem reflü hem gastrit var, etkilenecek yer arıyor zaten bir de ders çalışırken de içince biraz fazla oluyor sanırım.

İyi atlatmışsın dünü iyi olmuş, yoksa sonra pişman olacaktın.

Bölgesel kilo konusunda ben de sıkıntılıyım, direk basenlerden alıyorum, belim ciddi anlamda ince, hatta eşim bir karışım kadar belin der kilom var falan deyince ama bölgesel çalışma çok etkili, üst beden için çalıştığında kaslanmaz eğer ondan tedirgin oluyorsan emin ol. Erkekler bile vücut geliştirme için ne kadar uğraşıyorlar, kadınların vücutları kas yapmaya onlar kadar müsait değil zaten hormonlardan dolayı.
Özellikle şu Ebru Şallının Üst beden için hazırladığı pilates programını deneyebilirsin.

Bunda da hem fikirim, düşünce gücü çok önemli, kendini ciddi anlamda inandırırsan çok daha kolay oluyor kilo vermek.

Bi de nerdesiniz cancislerim neden bu kadar tenha bizim grup yaaa

HAfta sonu olunca herkes bir yerlerde oluyor ondan çok tenha oluyor gerçekten.

Senin şu özgün dürümlerin çok güzel oluyor.

Benim dünkü menüm de pek iyi değildi.

Sabah 1 simit yedim, biraz peynir ve çayla.
Öğle gibi 1 tane magnum yedim, kolay kolay yemem magnumu dondurmayı daha az kalori yiyeyim ikisi de dondurma diye ama dün canım çok istedi, hatta bir süredir istiyordu ahh şu reklamlar yok mu ? Hıı bu arada eşim hamburger ve patates kızartması yerken yemedim, maden suyu içtim.
AKşam da biraz makarna ile yoğurt yedim, normalde makarna yiyince ben ertesi gün baya bir artı çıkardım ama çabuk giderdi, bu sefer eksiyi gördüm.

dün tam bir karbonhidrat günüydü.nedense ekmeğe saldırdım. sabah nerdeyse yarım ekmek yedim çok sıcaktı yeni çıkarken aldım fırından...(((( öğlen çorba ekmek... akşam peynirli pide... offf yazarken utandım ve bugün tartıda yine 1 kilo fazla....

neyse oldu artık bugünden itibaren gerçekten dayanamadım canım çok istedi falan gibi cümleleri çıkarıyorum... dün bir elbiseyi çok beğendim ama 42 yoktu 44 büyük geldi 40 bedenin fermuarı kapanmadı amaaaa bu sabah onun 40 bedenini aldım ve ben ona gireceğim... başaracağım..

demekki ekmek bende direk kilo artıran bişey bu nedenle yememeye çalışıcam(hele de beyaz ekmek)

bu hafta çok dikkat edeceğim bakalım ne olacak regl bitti spor yapmamam için hiç bir sebep yok ve eşim şehir dışında çarşambaya kadar yani herşey uygun yapmak istediğim herşeyi yapabilirim bu hafta.. gece geç saat hadi şunu yiyelim demeyecek kimse...:)))

iradem ve ben başbaşa olacağız...ve desteğiniz ve önerileriniz lütfeeennn.....

Kime neyin yaramadığı değişiyor tabiki o yüzden kendimizi tanımak çok önemli beslenmede.

Dün ben de kıyafet bakıyorum, neyse beğendim bir şeyler beden bakıyorum geldi oradan kızın birisi kaç beden arıyorsunuz dedi 40 dedim. 34-36 vereyim bir deneyin diyor. Tövbe tövbe oradan bakınca sıfır beden gibi mi görünüyorum diyesim geldi de sustum.
Sonra zorla 38-40ı aldım

belin çok ince olduğu için kesinlikle doğru giyinirsen çok ama çok zayıf görünürsün... bu nedenle bence demekki çok zayıf görünüyorsun alt bedenin belki 40 ama sanırım üst bedenin 36 bile olur helede kolların da inceyse çok zayıf görünürsün eminim

Belim gerçekten ince, kollarım da öyle tamam genelde benim abarttığımın, daha zayıf gösterdiğimi söylerler ama ne olursa olsun o basenle hakaret eder gibi 34-36 da denmez ki. Üstüme 36 falan rahat oluyor da altıma bakıyordum kıyafet üstüme değil ki.
Bir de mağazalarda bunu çok yapıyorlar bedeninden küçüğünü söylemeyi, heralde kadınlar hep kilolarından şikayet ettiğinden moral düzeltmek için falan.

bu resimde ki gibi( en sağdaki kısa tshirtlü ) giyinirsen vücudun çok güzel görünür örneğin dar uzun etek üstüne bol thirt...yani zayıf alt bedenini ortaya çıkaracaksın geniş üst bedenini bol giysilerle gizleyeceksin... örneğin uzun penye atlet tipi dar bir penye elbise giyebilirsin üstüne ortadaki resimdeki gibi bol file bir bluz...hem çok moda şu an.... yada dar yırtık olabilir yada taşlı işli olabilir bir Jean... üstüne bol omzunu açıkta bırakan salaş bir bluz.... yani güzel olanı öne çıkarmak vurgulamak beğenmediğini kapatmak gizlemek mantık... beğendiğin yerlerde çarpıcı renkler beğenmediğin yerde gri siyah kahve gibi dikkat çekmeyen renkler kullanabilirsin

buna dikkat ediyorlarsa çok güzel ama ben genelde etmeyene rastladım kızımla alışverişe giderdik direk çocuğa size olmaz.. size göre yok bizde derlerdi her alışveriş hüsran olurdu çünkü yaşı küçüktü 17 18 yaşında ama beden 44 46 idi.. anne bluzlarını getiriyorlardı tabiki bu olur diye çok üzülüyordu...

ama şimdi s xs falan oluyor çok mutlu... alışveriş keyif oldu nihayet kilo verince...

Ergenlik döneminde de öyle denmez ki zaten istediği gibi giyinememek üzerken bir de böyle söylerlerse ama işte kızın sonunda başarmış ve daha önemlisi kilo almayarak başarısını devam ettiriyor.

Kahve içmeye o kadar alışmışım ki, çok zorluyor, baş ağrısı da yapıyor. Ben de bağımlılık mı yapmış bu kahve ki ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…