Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kyumi sen kaç yaşındasın?? kaç yıldır kilolarından şikayetçisin??? ailenle mi yaşıyorsun??? bazen kilonun sebebi aileler oluyor biliyor musun?? bizi yanlış beslediler ben de kızımı yanlış besledim ama kızım eminim kendi çocuğuna doğru beslenmeyi öğretecek ve zaten öğle beslediği için alışacak ve kilo almayacak küçükken yağ hücreleri ne kadar çoğalırsa hayatın boyunca onun ceremesi sürüyormuş çünkü...

bizim toplumsal yanlışlarımız var öyle gördük büyüdük öğrendik yıllarca..mesela köftenin yanına mutlaka patates kızartırız birde pilav yaparız misafir gelince.... böyle bi sürü şey var..

daha minik bebekken cicibebe bisküvi verirdik süte karıştırıp sırf kalori şekerli lüzumsuz bişey işte ver onun yerine meyve püresi falan dimi:))

dukandiyetitariflerim: KIYMALI GÖZLEME buradan inceleyebilirsin yapılışını canım... hızlı vermek için yediğin patates kızartmalarından uzak durmalısın mesela yediysende o gün mutlaka spor yap
nane şekeri ve patates kızartması, bir de türk kahvelerin şekersiz dimi :44:

Sahur:

5 adet kabak köftesi - Çay - Acur - 8 adet zeytin
zeytin sayısı bence fazla, çok fazla yağ içerdiğini biliyorum zeytinin, bu arada kyumi ve S_A tekrar hoşgeldiniz, artık bol paylaşım bekliyoruz sizden

selam kardeş takım
ben 8.takım kaptanıyım,paylaşım alanında takımım adına, takım kaptanlarının oyunu kullanması gereken bir sunuda bulundum
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim
kocaman öpüyorum

paylaşım alanı neresi?? bu takımların nasıl işlediğini henüz çözemedim daha doğrusu ilgilenmedim ama yeni birini çağırma işleri falan bi başka başlıktanmı takip ediliyor.

Gunaydin herkese..
S_a ve kyumi hosgeldiniz. Burdan uzaklasmak kilo aldiriyo fazla uzak kalmamak lazim.

Evet haklısın gerçekten.

Ama nerede bu millet? Hm22 izindemi?

Bende cuma kilomu bildiririm. Bugüb yarından itibaren ne spor yapacağıma iyice karar verecem. Yeter bocaladım artık.

Evet haklısın gerçekten.

Ama nerede bu millet? Hm22 izindemi?

Bende cuma kilomu bildiririm. Bugüb yarından itibaren ne spor yapacağıma iyice karar verecem. Yeter bocaladım artık.

hm22 bugün giremedi nedense, ders çalışıyordur ya da dışardadır herhalde, çok zamanını almayacak sporlar seçmelisin bence

kızlar bilgisayarımız bozuldu şimdi eşimin telefonundan bakmaya çalışacağım elimden geldikçe

mattika sırf akşamı atlamak çok sakıncalı değil bence ama benim genel menülerim düzensiz yılların alışkanlığı ama değiştiğ istiyorum.bu arada alıntı gitti börek var ama Ona rağmen çok hapis duruyor menün

benim de düzenimı etkileyen Tek kilo Aldığım yer eşimin yanıydı bir Ona hayır diyemezdim senin içinde büyük sınav ama gerçekten çok bilinçli bir şekilde kilo versiyo Sen.
özel bir sebebi var mı mutluluğunun kyumı?
Selamlaaaar bende artık burdayım. Cuma günü listeyede girmek istiyorum tabii kabul ederseniz.

Bugün bende başladım herşeye yeniden. Hepinize az kalorili bir gün diliyorum tabii banadaa
hoşgeldin tekrar ama bol uğra takıma olur mu artık kuralları sıkı uygulayacağız.
bence yapman gereken sadece karbonhidrat miktarına dikkat etmen ve kaçamak yapmamak.

patates haricinde Hiç fazla bir şey yok menüde.

bugün yediklerimi yazayım sabah 1 dilim kepekli ekmeğin üzerine domates biber sucuk koydum fırına verdim şekersiz limonata ile Yedim. Arada dondurma akşam da makarna yedim. Miktarı çok değildi.

kızlar ben şimdilik çıkayım yarın akşama bilgisayar olur umarım, olursa rahatça girerim.

bugün yediklerimi yazayım sabah 1 dilim kepekli ekmeğin üzerine domates biber sucuk koydum fırına verdim şekersiz limonata ile Yedim. Arada dondurma akşam da makarna yedim. Miktarı çok değildi.

benimde canım sucuk istiyor bugünlerde, sahurda yapabilirim aslında ankaradayken miktarı ayarladıysan problem yok canım...

gelelim benim iftar menüme: 1 tabak tavuk sote yanında da cacık

şekersiz kahvemi yudumluyorum su an sonrasında ripped 3/5 yapacağım git gide zorluyor beni ya

sucuk Bana zararsız gibi geliyor ama yanlış düşündüğüm bir nokta var mı acaba? Çok güzel yine menü nasıl bir istikrar maşallah sana.

sucuk Bana zararsız gibi geliyor ama yanlış düşündüğüm bir nokta var mı acaba? Çok güzel yine menü nasıl bir istikrar maşallah sana.

Bir dilimden hiç bir zarar gelmez canım hele ki fırında yapıyorsun sen....ama tavaya yağ koyup yapanlar var işte onlar cısss

sadece akşamı atlamıyosun ki, kahvaltın da eksik oluyo genelde:26:
metabolizman yavaşlarsa daha kötü.

sucuk doğal olursa zararsız bence de. ama hazır sucuklardaki katkı maddeleri vücutta toksit madde oluşturup kiloya neden oluyor diyodu karatay.

kilom sabitlendi hatta wc sorunu yüzünden 300 gr artıdaydım bugün. bayrama kadar daha da veremem gibi.
sahur: 2 dilim börek, domates, kayısı hoşafı
iftar: az tarhana, et kavurma, 3-4 yk bulgur, güllaç

kilo koruma gibi oluyo benim menüler

ramazanda metabolizma daha da yavaşlıyor hani kilo vermek için çok az karbonhidrat almak gerekiyor, senin menülerde karbonhidrat bolluğu olduğundan otomatikman kilo koruma oluyor ben şu tarçın, limon,elma kaynatarak yaptığım suyu içtiğimden beri allah şükür wc sorunum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…