dukan gözlemesini merak ettim onu nasıl yapıyorsun anlatır mısın??
ben daha hızlı vermek istiyorum ne yapmalıyım acaba?? takım olarak biraz hızlansak biraz hırslansak neler yapsak acaba??*
ben kendi adıma düşündüm mesela bu süreçte çok da katı diyet yapmıyorum eskiye göre sadece porsiyon küçülttüm abur cubur yok gibi birde çok kalorili lüzumsuz şeyler yemiyorum sırf canım istedi diye...
ama aç kalmıyorum acaba gerçekten açlık hissiyle mi olmalıyım bu süreçte daha çok kilo vermek için??? çünkü bu gidişatta ben genelde bir hafta bir kilo veriyorum öbür hafta iniş çıkışlarla onu koruyorum sonraki hafta yine bir kilo sonraki hafta yine koruyorum sonraki hafta regl geliyor veremiyorum yani ayda 3 kilo gibi şu an... oysa ayda 6 kilo 8 kilo verenleri okudum takımlarda ...
ne yapsak????
nane şekeri ve patates kızartması, bir de türk kahvelerin şekersiz dimi :44:dün neler yedim
iki yumurta peynir domates 1 dlim kepek ekmek
türk kahvesi nane şekeri 1 tane
domatesli biber bir tane activia yoğurt
2 büyük köfte salata 10 tane falan patates kızartması
3 lt su
spor yok
mesela bu menüden neleri çıkarmalıyım (patates kızartmasını biliyoruuumm)
zeytin sayısı bence fazla, çok fazla yağ içerdiğini biliyorum zeytinin, bu arada kyumi ve S_A tekrar hoşgeldiniz, artık bol paylaşım bekliyoruz sizdenSahur:
5 adet kabak köftesi - Çay - Acur - 8 adet zeytin
paylaşım alanı neresi?? bu takımların nasıl işlediğini henüz çözemedim daha doğrusu ilgilenmedim ama yeni birini çağırma işleri falan bi başka başlıktanmı takip ediliyor.
Gunaydin herkese..
S_a ve kyumi hosgeldiniz. Burdan uzaklasmak kilo aldiriyo fazla uzak kalmamak lazim.
Evet haklısın gerçekten.
Ama nerede bu millet? Hm22 izindemi?
Bende cuma kilomu bildiririm. Bugüb yarından itibaren ne spor yapacağıma iyice karar verecem. Yeter bocaladım artık.
mattika sırf akşamı atlamak çok sakıncalı değil bence ama benim genel menülerim düzensiz yılların alışkanlığı ama değiştiğ istiyorum.bu arada alıntı gitti börek var ama Ona rağmen çok hapis duruyor menünselamlar nasılsınız 3.takımın hatunlarızaten 3 kişi kalmış takımdahaftasonu misafrim vardı giremedim. bugün de oğlandan fırsat bulamadım yani şimdi şu an buldum ancak bi fırsat.kardeşim geldi güllaç yap dedi yaptım ve güllaçla imtihanım yine başladı:44:sanırım ramazanda daha da kilo veremem, midem oruca alıştı, susuzluğa da alıştım yiyorum baya. ilk günler midem hemen şişiyodu bişey yiyemiyodum.bayramda almamaya odaklanmam lazım. bayram sonrası 2 kilo daha versem 62 olsam alışverişe çıkacağım.yazdıklarınızı okudum kuralları katı uygulayalım. uymayan sonucuna katlansın. kyumi yine yok mesela. cuma günü bildirime gelmekle olmaz bu iş.h22 akşamları neden bişey yemiyosun. çok fazla öğün atlıyosun. diğer takımlara da baktıysan önemli olan kiloyu sağlıklı vermek. öğün atlayana da kızıyolar hep:26:
benim de düzenimı etkileyen Tek kilo Aldığım yer eşimin yanıydı bir Ona hayır diyemezdim senin içinde büyük sınav ama gerçekten çok bilinçli bir şekilde kilo versiyo Sen.evet ripped ve pilates top sahurdan önce yapıldı
kızlar bu hafta sadece 400 gr vermeyi planlamıştım ki verdim, son kalan kiloların çok yavaş verilmesi taraftarıyım nedeni de normal beslenmeye geçildiğinde hopp +2 kilo artış görülmemesi için... kilo bildiriminden 2 gün önce birazcık protein ve karbo ağırlıklı yiyeceğim kilo kontrolü sağlamak için... bu cuma ankaraya gideceğim, 4 gün kalacağım ve pazartesi geldiğimde o tartının hooop 59 ya da 60 a yükselmesini hiç istemiyorumne zaman eşimin yanına gitsem artılarla dönüyorum ya o yüzden şu son 4 gün acıkın karbo ekledim menülere..vücut sapıtmasın birden diyerek merak etmeyin orda da dikkat ediyorum ama mesela 2 top dondurma yesem hopp +500 görüyorum, bunu engellemek istiyorum bu sefer, bakalım başaracabilecek miyim
sahur menü: yulaf kepeği galeta karışımıyla 2 küçük kıymalı gözleme yaptım kendime, yanında cacık... tam protein deposu oldu benim içintarif dukandan kalan bir tarifti, hazır kepeğimde dururken yapayım dedim işte
özel bir sebebi var mı mutluluğunun kyumı?Ben geldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm-Nasıl bir Türkçe öğretmeni olucam merak ediyorum neyse -
Çok şükür iyiyim bugün ama tartım hasta olmuş bu seferde çıldırtayazdı beni az önce. Neyse geri döndüm verilecek o kilolar. Bir de ne mutluyum nasıl mutluyum bozulmasın Rabbim artırsınnn...
hoşgeldin tekrar ama bol uğra takıma olur mu artık kuralları sıkı uygulayacağız.Selamlaaaar bende artık burdayım. Cuma günü listeyede girmek istiyorum tabii kabul ederseniz.
