ramazanda metabolizma daha da yavaşlıyor hani kilo vermek için çok az karbonhidrat almak gerekiyor, senin menülerde karbonhidrat bolluğu olduğundan otomatikman kilo koruma oluyorben şu tarçın, limon,elma kaynatarak yaptığım suyu içtiğimden beri allah şükür wc sorunum olmuyor
özel bir sebebi var mı mutluluğunun kyumı?
hoşgeldin tekrar ama bol uğra takıma olur mu artık kuralları sıkı uygulayacağız.
bence yapman gereken sadece karbonhidrat miktarına dikkat etmen ve kaçamak yapmamak.
gidecek misin düğüne kyumı
emzirmek ilk oruçlarda susatıyodu şimdi direk karbona saldırıyorum
bahanem de emzirmek oldu ama yavaş verilen kiloyu severm ben bayramdan kilo almadan döneyim ramazanda 2 kilo verdim yeter bana
kyumi sen kaç yaşındasın?? kaç yıldır kilolarından şikayetçisin??? ailenle mi yaşıyorsun??? bazen kilonun sebebi aileler oluyor biliyor musun?? bizi yanlış beslediler ben de kızımı yanlış besledim ama kızım eminim kendi çocuğuna doğru beslenmeyi öğretecek ve zaten öğle beslediği için alışacak ve kilo almayacak küçükken yağ hücreleri ne kadar çoğalırsa hayatın boyunca onun ceremesi sürüyormuş çünkü...
bizim toplumsal yanlışlarımız var öyle gördük büyüdük öğrendik yıllarca..mesela köftenin yanına mutlaka patates kızartırız birde pilav yaparız misafir gelince.... böyle bi sürü şey var..
daha minik bebekken cicibebe bisküvi verirdik süte karıştırıp sırf kalori şekerli lüzumsuz bişey işte ver onun yerine meyve püresi falan dimi:))
Sanırım o düğüne gitmeye mecburum. Aslında takmamayı öğrendim ve sanırım kendimi de soğutmayı başardım. Evet aşırı özel sebebi var. Psikolojik durumumdan dolayı yazma becerimi kaybettiğimi düşünüyordum. Ama bir yere gitmemiş bekliyormuş beni. Hikaye yazmayı seviyorum Rabbim yazar olup piyasayı alt üst etmeyi nasip etsin.
zeytin sayısı bence fazla, çok fazla yağ içerdiğini biliyorum zeytinin, bu arada kyumi ve S_A tekrar hoşgeldiniz, artık bol paylaşım bekliyoruz sizden
kilom sabitlendi hatta wc sorunu yüzünden 300 gr artıdaydım bugün. bayrama kadar daha da veremem gibi.
sahur: 2 dilim börek, domates, kayısı hoşafı
iftar: az tarhana, et kavurma, 3-4 yk bulgur, güllaç
kilo koruma gibi oluyo benim menüler
vayyy yazarlık yeteneğin var demekk, dileğine inş bir an önce kavulursun canım, türkçe öğretmenliği tam senliktabi benim gibi meslek lisesindeysen mesleğinden soğuma aşamasına da gelebilirsin o ayrı neyse merakımdan soruyorum kimin düğünü bu, özel birinin olduğunu anladım gerçi... bu arada yaşını da merak ettim kyumi
Evet var gibi biraz. Aklıma geldikçe yazarım. Ama kalite önemliiiŞöyle okkalı eleştiri yapacak okurlar arıyorum bugünlerde.
Önceden özeldi. Hatta izne ayrılma sebebim de oydu. Ama şimdi toparlandım sakin bir şekilde devam ediyorum. Sonuçta o mutlu olacak ve dünyadaki tek kişi o değil. Yaşım 22
yavaş verilen kilo kesinlikle daha kalıcı oluyor, tescillenmiştir yani
bayram büyük problem ya, bir de kilo bildirimi yapılmayacakmış... çok güzel düşünülmüş ama geri gelindiğinde alınacak kiloları hiç kimse hesaplamamış valla%30 un altına düşmemiz gerektiği de cabası şurda bayrama 1 hafta kaldı, kilonu korursan sonrasında devamı da gelir...
hazal kayanın haberini okudum kız kilolu bir şekilde amerikaya gitmişti, incecik gelmiş vallahi, demekki bizde yapabilirizbu arada jilliana acayip sarmış durumdayım, kondisyon sağladıktan sonra bence yapılması gereken bir spor, hani cidden uzun zamandır pilates yapıyorum ama jillian kadar toparlamadı beni... 30 dk hem , süresi de kısa
neyse light sütlü nescafem içildi,pilates beni bekler
ben gidemezdim herhalde benim için özel olan bir kişinin düğününe, hani daha çok yaralardı beni gibime geliyor , ama sen zaten enine boyuna düşünmüşsündür bunu
Hazal Kaya şok etti beni ya. Tenis oynayarak verdim demiş ama bilemedim ne desem. Fesatlık işte durmuyor insanın içinde.
