Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün bütün gün dışarıdaydık, bilgisayar aldık, daha rahat girebilirim artık ama bugünlük benden bu kadar, çok yorgunum.

güle güle kullanın. sevindim daha rahat gireceğin için
takım çok boş

ben de düne göre ekside çıktım tartı gününden önce sahurda tost yemiştim tartıya hemen yansımıştı.
son 3 gün. 64,0 la bayrama girmek istiyorum. dönüş de güzel olur umarım.
bayram sonrası tatil planımız var, o hafta izinli olabilirim haber veririm tabi daha çok o zamana

Thebeauty vazgeçemiyorum ya şu şekerli içeceklerden (
bize en fazla kilo aldıran onlar bence, hani sade maden suyu gazlı içeceklerin en güzeli

iraden için tebrik ediyorum seni hep böyle olmalıyız aslında

ayranı light sütten yapabilirsin, ben aslında bitki çaylarını çok tüketiyorum, soğuk olarak da içiyorum yeşil çayı falan... AMA şöyle bir zararı var, benim gibi şehir dışına gittiğinizde tüm metabolizmanız alt üst oluyor... çünkü vücudum karbonatlı su içmeye, bol bitki çayları tüketmeye alışmış, burda koşuşturmacada hiç dikkat edemiyorum, haliyle vücut tepkisini veriyor.... benim gibi çok da alıştırmamak lazım...

kızlar menüm iç açıcı değil ama gene de yazayım:

sahur: kıymalı börek 3 dilim

işin kötüsü kadir gecesiydi, sabah kalktım hastalanmışım... çok sinir oluyorum bu duruma neyse hiç bişi yemedim,
şu ankarada dışarda sıkılan küçük pet şişelerde portakal suyu içtim
akşam: tandır, 2 parça pide, salata, 3-4 çatal ayva tatlısı
aile yemeği vardı, üstüne 1 dilim pasta, 1 de kandil simiti

ohaa, yuuhhh dediğinizin farkındayım... ama sabah 9.3 tan akşam 6.3 a kadar hiç oturmadan yürüdüm desem yeridir...

yarından itibaren söz dikkat edicem, reglin verdiği bir ödem var üstümde... tabi bu kadar yemenin de verdiği şişlik... hiç sevmiyorum bu durumu... şu form çaylarından içiyorum şimdi 2. bardak... birazdan da biraz karın çalışacağım... bu kadar yorgunluk üstüne
yarım saat falan çalışırım muhtemelen, yarın kayınvaldemde iftar var ama çok ölçülü gideceğim, yoksa ben salı günü tartıda 60 ı görüp her şeyi baştan almak istemiyorum... işte o kiloları vermesi değil koruması dertt :18:

teşekkür ederim. Umarım şu 2 haftayı güzel atlatıriz genelde çok saldık sanırım.
ben de soğuk havalarda çok içerim ama sıcakta içemıyorum nasıl soğuk içiyorsun ?

evet biraz fazla karbonhidrat olmus ama çok yürümüşsun ayrıca yarın dikkat edersen birşey olmaz güzel ayarlıyorsun Sen

teşekkür ederim. Umarım şu 2 haftayı güzel atlatıriz genelde çok saldık sanırım.

ben de soğuk havalarda çok içerim ama sıcakta içemıyorum nasıl soğuk içiyorsun ?

bu arada yeni bilgisayarın hayırlı olsun canım... ben yeşil çayı çok demlemiyorum, en başta bunu söyleyeyim, bir demlik sıcak suya 2 çay kaşığı yeşil çay, 1 küçük çubuk tarçın atıyorum, max 4-5 dk demleniyordur, sonra içindeki yeşil çay ve tarçını alıyorum, birazcık limon sıkıyorum, buzdolabında duruyor, gün içinde soğuk olarak tüketiyorum... şu dukanda kendi ice tea lerini yapıyorlardı... hiç denemedim ama yapılabilir bence...

