Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kahvaltın ve armut dışında yiyecek bişi göremedim, akşam acıkırsan falan salata ve yoğurt tarzı şeyler tüketmeye bak canım... en azından hafif bir tokluk hissi oluşur

Nasıl yenmesi gerekiyormuş ?
Hamilelikte de aslında çok kilo almamak çok sağlıklı çocuk için, özellikle kız çocuklarda annenin yediği tatlılar doğmadan insülin
direnci oluşturuyormuş.
en başta besin değerlerini kaybetmemesi için suyunu süzmemek gerekiyor,özeti şu:
Diyetteyken makarna nasıl pişirilmeli?
Makarnayı haşladığınız suyu tamamen çekecek ve hiç dökmeyecek şekilde ayarlarsanız, çok güzel bir sebze sosu hazırlarsanız ve az yağlı bir yoğurdu sarımsakla yaparsanız ve sadece bir tabak yerseniz, bu makarna şişmanlatmaz. Bu iki makarna arasında farkı anlayıp ne yediğinizi çok iyi bilmeniz gerekir.

her yazıda sebze sosu diyor, oysa biz bol kıyma ve domates soslu yerdik makarnayı yanlışmış demekki... valla benim kilolu olmamın sebebi tamamen çocukluktaki beslenme... ikiz olduğum için, birde 3 günlük bebekken ameliyat falan geçirmişim, güçsüz kalmasınlar diye yedirtikçe yedirmişler... annemde kabul ediyor bu durumu çok yedirirdik diyo, kendimi bildim bileli balık etliydim yani, hatırlıyorum ilkokulda 5. sınıfta 48 kiloyla rekor elimdeydi

Merhaba kuzucuklar mide bulantisindan hiç bisey yiyip icemiyorum sanirim bana hastane yollari göründü bana bu hafta izin verin baska sıkıntılarim da var sagligim bozuluyor sanirim:-(

Makarnayı ben de bu şekilde yapıyorum genelde, sos olarak da gerçekten kıymalı domatesli terayağlı çok severim ama diyetteyken domates sosunu mesela domatesi rendeleyim yağsız tavada kaynatıp yapıyorum masum oluyor, sebze sosu olarak ne yapıyorsun ?
Çocukluk cidden çok önemli beni de çok fazla beslemişler düşünsene 2-3 yaşlarında 2 tabak etli patates yemeğinin içine ekmek doğrayıp üstüne de süt içirip uyutuyorlarmış

Yemek de yemedim artık yemem, bir konu var onu bitirmeye çalışıyorum inat ettim ama baya da yoruldum valla.

Merhaba kuzucuklar mide bulantisindan hiç bisey yiyip icemiyorum sanirim bana hastane yollari göründü bana bu hafta izin verin baska sıkıntılarim da var sagligim bozuluyor sanirim:-(

Geçmiş olsun bence de bir doktora git, umarım ciddi bir şey yoktur, bir süre izinli gözükmek ister misin ?

kabak, havuç,soğan, yeşil biber, domates,bunları rendeledim, kısık ateşte çok az yağla soteledim, sonra makarnayı ilave ettim, birazcık dereotu kıyıp koydum serviste, öyle.... tabiki o tereyağlı kıymalı makarnaya benzemez tabi ama gene de güzel di bence

Bunu en kısa zamanda deneyeceğim, aslında kepekli makarna ile de hoş giderler.

Bunu en kısa zamanda deneyeceğim, aslında kepekli makarna ile de hoş giderler.

valla en son kepekli makarnayı 5 yıl önce falan yemiştim, tek kelimeyle iğrençti, markadan mıydı neden bilmiyorum yani...şimdi eminim daha lezzetlilerini yapmışlardır ama o gün bu gündür kepekli makarnaya elimi sürmem

selamlar nasılsınız 3.takımın hatunları
zaten 3 kişi kalmış takımda
haftasonu misafrim vardı giremedim. bugün de oğlandan fırsat bulamadım yani şimdi şu an buldum ancak bi fırsat.
kardeşim geldi güllaç yap dedi yaptım ve güllaçla imtihanım yine başladı:44:
sanırım ramazanda daha da kilo veremem, midem oruca alıştı, susuzluğa da alıştım yiyorum baya. ilk günler midem hemen şişiyodu bişey yiyemiyodum.
bayramda almamaya odaklanmam lazım. bayram sonrası 2 kilo daha versem 62 olsam alışverişe çıkacağım.
yazdıklarınızı okudum kuralları katı uygulayalım. uymayan sonucuna katlansın. kyumi yine yok mesela. cuma günü bildirime gelmekle olmaz bu iş.

h22 akşamları neden bişey yemiyosun. çok fazla öğün atlıyosun. diğer takımlara da baktıysan önemli olan kiloyu sağlıklı vermek. öğün atlayana da kızıyolar hep:26:

izne ayrılıp dönmeyen okadar üyemiz var ki. normalde onları diskalifiye etmemiz lazım. ama 6 ayda dönmeyeni püsküüt diskalifiye ediyo diye biz pek ilgilenmedik.

