Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menü güzel, dondurmanın saati birazcık önce olsaymış daha iyi olacakmış neyse o da günün ödülü yerine sayalım bir de olduki dün ki gibi gece 12.3 ta dondurma yedin, en azından 2 saat sonra uyu... çünkü yiyip yatmak ektra kalori aldırır...

Kızlar neredesiniz bütün gün kimsecikler gelmemiş ama böyle anlamı kalmaz ki nasıl motive olunacak takımda amaç sadece kilo bildirimi yapmak değil dimi ?

valla bende aynı fikirdeyim, bir sen bir ben bir de seratesle sürdürüyor gibiyiz günlük 5 mesaj şartımız yokmuydu bizim... bence herkese uyarı yapalım, paylaşımda bulunmayıp sadece cuma kilo bildirimi yapanlara bir ceza verelim...

Bence direkman ilk sayfadaki kualları uygulayalım, sonuçta herkes bu kuralları kabul ederek burada, bugünden itibaren mesaj sayılarını sayalım o zaman, özel durumu olan da önceden haber versin.

bu arada iftar menüm:
1 tabak sebzeli makarna

öyle yağlı,kremalı sos yok ama, domates biber soğandan oluşan az yağlı bir sos hazırladım, 4 yk yiyeceğim, yanındada light yoğurtum olur öyle...

iftardan sonra ki tabiki jillian 3/4 ve makarna yediğim içinde kendime ceza olarak pilates top çalışacağım

3.TAKIM KURALLARI:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadi olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarisiz diskalifiye olacaktir.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 3 hafta üst üste mesaj kuralina uymayanlar diskalifiye olacaktir.

4) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

5) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

6) Izinler: Bütün Takimlar icin gecerli olan kural su ki izine ayrilan üye en az 2 hafta izinli olmali. 3. Takim olarak izine ayrilmak isteyen yarismaci nekadar izine ayrilacagini takim kaptanina bildirmeli. Belirttigi sürede gelmedigi takdirde 2 hafta ek süre verilip gene gelmezse diskalifiye olacaktir.

Örn. Yarismaci 6 hafta sonra gelecegim dedi. Ama 6 hafta dolmasina ragmen gelmedi. Takim olarak bu yarismaciya 1 hafta daha süre verilecektir. Gene gelmezse diskalifiye olacaktir.

Yukarida belirtilen kurallar zorunludur.
Bikerecik takima ugramayayim kilom ayni yazilirsa yazilsin diye düsünmeyin, Kilonuzun ayni yazilmasi demek o hafta kilo verme adina yaptiginiz bütün emeklerin bosa gitmesi demektir. Buda isteyeceginiz en son seydir.

Her Aksam Mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir.

Bu kurallari kabul etmeyen veya degistirilmesini isteyen yarismacimiz olursa bunu takim icinde oylamaya sunabilir.

Bugünden itibaren mesaj sayılarını not alacağım ne takip edeceğim arkadaşlar, cuma günleri burada da yayınlarım, kuralları tekrar kopyaladım bu şekilde de uygulayacağım, eğer değiştirmek veya ilave etmek istediğiniz bir kural varsa oylamaya sunabilirsiniz.

Bence direkman ilk sayfadaki kualları uygulayalım, sonuçta herkes bu kuralları kabul ederek burada, bugünden itibaren mesaj sayılarını sayalım o zaman, özel durumu olan da önceden haber versin.

diğer gruplarda sayıyorlar zaten, haftalık sayıyorlar sanırım, yada herkes kaçıncı msjı olduğunu ekliyor yazdığı cvplara... hem değişik uygulamalarda olabilir, herkes 3 lt su içicek gibi ya da ne bileyim spor şartı koyabiliriz... kilosu fazla gelenlere sonraki hafta tatlı yasağı koyarız vs..

4 yk için mi bir tabak yazdın sen ona 0.1 yemek tabağı falan de, tabak dediğin dolu dolu olur

Kesinlikle haklısın, yapılan her kaçamağa spor cezası verilebilir ya da kilosu fazla çıkana, şimdi her kaçamağa olursa ben bütün hafta koşmak zorunda kalırım
Yasak konusu çok mantıklı yalnız, bir de her hafta kilo bildirimi sonrası herkes birbirinin o haftaki durumuna yorum yazabilir.

