makarna da çok sevdiğim bi yemek değildir benim Kıymalı makarnayi severim ama sanırım 4 kaşık yedim 1 tabak fasulye yedim salata yoğurt ve az ekmekle
Ama sonra dondurma ya karşı koyamadim malesef
Neyse bugün son oruç günüm artık Yarın böyle saldirmam inşallah
ay evet ya iyice issizlasti ben gelip gecip yazayim buraya en iyisi
Hoş geldin nurari en kisa zamanda istediğin kiloya ulaştırsin inşallah
malesef götürdüm şerbetli tatlıyımasada olunca, heleki iftarda insanın çılgınca tatlı yiyesi geliyor ama yememeliyiz2-3 çatal alıp kalk bence masadan canım
oruca alıştım beni zorlamıyo ama dedğin gibi çocukla ilgilenirken ekstra enerji lazım insana.Akşam iftar Menü mü değiştirdim pilav yerine Kıymalı makarna yapıcam
Çünkü protein açısından fakir bir hafta geçti benim için değil tabi çocuklar için
Fasulye sevmez benimkiler mecburen bi alternatif koymalı dedim ben de
Bu arada ben bugun oruç jubilemi yapıyorum bugün bi daha Arife günü tutarım artık elim kolum kalkmiyor hareket edemiyorum çocuklarla ilgilenemiyorum Çil yavrusu gibi evde dolaşıp duruyolar koca gün kitap okumaları ezber yapmaları y test çözmeleri gerek
benim tartım hiç yapmıyo öyle sürprizlerSabah gösterseydi inanabilirdim bile aa çok yoruldum tabi ama günün yarısında göstermez mi, kaç kere indim çıktım var ya bi de acaba diyorum verdim miİnsanın inanası geliyor.
En tehlikeli şey tatlı da, inşallah sütlü tatlılar falan vardır da daha iyi olur.
Makarnaya da hiç dayanamam ben, eşimle 2 kişi 1 paket makarnayı yiyip kalkıyorduk :18:
Tatildeler çocuklar ezber falan ne ezberi ?
ben kahvaltı etmeyi hiç unutmadım şu ömrü hayatımda. metabolizmam bozulur öğün atlasam. aşırı düzen ister. en ufak bozsam kilo alırım. avantajlısınKIzlar nerelerdesiniz kimsecikler yok ama ..
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah kalktım yapılacak bir sürü iş vardı, hadi bir yerden başlayayım derken kahvaltıyı falan unutmuşum.
Eşim erken geldi saat 13 falandı onunla yedim, 3 tane köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 2 kaşık yoğurt, 1 tane kornişon turşu, 3 tane de minik çok acı biber,1 bardak da şekersiz limonata. Ee sonra tabi karnım acıkmadı, akşam da 1 dilim karpuz ve 1 tane browni yedim ( Midem de biberden olduğunu tahmin ettiğim bir yanma hissi vardı, nedense tatlı bir şey hafifletecek gibi geldi ben de browni tercih ettim, hazır hafif yemişken) Bu şekilde kapatmayı planlıyorum bugün ama umarım bir aksilik olmaz.
tek tek herkese yazıyorum öküz müyüm neyim yedim şerbetli tatlılarıIns karsina sutlu tatli cikarda bari vicdan azabin bir nebze olsun azalir. Su anda guzel bi serbetli tatli yemek icin neler wermezdim :)
malesef götürdüm şerbetli tatlıyı
oruca alıştım beni zorlamıyo ama dedğin gibi çocukla ilgilenirken ekstra enerji lazım insana.
benim tartım hiç yapmıyo öyle sürprizler
biz de yeriz 1 paket makarnayı eşimle, yanına et tabağı, makarnanın üstüne kaşar bak canım çekti
ben kahvaltı etmeyi hiç unutmadım şu ömrü hayatımda. metabolizmam bozulur öğün atlasam. aşırı düzen ister. en ufak bozsam kilo alırım. avantajlısın
tek tek herkese yazıyorum öküz müyüm neyim yedim şerbetli tatlıları
ben sabah sürekli forumdaydım ama kimse yazmayınca kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyorKIzlar nerelerdesiniz kimsecikler yok ama ..
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah kalktım yapılacak bir sürü iş vardı, hadi bir yerden başlayayım derken kahvaltıyı falan unutmuşum.
Eşim erken geldi saat 13 falandı onunla yedim, 3 tane köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 2 kaşık yoğurt, 1 tane kornişon turşu, 3 tane de minik çok acı biber,1 bardak da şekersiz limonata. Ee sonra tabi karnım acıkmadı, akşam da 1 dilim karpuz ve 1 tane browni yedim ( Midem de biberden olduğunu tahmin ettiğim bir yanma hissi vardı, nedense tatlı bir şey hafifletecek gibi geldi ben de browni tercih ettim, hazır hafif yemişken) Bu şekilde kapatmayı planlıyorum bugün ama umarım bir aksilik olmaz.
ben haftada tartı gününden sonra bir gün istediğimi yeme ödülü veriyorum kendime, tabi kilo vermişsem, seninkide öyle olmuş, spor yapabilsen çok daha kolay sıkılaşırsın...evet şerbetli tatlı vardı ve yedimzaten niyetim bozuktu sanırım
neyse haftanın kaçamağı olsun tartıldıktan hemen sonra yedim zaten.
bu hafta 1 kilo vermişim ama su kaybının payının yüksek olduğunu düşünüyorum
hedefim ramazan sonunda rahat rahat 64.0 olmak
62 de pantolonlarımın bedeni düşüyo gaza geldim bu iş olcak inş.