sahur herzamanki gibi yarım dilim ekmek peynir zeytin, komposto
iftar şehriye çorbası, 2 dilim börek, karpuz peynir, güllaç

son zamanlarda benim de çok yiyesim geliyor iftarda, hani önceden su şişiriyordu şimdi su içsem de nafile, bir de canım nedense tatlı istiyor, hani bir tane falan hurmayla geçiştirmeye çalışıyorum ama nafile gibi
bayram apayrı bir mesele benim için, mutlaka her gittiğimiz yerde tatlı ve zeytinyağlı dolma ikram edilir, tatlı da bildiğiniz şerbetli tatlılar, baklava,ekmek kadayıfı falan çikolatalar cabası zaten... neyse koyduk bu yola baş, her yerde madensuyu içerek geçiririm artık

sahur herzamanki gibi yarım dilim ekmek peynir zeytin, komposto
iftar şehriye çorbası, 2 dilim börek, karpuz peynir, güllaç

sahurun çok güzel ama iftar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim gerçi sende farkındasındır gene mi güllaç çok güzel yapıyorsun anlaşılan, sofradan eksik olmuyor

evet ripped ve pilates top sahurdan önce yapıldı

kızlar bu hafta sadece 400 gr vermeyi planlamıştım ki verdim, son kalan kiloların çok yavaş verilmesi taraftarıyım nedeni de normal beslenmeye geçildiğinde hopp +2 kilo artış görülmemesi için... kilo bildiriminden 2 gün önce birazcık protein ve karbo ağırlıklı yiyeceğim kilo kontrolü sağlamak için... bu cuma ankaraya gideceğim, 4 gün kalacağım ve pazartesi geldiğimde o tartının hooop 59 ya da 60 a yükselmesini hiç istemiyorum ne zaman eşimin yanına gitsem artılarla dönüyorum ya o yüzden şu son 4 gün acıkın karbo ekledim menülere..vücut sapıtmasın birden diyerek merak etmeyin orda da dikkat ediyorum ama mesela 2 top dondurma yesem hopp +500 görüyorum, bunu engellemek istiyorum bu sefer, bakalım başaracabilecek miyim

sahur menü: yulaf kepeği galeta karışımıyla 2 küçük kıymalı gözleme yaptım kendime, yanında cacık... tam protein deposu oldu benim için tarif dukandan kalan bir tarifti, hazır kepeğimde dururken yapayım dedim işte

Ben geldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm -Nasıl bir Türkçe öğretmeni olucam merak ediyorum neyse -

Çok şükür iyiyim bugün ama tartım hasta olmuş bu seferde çıldırtayazdı beni az önce. Neyse geri döndüm verilecek o kilolar. Bir de ne mutluyum nasıl mutluyum bozulmasın Rabbim artırsınnn...

Selamlaaaar bende artık burdayım. Cuma günü listeyede girmek istiyorum tabii kabul ederseniz.

Bugün bende başladım herşeye yeniden. Hepinize az kalorili bir gün diliyorum tabii banadaa

Gunaydin herkese..
S_a ve kyumi hosgeldiniz. Burdan uzaklasmak kilo aldiriyo fazla uzak kalmamak lazim.

dukan gözlemesini merak ettim onu nasıl yapıyorsun anlatır mısın??

ben daha hızlı vermek istiyorum ne yapmalıyım acaba?? takım olarak biraz hızlansak biraz hırslansak neler yapsak acaba??*

ben kendi adıma düşündüm mesela bu süreçte çok da katı diyet yapmıyorum eskiye göre sadece porsiyon küçülttüm abur cubur yok gibi birde çok kalorili lüzumsuz şeyler yemiyorum sırf canım istedi diye...

ama aç kalmıyorum acaba gerçekten açlık hissiyle mi olmalıyım bu süreçte daha çok kilo vermek için??? çünkü bu gidişatta ben genelde bir hafta bir kilo veriyorum öbür hafta iniş çıkışlarla onu koruyorum sonraki hafta yine bir kilo sonraki hafta yine koruyorum sonraki hafta regl geliyor veremiyorum yani ayda 3 kilo gibi şu an... oysa ayda 6 kilo 8 kilo verenleri okudum takımlarda ...

ne yapsak????

dün neler yedim

iki yumurta peynir domates 1 dlim kepek ekmek

türk kahvesi nane şekeri 1 tane

domatesli biber bir tane activia yoğurt

2 büyük köfte salata 10 tane falan patates kızartması

3 lt su
spor yok

mesela bu menüden neleri çıkarmalıyım (patates kızartmasını biliyoruuumm)

kyumi sana yetişicem yakında acele et.. bir ay sonra mı olurum acaba 72 ?????
sık sık gel ben 72 olunca sen 65 ol.... 65 olunca ilk alacağın giyeceğin şey ne ????? sanırım 6 - 7 kilo verince 1 beden mi küçülüyor insan??? öyle mi oluyor???

Ben burdan uzaklaşmıycam bundan sonra bir bakıyorum kilo olmuş. O kadar da dikkat ediyorum hayır. Neyse inşallah istediğimi başarıcam. Şu iki haftayı az yiyerek geçirirsem alışır mide diyorum. Oooo senin kiloo uçmuş naptın öyle kendine ttütütütü nazarım değmesin sana. İlk alıcam ey eskiden deli düvane olduğum birinin düğünü için beli sımsıkı oturan altı ise giderek genişleyen mükemmel bir elbisee...
Ay hayali bile güzel. Umarım şu yarışmayı kazanırım da sorun olmaz fiyat Bundan sonra burdayım Allah izin verirse. Bir daha hastalanmak istemiyorum. Hep boğazdan meydana geliyor hastalıklarım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…