Ay hemen ekliyosunuz beni @fitiz
Bu diyet hesabım
Ayricana
Jillien le 2. Levele 1 gün arayla basliyorum biliyorsunuz totomdan ter aktı yemnederim
emzirdiğini unutmuştum ben yaa, senin için daha sıkıntılı bir durum.... neyse kayısının işe yaradığına sevindimsaydıklarının hepsi sert şeyleremziren anne için
oğlum 1 aylıkken bi şurup içmiştim yavrum cırcır olmuştu
bence böyle alıştırma vücudunu, kabızlık kadınların asırlık derdi çünkü.
bikaç kayısı yedim akşam yatmadan işe yaradı gibi.
bir de benim metabolizmam saatli çalışır sabah ihtiyaç hissettiğimde gitmeliyim gidemezsem ertesi gün aynı saate kalır
e bebekle de gidemiyosun yanii
Eklerim canım :)
Günaydıııın !!!
Bundan sonra bende burdayım. Yapamıyorum burası olmadan. Hergün mutlaka paylaşımımı yapıcamm!!!
Bugün çok güzel bir gün olur umarım hepimiz için)))
Bugün bol sebze ağırlıklı yicem inşallah.
Şuan istasyondayım treni kaçırdımda azcık :) işe geç kalacam.
Haftada 800 gram hedef belirledim kendime. Bakalım cuma tartı ne gösterecek
Jillien li ve terli dakikalar baslamak uzere kenksler
Ben bugun cok meyve yedim
Ben meyve cok yedim bugün
Meyve çok yedim bugün ben
Çok yedim meyve ben bugun
Ne demek istediğini aldınız mı
Az önce iki incir yedim yeminle
Allah belami verecek
Neyse ki emziriyor olmak biraz hafifletiyor acimi
Ben yine de Yarın klasik pazartesi dünya diyete başlama gününe uygun olaraktan
Daha bir sıkı tutayım kendimi
Ayrıca ben cumadan beri hiç tartılmıyorum
Persembeden beri de ara vermeden jillien-pilates döngüsüne devam bugün 4. Gün
Cuma gunune kadar tartı ne duruma gelecek göreceğiz
Ayrıca
Beni bu düzensiz uykular mahvetti
Aha yarım saat Spor duş
Daha iftar Sofrası mutfakta kızı zor uyuttum
Mutfak toplanacak derken saat 1 i geçecek ee sahur oldu sonra hazırla ye iç yat derken oldu mu sana 3
E bu kadın sabah 8 de kalkıyor
Kata bahtim kör talihim
Öpüldünüz ciğerim
Eyvallah
bence de bu hal nereye varacak, ortalığı topla yat, sahura kalk. kısa kısa uykular.
ama ben deli miyim kilo vereyim bi çocuk daha istiyorum
haftasonu gayet güzeldi bu akşama kadar, güllaç, su böreği ve mantı vardı menüde
neyse ki ölçüsüne dikkat edebildim ama az yesen de cıss hepsi.
bir de wc sorunu var tam 2 gündür, oruç tutanların bi önerisi var mı ne yapmalı
pazartesileri tartılalım biz yine. kilo alanları kaçamak yapanları dışlayalım
regl durumu falan mı var, sen normalde bu kadar şekerli şeyler yemessin canım da....
valla ramazanda çok zor oluyor, araya spor sıkıştıırıyorum ama ben bile çocuksuz halimle zorlanıyorsam seni düşünemiyorumallah kolaylık versin...
kahve, acı biber, bir demlik yeşil çay bende çözüyor sorunu, çok daha fazla problemse ozmolak diye şurup var ondan içiyorum arada...
günaydın millet.
kilo vermeli bi hafta olur umarım bu hafta. en azından kendim için.
mekiğe ben de başlıcam ne zaman yapsam ki.
takım çok sessiz sakin
yeliz de mi ayrıldı mezun mu oldu yoksa?
Eklerim canım :)
Günaydıııın !!!
