Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar herkes nerde?
menülerim diyet menüsüne benzemiyo bu ara, gelip yazmaya utanıyorum ama geliyorum yine de.
siz de bi yere kaybolmayın
yağmur listeye gircek misin bu hafta
dün bende sapıttım valla,hiç dietlik durumum yoktu ama sonra midem çok kötü oldu, hani resmen kıvrandım yaa... midem çok küçülmüş istediklerimi yiyemiyorum yağmur sanırım mezun olmak istiyor, yazdı kilosunu gitti sadece.....

buradan uzak olmak benim için kötü oldu dünku menüm sabah 2 bardak süt içtim ara da az balık kraker öğlen 1 simitin 3te biri akşam da 1pide ayran birde ağlayan pasta yapmıştım ondan Yedim biraz

karbo ağırlıklı olmuş, sanırım pasta yapmaya gene başladın

kilo verme sürecinde çok ölçülü yiyeceksin ve öğle öğününde yemelisin, diet bitti artık yiyim bunları desende olduğu gibi kilo alırsın...

Dün eşim yapar misin deyince yapıverdim, benim de ne zamandir aklımdaydı aslında bahane oldu, 5 saati geçmeye başladı çalışma saatlerim ama çalıştıkça da yiyesim geliyor

benim de ne kadar aktif olduğum şüphede. sen kaptan ben yardımcı idare ederiz. listeyi yaparım bi işim olmadığı sürece. işim olursa söylerim. sen ya da takımdan bi arkadaş yapar.
paylaşımı bol üyeler gelir de canlanırız umarım. bu ara çağırcak üye de bulunmuyo

Dün eşim yapar misin deyince yapıverdim, benim de ne zamandir aklımdaydı aslında bahane oldu, 5 saati geçmeye başladı çalışma saatlerim ama çalıştıkça da yiyesim geliyor

sen bol bol çalışta, bir dilim pasta ödülün olsun

geçen hafta:58.9
bu hafta:58.7
fark:0.2
%0.33

bu gece de burdayım yarın sabah ankaraya gidiyorum kızlar, kardeşimin evinde net olursa en azından geceleri girerim.... ankaradan aynı kiloda döneyim bu sefer yaa :18: neyse spor olarak ankarada ne yapayım diye düşündüm :44: jillian yapayım dedim, spor ayakkabı götürmem gerekecek, vazgeçtim, pilates desen, top lastik, çember derken ohooo oldu... en azından orda leslie ile yürürüm ben dedim

bugün birini cagirdim ben ama bakalım.
dışarıda da yürüyebilirsin aslında orada korusan bile yeter.

bugün yediklerimi de yazayım sabah 1 yu.murta biraz Peynir jambon bol protein oldu. Arada biraz üzüm Yedim akşam da 3 köfte 2 yengeç bacağı 2 kaşık yoğurt yaninda şekersiz limonata. 1.5 saat de yüzdüm fena değildi.

güzel olmuş bence menün boool protein, sporda çok güzel, yengeç bacağını hazır mı alıyorsun canım? dondurulmuş paketlerde falan mı ?

benim iftar menümde: tavuk sote, 1 kase yoğurt

dün o kadar abartıktan sonra kendimi proteine verdim sporlarımı da yapacağım bugün şekersiz türk kahvemi içeyim ripped 3. leveli tamamlayacağım gece de pilates

hm22(66.7// /%)
thebeauty(58.9/ 58.7/ 0.2/ 0,34 %)
SERATES(77.1// /% )
Mattika (64.8 /65/-0,2/%-0,31 )
ekevser ( 70.5/0.0/0.0 /0.0% ) izine ayrıldı
kyumi ( 72// / %)

yağmur ne yazdı ben görmedim, yarın gelirse listeye girer. mezun olacakmış zaten.
h22 başka bi durum var mı listeyle ilgili.
takip ediyorum ama unuturum sorun olmasın sonradan

yağmurun msjını uzun uğraşlar sonucu buldum, yarın girmesse de kilosunu belirtiriz, mezun olur, zaten uğrayacağı da yok gibi buraya

kyumi ye gelince tesadüfen gördüm, geçici olarak hesap pasiftir diyor, ceza yemiş olabilir, zaten beyaz gözüküyor niki :44:

ben yatar kızlar, kendi kendime konuşuyorum zaten burda
sahur menü: dukan gözleme küçük 2 tane, yanında yarım kase yoğurt
sporlarda yapıldı sahurdan önce

Normalde dışarıda yiyordu genelde ama dün hazır alıp fırına attım çok güzel oldu.dün ne abarttın ki ben mı kaçırdım

beautynin dediği gibi sadece kilosunu yazmıştı mezun oldu falan yazabiliri yağmur için, Başka bir durum yok ben de burada olayım diye bugünluk eşimle telefonları değiştirdim.
dedekt

ben yatar kızlar, kendi kendime konuşuyorum zaten burda
sahur menü: dukan gözleme küçük 2 tane, yanında yarım kase yoğurt.
sporlarda yapıldı sahurdan önce
dedektif gibisin maşallah
kyumı bakalım bildirim yapacak mı teşekkür ederiz. Dukan gözlemeyı nasıl yapıyorsun krep tarzındaa mı

üzgünüm bugün güzel bir bildirim yapamayacağım 67 Çıktım dün protein ağırlıklı beslenmeme ve sporuma güvenmim ama olmadı.

Günaydınlaaar

Dünkü menü: sabah: klasik kahvaltı
Akşam: fırında tavuk haşlama salata 2 y.k pilav, ve maalesef cola

Spor: 150 metre kadar yüzdüm. Vücudum okadar hamlaşmışki daha fazlasına gücüm yetmedi. Arkadaşım çok rahat yüzdü şubat ayına kadar hergün spor salonuna gidiyordu. Ama iğneleri haala kullanıyormuş.

Yarın inşallah tekrar gidecez havuza veya merdivene

Bende kilo bildirecem ama 21. Haziran cuma günü izine ayrılmıştım. İş yerindeki ilk molamda bakarım hangi etaba denk geliyor diye. Kilom 76.5, 78 den 76,5 e düşebildik yani (

yüzmek çok güzel bir spor gerçekten zamanla artar kondüsyonun. Izinden önce 74 falan miydi kilon yanlış mı hatırlıyorum.

günaydın

dün yediklerimi yazayım
süt
türk kahvesi
tavuk haşlama ve suyu
köfte salata
salatalık
soda
spor yok sadece yorucu bir gündü çok koşuşturmalı terlemeli
su tamam

tebrik ederim serates Hiç yoktan iyidir

Hm22 73,5 kiloydum.

Kilomuzu eklememiz gereken listeyi bulamadım.

Ben kilomu hesapladım:

S-A (73,5/76,5/-0,5/-0,68) 314. Etapta izine ayrılmıştı, aldığı kilo 6ya bölündü.

Hm22 73,5 kiloydum.

Kilomuzu eklememiz gereken listeyi bulamadım.

Ben kilomu hesapladım:

S-A (73,5/76,5/-0,5/-0,68) 314. Etapta izine ayrılmıştı, aldığı kilo 6ya bölündü.

Listenin 1 önceki sayfada olması gerekiyor ben kopyalayamadığımdan buraya çekemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…