bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor, sende makarna o etkiyi yapmış olabilir... magnum mu...ımmmm valla canım istediBenim dünkü menüm de pek iyi değildi.
Sabah 1 simit yedim, biraz peynir ve çayla.
Öğle gibi 1 tane magnum yedim, kolay kolay yemem magnumu dondurmayı daha az kalori yiyeyim ikisi de dondurma diye ama dün canım çok istedi, hatta bir süredir istiyordu ahh şu reklamlar yok mu ? Hıı bu arada eşim hamburger ve patates kızartması yerken yemedim, maden suyu içtim.
AKşam da biraz makarna ile yoğurt yedim, normalde makarna yiyince ben ertesi gün baya bir artı çıkardım ama çabuk giderdi, bu sefer eksiyi gördüm.
dün tam bir karbonhidrat günüydü.nedense ekmeğe saldırdım. sabah nerdeyse yarım ekmek yedim çok sıcaktı yeni çıkarken aldım fırından...(((( öğlen çorba ekmek... akşam peynirli pide... offf yazarken utandım ve bugün tartıda yine 1 kilo fazla....
neyse oldu artık bugünden itibaren gerçekten dayanamadım canım çok istedi falan gibi cümleleri çıkarıyorum... dün bir elbiseyi çok beğendim ama 42 yoktu 44 büyük geldi 40 bedenin fermuarı kapanmadı amaaaa bu sabah onun 40 bedenini aldım ve ben ona gireceğim... başaracağım..
demekki ekmek bende direk kilo artıran bişey bu nedenle yememeye çalışıcam(hele de beyaz ekmek)
bu hafta çok dikkat edeceğim bakalım ne olacak regl bitti spor yapmamam için hiç bir sebep yok ve eşim şehir dışında çarşambaya kadar yani herşey uygun yapmak istediğim herşeyi yapabilirim bu hafta.. gece geç saat hadi şunu yiyelim demeyecek kimse...:)))
iradem ve ben başbaşa olacağız...ve desteğiniz ve önerileriniz lütfeeennn.....
evet bağımlılık yapıyor malesef, vücut istiyor kafein, ama 2-3 gün dayanırsan normale dönüyor hemen...Kahve içmeye o kadar alışmışım ki, çok zorluyor, baş ağrısı da yapıyor. Ben de bağımlılık mı yapmış bu kahve ki ..
bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor, sende makarna o etkiyi yapmış olabilir... magnum mu...ımmmm valla canım istedi
ablacım en azından hatanı anlamışsın, karbonhidrat hepimiz için zararlı malesef... olabildiğince uzak durmamız gerekiyor... fırsattan istifade sporda yaparsan süper olur bence
evet bağımlılık yapıyor malesef, vücut istiyor kafein, ama 2-3 gün dayanırsan normale dönüyor hemen...
açık lise sınavlarında görevliydim, 3 saat uyuyabildim, yorgunluktan ölüyorum
Kahve içmeye o kadar alışmışım ki, çok zorluyor, baş ağrısı da yapıyor. Ben de bağımlılık mı yapmış bu kahve ki ..
Ya telefondan da yazmasi ne kadar gicik yaa
Cevap yazicam hepinize tek tek de bak usendim gene
Sabah erken kalkacam dedim kalkamadim
Saat 10 da kahvaltı ettim 2 dilim ekmek biberli kekikli peynirli omlet 1 dilim peynir
Domates 1 cay kaşığı tereyağı ve böğürtlen reçeli ni de bi parça ekmege bandirdim bu arada
Sonra pazara gittim geldim meyve aldım bol bol
Aldım da iyi mi oldu
Olmadı tabisi
Geldim gectim meyve tirtikladim
Ogle yemegibi de saat 3 buçuk gibi yedim
Tavuk göğüs-sote yaptım acıli falan hatta uzerine attigim pul Biber akcigerime kaciyodu Ölecektim az daha
Yaninda da yogurtla yedim
Esime aksam tavuk dolma yapiyorum da ben sofraya oturup pilav falan yemiycem sadece gogus yiyip kalkarim diyorum (yakinda gidakliycam gibi geliyo) yemeksonrası da atıştırma yapmak yok bugün Jillien günü ayrıca dun pilates süperdi 40 dk ya yakin yaptim mat plates yapiyorum sadece
Öpücükler kızım ağlıyor
benim de şu hayatta en sevdiğim şey kahve.. hadi bi yerde bi kahve içelim cümlesi bile bana heyecan veriyor.
her yemekten sonra bir tane sade türk kahvesi içsem çok mutlu olucam ama gün de bir tane içmeye çalışıyorum selülit olmasın zararlı olmasın diye..nescafeyi de kafeinsiz alıyorum ama bıraksam kendimi saat başı içebilirim..
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-07-21 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Elma[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sütaş Light Süt (%0,1 yağ)[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.4 LİTRE[/TD]
[TD="class: kgor4"]136[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yoğurtlu Biber[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]210[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]SEK light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Civil Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]691 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün biraz fazla tıkınmış olabilirim ama çoğu baş ağrımı geçirir mi diye aradığımız alternatiflerdendi.
