makarnanın miktarı biraz fazla gibi geliyor yazdığından sanki. Tatlı da sütlü olmus en azından.ya ben bu akşam da kaçırdım
sahur 1 yumurta, 1 dilim ekmek az peynir, 2 zeytin
iftar: yoğurt çorbası, tavuk sote ve makarna
1 dilim de sütlü tatlı
bence Iyi yapıyorsun bir süre diyet modundan çıkıp düzenli beslenmek rahatlatacaktır. Bebek de istediğin zaman olur inşallah.Selamlaaar
Kizlar bana kizmiyorsunuz dimi. Ben burda izinliyim diye böyle rahatim.
takimda yarismaci olarak üstüme düseni yapip buraya bol bol vakit ayirabilmek istiyorum. Simdi annemgildeyim abimin bilgisayarindan giriyorum buraya rahat rahat bilgisayardan girmeyi özlemisim.
Burda hava cook sicak. Bugün bende kot etek giyindim. ama giyinene kadar egilip büküldüm valla
Kardesim fala baktirmis ablan iki aya hamile olacak demisacil zayiflamaliyim.
Saka bir yana fala inanma falsiz kalma demisler ama bu kadin 3. kisi hamile olacagimi söyleyen
Lakin benim öyle bir düsüncem yok :26: (düsünmekle olsaydi).....
Yediklerimi paylasacam demistim. Hergün ne yedigimi hatirlamiyorum ama rapor gecmeliyim. Allaha sükür yazin canim cikolata istemiyor veeee enerji icecegi bir aydan fazla oldu icmiyorumve cok iyi hissediyorum kendimi...
öyle yuuh dedirtecek bir menüm olmadi bu hafta. ama dedigim gibi hava cok sicak ve yoldasimiz buuzz gibi sekerli caylar ve dondurmalar oluyor
bu akşam ders çalışırken eşim sürekli bir şeyler getirince tıkındım biraz. Kahve ve 2 parça çikolata, yarım elma,maden suyu. Midem çok sis bu akşam.
iftar menüm: tavuklu sote, içine bir tane patates de doğradım, karbonhidrat ihtiyacımı karşılasın diyeyanında da her zamanki gibi cacık...
jillianın 3 leveli başlıyor bugün benim için, yemekten 2 saat sonra falan şekersiz türk kahvemi içip yaparım...
bu arada bugün sahurda ödül öğünüm varhaftada bir kez bu şansı veriyorum kendime 1 tane bükme,1 tane de ağzıaçık yiyeceğim , bunları yiyeceğim içinde muhtemelen sahurdan önce pilates tüm vücut çalışırım
senin önceliğin ders canımhem ders hem kilo çok da güzel götürüyorsun bence...
evet gecenin bu saatinde gene ben tek başımayımsporlar yapıldı, hep ripped hem pilates yaptım, ödülümüde yedim affetmem valla
Bayanlar her internet bulduğumda takıma uğramaya çalışıyorum ama ne yazık ki pek uğrayamıyorum
İzne ayrılırken yanlış hatırlamıyorsam 56.5 kiloydum. Şuan 54.5 kiloyum :) Adım adım hedefe doğru gidiyorum anlayacağınız :)
Bu arada üçüncü olmuşsunuz tebrik ederimGörüşmek üzere bol kilo vermeli bi hafta dilerim size :80:
game of thrones dizisinin 1. sezonunu Türkçe dublaj izledim ama 2. sezonu Türkçe dublaj bulamadım nette var mı??? bilgisi olan varsa neresi çok sevinirim...bu arada sevdim güzelmiş
spor konusunda çok başarılısın senin kadar düzenli ve disiplinli spor yapan yoktur heralde herzaman mı yapardın yoksa zayıflama sürecinde mi başladın?? hedefine az kaldı ne güzel....