Bugün bende başladım herşeye yeniden. Hepinize az kalorili bir gün diliyorum tabii banadaa
bence yapman gereken sadece karbonhidrat miktarına dikkat etmen ve kaçamak yapmamak.dukan gözlemesini merak ettim onu nasıl yapıyorsun anlatır mısın??
ben daha hızlı vermek istiyorum ne yapmalıyım acaba?? takım olarak biraz hızlansak biraz hırslansak neler yapsak acaba??*
ben kendi adıma düşündüm mesela bu süreçte çok da katı diyet yapmıyorum eskiye göre sadece porsiyon küçülttüm abur cubur yok gibi birde çok kalorili lüzumsuz şeyler yemiyorum sırf canım istedi diye...
ama aç kalmıyorum acaba gerçekten açlık hissiyle mi olmalıyım bu süreçte daha çok kilo vermek için??? çünkü bu gidişatta ben genelde bir hafta bir kilo veriyorum öbür hafta iniş çıkışlarla onu koruyorum sonraki hafta yine bir kilo sonraki hafta yine koruyorum sonraki hafta regl geliyor veremiyorum yani ayda 3 kilo gibi şu an... oysa ayda 6 kilo 8 kilo verenleri okudum takımlarda ...
ne yapsak????
patates haricinde Hiç fazla bir şey yok menüde.dün neler yedim
iki yumurta peynir domates 1 dlim kepek ekmek
türk kahvesi nane şekeri 1 tane
domatesli biber bir tane activia yoğurt
2 büyük köfte salata 10 tane falan patates kızartması
3 lt su
spor yok
mesela bu menüden neleri çıkarmalıyım (patates kızartmasını biliyoruuumm)
kyumi sana yetişicem yakında acele et.. bir ay sonra mı olurum acaba 72 ?????
sık sık gel ben 72 olunca sen 65 ol.... 65 olunca ilk alacağın giyeceğin şey ne ????? sanırım 6 - 7 kilo verince 1 beden mi küçülüyor insan??? öyle mi oluy
benim alt bedenim hala 40 üst 36 hatta 34 bile oluyor.şu an hm 22 38 ve thebeauty 36 beden değil mi ben de 42 oldum( tam 42 şu an.. 44 oldukça bol. artık )
gidecek misin düğüne kyumı
Ben burdan uzaklaşmıycam bundan sonra bir bakıyorum kilo olmuş. O kadar da dikkat ediyorum hayır. Neyse inşallah istediğimi başarıcam. Şu iki haftayı az yiyerek geçirirsem alışır mide diyorum. Oooo senin kiloo uçmuş naptın öyle kendine ttütütütü nazarım değmesin sana. İlk alıcam ey eskiden deli düvane olduğum birinin düğünü için beli sımsıkı oturan altı ise giderek genişleyen mükemmel bir elbisee...
Ay hayali bile güzel. Umarım şu yarışmayı kazanırım da sorun olmaz fiyatBundan sonra burdayım Allah izin verirse. Bir daha hastalanmak istemiyorum. Hep boğazdan meydana geliyor hastalıklarım.:26:
bugün yediklerimi yazayım sabah 1 dilim kepekli ekmeğin üzerine domates biber sucuk koydum fırına verdim şekersiz limonata ile Yedim. Arada dondurma akşam da makarna yedim. Miktarı çok değildi.
benimde canım sucuk istiyor bugünlerde, sahurda yapabilirim aslında ankaradaykenmiktarı ayarladıysan problem yok canım...
gelelim benim iftar menüme: 1 tabak tavuk sote yanında da cacık
şekersiz kahvemi yudumluyorum su an sonrasında ripped 3/5 yapacağımgit gide zorluyor beni ya
sucuk Bana zararsız gibi geliyor ama yanlış düşündüğüm bir nokta var mı acaba? Çok güzel yine menü nasıl bir istikrar maşallah sana.
sadece akşamı atlamıyosun ki, kahvaltın da eksik oluyo genelde:26:mattika sırf akşamı atlamak çok sakıncalı değil bence ama benim genel menülerim düzensiz yılların alışkanlığı ama değiştiğ istiyorum.bu arada alıntı gitti börek var ama Ona rağmen çok hapis duruyor menün
sucuk doğal olursa zararsız bence de. ama hazır sucuklardaki katkı maddeleri vücutta toksit madde oluşturup kiloya neden oluyor diyodu karatay.sucuk Bana zararsız gibi geliyor ama yanlış düşündüğüm bir nokta var mı acaba? Çok güzel yine menü nasıl bir istikrar maşallah sana.
kilom sabitlendi hatta wc sorunu yüzünden 300 gr artıdaydım bugün. bayrama kadar daha da veremem gibi.
sahur: 2 dilim börek, domates, kayısı hoşafı
iftar: az tarhana, et kavurma, 3-4 yk bulgur, güllaç
kilo koruma gibi oluyo benim menüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?