Sabah az bir şey şakşuka ile kahvaltı için hazırladığım pizzalardan 1 dilim yedim.
İlerleyen saatler 1 elma ve 2 şeftali yedim, bu bence biraz fazlaydı malum meyve şeker deposu ama şekerli şeyler baş ağrısını hafifletir diye düşündüm.
Akşam paşa kebabının yarısını yiyebildim, porsiyon da büyük değildi, 3-4 tane kalamar ( canım çok istemişti ), 1 bardak meyve suyu, 1 tane de baklava yedim.
ben buraya katıldığım günden bu yana ilk kez senin bu kadar çok yediğini görüyorum kahve tok tutuyor sanırım insanı kahve içtiğinde hiç bişey yemiyordun.
ten inceciksin az ye diye yazmadım canım yaaa... ye tabiki nasılsa ayarlıyorsun sen ...
ye ....diyen bir takım arkadaşı da iyi değil sanırım. ne bilim yarın az yerim yazınca sen üzüldüm öyle yazdığım için....
bilemedim şimdi ne diyeceğimi...
jillian çok yoruyor beni ya, hani pilateste yat yere yap sporunu, jillian öylemi, yerlerde sürünüyorum resmenYa telefondan da yazmasi ne kadar gicik yaa
Cevap yazicam hepinize tek tek de bak usendim gene
Sabah erken kalkacam dedim kalkamadim
Saat 10 da kahvaltı ettim 2 dilim ekmek biberli kekikli peynirli omlet 1 dilim peynir
Domates 1 cay kaşığı tereyağı ve böğürtlen reçeli ni de bi parça ekmege bandirdim bu arada
Sonra pazara gittim geldim meyve aldım bol bol
Aldım da iyi mi oldu
Olmadı tabisi
Geldim gectim meyve tirtikladim
Ogle yemegibi de saat 3 buçuk gibi yedim
Tavuk göğüs-sote yaptım acıli falan hatta uzerine attigim pul Biber akcigerime kaciyodu Ölecektim az daha
Yaninda da yogurtla yedim
Esime aksam tavuk dolma yapiyorum da ben sofraya oturup pilav falan yemiycem sadece gogus yiyip kalkarim diyorum (yakinda gidakliycam gibi geliyo) yemeksonrası da atıştırma yapmak yok bugün Jillien günü ayrıca dun pilates süperdi 40 dk ya yakin yaptim mat plates yapiyorum sadece
Öpücükler kızım ağlıyor
benim de şu hayatta en sevdiğim şey kahve.. hadi bi yerde bi kahve içelim cümlesi bile bana heyecan veriyor.
her yemekten sonra bir tane sade türk kahvesi içsem çok mutlu olucam ama gün de bir tane içmeye çalışıyorum selülit olmasın zararlı olmasın diye..nescafeyi de kafeinsiz alıyorum ama bıraksam kendimi saat başı içebilirim..
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-07-21 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Elma[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sütaş Light Süt (%0,1 yağ)[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.4 LİTRE[/TD]
[TD="class: kgor4"]136[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yoğurtlu Biber[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]210[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]SEK light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Civil Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]691 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
regl durumu falan mı var, sen normalde bu kadar şekerli şeyler yemessin canım da....Bugün biraz fazla tıkınmış olabilirim ama çoğu baş ağrımı geçirir mi diye aradığımız alternatiflerdendi.
Sabah az bir şey şakşuka ile kahvaltı için hazırladığım pizzalardan 1 dilim yedim.
İlerleyen saatler 1 elma ve 2 şeftali yedim, bu bence biraz fazlaydı malum meyve şeker deposu ama şekerli şeyler baş ağrısını hafifletir diye düşündüm.
Akşam paşa kebabının yarısını yiyebildim, porsiyon da büyük değildi, 3-4 tane kalamar ( canım çok istemişti ), 1 bardak meyve suyu, 1 tane de baklava yedim.
Ayrıca
Beni bu düzensiz uykular mahvetti
Aha yarım saat Spor duş
Daha iftar Sofrası mutfakta kızı zor uyuttum
Mutfak toplanacak derken saat 1 i geçecek ee sahur oldu sonra hazırla ye iç yat derken oldu mu sana 3
E bu kadın sabah 8 de kalkıyor
Kata bahtim kör talihim
Öpüldünüz ciğerim
Eyvallah
bence de bu hal nereye varacak, ortalığı topla yat, sahura kalk. kısa kısa uykular.
ama ben deli miyim kilo vereyim bi çocuk daha istiyorum
haftasonu gayet güzeldi bu akşama kadar, güllaç, su böreği ve mantı vardı menüde
neyse ki ölçüsüne dikkat edebildim ama az yesen de cıss hepsi.
bir de wc sorunu var tam 2 gündür, oruç tutanların bi önerisi var mı ne yapmalı
saydıklarının hepsi sert şeylerkahve, acı biber, bir demlik yeşil çay bende çözüyor sorunu, çok daha fazla problemse ozmolak diye şurup var ondan içiyorum arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?