Bundan sonra bende burdayım. Yapamıyorum burası olmadan. Hergün mutlaka paylaşımımı yapıcamm!!!
Bugün çok güzel bir gün olur umarım hepimiz için)))
Bugün bol sebze ağırlıklı yicem inşallah.
Şuan istasyondayım treni kaçırdımda azcık :) işe geç kalacam.
Haftada 800 gram hedef belirledim kendime. Bakalım cuma tartı ne gösterecek
bu hafta 1 kilo vermek istiyorum dün gece resmen açlıktan uyuyamadım bi süre ama yinede bişey yemedim. canım neler neler istedi ama tuttum bu kez kendimi...
bayrama kadar 75 olmayı çok istiyorum... çok da az kaldı ne yapsam acaba??
2 günden beri menülerim her zamankinden dolu olmasına rağmen 400 gram gitmiş, canım istemeden yiyemiyorum ben ama en azından uğraşacağım yemek için, biran önce vereyim bitsin istiyordum ama önceliğim ders çalışmak olduğundan kendimi zorlamak istemiyorum, yavaş yavaş vereyim hem bırakınca ders çalışırken almamış olurum süreyi uzatırsam, bir de kahve konusunda pes ettim, resmen kendime gelemiyordum, 1 fincan içtim ama aç karnına içmedim en azından.
aç karna 1 fincan kahveden çok da zarar gelmez, ama dokunuyorsa ara vererek içmeyi denemelisin bence....
benim kilo konusunda aciliyetim var malesef, ağustosda çok fazla işim var düğün için, hani şu ramazanda ne kadar verirsem kar diyorum...
aç karna 1 fincan kahveden çok da zarar gelmez, ama dokunuyorsa ara vererek içmeyi denemelisin bence....
benim kilo konusunda aciliyetim var malesef, ağustosda çok fazla işim var düğün için, hani şu ramazanda ne kadar verirsem kar diyorum...
ben düğün arifesinde kilo vermeyen bir kişi bile duymadım görmedim. tahmininden çok daha fazla vereceksin inan bana...
ama evlenince ilk bir yılda kilo almayan da pek duymadım görmedim o zamanda alacaksın
bugün neler yedim
bir yumurta
bir parça peynir
türk kahvesi 1 kare light çikolata
ton balığı(bir kutunun yarısı
salata
türk kahvesi 1 kare çikolatalight
kalan ton balığı ve salata
şekersiz limonata 1bardak
gece belki bir meyve (yememeye çalışıcam)
su 3 lt
spor 200 mekik
200 sağa sola ağırlıkla eğilme
ben düğün arifesinde kilo vermeyen bir kişi bile duymadım görmedim. tahmininden çok daha fazla vereceksin inan bana...
ama evlenince ilk bir yılda kilo almayan da pek duymadım görmedim o zamanda alacaksın
bugün neler yedim
bir yumurta
bir parça peynir
türk kahvesi 1 kare light çikolata
ton balığı(bir kutunun yarısı
salata
türk kahvesi 1 kare çikolatalight
kalan ton balığı ve salata
şekersiz limonata 1bardak
gece belki bir meyve (yememeye çalışıcam)
su 3 lt
spor 200 mekik
200 sağa sola ağırlıkla eğilme
ciddi olamazsın ya 8 ayda 10 kiloÇok seviyorum kahveyi, yarın kaldığım yerden devam gibi duruyor.
Aynen öyle, ben almam zannediyordum ama 10 kgdan fazlasını aldım 8 ayda, evlenmeden önce en fazla 58dim.
Bugün yediklerimi de yazayım ..
Sabah kahvaltıda eşim de vardı, benim de iştahım yerinde malum biraz fazla yedim.
2 dilim ekmek, biraz domatesli yumurta, azıcık nutelle, azıcık bal kaymak, nedense tatlı isteyip duruyor canım ama miktarlarını cidden ayarladım az yedim.