Jillian değil de ben şu yürüyen kadını çok sevdim.Ama Ramazan'dan sonra Jillian yapmayı düşünüyorum. Memnunsun dimi?
tenis oynamıştır ama genede vücut geliştirme hocası vardır onun, boks mesela çok kısa sürede vücudun toparlanmasını sağlıyor, çok da kalori harcatıyor, öyle bir program uygulamıştır kesinlikle...
leslie yi diyorsun sen , başlangıç için çok iyi ama artık beni kesmiyor yani bayramdan sonra 5 mil programını falan yapmayı düşünüyorum... jilliana gelince ben bu kadar kısa sürede sonuç alacağımı ummuyordum vallahi... ama sana tek tavsiyem ayakkabısız kesinlikle yapma, 2. olarak da videoyu aç, boy ayna karşısına geç, levellere başlamadan önce, her hareketi ayna karşısında düzgün yapana kadar çalış, hareketleri doğru anladığına emin olduktan sonra yapmaya başla levelleri... angarya gibi gelmesin başta hareketleri çalışmak, çok hızlı gittiğinden eklemler zarar görebiliyor doğru yapılmadığında... acı çekerek yapmayı sürdürenler varmış mesela forumda hey allahım dedimbilek ağrıyorsa ters bir hareket yapmışsındır zorlamanın anlamı ne anlamıyorum valla
Ya şey hani şu iri kemikli olayı var ya. Ben de o var. Doğuştan iriyim. Ama iri olduğumu kabul etmiyor kimse. Annemler kilo verme isteklerime karşılar. Hatta ben verdikçe onlar aldırma çabalarındalar. Bu verip almalarımda o yüzden. Ama anlaştık artık, engellemeye meyilli değiller.
22 yaşındayım. Hep şikayetçiydim ama kendimi bir yerden izleyince Allahım deyip çalışmalara başladım.
Aynen öyleee. Annem beni doğru beslemiş ama kahrolsun fast-food yaktı beni lisede. Ordan bu kilolarım. Ama kendime hedef verdim 94 günde kilolarımı vericim ^^ Bir de siz bakın bana çok mu kiloluyum?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201520371241388&set=a.1575035266027.2080633.1539946459&type=1&theater
[/B]
ama hangisi sensin ???
genelde tost makinasında falan yaşıyorum ben ama çok yemiyorum zaten.Bir dilimden hiç bir zarar gelmez canım hele ki fırında yapıyorsun sen....ama tavaya yağ koyup yapanlar var işte onlar cısss
ışte o yüzden çok düzensiz olduğumu düşünüyorum bakalım nasıl düzene girecek.sadece akşamı atlamıyosun ki, kahvaltın da eksik oluyo genelde:26:metabolizman yavaşlarsa daha kötü.sucuk doğal olursa zararsız bence de. ama hazır sucuklardaki katkı maddeleri vücutta toksit madde oluşturup kiloya neden oluyor diyodu karatay.
menüler kötü olmuyor ama dediğin gibi daha çok korumaya yönelik.kilom sabitlendi hatta wc sorunu yüzünden 300 gr artıdaydım bugün. bayrama kadar daha da veremem gibi. sahur: 2 dilim börek, domates, kayısı hoşafıiftar: az tarhana, et kavurma, 3-4 yk bulgur, güllaç kilo koruma gibi oluyo benim menüler
ben de okumayı çok severim, kitapcılarda kendimi kaybediyorum resmen.Sanırım o düğüne gitmeye mecburum. Aslında takmamayı öğrendim ve sanırım kendimi de soğutmayı başardım. Evet aşırı özel sebebi var. Psikolojik durumumdan dolayı yazma becerimi kaybettiğimi düşünüyordum. Ama bir yere gitmemiş bekliyormuş beni. Hikaye yazmayı seviyorum Rabbim yazar olup piyasayı alt üst etmeyi nasip etsin.
