Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay hemen ekliyosunuz beni @fitiz
Bu diyet hesabım

Ayricana
Jillien le 2. Levele 1 gün arayla basliyorum biliyorsunuz totomdan ter aktı yemnederim

Eklerim canım :)

Günaydıııın !!!

Bundan sonra bende burdayım. Yapamıyorum burası olmadan. Hergün mutlaka paylaşımımı yapıcamm!!!

Bugün çok güzel bir gün olur umarım hepimiz için )))

Bugün bol sebze ağırlıklı yicem inşallah.

Şuan istasyondayım treni kaçırdımda azcık :) işe geç kalacam.

Haftada 800 gram hedef belirledim kendime. Bakalım cuma tartı ne gösterecek

bu hafta 1 kilo vermek istiyorum dün gece resmen açlıktan uyuyamadım bi süre ama yinede bişey yemedim. canım neler neler istedi ama tuttum bu kez kendimi...

bayrama kadar 75 olmayı çok istiyorum... çok da az kaldı ne yapsam acaba??

emzirdiğini unutmuştum ben yaa, senin için daha sıkıntılı bir durum.... neyse kayısının işe yaradığına sevindim

bol sebze ağırlıklı giderek 800 değil 1800 görürsün inşallah

Boşver çikolata falan yiyeceğine daha sağlıklı en azından meyve, psikoloji önemli, yediklerim depolanmayacak diye düşün hep ..

Uykusuzluk gibi zor bir şey yok, ben uykum varken çok berbat oluyorum.

Çocuk bakan kadınlar her şeyi başarabilir bence en zor iş.
Ne güzelmiş menüler öyle mantı ve güllaça bayılırım, su böreğini aramam pek ama önemli olan ölçü.
Mekik çekmeyi deneyebilirsin ya da şu titreşimli kemerlerden varsa karnına takabilirsin hareket etkiliyor baya, keten tohumu da olabilir.

pazartesileri tartılalım biz yine. kilo alanları kaçamak yapanları dışlayalım

Ben sabah tam okuyordum, internet gitti o sırada mesajını okuyunca kalktım tartıldım. Cuma 67.6 bugün 67.2 çıktım.

Yoo regl dönemim de değil ama canım acayip tatlı istiyor nedense bütün gün önüme poşet poşet soğuk meyve koy oturur yerim durumundayım.Kahve kabızlık yapar diye bilirim ben normalde ama bende de tam tersi etki yapıyor, bir gariplik mi var hatta diye düşünüyordum.

günaydın millet.
kilo vermeli bi hafta olur umarım bu hafta. en azından kendim için.
mekiğe ben de başlıcam ne zaman yapsam ki.
takım çok sessiz sakin
yeliz de mi ayrıldı mezun mu oldu yoksa?

Biz mekik çekiyoruz takımda baya bir kişi günde 200 tane çok iyi geliyor, katıl bize.
Yeliz izine ayrıldı, pek müsait olamıyormuş bu sıralarda.

Hadi bakalım görelim bu hafta seni ama psikolojini zorlamadan rahat bırakarak yap kendini, çok strese giriyorsun gibi geliyor bilmiyorum yanılıyor muyum ama ?

Tebrik ederim işte ben o hissi çok seviyorum, gece aç iken kendini tutmak acayip bir psikolojik tatmin yaşatıyor bana.
Bence illa 75 diye zorlayıp bir anda kendini aç bırakıp sonra yemeklere saldırma, elinden geleni yap, düzenli beslen, yapabilirsen spor yap.

