Gunaydin kizlar..
Kyumi hep paylasimim iyi olacak diyosun ana ortada yoksun. Goster bize bu defa.
Sıkılaşmak icin spor yapnaliyim sporsuz kilo verdigim cok belliama nasil yapsam ki
dünki menü
sütlü nescafe
türk kahvesi
tavuk haşlama
türk kahvesi 2 yulaflı bisküvi
salata yoğurtlu yumurta
soda
spor yine ev işleri ve merdiven inme çıkma 4 kez 5. kat
su 3 lt ve bitki çayı 2 tane
yanlış bişey yok yediklerindedünki menü
sütlü nescafe
türk kahvesi
tavuk haşlama
salata yoğurtlu yumurta
soda
ben ancak gelebildim. gündüz girdim okudum yazayım dedim oğlum telefonu elimde görürse alıp oynamak istiyoGiriyorum çıkıyorum takım bomboş hep ..
Beauty teşekkür ederim fikir için, soğuk yeşil çay o kadar güzel oldu ki, içine de bol limon koyuyorum mis ..
ben düzenli öğünler olmayınca sana ne yorum yapacağımı şaşırıyorum.Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 2 fincan kahve ve 1 dilim çikolata ile başladım, sonra bir ders çalışmaya başlamışım öğlen olmuş.
Öğlen çiğköfte dürüm yedim. ( 1 lavaş normalde ekmek yemiyorum zaten 3tane çiğköfte ile sorun olmaz sanırım.)
Gün içinde 1 litreye yakın soğuk yeşilçay.
1 avuç leblebi.
1 tane salata.
1 tane elma.
Akşam yemedim, eşim acıkmamıştı, ben de ders çalışıyordum saat de geç oldu, artık yememeyi planlıyorum ama hafif bir şeyler de yiyebilirim.
yanlış bişey yok yediklerinde
ben ancak gelebildim. gündüz girdim okudum yazayım dedim oğlum telefonu elimde görürse alıp oynamak istiyo
ben düzenli öğünler olmayınca sana ne yorum yapacağımı şaşırıyorum.
Valla haklısın mattika menülerim konusunda ne desen ama ders çalışmaya başlayınca pek düzenli olmuyor günüm, ben de düşünüyorum acaba kilo verme olayına ara mı versem doğru mu yapıyorum bu dönemde diye.
Gunaydin kizlar..
Kyumi hep paylasimim iyi olacak diyosun ana ortada yoksun. Goster bize bu defa.
Sıkılaşmak icin spor yapnaliyim sporsuz kilo verdigim cok belliama nasil yapsam ki
oooo menüler süper gidiyor, çok eksi görecez herhalde senden haftayadünki menü
sütlü nescafe
türk kahvesi
tavuk haşlama
salata yoğurtlu yumurta
soda
dansın her türlüsü çok faydalı sıkılaşmak için özendim size ne güzel hele düğününüz de daha da güzel:))
Giriyorum çıkıyorum takım bomboş hep ..
Beauty teşekkür ederim fikir için, soğuk yeşil çay o kadar güzel oldu ki, içine de bol limon koyuyorum mis ..
Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 2 fincan kahve ve 1 dilim çikolata ile başladım, sonra bir ders çalışmaya başlamışım öğlen olmuş.
Öğlen çiğköfte dürüm yedim. ( 1 lavaş normalde ekmek yemiyorum zaten 3tane çiğköfte ile sorun olmaz sanırım.)
Gün içinde 1 litreye yakın soğuk yeşilçay.
1 avuç leblebi.
1 tane salata.
1 tane elma.
Akşam yemedim, eşim acıkmamıştı, ben de ders çalışıyordum saat de geç oldu, artık yememeyi planlıyorum ama hafif bir şeyler de yiyebilirim.
Beauty sen de olmayınca ne kadar boş kaldı takım, eksikliğin çok belli oluyor.
Valla haklısın mattika menülerim konusunda ne desen ama ders çalışmaya başlayınca pek düzenli olmuyor günüm, ben de düşünüyorum acaba kilo verme olayına ara mı versem doğru mu yapıyorum bu dönemde diye.
sahur:
1 dilim uno ekmek, peynir, 2 zeytin, domates, 1 yumurta
iftar:
1 kase tarhana, 1 tabak yeşil fasülye, salata.