ne zaman dönmuş daha yeni gitmedi mı çok mesaj ettimyavaş verilen kilo kesinlikle daha kalıcı oluyor, tescillenmiştir yanibayram büyük problem ya, bir de kilo bildirimi yapılmayacakmış... çok güzel düşünülmüş ama geri gelindiğinde alınacak kiloları hiç kimse hesaplamamış valla %30 un altına düşmemiz gerektiği de cabası şurda bayrama 1 hafta kaldı, kilonu korursan sonrasında devamı da gelir...hazal kayanın haberini okudum kız kilolu bir şekilde amerikaya gitmişti, incecik gelmiş vallahi, demekki bizde yapabiliriz bu arada jilliana acayip sarmış durumdayım, kondisyon sağladıktan sonra bence yapılması gereken bir spore, hani cidden uzun zamandır pilates yapıyorum ama jillian kadar toparlamadı beni... 30 dk hem , süresi de kısa neyse light sütlü nescafem içildi,pilates beni bekler
kötü olmus ama o kadar makarnaya normal çok fazla çıkman umarım halledersın yerleşmeden kilo.dün neler yedim..sabah yumurta lor peynir kepek ekmeği 1 dilimmesfit bir bardak sütbir yemek tabağı yoğurtlu keğekli makarnatürk kahvesi şekersiz bir bitter çikolata(49 kaloriymiş)bir yemek tabağı yoğurtlu makarnaveee gece 5 tane badem 10 tane hurma..lanet olsun..(( bu sabah tartıyı sormayın...bugün hiç yazmak yüzleşmek bile istemedim...ama ben bunu hep yapıyorum ne zaman çok sıkı yapıcam desem sonuç daha da abartıyorum dün söylediklerime bakın yaptıklarıma bakın....bugün ceza verip tamamen aç bırakmak istiyorum kendimi (o anlar geldiğinde ne oluyor benim zayıflama isteğime ve azmime... inanın sadece o an ye diyor iç sesim başka bişey demiyor yedikten sonraki o istek geçtikten sonraki anlar pişmanlık çok kötüüü... offfff..
dün neler yedim..
sabah yumurta lor peynir kepek ekmeği 1 dilim
mesfit bir bardak süt
bir yemek tabağı yoğurtlu keğekli makarna
türk kahvesi şekersiz bir bitter çikolata(49 kaloriymiş)
bir yemek tabağı yoğurtlu makarna
veee gece 5 tane badem
10 tane hurma..
lanet olsun..(( bu sabah tartıyı sormayın...
bugün hiç yazmak yüzleşmek bile istemedim...ama ben bunu hep yapıyorum ne zaman çok sıkı yapıcam desem sonuç daha da abartıyorum dün söylediklerime bakın yaptıklarıma bakın....
bugün ceza verip tamamen aç bırakmak istiyorum kendimi(
o anlar geldiğinde ne oluyor benim zayıflama isteğime ve azmime... inanın sadece o an ye diyor iç sesim başka bişey demiyor yedikten sonraki o istek geçtikten sonraki anlar pişmanlık çok kötüüü... offfff..
Ya şey hani şu iri kemikli olayı var ya. Ben de o var. Doğuştan iriyim. Ama iri olduğumu kabul etmiyor kimse. Annemler kilo verme isteklerime karşılar. Hatta ben verdikçe onlar aldırma çabalarındalar. Bu verip almalarımda o yüzden. Ama anlaştık artık, engellemeye meyilli değiller.
22 yaşındayım. Hep şikayetçiydim ama kendimi bir yerden izleyince Allahım deyip çalışmalara başladım.
Aynen öyleee. Annem beni doğru beslemiş ama kahrolsun fast-food yaktı beni lisede. Ordan bu kilolarım. Ama kendime hedef verdim 94 günde kilolarımı vericim ^^ Bir de siz bakın bana çok mu kiloluyum?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201520371241388&set=a.1575035266027.2080633.1539946459&type=1&theater[/B]
çok çok haklısınız nedir koca tabak makarna bu süreçte hem de öğle makarna akşam makarna...
bugün spora vereceğim kendimi çok da yemedim umarım cuma yine kilo kaybım olur zaten tuvalete çıkamıyorum neden yedimse birde makarnayı....
doktora gideceğim ama galiba yemeyi seviyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?