evet biraz fazla karbonhidrat olmus ama çok yürümüşsun ayrıca yarın dikkat edersen birşey olmaz güzel ayarlıyorsun Sen
yarın proteine yükleneceğim, akşam iftar davetinde kesinlikle et olur, ondan çok yemeyi düşünüyorum, zaten ben yeni gelin olduğum için, masada oturup yemek yiyen değil, hizmet kısmında olacağım , hele oruç değilim ordan aç değilim çok diyerek yırtmayı düşünüyorum işte... yarın dans dersim de var, orda birazcık kalori harcarım, sabah kalkıp, jillian ya da pilates yaparsam süper olur

dün yediklerim

sütlü nescafe
türk kahvesi 1 tane light yulaflı bisküvi

yoğurt
salata

türk kahvesi

kuzu haşlama
soda

su tamam spor yok (gece bire kadar temizlik ütü)

Teşekkür ederim, telefondan çok zor oluyordu, takımı merak ettiğimden giriyordum sonra gözüm ağrıyordu. Yeşil çayı kesinlikle deneyeceğim bugünden itibaren, çay demler gibi mi demliyorsun? Ben bardağa koyup üstüne sıcak su ilave ediyordum.
İce tea içinde tatlandırıcı mı koyuyorlar ?

Sen herkese yemek falan koyarken iyi güzel olur az yersin ama sonra da kuş gibi yiyor demesinler dikkat et
Dans kursu düğün için falan mı?
Hangi dans?

dün yediklerim

sütlü nescafe

yoğurt
salata

türk kahvesi

kuzu haşlama
soda

Çok da güzel olmuş afiyet olsun.

Yazılarım silinmiş yaa baglantim koptu bi an

Kızlar ben geldim kilom hala aynı çok fazla özenli olmamakla birlikte karbonhidrat alimimi sinirlandiriyorum spor icin bi program yapmam gerekiyor
Adet olmamakla birlikte sanırım 1 hafta içinde olurum galiba belirtiler başladı çünkü
Ben doğum sonrası adet oldugum aylarda verdim 8 9 kilo malesef adet olmayınca kilo da veremiyorum
Bir de ben bayram sonrası hafta 20 gunlugune yaylaya gidicem izinli olmak istemiyorum hergün gelmeden cumadan cumaya kilo Bildirimi yapmaya gelsem olur mu

Bu sabah
2 dilim peynir 8 zeytin
Izgara edilmiş domates Biber ve kuru soğan
1 dilim çok tahıllı ekmek

Oglene dogru çocuklar cikolatali muhallebi yiyorlardi 2 yemek kasigi miktari ondan yedim
Oglene de onceden yaptigim fazla hasladigim için tum yaginin suya aktigi iki adet icli kofteyi donduricidan cikardim dış bulgurlu kisminin buyuk çoğunluğunu ayirarak kiymasini yedim aksama da imam bayıldı ve yogurtlu makarna var ama ben sade 1 kase yayla corbasi ve salata yiyip kalkmayi düşünüyorum bayrama az kaldi atistirma yok artık umarım bu cuma tartida istedigim bi rakam gorurum de huzura ererim

Zaten bu hafta seni izinli gösterdik, bayramdan sonraki haftaya kadar bildirim yok, en az da 2 hafta izinli olunması gerektiğinden 30una kadar izinli olman gerekiyor ama tabi bildirim yapabilirsin, menün de fazla bir şey yok, bu arada kilo aldın mı ?

yok canım kilo almadım hâlâ ayniyim ama gecen aksam yatmadan bi tartilayim dedim cok fazla su tuketmistim ve ustelik kabizligim vardi tam 73.6 cikti ama ertesi gun kiloma geri donmustum ayin 30 una kadar gelirim muhtemelen zaten Kızkardeşim doğum yapacak gelmem gerekiyor yaylaya pilates lastiği dumbellarimi tartimı ve Spor DVD lerimi goturuciim internet yok ama esimin telefon undan falan girerim akşam ustleri yürüyüş arkadaşlarım da var ooo daha ne isterim
Geldiğimde 6 ile başlayan kilolara dönmüş olmanın hayali bile harika

Ne güzel bak kilo almamışsın orada da elinde büyük bir fırsat var umarım güzel değerlendirir 60larla geri dönersin.

dün yediklerim

sütlü nescafe

yoğurt
salata

türk kahvesi

kuzu haşlama
soda

menü süper...

