Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gene hiç kimseler yok bugünkü iftar menüm:
1 kase tarhana çorbası, 4 yk musakka, cacık ve salata

Iyi aksamlar arkadaslaar

hemen bugünkü menümü paylasiyorum.

sabah: klasik kahvalti omlet ile
aksam: pirincli tavuk etli corba

ve birazdan kek ve cay

izin günlerimde hep iki ögün oluyor nedense menüler. cok gec kalkiyorum kahvaltiyi gec edince aksama anca bidaha yemek yiyorum..

cok düzensiz maalesef.

yarin spoarada baslyiorum. arkadasimla beraber yüzmeye gidecez hava sicak oldugu müddetce disarda yüzcez olmassa burda 1000 merdiven diye biryer var,,

ormanin icinde 1200 den fazla basamagi olan bir merdiven var. ve spor amacli bir cok nsan oraya gidiyor. cok güzel akil edilmis yani. bedava spor iste daha ne??

bugün ki menü

sabah bir bardak light süt
ara bir bardak light sütten nescafe
öğle haşlama 2 tane but ve suyu
akşam 4 tane köfte domates biber ızgarada
ve soda ve türk kahvesi

kek dışında menü süper, merdiven de çok iyi kondisyon sağlar ama basen genişlettiğine dair hurafeler var

bugün ki menü

sabah bir bardak light süt
ara bir bardak light sütten nescafe
öğle haşlama 2 tane but ve suyu
akşam 4 tane köfte domates biber ızgarada
ve soda ve türk kahvesi
bugünkü menün çok güzel, hep böyle gitse keşke

regl olucam haftaya, tatlı krizim var, uzun zamandır olmuyordu, kafamı tatlıya gömesim var yani o derece 3 tane hurma yedim, tatlı hakkımı ankaraya saklıyorum yani

Evet ya bende duydum onları ama inanasım gelmiyor. Yürüyüş ve merdiven nasıl basen yapsın yahu?

selamlar iyi geceler
şimdi oturdum yorucu ve yoğun bi gündü.
menümü yazayım
sahur
2 dilim börek, yarım dilim ekmek, peynir zeytin, kayısı hoşafı
iftar
yoğurt çorbası, 2 biber dolması, 4 sarma, 3-4 tk tahin-pekmez
az önce karpuz yedim

bu yediklerimle kilo alırım diye korkuyorum ama oruç, emzirmek ve yoğunluk hepsi birden fazla geldi bünyeye.

gene hiç kimseler yok bugünkü iftar menüm:
1 kase tarhana çorbası, 4 yk musakka, cacık ve salata
güzel iftar
ben takıma gelene kadar gece yarısı oluyo kimse olmuyo:26:

S_A bu defa yapıcaz başarıcaz

kızlar ne yazık ki bilgisayar yapılamadı ben elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama cuma günu listeyi yapabilecek Birisi var mı bilgisayar olmayınca benim yapma şansım yok

kızlar ne yazık ki bilgisayar yapılamadı ben elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama cuma günu listeyi yapabilecek Birisi var mı bilgisayar olmayınca benim yapma şansım yok

ben yaparım. bilmem gereken bişey var mı listeye girecek çıkacak üye ya da düşülecek not gibi?

Evet ya bende duydum onları ama inanasım gelmiyor. Yürüyüş ve merdiven nasıl basen yapsın yahu?

aman spor olsunda her türlüsü zayıflatır bence...

ben bugün yediklerimin üstüne dondurma ve dut yedim vallaha, artık iftarda aç kurt gibi oluyorum... sporda yapasım gelmiyor, yedikten sonra bir rehavet çöküyor üstüme anlatamam... ramazanı sanırım bende senin gibi sabit kiloda kapatırım

akşama muhallebili kadayıf yapıcam malzemeleri aldım geldim. istek olunca yapıyorum yapınca da yiyorum:26:
ama oruç olunca zaman dilimi sınırlı kilo alacak kadar yiyemiyorum yani.

günaydın kızlar herkes nerde?
menülerim diyet menüsüne benzemiyo bu ara, gelip yazmaya utanıyorum ama geliyorum yine de.
siz de bi yere kaybolmayın
yağmur listeye gircek misin bu hafta

ben yaparım. bilmem gereken bişey var mı listeye girecek çıkacak üye ya da düşülecek not gibi?

