Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yediklerin de bişi yok ama hatalar var bence, çikolata diet süresinde hiç bir diyetisyen tarafından verilmez çünkü insülin direncini maffediyor, sen onun yanında elma yemişsin sanırım, gene şeker... hadi sabah reçel yedin diyelim,zayıflamak istiyorsan o zaman çikolatadan vazgeçeceksin... ikisinden birini tercih etmek zorundasın... yemekten sonra tekrar çikolata ve elma olmuş, kan şekeri tavan yapmıştır... akşam yemeyeyim demişsin... dayanabiliyorsan ve ertesi gün sabah kahvaltısında abartmayacağını düşünüyorsan akşam yemek yemeyebilirsin... ama akşam yemeyip gece meyve yemek... olmamış... hani yoğurtlu kabaktan sonra o yediklerini yemeyip akşam tavuk, köfte, balık gibi protein yeseydin +700 görmeyecektin belki de

çikolata, karbonhidrat; ölçülü ve yerinde yediğinde kilo aldırmaz... menülerinde karbonhidrat, protein, sebze döngüsünü kurmalısın, ancak o şekilde zayıflayabiliriz veya kilomuzu koruyabiliriz...

thebeauty verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim aynen dediğin gibi oluyor tatlı isteğim daha da çok acıkmama sebep oluyor yedikçe. akşamı atlayınca da gece böyle oluyor dediğin döngü her öğün için mi olmalı yani her öğünde biraz sebze biraz karbonhidrat biraz protein mi olmalı yoksa bi gün protein bi gün sebze falan gibi mi??

her öğün için hesaplamana gerek yok, gün içinde yediklerinde bu döngüyü kurmalısın... mesela ben sahurda lokul dediğimiz bol karbonhidrat içeren bişi yedim... iftarda ızgara balık ve az yağlı bol salata yiyeceğim, bu şekilde dengeleyeceğim yani...
bir de bence sen öğün atlamamalısın, sabah veya öğle abartılı şeyler yemiş olsan da akşam öğün atlama, ızgara tavuk, balık, et tarzı şeylerle beslen

oruçluyken spor yapamıyorum ama pilates esneme(40 dk) yaptım, kaslarımı rahatlattım yani..a.
iftar menüm: ızgara balık ve salata
sonrasında şekersiz türk kahvesi
1-2 saat sonra ripped 3/3 yapıcam bugün...

sahurdan önce tekrar pilates yaparmıyım şimdilik bilmiyorum

Arkadaşlar Lodos var burda ve ben çok halsiz ve hasta ve yorgunum ne yiyorum diye soracak olursaniz işte çok düzenli değil ama atıştırma yapmamaya çalışıyorum aksama iftara davetliyiz izgara tavuk var spor yaptigim için bolca et ve salata ağırlıklı yiicem gerci iki gündür totomu kaldiramiyorum spor icin

Afiyet olsun çok güzel bir menü, sahurun telafisi olmuş.

Geçmiş olsun, bir an önce toparlarsın umarım kendini.

Bugün biraz çok kaçtı yine benim.
Sabah kahvaltım güzeldi, haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, jambon, protein ağırlıklı bir öğündü.
Ara da, 1 şeftali ve dondurma ve maden suyu var.
Akşam da mantı ve yoğurt yedim.
Hafta içi daha iyi olmasını umuyorum.

lodos kilo da da artış yapabiliyor bu yüzden bu aralar tartıya çıkmayın derim... ekevser birazcık vitamin desteği falan alsan, daha kolay toparlanırsın... ve böyle halsizken sporu düşünme bence, öncelikle kendini toparlaman lazım

kızlar ya annemler beni sinir ediyor... çok zayıfladığımı ve artık durmam gerektiği konusunda babam ve annem kafamın etini yedi... yok gelinliğim yakışmayacakmış falan filan... tarhana çorbası içirdiler bana zorla iftarda aslında 3 kilo verdim gelinliğimi aldıktan sonra ama epey sıkılaştım, neyse haftaya kadar kilomu 58.5 da tutmaya çalışacağım, haftaya cuma kardeşimin yanında gideceğim, o en objektif fikri verir benim için

Lodos nasıl etkiliyor kiloyu ben merak ediyorum ?

