Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne güzel, ben bütün kilo aldıran yiyecekleri seviyorum, zaten onları yiyemeyince direk menüm az bir şey kalıyor
Ben öyle yapıyorum baksana gelip geçip yazıyorum, hele bugün tam kendi kendime oldu.

***3. TAKIM 319. ETAP***

hm22(67.6/// %)
thebeauty(60.2/ / / % )
SERATES(78.4// / % )
Mattika (65.8 /64,8/1/%1,52 )
ekevser ( 70.5// % )
kyumi ( 72.8 / / )

3. TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:
evet şerbetli tatlı vardı ve yedim zaten niyetim bozuktu sanırım
neyse haftanın kaçamağı olsun tartıldıktan hemen sonra yedim zaten.
bu hafta 1 kilo vermişim ama su kaybının payının yüksek olduğunu düşünüyorum
hedefim ramazan sonunda rahat rahat 64.0 olmak
62 de pantolonlarımın bedeni düşüyo gaza geldim bu iş olcak inş.

masada olunca, heleki iftarda insanın çılgınca tatlı yiyesi geliyor ama yememeliyiz 2-3 çatal alıp kalk bence masadan canım
malesef götürdüm şerbetli tatlıyı

oruca alıştım beni zorlamıyo ama dedğin gibi çocukla ilgilenirken ekstra enerji lazım insana.

benim tartım hiç yapmıyo öyle sürprizler
biz de yeriz 1 paket makarnayı eşimle, yanına et tabağı, makarnanın üstüne kaşar bak canım çekti

ben kahvaltı etmeyi hiç unutmadım şu ömrü hayatımda. metabolizmam bozulur öğün atlasam. aşırı düzen ister. en ufak bozsam kilo alırım. avantajlısın

Ins karsina sutlu tatli cikarda bari vicdan azabin bir nebze olsun azalir. Su anda guzel bi serbetli tatli yemek icin neler wermezdim :)
tek tek herkese yazıyorum öküz müyüm neyim yedim şerbetli tatlıları

Kizlar sabah kahvaltimi yazmistim. Oglen tavuk sis salata 2 kasik bulgur pilavi yedim. Ara ogun 3 hurma 3 ceviz yedim. Aksam ise 4 adet kofte yogurt yedim. Patateste kizartmistim esim bebise bakmaya gidince 2 tane attim agzima. Sanki cezalandircak beni yedigimi gorunce :) sora yuruyuse ciktik.disarda 1 sade soda ictim esimin butun baskilarina ragmen ne dondurma nede cekirdek yemedim. 2 patates icin ceza werdim kendime. 1.5 saat yuruduk geldim. Yarin sabah itibariyle kilomu yazcam.umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz. Iyi geceler.

Afiyet olsun arkadasim.

Deneme deneme :))
Telefona uygulama yukledim kevser ben de kullanislidir umarim bakicaz

ben sabah sürekli forumdaydım ama kimse yazmayınca kendi kendine konuşuyormuş gibi oluyor menü güzel ama hep diyorum kahvaltıyı es geçmek bana iyi gelmiyor, senin bünyen çok alışmış buna kahvaltı yapmıyorsam mutlaka ögleden sonra kalkmışımdır yani, bu arada şu tek başına browni ve karpuz yiyip akşamı kapatmana bayılıyorum... hani keşke senin gibi olabilsem...

ben haftada tartı gününden sonra bir gün istediğimi yeme ödülü veriyorum kendime, tabi kilo vermişsem, seninkide öyle olmuş, spor yapabilsen çok daha kolay sıkılaşırsın...

