Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaaaaaar merhaba
yeni katıldım aranıza kocamaaan yer ayırın bakalım

Hoşgeldin aramıza, öncelikle bir kurallarımızı okursan ilk sayfadan, bir de başlangıç kilonu söyler, kendini tanıtırsan sevinirim.

tabiiii öncelikle kurallarınızı okudum.
ben 25 yaşındayım 5 aylık anneyim 70 kiloyla hamile kaldım 97 kiloyla doğuma girdim şuan 90 kiloyum boyum 1.56 anca üç aydır diyet yapabiliyorum. bu arada çalışıyorum muhasebeciyim bir şirkette öyle işte:)

Taze annesin demek daha, bebeğin emiyor mu ? Kilo vermene çor yardımcı olur o da, tabi acıktırması da eksisi sanırım. Başlangıç kilonu 90 olarak not alıyorum o zaman ben, umarım en kısa sürede istediğin kilona ulaşırsın.

inşallah uzun vadede yani 2014 Haziran'da 60 hedefim inşallah olur. bebişim maalesef 2 ay emdi kilolar ödemler olduğu gibi kaldı buranın çok faydası olacağına inanıyorum

inşallah uzun vadede yani 2014 Haziran'da 60 hedefim inşallah olur. bebişim maalesef 2 ay emdi kilolar ödemler olduğu gibi kaldı buranın çok faydası olacağına inanıyorum

Motive çok önemli, bu sıralar takımımız biraz sessiz ama en yakın zamanda toparlarız inşallah. Uzun sürede verilen kilolar gerçekten çok daha etkili oluyor en azından kalıcı olur, uyguladığın belli bir beslenme düzeni var mı ?

ekmek hamur işi tatlı zaten uzun süredir yemiyorum üç aydır geç vakitte yememeye çalışıyorum tek yapmam gereken akşam abur cuburlarını kesmem ve biraz egzersiz yapmam kilo vermemi sağlayacak diye tahmin ediyorum bakalım zaman gösterecek

Bol proteinli bir günmüş güzel olmuş afiyet olsun, hele o kadar yorgunluğa kim bilir nasıl yorulmuşsundur, gelinlik provan oldu mu ? O da orada olacaktı değil mi ?
daha olmadı 31 ağustosta olacak... aslında kilo verdiğimden dolayı denemek istedim, hem kardeşim görmemişti ona göstermek istedim ama denettirmediler, miss dfne duymuşsunuzdur belki ismini, çok kalabalık oluyor, muhtemelen provası var daha, nasıl olsa sattık gelinliği mantığıyla hareket ediyorlar...

ahh ahh, bu hanımların derdi çilesi bitmez, bende yoldan geldim apar topar temizliğe giriştim, akşam iftara daha yemeğim yok annemde oruç baygın baygın yatıyor, kaldı gene tüm işler bana

Havalar ısındığından beri yeşil çay içmiyordum doğru dürüst, dün yeşil çay içince bugün tartıda -500 gram çıktım.

-500, süper bir rakam bende o kadar farketmiyordur, her gün 2-3 kupa kesin içiyorum çünkü... ama böyle yolculuk yaptığımda içemediğim de çok şişlik oluyor...

kızlaaaaaar merhaba
yeni katıldım aranıza kocamaaan yer ayırın bakalım

hoşgeldin inşallah hamilelik kilolarını çabucak verirsin

evet reglden dolayı oruç faslını kapamıştım... evde olsam bayram öncesi sıkı bir spor programına girerdim ama ahh ahh nerde
şişliklerim var, tartıya çıkıp moralimi bozmak istemiyorum, yarın güzelce bol proteinli beslenip öyle tartılacağım

bugünkü menü:
sabah: kıymalı börek, küçük bir parça
öğle: 1 tane armut
akşam: et sote, salata, 1 dilim pide

sabah hemen yola çıktık,kahvaltı yapmaya vaktim yoktu yolda yaptım kahvaltımı mecburen, öğlen zaten yoldaydım o yüzden armutla geçiştirdim...

En garanti yöntem zaten bu, klasik diyetleri yaptığımızda normal düzene girince alınıyor doğal olaral.

Denettirmediyseler bir problem olursa halledebileceklerine güveniyorlardır demek ki ama biraz esneklik payı olması gerekli böyle yerlerde insanın içinin rahat olabilmesi için.

Ben uzun zamandır içmediğimden şişmişim demek ondan etkiledi bu kadar

Menü evet biraz karbonhidrat ağırlıklı ama miktarlarını ayarlıyorsun o yüzden problem olmaz.

Bugünkü menümü beauty ve mattikaya ithaf ediyorum..

Sabah 1 fincan kahvemi içerek başladım, tam yanına çikolatamı da alacaktım ki beautynin sabah yeme dediğini okudum, mantıklı geldi, yemedim bende.