Gelinlik provası falan ne zaman var, o konuda dikkat et bence de, yoksa fazlasını vermek iyidir alma payı bırakmak için.

akşam mantı için çok kaçtı demişsin ama zaten erken yiyorsun sen yemeklerini, hafta içi toparlarsın

Lodos nasıl etkiliyor kiloyu ben merak ediyorum ?

Gelinlik provası falan ne zaman var, o konuda dikkat et bence de, yoksa fazlasını vermek iyidir alma payı bırakmak için.

artış yapar lodos, ödem falan tutar vücut... dukan yaparken öyle diyordu kızlar yani ben onların yalancısıyım taa ağustos sonu gelinlik provam yani, arkası ipli zaten, ağustos da sürekli şehirler arası gezeceğim, şimdi iyiyim de kilo alırım belki diyerek işte 57 olmak istiyorum

akşam mantı için çok kaçtı demişsin ama zaten erken yiyorsun sen yemeklerini, hafta içi toparlarsın

Evet akşam için dedim, bir de bugün midemde bir şişlik var ondan da öyle hissediyor olabilirim, bir de akşam yemeği de geçe kaldı bugün, ders çalışmaya dalmışım da

O zaman bence de in 57ye hem tam istediğin kiloya kadar düşmüş olmak güzel olur, ister istemez diyet sonrası biraz alırsın.

Günaydın kızlar.
9 Ağustos günü bildirim yapılmayacak bayram nedeniyle bilginiz olsun.
Bir de takımda %30 kuralı ne kadar biliniyor daha doğrusu hatırlanıyor bilemediğimden tekrar etmek istedim, takım ortalaması %30un altına inen takımlar ilk başta uyarı alıyor 2. tekrarında sarı kart ve tekrar sarı kart alırsa ceza sistemi devreye giriyor, belli bir süre izinli olmamız, en düşük yüzdeli üyenin izinli gösterilmesi veya diskalifiye edilmesi gibi cezalar mevcut karar bize kalmış ama ortalamayı düşürmeyip bu cezayı almamamız daha iyi değil mi ?
Ortalamamız zaten yüksek olduğundan problem yaşamasak da paylaşım alanında konusu geçince burada da paylaşmak istedim.

yumurta 1 dilim ekmek domates peynir

türk kahvesi

yoğurtlu biber

şeftali

salata antrekot iki tane kanat yoğurt (bizim hafta sonu yemekleri biraz bozuyor düzeni) ama thebeauty senin dediğin gibi akşam et yersem tartıda eksi görüyorum ertesi gün..

birde 1 top dondurma var hemde gece 12.30 da eve dönerken(( yemekte tatlı meyve yemedim yolda dayanamadım...

Bence akşam yemeğinde hiç problem yok, bol protein çok da iyi olmuş.
Dondurmanın saati kötü olmuş ama onun haricinde güzel bence.

bu hafta hedefim 75.9 olmak:))

ayyy çok mutlu olucam nerdeyse 10 kilo vermiş olucam 84.9 u görmüştüm tartıda bi gün...

ama çok spor yapamıyorum bu hafta sanırım ısınmadan sağa sola eğilme hareketini abarttığım için belime bişi oldu .....

akşamları hiç yemesem çok güzel olacak erkenden yatmalıyım yememek için:)

bugün markette inanılmaz tahrik edici şeker çikolata baklava reyonları kurmuşlar ..diren serates dayan serates....... bayramda 74 olacaksın dedim kendime kaçtım oralardan...

Kızlar neredesiniz bütün gün kimsecikler gelmemiş ama böyle anlamı kalmaz ki nasıl motive olunacak takımda amaç sadece kilo bildirimi yapmak değil dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…