aynı çay demler gibi demliyorum ama çok bekletmiyorum işte... içindeki demide aldığımdan dolayı acıma yapmıyor... ice teanın içine tatlandırıcı koyuyorlardı, ama şekersiz de yapılabilir...
yemeği az yiyerek atlattım, zaten sürekli servis yapmaktan çok bişi yediğim söylenemez... ben tatlıları hazırlarken masayı toplamaya bir yandan başlamışlardı, kimsenin umrunda değildi benim yiyip yemediğim bir eşim ve annem yemedin sen diyerek tekrar servis açıyorlardı yok dedim tokum diyerek yırttım
swing öğrenicez dans için, nişanda vals yapmıştık, düğünde daha değişik olsun dedik... eşim misket bilmiyor, bugün ona misketle dans derslerini açmış olduk, 1.3 saat oraya buraya durarak sallanmaktan bacaklarım ağrıdı, amaç eşimin ritim tutmayı öğrenmesi hey allahım dedim buna mı para veriyoruz... bir de sürekli aynı şarkı bana kal gelmişti, zaten birazcık hocayla da atıştım...herkes güzel oynadığımı söyler, hoca kareografili misket öğretmek istiyor... adımlar falan sayılı...sonlarına doğru şafak attı benim artık... eh be dedim, herkes buna mı göre oynuyor düğünde, adam demesin mi sizin oynadığınızı ninem de oynar, önemli olan bunu oynamak eşime sen iyi kaptın olayı diyerek gazı verdi, ben de oynamayı bilmeyen kız olarak ayrıldım kurstan, ama cidden çok sinirliydim, eşim havalarda ben iyi biliyorum işte diyerek aslında taktikleri bu, erkek zaten gitmek istemiyor, ona bol gaz veriyorlar... para da onlardan çıkıyor zaten...

akşam dediğin gibi yediysen problem yok, jillianı bıraktın sanırım sen... adet olduğumuzda da metabolizmamız çok daha hızlı çalışıyor, aslında şişlikten sanki kilo almış gibi hissediyoruz ama aslında daha çok enerji harcıyoruz... zaten regl sonrası tartıda ani düşüşleri olur

doğumda zamanın olacaksa, sporunu aksatma derim... bende aynı mantıkla ankaraya yanıma almıştım ama nafile... günde yarım saat karın çalışıyorum sırf şişliklerim gitsin diye... sözde jillianı bitirecektim ama nerde

dünkü menü:
sabah yarım kase yayla çorbası
akşam: 1 kase uşak tarhana çorbası
2 yk bezelye ve patatesli kuşbaşı

valla az olduğunun farkındayım ama dediğim gibi, otursaydım masaya çok daha kötü olabilirdi öğlen dans dersiydi, gezmekdi derken yemek yiyemedim...çok da aç değilim bu aralar...

Taktik cidden dediğin gibi belli, ver erkeğe gazı, insan kızar cidden Eşin de düşürmüyordur şimdi ağzından ben güzel oynuyorumu
Ben de hiç sevmem oynamayı, beceremem de zaten, nadir kişilerdenim bu durumdaki

Evet az ama çok iyi yapmışsın kimbilir masaya otursan neler olurdu, bir de ben de çok aktif günlerimde hiç acıkmıyorum, onunla alakası olabilir.

Kızlar kyumi özel mesaj attı cezasıyla ilgili sizinle de paylaşmak istedim, şu an özel mesaj atabiliyormuş, cuma günü hiç yazamıyormuş, bir oranı oluyormuş bu ceza işinin. Hiç ceza almadığım nasıl beli Cezası bittikten sonra çok aktif olacağını söylüyor, ben de buradaki konuşmamızı söyledim, başka bir hesaptan haber verseydin diye ama cezalıyken başka hesap açarsam ters durum olur diye tedirgin oldum dedi. Geldiğinde bol miktarda mesaj yazacak inşallah.

Herkes için güzel bir hafta olur umarım, bugünden itibaren mesaj sayılarını sayıp paylaşmaya başlayacağım, görelim bakalım takımımızın durumunu, ben gideyim ders çalışayım şimdi.

Gunaydin kizlar..
Kyumi hep paylasimim iyi olacak diyosun ana ortada yoksun. Goster bize bu defa.
Sıkılaşmak icin spor yapnaliyim sporsuz kilo verdigim cok belli ama nasil yapsam ki

dünki menü

sütlü nescafe
türk kahvesi
tavuk haşlama
türk kahvesi 2 yulaflı bisküvi
salata yoğurtlu yumurta
soda

spor yine ev işleri ve merdiven inme çıkma 4 kez 5. kat
su 3 lt ve bitki çayı 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…