soğuk içecekler için aromalı buz harika oluyor tavsiye ederim limonata ve yeşil çay için harika oluyor.
buz kalıbına sıyun içine yeşil nane koymak (görüntü de çok güzel oluyor) ben ayrandada çok sevdim
buz kalıbına toz tarçın koymak (ben çok sevdim yavaş yavaş eridikçe tarçın tadı geliyor )
menülerin kaçamaksız ilerliyor, böyle devam eder inşallah...bu arada sahur menüm bir kase çorba yağsız salata peynir üstüne iki bardak şekersiz çay ve bissürü su
bayram hazırlığı çok yoruyor insanı, sahur menünde kaçamaksız güzel olmuşGunaydin kizlar.
1 saatlik uykuyla gecti gece. Yola daha yeni cikabildik. Ne cok ayrinti var hazirlan hazirlan bitmedi.
Alinti yapamiyorum telefondan yazinca.
Sahurumu yazayim yarim dilm uno ekmek, yarim dilim buyuklugunde kasarli tost, salatalik, 1 yumurta, 3 yk yogurt
öncelerine göre daha güzel menün, ama yemek yemiyorsun sen, ilerde yiyince de birdebbire kilo alırsın, o yüzden bu kadar ısrar ediyoruz sana, menülerin düzenli olsun diyerekBu bir başlangıç ama ben sizin için uğraşıyorum siz hala bana yok olmamış diyorsunuz
Şaka yapıyorum, teşekkür ederim valla sayenizde düzeltmeye çalışıyorum, kaç zamandır o kadar düzensizlikten sonra iyi oldu en azından ufak ufak, leblebi de cidden tok tutuyor beni, aslında acıkma hissi pek yok bende de böyle midem yanıyor gibi oluyor o kadar kahveye, leblebiyi yiyince çok rahatlıyor o da tokluk gibi geliyor sanırım
.
bende bayramdan sonra artı ile dönülmemesi taraftarıyım, çok zor bayramda kendini tutmak, ama o kadar emeğimizi 3 gün bayram için harcayamayız... strese gelince de , kendi haline bırak... stres daha olumsuz etkiler seni... hedefin olsun tabiki ama özellikle ders çalışırken kendine çok zor olacak hedefler koymaHayır bölünmeyecek kilolar S_A.
Bu arada bayramdan sonra için anlaşalım kimse kilo alıp dönmesin olur mu ?
İsteyen ağzını tutsun, isteyen ölümüne spor yapsın ama - ile dönelim.
Tebrik ederim, şu kiloda olmak istiyorum deyip o kiloda olmak harika bir şey, bir de gerçekten olunuyor karar verince ben ilk zamanlar öyle yapıyordum ama şimdi ders de çalışınca, bu hafta 1 kg verilecek, bugün 6 saat çalış, 3 konu bitsin derken resmen stres içinde kaldım da hedefimi kaldırdım.
Eriştenin makarnadan farklı mıdır kalorisi beauty
Mattika beauty duydunuz mu menüm için denilenleri
Keten tohumu omega 3 deposu, ayrıca bağırsaklar için de çok yararlı da ben omega 3 özelliği için tükettim ders çalışırken iyidir diye.
3 lt yi bulmalı su, ve günde bir dilim baklavadan fazla tatlı yenilmemeli bence... ektra spor yapma imkanı varsa da yapılmalı, yürüyüş, merdiven vs... asansör kullanmayacağım ben bayramda.... yeşil çay mutlaka içeceğim, yanımda götüreceğim poşet yeşil çay, hani ayıp olmayacak yerlerde sıcak suya yapar içerim diye düşünüyorum... ben jillianı devam ettirecem bayramda... hem yarım saat hem de o yarım saati çok güzel değerlendiren bir spor... ve kibarca hayır demeyi bilmeliyiz bayramda...arkadaşlar şimdi sizden ricam bugün şu bayram süresinde kilo almamak için yapabileceklerimizi önerilerinizi yazmanız..
mesela kayınvalidemin elleriyle yaptığı baklava dilimine hayır diyemezsem ne yapacağım( bol su mu spor mu??
zira kesinlikle kilo vermiş olarak girmeliyiz cumaya.....neler yapsak extra?????
aromalı buzu nasıl yapıyorsun... toz tarçın yapışmıyor mu kalıplara... ben bardaktan bile zor çıkarıyorum toz tarçını....soğuk içecekler için aromalı buz harika oluyor tavsiye ederim limonata ve yeşil çay için harika oluyor.
buz kalıbına sıyun içine yeşil nane koymak (görüntü de çok güzel oluyor) ben ayrandada çok sevdim
buz kalıbına toz tarçın koymak (ben çok sevdim yavaş yavaş eridikçe tarçın tadı geliyor )
menü güzel, ama bayramda kaçamak istemiyoruz ona göreSelamlaar
Biliyorum ne deseniz haklısınız.
Hm22 evet olmamış bu nedenle şimdi çok güzel toparlanmaya çalışıyorum
Thebeauty, hayır kilomdan memnun değilim. Ama bir türlü beynime o komutu veremiyorum.
Bugün annemgilde yarın için tatlı pişiyor. Sırf yememek için, anneme anne ben bu akşam gelmeyeceğim dedim! Tabii çok yorgun olduğumu söyleyerek. Umarım eve tatlı göndermez üüüüf gönderse ne olacak? Yemicem işte olur biter!!
