yumurta 1 dilim ekmek domates peynir
türk kahvesi
yoğurtlu biber
şeftali
salata antrekot iki tane kanat yoğurt (bizim hafta sonu yemekleri biraz bozuyor düzeni) ama thebeauty senin dediğin gibi akşam et yersem tartıda eksi görüyorum ertesi gün..
birde 1 top dondurma var hemde gece 12.30 da eve dönerken(( yemekte tatlı meyve yemedim yolda dayanamadım...
Kızlar neredesiniz bütün gün kimsecikler gelmemiş ama böyle anlamı kalmaz ki nasıl motive olunacak takımda amaç sadece kilo bildirimi yapmak değil dimi ?
valla bende aynı fikirdeyim, bir sen bir ben bir de seratesle sürdürüyor gibiyizgünlük 5 mesaj şartımız yokmuydu bizim... bence herkese uyarı yapalım, paylaşımda bulunmayıp sadece cuma kilo bildirimi yapanlara bir ceza verelim...
Bence direkman ilk sayfadaki kualları uygulayalım, sonuçta herkes bu kuralları kabul ederek burada, bugünden itibaren mesaj sayılarını sayalım o zaman, özel durumu olan da önceden haber versin.
4 yk için mi bir tabak yazdın sen ona 0.1 yemek tabağı falan de, tabak dediğin dolu dolu olurbu arada iftar menüm:
1 tabak sebzeli makarna
öyle yağlı,kremalı sos yok ama, domates biber soğandan oluşan az yağlı bir sos hazırladım, 4 yk yiyeceğim, yanındada light yoğurtum olur öyle...
iftardan sonra ki tabiki jillian 3/4 ve makarna yediğim içinde kendime ceza olarak pilates top çalışacağım
diğer gruplarda sayıyorlar zaten, haftalık sayıyorlar sanırım, yada herkes kaçıncı msjı olduğunu ekliyor yazdığı cvplara... hem değişik uygulamalarda olabilir, herkes 3 lt su içicek gibi ya da ne bileyim spor şartı koyabiliriz... kilosu fazla gelenlere sonraki hafta tatlı yasağı koyarız vs..
4 yk için mi bir tabak yazdın sen ona 0.1 yemek tabağı falan de, tabak dediğin dolu dolu olur
küçük pasta tabağı koydum sofraya, dolu dolu gözüksün diyeaslında yanına protein olarak başka şeyler yapabilirdim de şimdi üşendim valla yoğurdumu da yerim, zaten 1-2 saat sonra nescafe falan içiyorum, tıkar onlar beni
Kesinlikle haklısın, yapılan her kaçamağa spor cezası verilebilir ya da kilosu fazla çıkana, şimdi her kaçamağa olursa ben bütün hafta koşmak zorunda kalırım
Yasak konusu çok mantıklı yalnız, bir de her hafta kilo bildirimi sonrası herkes birbirinin o haftaki durumuna yorum yazabilir.
mesela bu hafta cuma kilo bildiriminde kilosu fazla çıkanlara ya spor cezası ya da tatlı yasağı verelim sonraki hafta için, hem daha çok gaza geliriz... en azında son 2 gün aman kilom fazla çıkmasın diyerek daha çok dikkat ederiz vs...
Sen oldun iyice
Zor kilo alırsın gibi geliyor bana artık.
Bu tabak küçültme olayını okumuştum daha önce de bayadır uygulamıyorum ben de uygulayayım bak artık.
menü güzel, dondurmanın saati birazcık önce olsaymış daha iyi olacakmışneyse o da günün ödülü yerine sayalım bir de olduki dün ki gibi gece 12.3 ta dondurma yedin, en azından 2 saat sonra uyu... çünkü yiyip yatmak ektra kalori aldırır...
valla bende aynı fikirdeyim, bir sen bir ben bir de seratesle sürdürüyor gibiyizgünlük 5 mesaj şartımız yokmuydu bizim... bence herkese uyarı yapalım, paylaşımda bulunmayıp sadece cuma kilo bildirimi yapanlara bir ceza verelim...
diğer gruplarda sayıyorlar zaten, haftalık sayıyorlar sanırım, yada herkes kaçıncı msjı olduğunu ekliyor yazdığı cvplara... hem değişik uygulamalarda olabilir, herkes 3 lt su içicek gibi ya da ne bileyim spor şartı koyabiliriz... kilosu fazla gelenlere sonraki hafta tatlı yasağı koyarız vs..
mesela bu hafta cuma kilo bildiriminde kilosu fazla çıkanlara ya spor cezası ya da tatlı yasağı verelim sonraki hafta için, hem daha çok gaza geliriz... en azında son 2 gün aman kilom fazla çıkmasın diyerek daha çok dikkat ederiz vs...
ayy inşallah hamile kalana kadar kilo almam artıkben kalorili bir şey yiyeceğim zaman mutlaka tabak küçültürüm ve 2. tabağı asla yemem...çok araştırıyorum bu aralar... mesela makarnanın kilo yapmaması için nasıl yenilmesi gerektiğine baktım, ona göre pişirdim
yazıkki hemen yattım. yemeği de çok geç yiyoruz zaten dışarı çıkınca. bunu bilmiyordum yeni bişey daha daha öğrendim harikasınız valla....
eveeetttt biraz daha kalabalık olalım olabiliyorsa birileri gelmişti ne oldu onlar??? gökyüzü gibi bişeydi adı???? yaz diye böyle sanırım...
ama kimse olmayınca da sırf sayı doldurmak için cümle cümle yazıyor insan yada kendi kendine saçmalıyor. yada sürekli kendinden söz etmek zorunda kalıyor ben bazen sizleri sıktığımı düşünüyorum açıkçası......
güzel fikirler katılıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?