size kötü örnek olmasın diye yazmadım ama cidden çok abarttım, midem çok kötü oldu... gözlemeyi krep şeklinde yapıp içine kıyma koyup kapatıyorum...Normalde dışarıda yiyordu genelde ama dün hazır alıp fırına attım çok güzel oldu.dün ne abarttın ki ben mı kaçırdım
. Dukan gözlemeyı nasıl yapıyorsun krep tarzındaa mı
hedefimiz 1 . olmak olsun bence... kyumiye gelince tut ki ban yedin, yasak olsa da 2. nik alınıp beni izinli yazın denilebilirdi... kızlar bayramda salmak yok, aksine tapır tapır dökülecek kilolar...listeyi bildirdim kızlar.
ortalamamız yüzde 30 un altında. bu ikinci oldu.
bu konuda kural şu
ceza almamamız için haftaya ilk 3 e girmemiz lazım. bayram sonrası yani. bayramda kilo almak yok!
kuralları katı uygulayacağız bundan sonra.
kyumi mazeretsiz bildirimde bulunmadı ortalamayı düşürdü. bu haftaki paylaşım durumuna bakıp diskalifiye edeceğim onu.
daha önce de uyarmıştım zaten.
diğerlerimiz için de kilo vermek zorundayız
poğacanın yanında meyve suyu içmesen... hani senin için söylüyorum... ektra kalori demek... dondurmaya gelince, şu krema şeklinde değilse en masum tatlı...İyi akşamlar
Kötü gerçekten durumumuz. Bu bizi daha çok motive etmeli. Menüler youmsuz kalmasın hiç. Motive edelim hepimiz birbirimizi. Bayram dönemine denk geldi ama takımı düşünerek yemeyelim fazla.
Bence bunu başarabiliriz sizcede öyle değilmi??
Sabah: 1 kücük kepek poaça ekmeği, meyve suyu
Öğlen: peynirli yumurtalı ayçekirdekli salata ( süper oldu bu salata umarım herzaman vardır bende hep yerim çok tok tuttu)
Arada: dondurma yedim( dondurmaya kızmayın işyerimizde klima yok hava burdada çook sıcak ve çalıştığım mağazanın içerisi 32 dereceydi bugün piştik ya!
Akşam: kocacım ne pişirdi bilmiyom:)
menümu yazayim sabah 1 muz 1 bardak kahve öğlen 1krep yanımda Peynir akşam da semizotu ile tavuk Yedim.
herkes denizde mi???? tatilde mi???? alışverişte mi??? nerdesiniizzzz??? çok açım bugün kalorisi azdır diye malt içeceği diye bişey varmış maltana ilk kez aldım çok güzel kesti biraz beni ama çokmuş kalorisi meyveli sodalarında çokmuş ayranın da çokmuş eeee????? en iyi soğuk içecek zero ama o da zararlı sizde yoksunuz çok mutsuzum bugün yapayalnız ve aç((
amaaa sabah kilom çok çıkmadı :))) yememmm
o düğün alışverişi de kilo verdirir insana. fazladan vereyim alma payı olsun diyosun ama önemli olan almamak.kızlar sabah düğün alışverişim oluyor malumm eylül sonu düğünüm var... böyle gece girebiliyorum ancak... 1.5 saatlik uykuyla duruyorum, hala da uykum yok... ne kadar yürüdüm bugün bilmiyorum valla, oruç halimde bayılabilirdim
iftar menü: yarım kase uşak tarhanası
kabak kızartması yanında yoğurt, yanlış anlaşılmasın şu actifryla yapıldı, 1 kaşık yağla yanii..
bol az yağlı salata, 2 dilim pide...
senin sorunun bu şekerli içecekler zaten. 1 bardak portakal suyu 5 portakalın şekerini taşırmış, doğal olsa bile. doğal değilse kan şekerinle oynayıp acıktırmaktan başka işe yaramaz.Thebeauty vazgeçemiyorum ya şu şekerli içeceklerden(
size kötü örnek olmasın diye yazmadım ama cidden çok abarttım, midem çok kötü oldu... gözlemeyi krep şeklinde yapıp içine kıyma koyup kapatıyorum...
hedefimiz 1 . olmak olsun bence... kyumiye gelince tut ki ban yedin, yasak olsa da 2. nik alınıp beni izinli yazın denilebilirdi... kızlar bayramda salmak yok, aksine tapır tapır dökülecek kilolar...
poğacanın yanında meyve suyu içmesen... hani senin için söylüyorum... ektra kalori demek... dondurmaya gelince, şu krema şeklinde değilse en masum tatlı...
fena değil menü, muz olmasa çok daaha güzel olacakmışş...
kızlar sabah düğün alışverişim oluyor malumm eylül sonu düğünüm var... böyle gece girebiliyorum ancak... 1.5 saatlik uykuyla duruyorum, hala da uykum yok... ne kadar yürüdüm bugün bilmiyorum valla, oruç halimde bayılabilirdim
iftar menü: yarım kase uşak tarhanası
kabak kızartması yanında yoğurt, yanlış anlaşılmasın şu actifryla yapıldı, 1 kaşık yağla yanii..
bol az yağlı salata, 2 dilim pide...
Thebeauty vazgeçemiyorum ya şu şekerli içeceklerden(
dün yediklerim
sabah süt
türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi
yoğurtlu biber
türk kahvesi
4 köfte salata
pasta ince bir dilim(doğum günü vardı(
ama bana tatlı kilo aldırmıyor sanırım bugün dünle aynıydım bana karbonhidrat yapıyor ne yapıyorsa gerçi eskiden olsa o pastanın yarısını yerdim ben ince bir dilimle bırakabildim...
eşim pizza yedi YE ME DİİİMM
eşim patates kızartması yedi YE ME DİİİİMM
cola içti İÇ ME DİİİMMM...
dedim yiyemem ben atılcaz yoksa ceza alıcaz yememeliyim çok güldü
herkes denizde mi???? tatilde mi???? alışverişte mi??? nerdesiniizzzz??? çok açım bugün kalorisi azdır diye malt içeceği diye bişey varmış maltana ilk kez aldım çok güzel kesti biraz beni ama çokmuş kalorisi meyveli sodalarında çokmuş ayranın da çokmuş eeee????? en iyi soğuk içecek zero ama o da zararlı sizde yoksunuz çok mutsuzum bugün yapayalnız ve aç((
amaaa sabah kilom çok çıkmadı :))) yememmm
haftasonu 5 mesaj zorunluluğu yok. hani çoluk çocuk eş vs. zor durumda kalınmasın diye. ama bu bizim takımda hiç uğramamaya dönüştü
yemediklerin için tebrik ederim
normal maden suyu içsen sevmez misin soğuk soğuk? içine kendin limon sık güzel olur.
ayran içebilirsin bol sulu yaparsın, ayran zararsızdır.
zero kökten zararlı ama isteğini köreltmek için az içebilirsin, kalorisi düşük bildiğim kadarıyla.
tabi her şeye kalori hesabı doğru değil, fabrikasyon ürünler üstündeki kaloriden daha kalorili bi etki yapar genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?