game of thrones dizisinin 1. sezonunu Türkçe dublaj izledim ama 2. sezonu Türkçe dublaj bulamadım nette var mı??? bilgisi olan varsa neresi çok sevinirim...bu arada sevdim güzelmiş
valla canım hiç açlık yaşamadim Ama haklısın normalde benim de öyle olur zaten ama bugünlerde meyve ihtiyacı hissediyorum hep emzirdigim için vücudun vitaminsiz kalıyor olabilirkiraz en şekerli meyvelerdendir, muhtemelen açlığını bastırmak için yediğin kiraz bir süre sonra daha da acıktıracak seni
kızlar hepimiz yapıyoruz belki ama lütfen kendinizi aç bırakmayın, metabolizma hızınız düşer ve bir süre sonra kilo verememeye başlarsınız
ya seni azmin için tebrik ediyorum Jen de bu haftaki başarın i için ben dün eve gelince pilates yapmaya usendim bi de benim artik cok hafif gelmeye basladi pilates 2 dvd si ne yapicam bilmiyorum dvd de sadece top hareketlerini yapmiyorum ayakkabisiz olmuyo ev icinde ben de geciyorum oralariiftar menüm: tavuklu sote, içine bir tane patates de doğradım, karbonhidrat ihtiyacımı karşılasın diyeyanında da her zamanki gibi cacık...
jillianın 3 leveli başlıyor bugün benim için, yemekten 2 saat sonra falan şekersiz türk kahvemi içip yaparım...
bu arada bugün sahurda ödül öğünüm varhaftada bir kez bu şansı veriyorum kendime 1 tane bükme,1 tane de ağzıaçık yiyeceğim , bunları yiyeceğim içinde muhtemelen sahurdan önce pilates tüm vücut çalışırım
Umarım bu açlıkla akşam çok yememişsindir.
bu hafta ben biraz gırtlağımı tutsaydim 1. Değilse de 2. Olabilirdikyeni açılan takımlar ilk iki sırayı doldurmuş
biz de 3.olmuşuz. iyi gidiyoruz son birkaç aydır
ben de not defterine yazmaya başladım tavsiye ederimSelamlaaar
Kizlar bana kizmiyorsunuz dimi. Ben burda izinliyim diye böyle rahatim.
takimda yarismaci olarak üstüme düseni yapip buraya bol bol vakit ayirabilmek istiyorum. Simdi annemgildeyim abimin bilgisayarindan giriyorum buraya rahat rahat bilgisayardan girmeyi özlemisim.
Burda hava cook sicak. Bugün bende kot etek giyindim. ama giyinene kadar egilip büküldüm valla
Kardesim fala baktirmis ablan iki aya hamile olacak demisacil zayiflamaliyim.
Saka bir yana fala inanma falsiz kalma demisler ama bu kadin 3. kisi hamile olacagimi söyleyen
Lakin benim öyle bir düsüncem yok :26: (düsünmekle olsaydi).....
Yediklerimi paylasacam demistim. Hergün ne yedigimi hatirlamiyorum ama rapor gecmeliyim. Allaha sükür yazin canim cikolata istemiyor veeee enerji icecegi bir aydan fazla oldu icmiyorumve cok iyi hissediyorum kendimi...
öyle yuuh dedirtecek bir menüm olmadi bu hafta. ama dedigim gibi hava cok sicak ve yoldasimiz buuzz gibi sekerli caylar ve dondurmalar oluyor
gec saat olmadiktan sonra bişey olmaz bencebu akşam ders çalışırken eşim sürekli bir şeyler getirince tıkındım biraz. Kahve ve 2 parça çikolata, yarım elma,maden suyu. Midem çok sis bu akşam.
afiyet olsun valla ohhevet gecenin bu saatinde gene ben tek başımayımsporlar yapıldı, hep ripped hem pilates yaptım, ödülümüde yedim affetmem valla
ayy darisi bizeBayanlar her internet bulduğumda takıma uğramaya çalışıyorum ama ne yazık ki pek uğrayamıyorum
İzne ayrılırken yanlış hatırlamıyorsam 56.5 kiloydum. Şuan 54.5 kiloyum :) Adım adım hedefe doğru gidiyorum anlayacağınız :)
Bu arada üçüncü olmuşsunuz tebrik ederimGörüşmek üzere bol kilo vermeli bi hafta dilerim size :80:
cok gecmis olsun canimHerkesten çok özür dilerim bir haftadır giremedim sanırım. Yediğim bir şeyden zehirlenmişim sanırım yatıyordum bilgisayarda değildim hiç. Bugün biraz daha iyiyim. Offf ne hastalıklı bir senem geçti benim diye yakınmama az kaldı.
