Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya ben bu akşam da kaçırdım
sahur 1 yumurta, 1 dilim ekmek az peynir, 2 zeytin
iftar: yoğurt çorbası, tavuk sote ve makarna
1 dilim de sütlü tatlı
makarnanın miktarı biraz fazla gibi geliyor yazdığından sanki. Tatlı da sütlü olmus en azından.
bence Iyi yapıyorsun bir süre diyet modundan çıkıp düzenli beslenmek rahatlatacaktır. Bebek de istediğin zaman olur inşallah.

bu akşam ders çalışırken eşim sürekli bir şeyler getirince tıkındım biraz. Kahve ve 2 parça çikolata, yarım elma,maden suyu. Midem çok sis bu akşam.

bu akşam ders çalışırken eşim sürekli bir şeyler getirince tıkındım biraz. Kahve ve 2 parça çikolata, yarım elma,maden suyu. Midem çok sis bu akşam.

senin önceliğin ders canım hem ders hem kilo çok da güzel götürüyorsun bence...

evet gecenin bu saatinde gene ben tek başımayım sporlar yapıldı, hep ripped hem pilates yaptım, ödülümüde yedim affetmem valla

Bayanlar her internet bulduğumda takıma uğramaya çalışıyorum ama ne yazık ki pek uğrayamıyorum

İzne ayrılırken yanlış hatırlamıyorsam 56.5 kiloydum. Şuan 54.5 kiloyum :) Adım adım hedefe doğru gidiyorum anlayacağınız :)

Bu arada üçüncü olmuşsunuz tebrik ederim Görüşmek üzere bol kilo vermeli bi hafta dilerim size :80:

spor konusunda çok başarılısın senin kadar düzenli ve disiplinli spor yapan yoktur heralde herzaman mı yapardın yoksa zayıflama sürecinde mi başladın?? hedefine az kaldı ne güzel....

game of thrones dizisinin 1. sezonunu Türkçe dublaj izledim ama 2. sezonu Türkçe dublaj bulamadım nette var mı??? bilgisi olan varsa neresi çok sevinirim...bu arada sevdim güzelmiş

senin önceliğin ders canım hem ders hem kilo çok da güzel götürüyorsun bence...

Ben de o şekilde düşünüyorum, o yüzden ders çalışırken çok aşırı dikkat etmiyorum, bir de eşim getirince çok hoşuma gidiyor, şımarıyorum
evet gecenin bu saatinde gene ben tek başımayım sporlar yapıldı, hep ripped hem pilates yaptım, ödülümüde yedim affetmem valla

Maşallah hiç saat dinlemeden tüm sporlar yapılıyor.

Ne güzel, uzak kalmana rağmen kilo vermeye devam ediyorsun, tebrik ederim.

game of thrones dizisinin 1. sezonunu Türkçe dublaj izledim ama 2. sezonu Türkçe dublaj bulamadım nette var mı??? bilgisi olan varsa neresi çok sevinirim...bu arada sevdim güzelmiş

Bence alt yazılı olarak izlemeyi dene, Türkçe dublajlar özellikle dizilerde çok yapmacık oluyor.

spor konusunda çok başarılısın senin kadar düzenli ve disiplinli spor yapan yoktur heralde herzaman mı yapardın yoksa zayıflama sürecinde mi başladın?? hedefine az kaldı ne güzel....

müsait olduğum zamanlar haftada 2-3 yapardım, zayıflama sürecine girince her gün yapmaya başladım...

türkçe dublaj izleme o diziyi nolur ya çok kötü oluyor orjinaline göre, alt yazı istiyorsan dizi-mag var, orda tepeye aradığın diziyi yaz, direk çıkıyor, tüm yabancı dizileri ordan izliyorum ben... üye de oldum, üye olursan da izlediğin dizinin bölümünün rengi değişiyor, böylelikle hangi bölümde kaldım acaba diye düşünmene gerek kalmıyor

ben de alt yazı okumayı hiç sevmiyorum neden İngilizceyi öğrenmedimse ( okurken göremediğim şeyler oluyor gibi geliyor sahnedeki tüm detayları görmek istiyorum... ama yok dublaj yapılmamış.

valla canım hiç açlık yaşamadim Ama haklısın normalde benim de öyle olur zaten ama bugünlerde meyve ihtiyacı hissediyorum hep emzirdigim için vücudun vitaminsiz kalıyor olabilir

ya seni azmin için tebrik ediyorum Jen de bu haftaki başarın i için ben dün eve gelince pilates yapmaya usendim bi de benim artik cok hafif gelmeye basladi pilates 2 dvd si ne yapicam bilmiyorum dvd de sadece top hareketlerini yapmiyorum ayakkabisiz olmuyo ev icinde ben de geciyorum oralari

Umarım bu açlıkla akşam çok yememişsindir.