Kizlar sabah kahvaltimi yazmistim. Oglen tavuk sis salata 2 kasik bulgur pilavi yedim. Ara ogun 3 hurma 3 ceviz yedim. Aksam ise 4 adet kofte yogurt yedim. Patateste kizartmistim esim bebise bakmaya gidince 2 tane attim agzima. Sanki cezalandircak beni yedigimi gorunce :) sora yuruyuse ciktik.disarda 1 sade soda ictim esimin butun baskilarina ragmen ne dondurma nede cekirdek yemedim. 2 patates icin ceza werdim kendime. 1.5 saat yuruduk geldim. Yarin sabah itibariyle kilomu yazcam.umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz. Iyi geceler.
***3. TAKIM 319. ETAP***
hm22(67.6/// %)
thebeauty(60.2/ / / % )
SERATES(78.4// / % )
Mattika (65.8 /64,8/1/%1,52 )
ekevser ( 70.5// % )
kyumi ( 72.8 / / )
3. TAKIM ORTALAMASI : %
evet şerbetli tatlı vardı ve yedimzaten niyetim bozuktu sanırım
neyse haftanın kaçamağı olsun tartıldıktan hemen sonra yedim zaten.
bu hafta 1 kilo vermişim ama su kaybının payının yüksek olduğunu düşünüyorum
hedefim ramazan sonunda rahat rahat 64.0 olmak
62 de pantolonlarımın bedeni düşüyo gaza geldim bu iş olcak inş.
malesef götürdüm şerbetli tatlıyı
oruca alıştım beni zorlamıyo ama dedğin gibi çocukla ilgilenirken ekstra enerji lazım insana.
benim tartım hiç yapmıyo öyle sürprizler
biz de yeriz 1 paket makarnayı eşimle, yanına et tabağı, makarnanın üstüne kaşar bak canım çekti
ben kahvaltı etmeyi hiç unutmadım şu ömrü hayatımda. metabolizmam bozulur öğün atlasam. aşırı düzen ister. en ufak bozsam kilo alırım. avantajlısın
tek tek herkese yazıyorum öküz müyüm neyim yedim şerbetli tatlıları
Kizlar sabah kahvaltimi yazmistim. Oglen tavuk sis salata 2 kasik bulgur pilavi yedim. Ara ogun 3 hurma 3 ceviz yedim. Aksam ise 4 adet kofte yogurt yedim. Patateste kizartmistim esim bebise bakmaya gidince 2 tane attim agzima. Sanki cezalandircak beni yedigimi gorunce :) sora yuruyuse ciktik.disarda 1 sade soda ictim esimin butun baskilarina ragmen ne dondurma nede cekirdek yemedim. 2 patates icin ceza werdim kendime. 1.5 saat yuruduk geldim. Yarin sabah itibariyle kilomu yazcam.umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz. Iyi geceler.
ben sabah sürekli forumdaydım ama kimse yazmayınca kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyormenü güzel ama hep diyorum kahvaltıyı es geçmek bana iyi gelmiyor, senin bünyen çok alışmış buna kahvaltı yapmıyorsam mutlaka ögleden sonra kalkmışımdır yani, bu arada şu tek başına browni ve karpuz yiyip akşamı kapatmana bayılıyorum... hani keşke senin gibi olabilsem...
ben haftada tartı gününden sonra bir gün istediğimi yeme ödülü veriyorum kendime, tabi kilo vermişsem, seninkide öyle olmuş, spor yapabilsen çok daha kolay sıkılaşırsın...
2 tane patatese 1.5 saat yürüme, tebrik ediyorum, senin bebişin yokmuydu canım ya, gene de iyi vakit bulmuşsun
bu arada 59 lar derken, iftar öncesi tartı yüzüme güldü 58.9 çıktım , yehuuuu diye bağırasım geldi
gerçi bugün beni gören çoğu kişi yeter zayıflama artık dedi, hani 58 de bitiresim var, ama 57 ye düşerken en azından sizden ayrılmam, birazda vücudum alışır kiloma diye düşünüyorum, 58 den sonra acelem yok yani
bu arada iftar menüm:
2 yk patates püresi, 2 küçük biftek , cacık
ara: 2 top light mado dondurma
biftekler çok küçüktü , çok doymadım iftarda aslında, püreyide çok severim ama çok yemeyeyim dedim, kaşıklarım tepelemeydi zaten
şimdi light sütlü nescafemi içtim pilates top çalışıcam... alışveriş yaptım, çoğu şeyin small oluyorşu ripped bacaklarımı ve kalçamı güzel toparladı, daha 3. leveli var gerçi ama.. sımsıkı şu an
sahur menüm: yarım yufkayla yapılmış kıymalı dürüm, cacık
siz sabah burdayken ben muhtemelen uykunun en tatlı yerinde olacağım:)
H22 canim 300 gr falan gitmisti sonrasi ayniydi pazartesiden beri. Bakalim kalici olsun da verdigim kilo. 65 in altina inince 50 ler yakibn gorundu gozume motive oldum.
ben sabah sürekli forumdaydım ama kimse yazmayınca kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyormenü güzel ama hep diyorum kahvaltıyı es geçmek bana iyi gelmiyor, senin bünyen çok alışmış buna kahvaltı yapmıyorsam mutlaka ögleden sonra kalkmışımdır yani, bu arada şu tek başına browni ve karpuz yiyip akşamı kapatmana bayılıyorum... hani keşke senin gibi olabilsem...
ben haftada tartı gününden sonra bir gün istediğimi yeme ödülü veriyorum kendime, tabi kilo vermişsem, seninkide öyle olmuş, spor yapabilsen çok daha kolay sıkılaşırsın...
2 tane patatese 1.5 saat yürüme, tebrik ediyorum, senin bebişin yokmuydu canım ya, gene de iyi vakit bulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?