Çok çok tebrik ederim, ne kadar kısa sürede hedefine ulaştın ama çok istikrarlıydın gerçekten, kaç bedene düştün şimdi ? Nasıl bir duygu paylaşır mısın bizimle ?
Herkesten çok özür dilerim bir haftadır giremedim sanırım. Yediğim bir şeyden zehirlenmişim sanırım yatıyordum bilgisayarda değildim hiç. Bugün biraz daha iyiyim. Offf ne hastalıklı bir senem geçti benim diye yakınmama az kaldı.
şimdiki kilom: 72
Kızlar herkes yüzde hesaplamayı biliyor mu ?
Ben listeyi bir gün önceden paylaşırım herkes listeye kilosunu eklesin ki ben veya liste yapmayı bilen arkadaşlar olmaz bir problem olur, herkes kendi kilosunu listeye yazarsa burada olan herhangi biri paylaşır problem olmaz.
Ben yemek yemeyi unuttum yine iyi mi :18:
1 tatlı kaşığı nutella yemiştim, 1 bardak kahve, onunlayım hala.
Hamilelik kilon neredeyse gitmiş, ne güzel. Kaç kilo almıştın hamileyken?
Boyunda çok güzel, kilonu belli etmez çok, her konuda avantajlısın.
hedefim 57 daha 1.9 kilom var ama olsunşu an halimden memnunum, 57 yi de sırf kendime garanti olsun diye düşücem, hani 1- 2 kilo alsam da problem etmeyeyim diyerek.. üst bedenim small, alt bedende 36-38 arası değişiyor işte canım... bacaklarım kalındı şimdi normale döndü gibi ama hala istediğim incelikte değil
çok geçmiş olsun canım...iyisindir umarım şimdi...
ben başlangıç kiloma bölüyordum, zaten senin hesaplamalarınla benim hesaplamalarım arasında ufak farklılıklar oluyordu, soracaktım sana, ama problem çözülmüş oldu
böyle yemezsen metabolizma hızın düşer canım ya, yemek yemek unutulur mu hiç
Yukarda yanlis yazmisim tatlim. 74 ile hamile kaldim. 87.5 ile basladim diyete sali gunu. Bugun 85.3 kiloyum cnm. Keske 70ler olsa
Bugünkü menümü de yazayım.
Gündüz yemedim bir şey, 1 tatlı kaşığı nutella ile kahvem var.
Akşam da 2 kaşık pilav, biraz fasülye, 2 kaşık yoğurt ve karpuz yedim.
bugün kendimi şımarttım
kahvaltıda bir kaşık reçel ve beyaz ekmek yedim 3 dilim peynir biber domates ve sucuk ve yumurta (off abartmışım)
öğleden sonra tavuk sote ve ayran
akşam çok az tavuk sote var onu ve salata yiyeceğim.
ve bu şehir dışındaki zamanda reddetmeyi yememeyi öğrendim neler yemedim bilseniz tebrik edersiniz beni... sayenizde teşekkürler...
Ben bugun meyveyle duruyorum hep yanlis biliyorum ama canım hiç bişey istemiyo sabah da 1 dilim tam buğday ekmeği 7 8 zeytin 1 domates ve 1 tabak kiraz yedim şu
An da çok acıktım ama eşimi bekliyorum dışarı cikicaz sizi de optum eve geelince tek tek laf yetistircem hepinize temizlik yaptim bugün giremedim pek
bugün kendimi şımarttım
kahvaltıda bir kaşık reçel ve beyaz ekmek yedim 3 dilim peynir biber domates ve sucuk ve yumurta (off abartmışım)
öğleden sonra tavuk sote ve ayran
akşam çok az tavuk sote var onu ve salata yiyeceğim.
ve bu şehir dışındaki zamanda reddetmeyi yememeyi öğrendim neler yemedim bilseniz tebrik edersiniz beni... sayenizde teşekkürler...
çok az bence, biraz daha artırmalısın öğünlerini canım, metabolizma hızın düşer...
akşam fazla yemektense sabah çok yemeyi tercih ederim, fena değil bence menü... şu mankenlerin beslenme ile ilgili röportajlarında çoğu istediği ve kalorili olan yiyecekleri ya sabah ya da öğlen yediklerini söylediler...bu şekilde formda kalıyorlarmış...