teşekkür ederim mattika bu hafta için yoktu bir yağmurun mesajını gördüm o girecek mı listeye bilmiyorum o kadar. Mattika kaptanlığı sana devretsem nasıl olur bilgisayar varken çok sık giriyordum ama şimdi durum ne olacak bilmiyoruz, kaptanın aktif olmaması da pek hoş olmuyor.

buradan uzak olmak benim için kötü oldu dünku menüm sabah 2 bardak süt içtim ara da az balık kraker öğlen 1 simitin 3te biri akşam da 1pide ayran birde ağlayan pasta yapmıştım ondan Yedim biraz

günaydııınn

arkadaşlar bu bende mi böyle herkes de mi böyle oluyor?? şöyle ki ;
önceki gün yedim makarnayı sabah tartıda 1.300gr fazlaydım dün..
dün tavuk ve köfte yedim ekmek falan sıfır bu sabah yine cuma günki kiloya döndün yani 1.3 aşağı indi

bir taraftan ben hiç makarna börek pasta pilav dolma ekmek yemeyecek miyim diye üzülüyorum.
diğer taraftan bi gün istediğim kadar yer ertesi günde tamamen keser az yer eskiye dönerim diye seviniyorum. ama verme sürecini hızlandırmak istiyorsam sanırım bu süreçte yememeliyim

buradan uzak olmak benim için kötü oldu dünku menüm sabah 2 bardak süt içtim ara da az balık kraker öğlen 1 simitin 3te biri akşam da 1pide ayran birde ağlayan pasta yapmıştım ondan Yedim biraz

evet gerçekten buraya yazacak olmak kilo bildirecek olmak insanı frenliyor. tüm takımın başarısını kötü etkilemek düşüncesi engel oluyor insana ben özellikle çarşamba perşembe çok dikkatliyim korkudan..

sen de benim gibisin ben de eskiden öyle yapıyordum salata bir tabak hafif yemek yoğurt falan gibi bir düzen içinde hazırlayıp yemek yerine bir tost bir pk kraker bir bardak limonata bir kare çikolata gibi geçiştirir bir tek eşimle akşam yerdim düzgün sofra düzenin de...ama bu metabolizma hızını düşürüyormuş şimdi özellikle kahvaltı etmeye özen gösteriyorum. ama güne de iyi bir kahvaltı ile başlarsam gün boyu hep yiyesim geliyor fakat kahvaltıyı atlarsam hele sadece bir türk kahvesi içersem gün boyu nerdeyse hiç acıkmıyorum.

yediklerinde kalori olarak pek bişey yok ama karbonhidrat ağırlıklı diye benim gibi olur mu bilmem...
sizinde tartıda benim gibi hafta boyu inişli çıkışlı mı kilonuz yoksa hergün biraz biraz iniyor mu??

Ben de böyleyim eğer makarna falan yemissem ertesi gün fazla çıkıyorum ama miktarı ayarlayabilirsem sorun olmuyor. Dediğin gibi ben atıştırmalik yiyorum ancak eşimle Yemek yiyorum aslında o da benim gibi ama akşam yemesem bile masa kuruyorum Tek düzen de gitmesin diye. Kahvaltı konusunda tam tersiyım yalnız eğer güzel kahvaltı yaparsam Hiç aramam bir şey bütün gün. Kilom da böyle beslendiğim sürece bir artı bir eksi oluyor düzene girersem hergün 300gram falan gidiyor.

güzel iftar
ben takıma gelene kadar gece yarısı oluyo kimse olmuyo:26:

S_A bu defa yapıcaz başarıcaz

İnşallah canım bende eminim bundan.

Thebeauty evet doğru söylüyorsun.

Hepimize hafif bir gün olur umarım öğleden sonra sporuma başlıyorum ve hep devam ederim umarım.

Bugün arkadaşımla yüzmeye gidiyoruz. İlk gün çok yormixam kendimi. 100 en fazla 150 metre yüzsem yeter diye düşünüyorum. Belki okadarına bile yetmicek takaatim.

Genede başlayacak olmanın mutluluğu güzel. Bahsettiğim arkadaşım 120 li kilolardan 87-90 kilo civarına düştü. Şuanda belkide 94 kilodur tam bilmiyorum. Nasıl bukadar kiloyu verdi derseniz hiç bulaşmayalım diyeyim iğne yaptı hep doktor kontrolündeydi ama ben karşıyım bunlara

Haftada iki defa iznim var ve o günlerde hep spor yaparım. Şimdi kahvaltı hazırlayayım ( evet azıcık geç her izinde olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…