ben dün ne yedim
1 dilim kepek ekmek yumurta peynir bir kaşık reçel
bir kare çikolata türk kahvesi
yoğurtlu kabak
1 elma 1kare çikolata türk kahvesi 1 bardak sütlü kahve
akşam yemedim gece 2 dilim karpuz ve 1 şeftali ve 1 salatalık
gece geç saat yediğim için meyveyi sanırım sabah yine 700 gr fazlaydım..
ben h,ç çikolata yememeliyim ben hiç karbonhidrat yememeliyim be hep öyle yaşarsam zayıflarım ve zayıf kalırım galiba????
su 3 lt
mekik sadece.
thebeauty verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim aynen dediğin gibi oluyor tatlı isteğim daha da çok acıkmama sebep oluyor yedikçe. akşamı atlayınca da gece böyle oluyor dediğin döngü her öğün için mi olmalı yani her öğünde biraz sebze biraz karbonhidrat biraz protein mi olmalı yoksa bi gün protein bi gün sebze falan gibi mi??
Afiyet olsun çok güzel bir menü, sahurun telafisi olmuş.oruçluyken spor yapamıyorum ama pilates esneme(40 dk) yaptım, kaslarımı rahatlattım yani..a.
iftar menüm: ızgara balık ve salata
sonrasında şekersiz türk kahvesi
1-2 saat sonra ripped 3/3 yapıcam bugün...
sahurdan önce tekrar pilates yaparmıyım şimdilik bilmiyorum
Arkadaşlar Lodos var burda ve ben çok halsiz ve hasta ve yorgunum ne yiyorum diye soracak olursaniz işte çok düzenli değil ama atıştırma yapmamaya çalışıyorum aksama iftara davetliyiz izgara tavuk var spor yaptigim için bolca et ve salata ağırlıklı yiicem gerci iki gündür totomu kaldiramiyorum spor icin
Arkadaşlar Lodos var burda ve ben çok halsiz ve hasta ve yorgunum ne yiyorum diye soracak olursaniz işte çok düzenli değil ama atıştırma yapmamaya çalışıyorum aksama iftara davetliyiz izgara tavuk var spor yaptigim için bolca et ve salata ağırlıklı yiicem gerci iki gündür totomu kaldiramiyorum spor icin
lodos kilo da da artış yapabiliyor bu yüzden bu aralar tartıya çıkmayın derim... ekevser birazcık vitamin desteği falan alsan, daha kolay toparlanırsın... ve böyle halsizken sporu düşünme bence, öncelikle kendini toparlaman lazım
kızlar ya annemler beni sinir ediyor... çok zayıfladığımı ve artık durmam gerektiği konusunda babam ve annem kafamın etini yedi... yok gelinliğim yakışmayacakmış falan filan... tarhana çorbası içirdiler bana zorla iftardaaslında 3 kilo verdim gelinliğimi aldıktan sonra ama epey sıkılaştım, neyse haftaya kadar kilomu 58.5 da tutmaya çalışacağım, haftaya cuma kardeşimin yanında gideceğim, o en objektif fikri verir benim için
Bugün biraz çok kaçtı yine benim.
Sabah kahvaltım güzeldi, haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, jambon, protein ağırlıklı bir öğündü.
Ara da, 1 şeftali ve dondurma ve maden suyu var.
Akşam da mantı ve yoğurt yedim.
Hafta içi daha iyi olmasını umuyorum.
Lodos nasıl etkiliyor kiloyu ben merak ediyorum ?
Gelinlik provası falan ne zaman var, o konuda dikkat et bence de, yoksa fazlasını vermek iyidir alma payı bırakmak için.
akşam mantı için çok kaçtı demişsin ama zaten erken yiyorsun sen yemeklerini, hafta içi toparlarsın
artış yapar lodos, ödem falan tutar vücut... dukan yaparken öyle diyordu kızlar yani ben onların yalancısıyımtaa ağustos sonu gelinlik provam yani, arkası ipli zaten, ağustos da sürekli şehirler arası gezeceğim, şimdi iyiyim de kilo alırım belki diyerek işte 57 olmak istiyorum
şu ziyaretçiler kim ya, hani başka topik olsa anlayacağım da burası hani zayıflama grubu
yumurta 1 dilim ekmek domates peynir
türk kahvesi
yoğurtlu biber
şeftali
salata antrekot iki tane kanat yoğurt (bizim hafta sonu yemekleri biraz bozuyor düzeni) ama thebeauty senin dediğin gibi akşam et yersem tartıda eksi görüyorum ertesi gün..
birde 1 top dondurma var hemde gece 12.30 da eve dönerken(( yemekte tatlı meyve yemedim yolda dayanamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?