Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor, sende makarna o etkiyi yapmış olabilir... magnum mu...ımmmm valla canım istedi

ablacım en azından hatanı anlamışsın, karbonhidrat hepimiz için zararlı malesef... olabildiğince uzak durmamız gerekiyor... fırsattan istifade sporda yaparsan süper olur bence

Kahve içmeye o kadar alışmışım ki, çok zorluyor, baş ağrısı da yapıyor. Ben de bağımlılık mı yapmış bu kahve ki ..
evet bağımlılık yapıyor malesef, vücut istiyor kafein, ama 2-3 gün dayanırsan normale dönüyor hemen...

açık lise sınavlarında görevliydim, 3 saat uyuyabildim, yorgunluktan ölüyorum

Benim vücudum her gün şaşırıyor kaçamağım hep olduğu için ama yine de bedenime de makarnaya da teşekkürlerimi sunuyorum.
Bitki çayı içeyim dedim bugün bol bol midem sinyal veriyor hafiften ağrıyarak bir kahve iç ortalığı yıkarım diye ondan cesaret edemiyorum yoksa ..
Uykusuzluğa hiç dayanamam bence ilk bulduğun yere yat ve uykunu almadan kalkma

Ya telefondan da yazmasi ne kadar gicik yaa

Cevap yazicam hepinize tek tek de bak usendim gene

Sabah erken kalkacam dedim kalkamadim
Saat 10 da kahvaltı ettim 2 dilim ekmek biberli kekikli peynirli omlet 1 dilim peynir
Domates 1 cay kaşığı tereyağı ve böğürtlen reçeli ni de bi parça ekmege bandirdim bu arada
Sonra pazara gittim geldim meyve aldım bol bol
Aldım da iyi mi oldu
Olmadı tabisi
Geldim gectim meyve tirtikladim
Ogle yemegibi de saat 3 buçuk gibi yedim
Tavuk göğüs-sote yaptım acıli falan hatta uzerine attigim pul Biber akcigerime kaciyodu Ölecektim az daha
Yaninda da yogurtla yedim

Esime aksam tavuk dolma yapiyorum da ben sofraya oturup pilav falan yemiycem sadece gogus yiyip kalkarim diyorum (yakinda gidakliycam gibi geliyo) yemeksonrası da atıştırma yapmak yok bugün Jillien günü ayrıca dun pilates süperdi 40 dk ya yakin yaptim mat plates yapiyorum sadece
Öpücükler kızım ağlıyor

Kahve içmeye o kadar alışmışım ki, çok zorluyor, baş ağrısı da yapıyor. Ben de bağımlılık mı yapmış bu kahve ki ..

benim de şu hayatta en sevdiğim şey kahve.. hadi bi yerde bi kahve içelim cümlesi bile bana heyecan veriyor.
her yemekten sonra bir tane sade türk kahvesi içsem çok mutlu olucam ama gün de bir tane içmeye çalışıyorum selülit olmasın zararlı olmasın diye..nescafeyi de kafeinsiz alıyorum ama bıraksam kendimi saat başı içebilirim..

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-07-21 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Elma[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sütaş Light Süt (%0,1 yağ)[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.4 LİTRE[/TD]
[TD="class: kgor4"]136[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yoğurtlu Biber[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]210[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]SEK light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Civil Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: kgor4"]691 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben o gün ne yesem neye yüklensem mutlaka takımdan birisi de benimle aynı durumda oluyor.
Normalde 1 meyve sınırında bırakmaya çalışırım ama bugün başım çok ağrıyınca dedim meyve yiyeyim şekerli iyi gelir belki ama kahvesiz geçmedi.

Pilavı yemezsen çok iyi olur, tavuk da sürekli yenilince çok sıkıyor, ben bir ara dukan yapınca şimdi nadir yiyebiliyorum.