Ya cogunluga uymak durumunda kaldım malesef

yeni açılan takımlar ilk iki sırayı doldurmuş
biz de 3.olmuşuz. iyi gidiyoruz son birkaç aydır
bu hafta ben biraz gırtlağımı tutsaydim 1. Değilse de 2. Olabilirdik

Çok Üzgünüm

ben de not defterine yazmaya başladım tavsiye ederim

gec saat olmadiktan sonra bişey olmaz bence

afiyet olsun valla ohh

ayy darisi bize

cok gecmis olsun canim

Benim matematigim çok kötüdür ama

Tebrik ediyorum darisi da basima

ben dvd den değil de beyaztv nin videolarından yapıyorum, daha iyi oluyor bence, gün geçtikçe zorlaşıyor farklı yerleri çalıştırıyor vs.. daha güzel bence

başka izlediğiniz sevdiğiniz beğendiniz yabancı film yada dizi var mı??

Dizi olarak prison breaki tavsiye ederim, çok güzel bir dizi, film olarak ne bulursak izliyoruz açıkçası sık sık akşamları film izleyince, son zamanlarda aman aman beğendiğim bir film yok benim.

Benim matematigim çok kötüdür ama

Eğer yapamazsan burada halledilir ama yine de formülü falan bil de ne olur ne olmaz.

Menümü yazayım .. Bol karbonhidratlı bir menü.
Sabah kahvaltı da 1 dilim börek yedim, yanında meyve suyu
Arada burgerdan dondurma yedim ( dikkatinizi çekerim, burgerda başka bir şey yemedim.)
Ders çalışırken, 1 maden suyum 1 fincan kahvem ve 1 dilim çikolatam var.
Akşam da 1 tabak fasülye yedim, 2 kaşık yoğurt ile.

çok da kötü değil, hani burgerda menü yemenden çok dondurma yemeni bin kat tercih ederim akşamda hafif yiyerek atlatmışsın işte...

benim menüme gelince: 5 yk semizotu yemeği (çok az pirinç vardı içinde),1 kase yoğurt , bir tane hurma

uzun süredir tatlı yemiyordum, taze hurma vardı hacıdan gelen, bir tane tadına bakmak için yedim... yanlış anlaşılmasın bu aynı bildiğimiz kuru kurma boyutundaydı
işte böyle geliyor taze hurma, tadındada bir fark yoktu açıkcası....

sahurda bizim lokul dediğimiz haşhaşlı var
resimde görüldüğü gibi, 2 tane küçük parça yiyeceğim yanındada cacık içerim, doymam çünkü 2 tanesiyle ama çok da yemek istemiyorum

Hurmayı tatlıdan sayma o zaman, gayet masum bir şey, sen ne yesen seviyorum ben de afiyet olsun.

ben dün ne yedim
1 dilim kepek ekmek yumurta peynir bir kaşık reçel

bir kare çikolata türk kahvesi

yoğurtlu kabak

1 elma 1kare çikolata türk kahvesi 1 bardak sütlü kahve

akşam yemedim gece 2 dilim karpuz ve 1 şeftali ve 1 salatalık

gece geç saat yediğim için meyveyi sanırım sabah yine 700 gr fazlaydım..

ben h,ç çikolata yememeliyim ben hiç karbonhidrat yememeliyim be hep öyle yaşarsam zayıflarım ve zayıf kalırım galiba????

su 3 lt
mekik sadece.

kimseler yok haftasonu,hele bu saatte, kendim çalıp kendim oynuyorum resmen

Sen gececi ben sabahçı, tek kalıyoruz hep

Meyveler gerçekten biraz fazla olmuş, bir de kendini biliyorsun bence bunu bilirken en azından belli bir kiloya gelene kadar kaçamakları sıfıra indirirsen moralin düzelir, şimdi tam veriyorsun, ufak bir kaçamakla hoop 700 gram geldi, bir süre sonra motivasyonu kaybedersin diye düşünüyorum.
Bir de kahveler şeker li mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…