üstüne tahin pekmez yedim biraz bi parça ekmekle.
az önce kavun
şimdi 6-7 fındık
Ayyy cevap yazabiliyorum ne büyük bir mutlulukkk.Kalbim zonkladı yemin ediyorum kaç gündür. Nasılsınız iyi misiniz? Bu arada özür dilerim cezalıydım da biraz.
sahur:
1 dilim uno ekmek, peynir, 2 zeytin, domates, 1 yumurta
iftar:
1 kase tarhana, 1 tabak yeşil fasülye, salata.
üstüne tahin pekmez yedim biraz bi parça ekmekle.
az önce kavun
şimdi 6-7 fındık
ben ara verirsem kilo alırım illa ki. öyle olacaksa aman
ders çalışırken yemek de yapılmaz düzenli, kpss çalıştığımda 2 ay dışardan yemiştik ve kilo almıştım
zor olmuyosa devam et böyle. zaten takımda kimse yok menün kötü örnek oluyo desek
Ayyy cevap yazabiliyorum ne büyük bir mutlulukkk.Kalbim zonkladı yemin ediyorum kaç gündür. Nasılsınız iyi misiniz? Bu arada özür dilerim cezalıydım da biraz.
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"]2013-08-06 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Leblebi Sarı[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 AVUÇ[/TD]
[TD="class: kgor4"]20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Börülce (taze)[/TD]
[TD="class: kgor3"]250 gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Halley[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PAKET(30GR)[/TD]
[TD="class: kgor4"]132[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]yesil cay[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Su[/TD]
[TD="class: kgor3"]2000 ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]Knorr Şehriyeli Tavuk Çorbası[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]364 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İftardan bu yana bunları yemişim.
beğendiğine sevindim, ben buz atıp da içiyorum, bazen taze nane eklediğimde oluyor, kafama göre takılıyorum işte
çikolata ye canım ders çalışıyorsun da, sabah kahvaltıda çikolatayla açma, yani kan şekerin tavan yapıyor... az yiyorsun güzel ama akşam yemeyerek geçiştiriyorsun ya, benim korkum kiloları verdin... eee sen akşamları yemek yiyeceksin... o zaman gerisin geri alman verdiğin kiloları... hani aç kalmak sadece metabolizmayı yavaşlatır bence... ki ben akşam yemeden duramam
valla sabah girmem imkansız, yarın dönüyorum , bayram yoğun geçer ama gene de uğrarım, yarın akşamdan itibaren girerim muhtemelen, sonra zaten nette olurum... geceleri gene de tek tek okuyup yorum yapmaya çalışıyorum...
ders çalışırken kilo vermeyi bırakma, ama hani böyle kendini de illa kilo vericem diye kaptırma... ölçülü git, haftada bir değil de, iki haftada bir kilo ver sen, ya da ayda 2-3 kilo... hani olabildiğince ders çalışmaya yönel, süren uzar, uzasın sorun değil... acelen yok sanırım diye biliyorum...
tahin pekmez olmasaymış güzel olacakmış, çok kalorili diye biliyorum ben aynı zamanda enerji deposu, ama az yemişsin, ben tayin pekmeze dalınca kaşık kaşık bıkmadan yiyebiliyorum
ceza alacağını bilemezdin ama hani cuma olmayışın çok zorladı bizi, ki önümüzdeki hafta ilk üçe giremezsek takım olarak sarı kart alacağız... neden ceza aldın bilmiyorum ama 2. üyelikle haber verebilirdin, ne bileyim evden değil de internet cafeden falan.... neyse senden çook aktif bir hafta bekliyoruz, ona göre
bügünkü menüm:
sabah: 2 küçük parça sucuk, kendi yağı vardı sadece, hatta pişirdikten sonra onu da peçeteye aldırdım, 1 kepekli ekmek
öğle: tavuklu salata
akşam: adana, 2 parça pide...
nihayet alışverişler kısmen de tamamlandı, sanırım topuklarım nasır tutuyor, bacaklarım çok ağrıyor,o derece yorgunum
Gunaydin kizlar.
Yola cikmadan temzlik yapayim dedim bitmedi daha. Oglum uyudu simdi ben de uyuyayim gece uykusuz gecti.
Tahin pekmez cok severim aciktrmaz da beni ama yaninda pide yedim beyaz ekmek direk kilo yapiyo bende.
Bayramda da yediklerimi yazicam buraya bakalim nasil gecicek bayram bogazi tutabilecek miyim.
Herkese hafif, az kalorili bi gun diliyorum
Bayram dönüsü ben de yapayim şu tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?