Türk kahvesinin selülit yaptığını düşünmüyorum hatta böyle olmadığını söyleyen bir sürü araştırma var, nescafe de yapsa ben de yapardı ama bilmiyorum onu tam.
Ama çok büyük bir keyif gerçekten, her kahvem benim için de ayrı keyiftir, hele eşimle evlenmeden önce kahve içmeye giderdik özel olarak bazen, kahve içerken ki sohbet hep ayrı gelirdi, şimdi de bazen benim keyfim olmazsa eşim yapar kahve sonra fal bakar gibi yapıp beni mutlu edecek şeyleri sıralar
Kahve üstüne ne kitaplar ne şiirler yazılmış, şimdi ben ne yazsam az gelir ki.

10 numara menü olmuş tebrik ederim.

Bugün biraz fazla tıkınmış olabilirim ama çoğu baş ağrımı geçirir mi diye aradığımız alternatiflerdendi.
Sabah az bir şey şakşuka ile kahvaltı için hazırladığım pizzalardan 1 dilim yedim.
İlerleyen saatler 1 elma ve 2 şeftali yedim, bu bence biraz fazlaydı malum meyve şeker deposu ama şekerli şeyler baş ağrısını hafifletir diye düşündüm.
Akşam paşa kebabının yarısını yiyebildim, porsiyon da büyük değildi, 3-4 tane kalamar ( canım çok istemişti ), 1 bardak meyve suyu, 1 tane de baklava yedim.

ben buraya katıldığım günden bu yana ilk kez senin bu kadar çok yediğini görüyorum kahve tok tutuyor sanırım insanı kahve içtiğinde hiç bişey yemiyordun.

ben buraya katıldığım günden bu yana ilk kez senin bu kadar çok yediğini görüyorum kahve tok tutuyor sanırım insanı kahve içtiğinde hiç bişey yemiyordun.

Gerçekten belki de ondan yemiyorumdur ben normalde ama kahve içebilecek kadar iyi olana kadar mecburen idare edeceğim , yine de az yemeye çalışırım yarın.

ten inceciksin az ye diye yazmadım canım yaaa... ye tabiki nasılsa ayarlıyorsun sen ...

ye ....diyen bir takım arkadaşı da iyi değil sanırım. ne bilim yarın az yerim yazınca sen üzüldüm öyle yazdığım için....

bilemedim şimdi ne diyeceğimi...

Söyle söyle tut o pis boğazını de de kahveyi bıraktım diye ne bulursam mideme indirmeyeyim
Daha dondurma da yiyecektim de kalmamış dondurma

Jillien li ve terli dakikalar baslamak uzere kenksler
Ben bugun cok meyve yedim

Ben meyve cok yedim bugün

Meyve çok yedim bugün ben
Çok yedim meyve ben bugun

Ne demek istediğini aldınız mı

Az önce iki incir yedim yeminle

Allah belami verecek
Neyse ki emziriyor olmak biraz hafifletiyor acimi

Ben yine de Yarın klasik pazartesi dünya diyete başlama gününe uygun olaraktan
Daha bir sıkı tutayım kendimi
Ayrıca ben cumadan beri hiç tartılmıyorum
Persembeden beri de ara vermeden jillien-pilates döngüsüne devam bugün 4. Gün
Cuma gunune kadar tartı ne duruma gelecek göreceğiz

Ayrıca
Beni bu düzensiz uykular mahvetti
Aha yarım saat Spor duş
Daha iftar Sofrası mutfakta kızı zor uyuttum
Mutfak toplanacak derken saat 1 i geçecek ee sahur oldu sonra hazırla ye iç yat derken oldu mu sana 3
E bu kadın sabah 8 de kalkıyor