Sonrasında mattikanın düzensiz menülerime kızmasa da kızmak istediği geldi aklıma
Hemen kahvaltımı yaptım, kepekli ekmekten kaşarlı tost yaptım, yanına da 1 bardak süt, hem proteinimi hem karbonhidratımı aldım.
Ders çalışırken 2 fincan daha kahve içtim ( malum dönem yaklaştığından biraz gerginim o yüzden çok çalışamadım zaten.) Bir kaç tane de jelibon yedim.
1 avuç leblebimi tükettim, tam miktar bilmiyorum ama 500 mllik bardağımla 2 veya 3 bardak soğuk yeşil çay içtim.
Akşam da keten tohumlu yoğurt ile son veriyorum.
Nasılım ?

en azından sabah, öğle ve akşam diye ayırabileceğimiz menülerin var kahvaltı çok güzel, öğle yemeği olarak leblebiyi sayıyorum, birazcık az olmuş ama öğlen... leblebi tok tutar derler ama seni cidden tok tutmuş akşam da başlangıç için fena değil... ama yarın bugün gibi böyle güzel bir kahvaltı, akşam ya da öğlen de bir yemek ismi bekliyorum menülerinde.... leblebi ve yoğurda yemek demem ben

Offf 2 gündür dünyayi yedim dünyayi ama hic pismanlik hissetmiyorum. cok zevk aldim yerken

insan pisman olmayincada bir tuaf...

dün bugün buraya giremedim. ah coook yoruluyorum cook cook.

dün bankamla ilgili bir problem cikti. normalde her molamda buraya yazacagima her molada mailler atip telefonlar edip banka hesabimdaki degisikligi düzeltmekle ugrastim aksama anca halloldu.

bugün sabahtan ciktim annemin islerini hallettik. heryere yürüyerek gittik e annemde tekerlekli sandalyede yoruldum baya.

ögleden sonra eve gidicem uyuyacam diye hayal ettim ama annem babam ve kardesim bize oturmaya geldiler cok güzeldi yemek falan hazirladim.

ama simdi burdayim ve caresizim

bugün iftarda bir kase çorba yarım tabak türlü yedim ama bir bardak kola içtim çok pişmanım 😳 maalesef ev tadilatıyla uğraşıyorum ve ev taşıma telaşesi var çoooookkk yorgunum he birde uyku problemi olan bir oğulcuğum var tabi hepsini 10 saatlik bir çalışma temposundan sonra yaptım artık bayılabilirim😓

hoşgeldin aramıza. benim de 10 aylık oğlum var. kiloları beraber vericez. sakın kaybolma şimdi bayram olduğu için bu hafta bildirim yok. bayram sonrası takım canlanıcak inş.

şişlik yapıcak bi menün yok aslında. yeşil çaya vs. çok mu alıştırdın ya da sporsuzluktan mı şiştin ki

sabah güzel olmuş ama beauty nin dediği gibi öğle ve akşam pek öğün olmamış.
ama evdesin ders çalışıyosun ve spor yapmıyosun. 3 öğün düzenli ve az az yemek zor bu durumda. seni anlıyorum

canım alınma ama burayı günah çıkarma gibi kullanıyosun bence. ne demek pişman olmadım.
ne yapmak istediğine karar ver. kilo vermek istiyosan tam motive burda olmalısın. yaptıklarımız takıma yansıyor.
ilk 3 e girmemiz lazım sonraki hafta. sadece kendimiz değiliz takımı düşünmek lazım yerken

kolay gelsin.. eylülde işe başlıcam bakalım bizim nasıl olcak.
kola ölçülü içince çok da bişey yapmaz snaırım. ama her gün içme

Haklisin mattika bir an evvel ne yapmak istedigime karar vermeliyim.

Bayramdan sonraki etapta kilolar bölünecekmi?

telefondan alıntı yapıp yazınca çıkmıyomuş alıntısız yazarım ben de. bayramda yediklerimi yazıcam. yoksa tutamam kendimi. ama bilg olmayınca uzun uzun giremem.
menümü yazayım
sahur:
1 yumurta, yarım dilim uno ekmek, 2 ceviz, peynir, 2 yk yoğurt
iftar:
yoğurt çorbası, 4-5 yk erişte, yine tahin pekmez ve yarım dilim uno denge

sonra kavun ve biraz fındık

akşam yemek yapamadım yol hazırlıkları yüzünden erişte hiç iyi olmadı, hiç tok tutmadı

Haklisin mattika bir an evvel ne yapmak istedigime karar vermeliyim.

Bayramdan sonraki etapta kilolar bölünecekmi?

sanırım bölünür. tam bi bilgim yok.
kendi psikolojin açısından da ne yapmak istedğine karar vermelisin. uzun vadede kilo vermiyosan diyet diye diye yormasan mı kendini. bak ben de çok bocaladım aldım verdim sürekli ama 6 ay öncesine göre 5 kilo eksideyim şu an. 1 ayda verilebilecek kiloyu uzun sürede verdim ama sonuçta veriyorum.
paylaşım konusunda da daha gayretli olmalısın. paylaşım yaptıkça tutuyo insan kendini

bu arada bayrama 64.0 la gitmek istiyorum dedim ve bugün iftardan önce 64.0 dım.
oruçta su kaybı çok fazla oluyo en az yarım kilo farkeder diye düşünüyorum. asıl kilom 64,5 bence.
ama 64,0 kabul ediyorum bi yarım kilo veririm inş fazladan

biyere kaybolmak yok kilo verenleri gördüm forumda çok inandım buradaki motivasyona azmedince verebiliyorum inşallah kısa zamanda bolca kilo vericem. üzerime kıyafet bile almıyorum şuan üç dört ay içinde eski kıyafetlerime girmeyi bekliyorum. biraz eşim desteklese müthiş olacak ama nerdeeee😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…