2 günden beri menülerim her zamankinden dolu olmasına rağmen 400 gram gitmiş, canım istemeden yiyemiyorum ben ama en azından uğraşacağım yemek için, biran önce vereyim bitsin istiyordum ama önceliğim ders çalışmak olduğundan kendimi zorlamak istemiyorum, yavaş yavaş vereyim hem bırakınca ders çalışırken almamış olurum süreyi uzatırsam, bir de kahve konusunda pes ettim, resmen kendime gelemiyordum, 1 fincan içtim ama aç karnına içmedim en azından.

aç karna 1 fincan kahveden çok da zarar gelmez, ama dokunuyorsa ara vererek içmeyi denemelisin bence....
benim kilo konusunda aciliyetim var malesef, ağustosda çok fazla işim var düğün için, hani şu ramazanda ne kadar verirsem kar diyorum...

ben düğün arifesinde kilo vermeyen bir kişi bile duymadım görmedim. tahmininden çok daha fazla vereceksin inan bana...

ama evlenince ilk bir yılda kilo almayan da pek duymadım görmedim o zamanda alacaksın

bugün neler yedim

bir yumurta
bir parça peynir

türk kahvesi 1 kare light çikolata

ton balığı(bir kutunun yarısı
salata

türk kahvesi 1 kare çikolatalight

kalan ton balığı ve salata
şekersiz limonata 1bardak

gece belki bir meyve (yememeye çalışıcam)

su 3 lt
spor 200 mekik
200 sağa sola ağırlıkla eğilme

Çok seviyorum kahveyi, yarın kaldığım yerden devam gibi duruyor.

ben düğün arifesinde kilo vermeyen bir kişi bile duymadım görmedim. tahmininden çok daha fazla vereceksin inan bana...

ama evlenince ilk bir yılda kilo almayan da pek duymadım görmedim o zamanda alacaksın

Aynen öyle, ben almam zannediyordum ama 10 kgdan fazlasını aldım 8 ayda, evlenmeden önce en fazla 58dim.

Afiyet olsun gayet güzel olmuş.

Bugün yediklerimi de yazayım ..

Sabah kahvaltıda eşim de vardı, benim de iştahım yerinde malum biraz fazla yedim.
2 dilim ekmek, biraz domatesli yumurta, azıcık nutelle, azıcık bal kaymak, nedense tatlı isteyip duruyor canım ama miktarlarını cidden ayarladım az yedim.
Öğle gibi kahve içtim sade, ara da 1 şeftali yedim, akşa yemeğinde de patates yemeği ve yoğurt, yalnız bugün baya erken bitirdim yeme işini saat 16 falandı sanırım.

bende tam tersi olur ya, stresten düğün arifesinde kilo alırım herhalde, evlenincede kocamı da zayıflatıcam o zamanda kilo veririm evlenince sanırım gece atıştırmalardan çok alınıyor gerçi eşimde çok müsait buna, göbeği var maşallah ama hiç dokunmuyor ona nedense neyse ilerde yaşayıp göreceğiz...

kaçamaksız menü, güzel olmuş, mekikler nasıl gidiyor, karına yük bindirebiliyormusun :44:

Çok seviyorum kahveyi, yarın kaldığım yerden devam gibi duruyor.

Aynen öyle, ben almam zannediyordum ama 10 kgdan fazlasını aldım 8 ayda, evlenmeden önce en fazla 58dim.
ciddi olamazsın ya 8 ayda 10 kilo benim sınav dönemime benzemiş dikkat ederim diye düşünüyordum ama eminim herkes öyle düşüyordu... birde çok çabuk kilo alıp vermeye müsait yapım var benim.... dikkat edemezsem vay halime

biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama az yedim diyorsun, erkenden de bitirmişsin yemeğini, gece acıkıp birşey yemediysen idare eder diyim menüne kızmıyorsun dimi kaptan

gelelim benim yediklerime:
4 yk taze fasulye yedim yanında cacık, iftardan sonra artık hiç iştahım yok, hani midem istemiyor artık...alıştı sanırım bünyem
şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum bir yarım saat sonra jillian 2/4 yapacağım... pilateste alışmışım yere yatıp yapmaya jillian çoook zor geliyor... çok işe yaradığınıda düşünmüyorum bende yani, ama kondisyon açısından yapıyorum işte....

menüm gayet iyi az az yedim patates-patlıcan yemeği vardı. bi kase yoğurt çorbası. üstüne güllaç
sahur da gayet iyiydi 3-4 yk erişte, peynir kayısı hoşafı. ama yine üstüne güllaç
neyseki bitmek üzere güllaç o kadar komşulara da verdim
mattikanın güllaçla imtihanı

hm22
thebeauty
SERATES
Mattika
ekevser
kyumi
takımda bu kadar kişiyiz. S_A bu hafta listeye dönecek misin?
yağmur ve yeliz iyi paylaşım yapardı onlar izinde, umarım dönerler.
izne ayrılan gelmez oldu, kara delik gibi.