Kata bahtim kör talihim
Öpüldünüz ciğerim
Eyvallah

bence de bu hal nereye varacak, ortalığı topla yat, sahura kalk. kısa kısa uykular.
ama ben deli miyim kilo vereyim bi çocuk daha istiyorum
haftasonu gayet güzeldi bu akşama kadar, güllaç, su böreği ve mantı vardı menüde
neyse ki ölçüsüne dikkat edebildim ama az yesen de cıss hepsi.
bir de wc sorunu var tam 2 gündür, oruç tutanların bi önerisi var mı ne yapmalı

pazartesileri tartılalım biz yine. kilo alanları kaçamak yapanları dışlayalım

Jillien li ve terli dakikalar baslamak uzere kenksler
Ben bugun cok meyve yedim

Ben meyve cok yedim bugün

Meyve çok yedim bugün ben
Çok yedim meyve ben bugun

Ne demek istediğini aldınız mı

Az önce iki incir yedim yeminle

Allah belami verecek
Neyse ki emziriyor olmak biraz hafifletiyor acimi

Ben yine de Yarın klasik pazartesi dünya diyete başlama gününe uygun olaraktan
Daha bir sıkı tutayım kendimi
Ayrıca ben cumadan beri hiç tartılmıyorum
Persembeden beri de ara vermeden jillien-pilates döngüsüne devam bugün 4. Gün
Cuma gunune kadar tartı ne duruma gelecek göreceğiz

jillian çok yoruyor beni ya, hani pilateste yat yere yap sporunu, jillian öylemi, yerlerde sürünüyorum resmen emzirdiğin için kaçamaklar var ama pilav yememen çok iyi olmuş... aylardır yiyemiyorum ben 58 i görünce yiyeceğim

kafeinsiz nescafe olarak neler var, ben baktığımda hepsinde kafein vardı :44: kafeinin miktarı var onu geçmediğimiz sürece selülit oluşumu yapmıyor, aslında içindeki kafein metabolizmanın hızlanmasını da sağlıyor bir bakıma... ben spor yapmadan önce mutlaka içeirm, enereji veriyor çünkü bana...

kaçamaksız süper olmuş

regl durumu falan mı var, sen normalde bu kadar şekerli şeyler yemessin canım da....

valla ramazanda çok zor oluyor, araya spor sıkıştıırıyorum ama ben bile çocuksuz halimle zorlanıyorsam seni düşünemiyorum allah kolaylık versin...

kahve, acı biber, bir demlik yeşil çay bende çözüyor sorunu, çok daha fazla problemse ozmolak diye şurup var ondan içiyorum arada...

benim iftarda yediklerime gelince:

sulu köfte deriz, bulgur ve etten yapılır ondan yedim bir porsiyon yanındada cacık, bulgur olduğu için yeterince doyurdu..
şekersiz türk kahvemi içip jillian 2/3 yaptım... şimdide pilates top çalışacağım sonra sahuru hazırlarım...

tartımın pili bitiyor sanırsam 53.5 tarttı beni ilk sonra 58.5 oldu falan... ahh dedim nerdeee... görsem o günlerii keşke... yarın değiştiririm pilini, annem de sağolsun yerini değiştirmiş bir de tartının... ev eğimli sanırım sürekli her yerde 1.4 görüyorum başlangıçta... ben 0.0 gösterdiği yeri çok zor bulmuştum halbuki neyse bakıcam çaresine...

günaydın millet.
kilo vermeli bi hafta olur umarım bu hafta. en azından kendim için.
mekiğe ben de başlıcam ne zaman yapsam ki.
takım çok sessiz sakin
yeliz de mi ayrıldı mezun mu oldu yoksa?

kahve, acı biber, bir demlik yeşil çay bende çözüyor sorunu, çok daha fazla problemse ozmolak diye şurup var ondan içiyorum arada...
saydıklarının hepsi sert şeyler emziren anne için
oğlum 1 aylıkken bi şurup içmiştim yavrum cırcır olmuştu
bence böyle alıştırma vücudunu, kabızlık kadınların asırlık derdi çünkü.
bikaç kayısı yedim akşam yatmadan işe yaradı gibi.
bir de benim metabolizmam saatli çalışır sabah ihtiyaç hissettiğimde gitmeliyim gidemezsem ertesi gün aynı saate kalır
e bebekle de gidemiyosun yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…