Öğle gibi kahve içtim sade, ara da 1 şeftali yedim, akşa yemeğinde de patates yemeği ve yoğurt, yalnız bugün baya erken bitirdim yeme işini saat 16 falandı sanırım.
menüm gayet iyi az az yedim patates-patlıcan yemeği vardı. bi kase yoğurt çorbası. üstüne güllaç
sahur da gayet iyiydi 3-4 yk erişte, peynir kayısı hoşafı. ama yine üstüne güllaç
neyseki bitmek üzere güllaç o kadar komşulara da verdim
mattikanın güllaçla imtihanı
Ya kızlar benim içime öküz kaçmış galiba çıkmıyor :-S
Hiç yediklerimi yazmayayim moralim bozulmasın
Niye böyle oldum ben anlamıyorum
Her gece yatmadan kararlar alınıyor
Her sabah bozuluyor
Nerde hata yapıyorum
Tek tesellim emziriyor oluşum ve düzenli egzersiz yapişım
Ne önerirsiniz bana
Motivasyonumu yitiriyorum :'(
ciddi olamazsın ya 8 ayda 10 kilobenim sınav dönemime benzemiş dikkat ederim diye düşünüyordum ama eminim herkes öyle düşüyordu... birde çok çabuk kilo alıp vermeye müsait yapım var benim.... dikkat edemezsem vay halime
biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama az yedim diyorsun, erkenden de bitirmişsin yemeğini, gece acıkıp birşey yemediysen idare eder diyim menünekızmıyorsun dimi kaptan
gelelim benim yediklerime:
4 yk taze fasulye yedim yanında cacık, iftardan sonra artık hiç iştahım yok, hani midem istemiyor artık...alıştı sanırım bünyem
şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum bir yarım saat sonra jillian 2/4 yapacağım... pilateste alışmışım yere yatıp yapmaya jillian çoook zor geliyor... çok işe yaradığınıda düşünmüyorum bende yani, ama kondisyon açısından yapıyorum işte....
menüm gayet iyi az az yedim patates-patlıcan yemeği vardı. bi kase yoğurt çorbası. üstüne güllaç
sahur da gayet iyiydi 3-4 yk erişte, peynir kayısı hoşafı. ama yine üstüne güllaç
neyseki bitmek üzere güllaç o kadar komşulara da verdim
mattikanın güllaçla imtihanı
hm22
thebeauty
SERATES
Mattika
ekevser
kyumi
takımda bu kadar kişiyiz. S_A bu hafta listeye dönecek misin?
yağmur ve yeliz iyi paylaşım yapardı onlar izinde, umarım dönerler.
izne ayrılan gelmez oldu, kara delik gibi.
Ya kızlar benim içime öküz kaçmış galiba çıkmıyor :-S
Hiç yediklerimi yazmayayim moralim bozulmasın
Niye böyle oldum ben anlamıyorum
Her gece yatmadan kararlar alınıyor
Her sabah bozuluyor
Nerde hata yapıyorum
Tek tesellim emziriyor oluşum ve düzenli egzersiz yapişım
Ne önerirsiniz bana
Motivasyonumu yitiriyorum :'(
Çok yemek yediğim zaman buraya yazasım gelmiyoki utanıyorum. Bir türlü adapte edemiyorum kendimi. Neoluyor bana ya?
Thebeauty ayyy 1800 müü inşallah yaaa
Hm22 ben stres yapmasamda hayatım çok stresliçalışma saatlerim çok gıcık. Şimdi işe gidiyorum 8de işe başlicam 6 ya kadar e anca 18:45-7 gibi evde olyorum
İş yerindeki beslenme alışkanlığıda kötü. Psikolojik olarak salataya vereceğîn parayı daha doyurucu bişeye veririm diyorum. Şu diyet konusunda çıldırmak üzereyim resmen. Ama motive etmeye çalışıyorum kendimi! Bidaha 80 li bir rakam görürsem tartıdan çok ağlarım. Bu nedenle bir an önce sıfırdan başlamalıyım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?