Son düzenleme:
Ya kızlar benim içime öküz kaçmış galiba çıkmıyor :-S

Hiç yediklerimi yazmayayim moralim bozulmasın

Niye böyle oldum ben anlamıyorum
Her gece yatmadan kararlar alınıyor
Her sabah bozuluyor
Nerde hata yapıyorum
Tek tesellim emziriyor oluşum ve düzenli egzersiz yapişım
Ne önerirsiniz bana
Motivasyonumu yitiriyorum :'(

güllaç o kadar kalorili bir tatlı değil allahtan neyse ki yakında bitecek

valla ben egzersiz yaptığımda o kadar yaptım işe yarasın bari diyerek, yemiyorum.... eğer çok yediysem aman ne egzersiz yapıcam yedim o kadar diyerek toptan bırakıyorum en azından egzersizin düzenli gidiyor birazda beynini serbest bırak, hani ufak kaçamaklar koy kendine, toptan kısıtlayacaz derken iyice sapıtıyoruz bazen...cuma tartı gününü düşün,sürekli yarına erteleme bir de, hani ben ertesi gün dikkat edeyim derken o gün iyice azıtıyordum yeme konusunda, ertesi gün dikkat edicem diyerek bir hafta geçtiği oluyor benim gibimisin bilemeyeceğim ama öyle yapma en azından...

bu arada rippedimi yaptım sonlara doğru valla hareketlerimi yapayım, terimi mi sileyim, nefes mi alayım şaşırıyorum

Mutlaka kilo almayanlarda oluyordu ama ben dikkat edeceğim diye söyleyip duruyordum hep ama .. 10 kilo bile değil Şu anki tartıma göre 74 e çıkmıştım ama bozulan tartıma göre tartıldığım için önceden 70.5 oldum, hayatımda ilk kez gördüm bu kiloyu tamam hep bir çabuk kilo alma durumum vardı ama bu kadarına alışık değilim. Gece atıştırmalarımız öyle bir şeydi ki, akşam yemek yeriz sonra televizyon arkasından film sonra da oyun oynardık, yanlarında cips, mısır, çikolata, kurabiye, pasta haddi hesabı olmazdı, 2 günde 1 pasta yapıyordum bitiriyorduk düşün hiç eksik olmazdı, şimdi baktım da ben kilo almayayım da kim alsın, çok kilo aldım dedikçe eşim aman boşver yiyelim hadi diyordu, en son üzüldüğümü gördü de tamam dedi ısrar etmeyeceğim ama bence hiç gerek yok deyip kendi halime bıraktı mecburen
Ne çok yazdım neler varmış öyle içimde.

Ne kadar miktarları az olsa da hep karbonhidrattı, ben de tasvip etmedim ama mideme girdikten sonra,akşam da midem öyle bir kazındı ki ama yemedim tuttum kendimi, kızar mıyım hiç, siz olmasanız şimdiye ben evi silip süpürmüştüm

Uzun süre açlıktan sonra insan su içince gerçekten tıkanıyor ama yemekten sonra bir şey yememen çok iyi, jilian iyi değil mi ?
Çok güzel hareketler gibi geliyor bana da 2 gün sonra sıkılıyorum işte.

Mattika yememek için imtihan olurken hm de görüp görüp yapmamak için iradesini kullanıyor
Afiyet olsun.