2 tane patatese 1.5 saat yürüme, tebrik ediyorum, senin bebişin yokmuydu canım ya, gene de iyi vakit bulmuşsun

bu arada 59 lar derken, iftar öncesi tartı yüzüme güldü 58.9 çıktım , yehuuuu diye bağırasım geldi

gerçi bugün beni gören çoğu kişi yeter zayıflama artık dedi, hani 58 de bitiresim var, ama 57 ye düşerken en azından sizden ayrılmam, birazda vücudum alışır kiloma diye düşünüyorum, 58 den sonra acelem yok yani

***3. TAKIM 319. ETAP***

hm22(67.6/// %)
thebeauty(60.2/ 58.9/ 1.3/ %2,003 )
SERATES(78.4// / % )
ekevser ( 70.5// % )
kyumi ( 72.8 / / )

bu arada iftar menüm:

2 yk patates püresi, 2 küçük biftek , cacık
ara: 2 top light mado dondurma

biftekler çok küçüktü , çok doymadım iftarda aslında, püreyide çok severim ama çok yemeyeyim dedim, kaşıklarım tepelemeydi zaten

şimdi light sütlü nescafemi içtim pilates top çalışıcam... alışveriş yaptım, çoğu şeyin small oluyor şu ripped bacaklarımı ve kalçamı güzel toparladı, daha 3. leveli var gerçi ama.. sımsıkı şu an

sahur menüm: yarım yufkayla yapılmış kıymalı dürüm, cacık

siz sabah burdayken ben muhtemelen uykunun en tatlı yerinde olacağım:)

***3. TAKIM 319. ETAP***

hm22(67.6/// %)
thebeauty(60.2/ / / % )
SERATES(78.4// / % )
ekevser ( 70.5// % )
kyumi ( 72.8 / / )

3. TAKIM ORTALAMASI : %

2 gün önce mi demiştin hiç gitmemiş bu hafta diye, bir anda 1 kgdan kurtulmuşsun.

Ne kadar yedin mattika ?
Ben o pantalonların üstümden düşmesine bayılıyorum, ne güzel oluyor bedenin küçülmesi.

BU makarnayı benim de canım hep çekiyor, şimdi kalkıp yesem yerim yani.

Benim metabolizma alışık düzensizliklere, sürekli aynı düzende gidemiyorum o da mecburen totalde yediklerime bakıyor, hiç öğün atlamışım falan diye almıyorum şükür.

2 patatese 1.5 saat yürüyüş, bence sen sık sık 2 patates at ağzına

Sabah uyanma saatim çok standart benimde, gece kaçta yatarsam yatayım saatte ayaktayım ama aklımda bir şey varsa yapılacak edilecek dalınca kahvaltıyı sık atlıyorum, genelde de 2 öğün yapıyorum zaten sabahtan akşama ancak acıkıyorum, öğlen yiyince de akşama acıkamadım. Ben aslında atıştırmalık beslenmeyi genel olarak çok seviyorum, her gün fast food, her gün atıştırmalarla geçirsem olur yani.

Çok çok tebrik ederim, ne kadar kısa sürede hedefine ulaştın ama çok istikrarlıydın gerçekten, kaç bedene düştün şimdi ? Nasıl bir duygu paylaşır mısın bizimle ?

Patates püresini çok seviyorum ama sık yapmıyorum, eşim tadımlık yer genelde, 2 kişide olunca ben kalanını yer bitiririm
Çok güzel ya, özellikle kalça kısmı, çok ince değil ama daha ince bir kalçam olsun istiyorum.

sahur menüm: yarım yufkayla yapılmış kıymalı dürüm, cacık

siz sabah burdayken ben muhtemelen uykunun en tatlı yerinde olacağım:)

Afiyet olsun, tadını çıkar artık uykunun.

H22 canim 300 gr falan gitmisti sonrasi ayniydi pazartesiden beri. Bakalim kalici olsun da verdigim kilo. 65 in altina inince 50 ler yakibn gorundu gozume motive oldum.

H22 canim 300 gr falan gitmisti sonrasi ayniydi pazartesiden beri. Bakalim kalici olsun da verdigim kilo. 65 in altina inince 50 ler yakibn gorundu gozume motive oldum.

OLur olur olmaz mı hiç yeter ki kilo almayalım, almazsak 300-500 gitse bile ulaşırız hedefe, tabi sonrası için de şart.

***3. TAKIM 319. ETAP***

hm22(67.6/66.7/0.9/ 1.33 %)
thebeauty(60.2/ 58.9/ 1.3/ %2,16 )
SERATES(78.4// / % )
ekevser ( 70.5// % )
kyumi ( 72.8 / / )

Ewet tatlim 3 aylqik bebegim war. Onu arabasina koyup kocayida yanina alinca oluyo tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…