kek dışında menü süper, merdiven de çok iyi kondisyon sağlar ama basen genişlettiğine dair hurafeler varIyi aksamlar arkadaslaar
hemen bugünkü menümü paylasiyorum.
sabah: klasik kahvalti omlet ile
aksam: pirincli tavuk etli corba
ve birazdan kek ve cay
izin günlerimde hep iki ögün oluyor nedense menüler. cok gec kalkiyorum kahvaltiyi gec edince aksama anca bidaha yemek yiyorum..
cok düzensiz maalesef.
yarin spoarada baslyiorum. arkadasimla beraber yüzmeye gidecez hava sicak oldugu müddetce disarda yüzcez olmassa burda 1000 merdiven diye biryer var,,
ormanin icinde 1200 den fazla basamagi olan bir merdiven var. ve spor amacli bir cok nsan oraya gidiyor. cok güzel akil edilmis yani. bedava spor iste daha ne??
bugünkü menün çok güzel, hep böyle gitse keşkebugün ki menü
sabah bir bardak light süt
ara bir bardak light sütten nescafe
öğle haşlama 2 tane but ve suyu
akşam 4 tane köfte domates biber ızgarada
ve soda ve türk kahvesi
güzel iftargene hiç kimseler yokbugünkü iftar menüm:
1 kase tarhana çorbası, 4 yk musakka, cacık ve salata
S_A bu defa yapıcaz başarıcazIyi aksamlar arkadaslaar
hemen bugünkü menümü paylasiyorum.
sabah: klasik kahvalti omlet ile
aksam: pirincli tavuk etli corba
ve birazdan kek ve cay
izin günlerimde hep iki ögün oluyor nedense menüler. cok gec kalkiyorum kahvaltiyi gec edince aksama anca bidaha yemek yiyorum..
cok düzensiz maalesef.
yarin spoarada baslyiorum. arkadasimla beraber yüzmeye gidecez hava sicak oldugu müddetce disarda yüzcez olmassa burda 1000 merdiven diye biryer var,,
ormanin icinde 1200 den fazla basamagi olan bir merdiven var. ve spor amacli bir cok nsan oraya gidiyor. cok güzel akil edilmis yani. bedava spor iste daha ne??
kızlar ne yazık ki bilgisayar yapılamadı ben elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama cuma günu listeyi yapabilecek Birisi var mı bilgisayar olmayınca benim yapma şansım yok
Evet ya bende duydum onları ama inanasım gelmiyor. Yürüyüş ve merdiven nasıl basen yapsın yahu?
selamlar iyi geceler
şimdi oturdum yorucu ve yoğun bi gündü.
menümü yazayım
sahur
2 dilim börek, yarım dilim ekmek, peynir zeytin, kayısı hoşafı
iftar
yoğurt çorbası, 2 biber dolması, 4 sarma, 3-4 tk tahin-pekmez
az önce karpuz yedim
bu yediklerimle kilo alırım diye korkuyorum ama oruç, emzirmek ve yoğunluk hepsi birden fazla geldi bünyeye.
aman spor olsunda her türlüsü zayıflatır bence...
ben bugün yediklerimin üstüne dondurma ve dut yedim vallaha, artık iftarda aç kurt gibi oluyorum... sporda yapasım gelmiyor, yedikten sonra bir rehavet çöküyor üstüme anlatamam... ramazanı sanırım bende senin gibi sabit kiloda kapatırım
ben yaparım. bilmem gereken bişey var mı listeye girecek çıkacak üye ya da düşülecek not gibi?
buradan uzak olmak benim için kötü oldu dünku menüm sabah 2 bardak süt içtim ara da az balık kraker öğlen 1 simitin 3te biri akşam da 1pide ayran birde ağlayan pasta yapmıştım ondan Yedim biraz
Ben de böyleyim eğer makarna falan yemissem ertesi gün fazla çıkıyorum ama miktarı ayarlayabilirsem sorun olmuyor. Dediğin gibi ben atıştırmalik yiyorum ancak eşimle Yemek yiyorum aslında o da benim gibi ama akşam yemesem bile masa kuruyorum Tek düzen de gitmesin diye. Kahvaltı konusunda tam tersiyım yalnız eğer güzel kahvaltı yaparsam Hiç aramam bir şey bütün gün. Kilom da böyle beslendiğim sürece bir artı bir eksi oluyor düzene girersem hergün 300gram falan gidiyor.günaydııınnarkadaşlar bu bende mi böyle herkes de mi böyle oluyor?? şöyle ki ;önceki gün yedim makarnayı sabah tartıda 1.300gr fazlaydım dün..dün tavuk ve köfte yedim ekmek falan sıfır bu sabah yine cuma günki kiloya döndün yani 1.3 aşağı indi bir taraftan ben hiç makarna börek pasta pilav dolma ekmek yemeyecek miyim diye üzülüyorum.diğer taraftan bi gün istediğim kadar yer ertesi günde tamamen keser az yer eskiye dönerim diye seviniyorum. ama verme sürecini hızlandırmak istiyorsam sanırım bu süreçte yememeliyim
güzel iftar
ben takıma gelene kadar gece yarısı oluyo kimse olmuyo:26:
S_A bu defa yapıcaz başarıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?