şimdiki kilom: 72
Benim matematigim çok kötüdür amaKızlar herkes yüzde hesaplamayı biliyor mu ?
Ben listeyi bir gün önceden paylaşırım herkes listeye kilosunu eklesin ki ben veya liste yapmayı bilen arkadaşlar olmaz bir problem olur, herkes kendi kilosunu listeye yazarsa burada olan herhangi biri paylaşır problem olmaz.
Tebrik ediyorum darisi da basimageriye dönük okuyamadım işlerimi toparlayayım okuyacağım tüm sayfaları hepinizi öpüyorum özledim burasını...
kilomu yazıyoruuummm
başlangıç...81.9
geçen cuma ....78.4
bu cuma .....77.1
76 .9 olsa daha çok sevinecektim ama dün akşam terayağlı İskender yedim ve 3 gündür evden uzaktayım tuvalete gidemiyorum..(yani bu bahanelerim var aslında belkide 76 olacaktı...mutluyummm çok teşekkür ederim herkeseee...
ya seni azmin için tebrik ediyorum Jen de bu haftaki başarın i için ben dün eve gelince pilates yapmaya usendim bi de benim artik cok hafif gelmeye basladi pilates 2 dvd si ne yapicam bilmiyorum dvd de sadece top hareketlerini yapmiyorum ayakkabisiz olmuyo ev icinde ben de geciyorum oralari
başka izlediğiniz sevdiğiniz beğendiniz yabancı film yada dizi var mı??
Benim matematigim çok kötüdür ama
Menümü yazayım .. Bol karbonhidratlı bir menü.
Sabah kahvaltı da 1 dilim börek yedim, yanında meyve suyu
Arada burgerdan dondurma yedim ( dikkatinizi çekerim, burgerda başka bir şey yemedim.)
Ders çalışırken, 1 maden suyum 1 fincan kahvem ve 1 dilim çikolatam var.
Akşam da 1 tabak fasülye yedim, 2 kaşık yoğurt ile.
çok da kötü değil, hani burgerda menü yemenden çok dondurma yemeni bin kat tercih ederimakşamda hafif yiyerek atlatmışsın işte...
benim menüme gelince: 5 yk semizotu yemeği (çok az pirinç vardı içinde),1 kase yoğurt , bir tane hurma
uzun süredir tatlı yemiyordum, taze hurma vardı hacıdan gelen, bir tane tadına bakmak için yedim... yanlış anlaşılmasın bu aynı bildiğimiz kuru kurma boyutundaydı
Eki Görüntüle 765651 işte böyle geliyor taze hurma, tadındada bir fark yoktu açıkcası....
sahurda bizim lokul dediğimiz haşhaşlı var
Eki Görüntüle 765655 resimde görüldüğü gibi, 2 tane küçük parça yiyeceğim yanındada cacık içerim, doymam çünkü 2 tanesiyle ama çok da yemek istemiyorum
kimseler yok haftasonu,hele bu saatte, kendim çalıp kendim oynuyorum resmen
ben dün ne yedim
1 dilim kepek ekmek yumurta peynir bir kaşık reçel
bir kare çikolata türk kahvesi
yoğurtlu kabak
1 elma 1kare çikolata türk kahvesi 1 bardak sütlü kahve
akşam yemedim gece 2 dilim karpuz ve 1 şeftali ve 1 salatalık
gece geç saat yediğim için meyveyi sanırım sabah yine 700 gr fazlaydım..
ben h,ç çikolata yememeliyim ben hiç karbonhidrat yememeliyim be hep öyle yaşarsam zayıflarım ve zayıf kalırım galiba????
su 3 lt
mekik sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?