S_A listeye dönmeyecekmiş düzenini tam oturtana kadar, onun haricinde çağırdığım üye 2 gün gelip 3. de gelmiyor, bu sıralarda da 2 yeni takım kuruluyor onlara üye gereklidir diye biraz ağırdan aldım açıkçası yeni üye çağırma işini ama yavaş yavaş çağıralım dimi ?
Bu arada kyumi de yok o nerelerde ki ?
Yağmur geçen hafta döneceğini söyledi sonra birden kayboldu, yeliz ilk izne çıktığında arada sırada uğruyordu şimdi o da gelmiyor.

Öncelikle moralini bozma, onu bozduğumuz anda hem üzülüyor hem yemeklere saldırıyoruz, spor yapışın çok güzel, ben spor yaptığımda hiç kaçamak yapamıyorum, o kadar spor yaptım boşa mı gitsin şimdi diye, sen de bunu düşünebilirsin, o kadar spor yaptım gidecek şimdi diye, buzdolabına ufak notlar yazabilirsin, olmayan kıyafetlerini ortaya çıkarabilirsin, beğendiğim bir kıyafetin içine girme uğraşı beni çok motive ediyor.

Çok yemek yediğim zaman buraya yazasım gelmiyoki utanıyorum. Bir türlü adapte edemiyorum kendimi. Neoluyor bana ya?

Thebeauty ayyy 1800 müü inşallah yaaa
Hm22 ben stres yapmasamda hayatım çok stresli çalışma saatlerim çok gıcık. Şimdi işe gidiyorum 8de işe başlicam 6 ya kadar e anca 18:45-7 gibi evde olyorum

İş yerindeki beslenme alışkanlığıda kötü. Psikolojik olarak salataya vereceğîn parayı daha doyurucu bişeye veririm diyorum. Şu diyet konusunda çıldırmak üzereyim resmen. Ama motive etmeye çalışıyorum kendimi! Bidaha 80 li bir rakam görürsem tartıdan çok ağlarım. Bu nedenle bir an önce sıfırdan başlamalıyım!

İşin çok yoğun farkındayım da ben kilo açısındaki stresten bahsediyorum, alıyorum, veremiyorum, yapamıyorum derken kendini haksız yere çok yıpratıyorsun gibi geliyor, stresli bir hayatın var ve bir çok kilolu kadın gibi stres anında yemeye yöneliyosun muhtemelen, böyle bir dönemde kilo vermek tabiki daha zordur ama genel olarak kendini biraz rahatlatsan acaba daha iyi olur mu ?

Salata konusunda ben de düşünüyorum aynı şeyi, işte bilincimize nasıl işlendi ise artık ?
Yanında götürme şansın yok mu ?

thebeuty

inan bana asla tam tersi olmaz tecrübe ile sabit bu... çünkü aynı evde olmak artık sanki düzenli yemek yemek gerektirir gibi bir düşünce var. yani yemekten sonra tatlı yada meyve olmalı. yeni kek kalıpları yeni tarifler denenmeli...hele de eşin yemek yemeyi seven biriyse yandın...(dost acı söyler) ben hergün yeni tatlılar yapıyordum bu arada incirli bir tatlı tarifim var ki inanılmaz güzel:) eşimde kuruyemişi dondurmayı meyveyi çok seven biri. biz 1 kilo dondurmayı her gece ikimiz yiyorduk bi ara .. bazen altı baklavalı dondurmalar var ya onlardan yiyorduk bir kutunun hepsini... gece 12 de bir paket makarna yapıp ikimiz bitiriyorduk.. uzun kış gecelerinde ekmek kızartıp gece gece sayısız zeytinle yiyorduk.. off boşuna 85 kilo olmadım ben. yazarken kızdım kendime... bu arada bu benim ikinci evliliğim ve üç yıl oldu ben evleneli.. yani üç yıl önce ben 65 kiloydum. 85 oldum bi ara..hem de hiç anlamadan...

mekiğe gelince
valla karnım yine de çok acımıyor nedense benim kaslı bir vücut yapım var ondan sanırım.. kimse benim 80 kilo olduğuma inanmıyor mesela...sıkı ve kemikliyim ondan acımıyor galiba .. mesela dün kollarımı 2 kilo ağırlıkla hiç yapmadığım bir hareketle yordum bayaa ama acımıyor hiç bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…