Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yemek yemeyi unuttum yine iyi mi :18:
1 tatlı kaşığı nutella yemiştim, 1 bardak kahve, onunlayım hala.

Çok çok tebrik ederim, ne kadar kısa sürede hedefine ulaştın ama çok istikrarlıydın gerçekten, kaç bedene düştün şimdi ? Nasıl bir duygu paylaşır mısın bizimle ?

hedefim 57 daha 1.9 kilom var ama olsun şu an halimden memnunum, 57 yi de sırf kendime garanti olsun diye düşücem, hani 1- 2 kilo alsam da problem etmeyeyim diyerek.. üst bedenim small, alt bedende 36-38 arası değişiyor işte canım... bacaklarım kalındı şimdi normale döndü gibi ama hala istediğim incelikte değil

çok geçmiş olsun canım...iyisindir umarım şimdi...

ben başlangıç kiloma bölüyordum, zaten senin hesaplamalarınla benim hesaplamalarım arasında ufak farklılıklar oluyordu, soracaktım sana, ama problem çözülmüş oldu

Ben yemek yemeyi unuttum yine iyi mi :18:
1 tatlı kaşığı nutella yemiştim, 1 bardak kahve, onunlayım hala.

böyle yemezsen metabolizma hızın düşer canım ya, yemek yemek unutulur mu hiç

Hamilelik kilon neredeyse gitmiş, ne güzel. Kaç kilo almıştın hamileyken?
Boyunda çok güzel, kilonu belli etmez çok, her konuda avantajlısın.

Yukarda yanlis yazmisim tatlim. 74 ile hamile kaldim. 87.5 ile basladim diyete sali gunu. Bugun 85.3 kiloyum cnm. Keske 70ler olsa

Maşallah ben de alt bedenimin 36ya düşmesini istiyorum aşırı ince şekilde. O garantide bence de çok iyi olur, sonuçta 1-2 kg oynama mutlaka olur diyeti bırakınca.

Nasıl unuttum anlamıyorum ki, eşim yedi bir de ona hazırladım o sırada bir şeyle unuturken kaldı.

Yukarda yanlis yazmisim tatlim. 74 ile hamile kaldim. 87.5 ile basladim diyete sali gunu. Bugun 85.3 kiloyum cnm. Keske 70ler olsa

Çabucak eski kilona, hatta daha altına inersin umarım.

Bugünkü menümü de yazayım.

Gündüz yemedim bir şey, 1 tatlı kaşığı nutella ile kahvem var.
Akşam da 2 kaşık pilav, biraz fasülye, 2 kaşık yoğurt ve karpuz yedim.

bugün kendimi şımarttım

kahvaltıda bir kaşık reçel ve beyaz ekmek yedim 3 dilim peynir biber domates ve sucuk ve yumurta (off abartmışım)

öğleden sonra tavuk sote ve ayran

akşam çok az tavuk sote var onu ve salata yiyeceğim.

ve bu şehir dışındaki zamanda reddetmeyi yememeyi öğrendim neler yemedim bilseniz tebrik edersiniz beni... sayenizde teşekkürler...

Bugünkü menümü de yazayım.

Gündüz yemedim bir şey, 1 tatlı kaşığı nutella ile kahvem var.
Akşam da 2 kaşık pilav, biraz fasülye, 2 kaşık yoğurt ve karpuz yedim.

çok az bence, biraz daha artırmalısın öğünlerini canım, metabolizma hızın düşer...

akşam fazla yemektense sabah çok yemeyi tercih ederim, fena değil bence menü... şu mankenlerin beslenme ile ilgili röportajlarında çoğu istediği ve kalorili olan yiyecekleri ya sabah ya da öğlen yediklerini söylediler...bu şekilde formda kalıyorlarmış...

Ben bugun meyveyle duruyorum hep yanlis biliyorum ama canım hiç bişey istemiyo sabah da 1 dilim tam buğday ekmeği 7 8 zeytin 1 domates ve 1 tabak kiraz yedim şu
An da çok acıktım ama eşimi bekliyorum dışarı cikicaz sizi de optum eve geelince tek tek laf yetistircem hepinize temizlik yaptim bugün giremedim pek

kiraz en şekerli meyvelerdendir, muhtemelen açlığını bastırmak için yediğin kiraz bir süre sonra daha da acıktıracak seni

kızlar hepimiz yapıyoruz belki ama lütfen kendinizi aç bırakmayın, metabolizma hızınız düşer ve bir süre sonra kilo verememeye başlarsınız

iftar menüm: tavuklu sote, içine bir tane patates de doğradım, karbonhidrat ihtiyacımı karşılasın diye yanında da her zamanki gibi cacık...