4 yk için mi bir tabak yazdın sen ona 0.1 yemek tabağı falan de, tabak dediğin dolu dolu olur

küçük pasta tabağı koydum sofraya, dolu dolu gözüksün diye aslında yanına protein olarak başka şeyler yapabilirdim de şimdi üşendim valla yoğurdumu da yerim, zaten 1-2 saat sonra nescafe falan içiyorum, tıkar onlar beni

Sen oldun iyice
Zor kilo alırsın gibi geliyor bana artık.
Bu tabak küçültme olayını okumuştum daha önce de bayadır uygulamıyorum ben de uygulayayım bak artık.

mesela bu hafta cuma kilo bildiriminde kilosu fazla çıkanlara ya spor cezası ya da tatlı yasağı verelim sonraki hafta için, hem daha çok gaza geliriz... en azında son 2 gün aman kilom fazla çıkmasın diyerek daha çok dikkat ederiz vs...

Evet evet kesinlikle.
Bunu yapalım cuma günü. Hem spor hem tatlı cezası verelim hatta.
Atıyorum bu hafta 100 dakika spor yapacaksın artı tatlı yok şeklinde olsun.
Burada katılım olmayınca ben 3 günden beri yiyorum açıkçası.

Sen oldun iyice
Zor kilo alırsın gibi geliyor bana artık.
Bu tabak küçültme olayını okumuştum daha önce de bayadır uygulamıyorum ben de uygulayayım bak artık.

ayy inşallah hamile kalana kadar kilo almam artık ben kalorili bir şey yiyeceğim zaman mutlaka tabak küçültürüm ve 2. tabağı asla yemem...çok araştırıyorum bu aralar... mesela makarnanın kilo yapmaması için nasıl yenilmesi gerektiğine baktım, ona göre pişirdim

O zaman ben bugünkü menümü yazayım bundan sonra ben de kaçamak görürseniz bol bol kızın bana
Kahvaltıda patatesli börek yedim, kahvaltımı biraz geçe bıraktım, bugünkü de bir başka güzel olmuş, o yüzden miktarı biraz kaçtı
Yanında da domates peynir yedim, bir de şekersiz limonata.
Aralarda, 4 fincan kahve ( ders çalıştığım nasıl belli ), 1 bardak ice tea, 1 tane armut.
Akşam yemeyi düşünmüyorum umarım dayanabilirim.

yazıkki hemen yattım. yemeği de çok geç yiyoruz zaten dışarı çıkınca. bunu bilmiyordum yeni bişey daha daha öğrendim harikasınız valla....

eveeetttt biraz daha kalabalık olalım olabiliyorsa birileri gelmişti ne oldu onlar??? gökyüzü gibi bişeydi adı???? yaz diye böyle sanırım...

ama kimse olmayınca da sırf sayı doldurmak için cümle cümle yazıyor insan yada kendi kendine saçmalıyor. yada sürekli kendinden söz etmek zorunda kalıyor ben bazen sizleri sıktığımı düşünüyorum açıkçası......

güzel fikirler katılıyorum....

Nasıl yenmesi gerekiyormuş ?
Hamilelikte de aslında çok kilo almamak çok sağlıklı çocuk için, özellikle kız çocuklarda annenin yediği tatlılar doğmadan insülin
direnci oluşturuyormuş.

Gelen gidiyor bir de yeni takımlar açılınca yeni üye yakalamak da zor oluyor açıkçası.
Hiç sıkmıyorsun, tabiki bahsedeceğiz kendimizden, kurallar uygulanırsa en azından herkes gire gire karşılıklı mesajlaşmalar da olacaktır.Tabi amaç 5 mesaj doldurmak için cümle cümle olmamalı.

Ben gideyim şimdilik daha çalışılacak derslerim var, eşime söyleyeyim de beraber bakalım bari sıkıldım bugün kendim çalışmaktan, ilerleyen saatlerde uğrarım yine. Kaçamak yapmayın ve buraya uğrayın kızlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…