Ben bugun meyveyle duruyorum hep yanlis biliyorum ama canım hiç bişey istemiyo sabah da 1 dilim tam buğday ekmeği 7 8 zeytin 1 domates ve 1 tabak kiraz yedim şu
An da çok acıktım ama eşimi bekliyorum dışarı cikicaz sizi de optum eve geelince tek tek laf yetistircem hepinize temizlik yaptim bugün giremedim pek
iftar menüm: tavuklu sote, içine bir tane patates de doğradım, karbonhidrat ihtiyacımı karşılasın diyeyanında da her zamanki gibi cacık...
jillianın 3 leveli başlıyor bugün benim için, yemekten 2 saat sonra falan şekersiz türk kahvemi içip yaparım...
bu arada bugün sahurda ödül öğünüm varhaftada bir kez bu şansı veriyorum kendime 1 tane bükme,1 tane de ağzıaçık yiyeceğim , bunları yiyeceğim içinde muhtemelen sahurdan önce pilates tüm vücut çalışırım
geçmiş olsun kyumi. böyle durumlarda bi fırsat oluştursan da haber versen. hafta başından beri yoksun bildirime gelmişsin ama bildirimden daha önemli paylaşımlar.Herkesten çok özür dilerim bir haftadır giremedim sanırım. Yediğim bir şeyden zehirlenmişim sanırım yatıyordum bilgisayarda değildim hiç. Bugün biraz daha iyiyim. Offf ne hastalıklı bir senem geçti benim diye yakınmama az kaldı.
şimdiki kilom: 72
ellerine sağlık***3. TAKIM 319. ETAP***
hm22(67.6/66.7/ 0.9/ 1.33%)
thebeauty(60.2/ 58.9/ 1.3/ 2,16 %)
SERATES(78.4/77.1/1.3 /1.66% )
Mattika (65.8 /64,8/1/%1,52 )
ekevser ( 70.5/70.5/0.0 /0.0% )
kyumi ( 72.8/72/ 0.8/ 1.1%)
3. TAKIM ORTALAMASI: 1.30 %
ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım kaçırdım derken makarnayı kastediyordunya ben bu akşam da kaçırdım
sahur 1 yumurta, 1 dilim ekmek az peynir, 2 zeytin
iftar: yoğurt çorbası, tavuk sote ve makarna
1 dilim de sütlü tatlı
serates bişeylere hayır demeyi başardıysan bu iş olmuş demektir. o motivasyonu sağlayınca gerisi geliyo.
thebeauty kilonu da ölçülerini de kıskandım çokallahım tez zamanda bana da nasip olur inş.. boyun kaç bu arada
Selamlaaar
Kizlar bana kizmiyorsunuz dimi. Ben burda izinliyim diye böyle rahatim.
takimda yarismaci olarak üstüme düseni yapip buraya bol bol vakit ayirabilmek istiyorum. Simdi annemgildeyim abimin bilgisayarindan giriyorum buraya rahat rahat bilgisayardan girmeyi özlemisim.
Burda hava cook sicak. Bugün bende kot etek giyindim. ama giyinene kadar egilip büküldüm valla
Kardesim fala baktirmis ablan iki aya hamile olacak demisacil zayiflamaliyim.
Saka bir yana fala inanma falsiz kalma demisler ama bu kadin 3. kisi hamile olacagimi söyleyen
Lakin benim öyle bir düsüncem yok :26: (düsünmekle olsaydi).....
Yediklerimi paylasacam demistim. Hergün ne yedigimi hatirlamiyorum ama rapor gecmeliyim. Allaha sükür yazin canim cikolata istemiyor veeee enerji icecegi bir aydan fazla oldu icmiyorumve cok iyi hissediyorum kendimi...
öyle yuuh dedirtecek bir menüm olmadi bu hafta. ama dedigim gibi hava cok sicak ve yoldasimiz buuzz gibi sekerli caylar ve dondurmalar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?