jillianın 3 leveli başlıyor bugün benim için, yemekten 2 saat sonra falan şekersiz türk kahvemi içip yaparım...

bu arada bugün sahurda ödül öğünüm var haftada bir kez bu şansı veriyorum kendime 1 tane bükme,1 tane de ağzıaçık yiyeceğim , bunları yiyeceğim içinde muhtemelen sahurdan önce pilates tüm vücut çalışırım

Tebrik ederim şehir dışındaki hayırların için ama bence bir süre kendini şımartmaman iyi olacaktır, biraz daha hızlı giderse kilolar senin için büyük motivasyon olur.

Kesinlikle haklısın, ahh ben ahh tam kızmalık menülerim.

Umarım bu açlıkla akşam çok yememişsindir.

Bence de hak ettin, benim yerime de ye afiyet olsun.

geçmiş olsun kyumi. böyle durumlarda bi fırsat oluştursan da haber versen. hafta başından beri yoksun bildirime gelmişsin ama bildirimden daha önemli paylaşımlar.
ne bileyim istediğim beklediğim bi haber verilmesi sadece. umarım yanlış anlaşılmam, tekrar geçmiş olsun

ellerine sağlık
birinci olmalıyız bence bu ortalamayla. bi bakayım sonuçlara

ya ben bu akşam da kaçırdım
sahur 1 yumurta, 1 dilim ekmek az peynir, 2 zeytin
iftar: yoğurt çorbası, tavuk sote ve makarna
1 dilim de sütlü tatlı

yeni açılan takımlar ilk iki sırayı doldurmuş
biz de 3.olmuşuz. iyi gidiyoruz son birkaç aydır

serates bişeylere hayır demeyi başardıysan bu iş olmuş demektir. o motivasyonu sağlayınca gerisi geliyo.
thebeauty kilonu da ölçülerini de kıskandım çok allahım tez zamanda bana da nasip olur inş.. boyun kaç bu arada

Selamlaaar

Kizlar bana kizmiyorsunuz dimi. Ben burda izinliyim diye böyle rahatim.

takimda yarismaci olarak üstüme düseni yapip buraya bol bol vakit ayirabilmek istiyorum. Simdi annemgildeyim abimin bilgisayarindan giriyorum buraya rahat rahat bilgisayardan girmeyi özlemisim.

Burda hava cook sicak. Bugün bende kot etek giyindim. ama giyinene kadar egilip büküldüm valla

Kardesim fala baktirmis ablan iki aya hamile olacak demis acil zayiflamaliyim.

Saka bir yana fala inanma falsiz kalma demisler ama bu kadin 3. kisi hamile olacagimi söyleyen

Lakin benim öyle bir düsüncem yok :26: (düsünmekle olsaydi).....

Yediklerimi paylasacam demistim. Hergün ne yedigimi hatirlamiyorum ama rapor gecmeliyim. Allaha sükür yazin canim cikolata istemiyor veeee enerji icecegi bir aydan fazla oldu icmiyorum ve cok iyi hissediyorum kendimi...
öyle yuuh dedirtecek bir menüm olmadi bu hafta. ama dedigim gibi hava cok sicak ve yoldasimiz buuzz gibi sekerli caylar ve dondurmalar oluyor

ya ben bu akşam da kaçırdım
sahur 1 yumurta, 1 dilim ekmek az peynir, 2 zeytin
iftar: yoğurt çorbası, tavuk sote ve makarna
1 dilim de sütlü tatlı
ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım kaçırdım derken makarnayı kastediyordun tatlısız geçmiyor iftarların, ama en azından bugünküsü sütlü tatlı olmuş, kalorisi şerbetli olanlara göre çok daha az

boy:1.68 canım, işte bikaç kilo daha gitse fıstık olacağım ama önemli olan korumak, 58i belki görmemişimdir ama hep 60-65 arası gelip gidiyorumdu, artık hamile kalana kadar korumak istiyorum, hatta 55 ile hamile kalmayı düşünüyorum

rapor geçince ne yediğinin farkına varıyorsun en azından, kendini toparlayabildiğine sevindim... şekerli çaylara gelince, ben şu an şekersiz içiyorum ama geçiş dönemimde tatlandırıcı kullandım... splenda marka, çok ucuz değil ve aynı şeker tadında... çok sağlıklı olduğunu savunmuyorum tatlandırıcıların ama diet döneminde kullanılabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…