Bugünkü menü:
Sabah: 1 dilim ekmek ve domates
Öğlen: karışık salata
Akşam: bilmiyorum ama eşimden salata isticem ardındanda meyve :)
Suyuda bol bol içmeye çalışacam bugün çok ihmal ettim.
Bidahaki molada tekrar gelirim.
Banamı öyle geliyor yoksa benden sonra kimse yazmadımı veya benim telefondaki internet güncellemiyormu
Ya ben bi salaklık yaptım. Bugün anneme dedim ya anne gelmicem ben akşam diye salak gibi unuttum annemin doğum günü bugün!!
Dün gittik hediyesini aldık bugünde ben gelmicem diyorum ya. Telefonda sesinde bir burukluk oldu ama anlamadım((
Gidicem ama tatlı nooo yemicemm!! Affetircem kendimi size :)
Selamlaar
Thebeauty, hayır kilomdan memnun değilim. Ama bir türlü beynime o komutu veremiyorum.
Bugün annemgilde yarın için tatlı pişiyor. Sırf yememek için, anneme anne ben bu akşam gelmeyeceğim dedim! Tabii çok yorgun olduğumu söyleyerek. Umarım eve tatlı göndermez üüüüf gönderse ne olacak? Yemicem işte olur biter!!
Bugünkü menü:
tabiki yememek en iyisi ama bizim kültürmüzde yememek beğenmemek gibi algılanıyor ve alınıyor insanlar. böyle durumlarda ya çok küçük bir parça al tabağına yada gelen parçanın bir kısmını yemeyi koy kafana. geçen akşam ben pasta yedim doğum günü pastası ayıp olmasın diye. ama kendim alabilir miyim dedim 1 cm den daha ince kesmeye çalıştım tabağımdada kremasını falan ayırarak minik minik yedim ve inan doydum. eskiden olsa kaç dilim yerdim yinede kesmezdi beni. inan herşey kafada ben bununla yetinirim zaten zararlı falan gibi düşünceleri geliştirince fazlası bayıyor zaten insanı.
herşey kafada bana bu yeter demekte ..inan yetiyor.. eskiden çöplük gibi dolduruyormuşum içimi şimdi anlıyorum bunu. sonuçta tatlı gibi pasta gibi şeyler damak zevki sadece tokluk için değil. ağır ağır ağzında dolaştırarak yersen tadına vara vara çok çabuk tatmin oluyor fazlasını istemiyorsun.
meditasyonda buna farkındalıkla yemek diyorlar. yerken dilinde bıraktığı tadı hisset ıslaklığı hisset dişine dokunuşunu hisset vs
bu eğitime gittiğimde ben çoktan bir dilimi dilimi yalayıp yutmuştum eğitmen (bilge) bir lokmayı bitirmeden:)))
öncelerine göre daha güzel menün, ama yemek yemiyorsun sen, ilerde yiyince de birdebbire kilo alırsın, o yüzden bu kadar ısrar ediyoruz sana, menülerin düzenli olsun diyerek
bende bayramdan sonra artı ile dönülmemesi taraftarıyım, çok zor bayramda kendini tutmak, ama o kadar emeğimizi 3 gün bayram için harcayamayız... strese gelince de , kendi haline bırak... stres daha olumsuz etkiler seni... hedefin olsun tabiki ama özellikle ders çalışırken kendine çok zor olacak hedefler koyma
sen gönder bana soruları, boş vakitlerimde çözüp yollarım, resimlerini çek geometrilerin istersen, öyle daha kolay oluyor, özelden msj atarsın...Hedefi rakam değil de elimden gelenin en iyisini yapmak olarak düşünüyorum artık. Bu arada benim sorularıma da el atar mısın arada, matematik geometri de zorlanıyorum da bazen
bugün kü menü olmuş valla, sabah kıymalı yumurta protein deposu olmuş, bamya da bağırsakları güzel çalıştırır, dido kaçamak gibi birazcık ama kalorisi azmışBugünkü menümü yazıyorum, olmayan bir yer varsa söylerseniz ona da dikkat ederim.
Kalkınca kahvemi içtim öncelikle.
Kahvaltıda kıymalı yumurta yedim, yanında 1 dilim ekmek.
Arada yine kahve içtim, 1 litre civarı soğuk yeşil çay, 1 dilim dido, 40-50 kalori bir şeymiş.
Akşam da bamya, biraz bulgur pilavı, yoğurt, 1 dilim de kavun.
Nasıl olmuş?
bayramdan sonra inşallah ben de günlük yediklerimi paylaşmaya başlıycam :)
sen gönder bana soruları, boş vakitlerimde çözüp yollarım, resimlerini çek geometrilerin istersen, öyle daha kolay oluyor, özelden msj atarsın...
bugün kü menü olmuş valla, sabah kıymalı yumurta protein deposu olmuş, bamya da bağırsakları güzel çalıştırır, dido kaçamak gibi birazcık ama kalorisi azmış
yeni katıldın aramıza sanırım, hoşgeldin,biraz kendinden bahseder misin...
bayramdan sonra inşallah ben de günlük yediklerimi paylaşmaya başlıycam :)
hemen menümü de yazıp dışarı çıkıyorum
öğle saat 2 kalktım: ligt sütlü şekersiz nescafe
ara: şekersiz türk kahvesi
1 yk zeytinyağlı fasulye, 1 tane yaprak sarması, 1çatal yoğurt tatlısı,1 çatal musakka
bunların hepsi yemek yapma sırasında oldu valla, öğle yemeği niyetine saydım... farkındaysanız hepsinin tadına bakmışım
akşam: 2 tane izmir köfte, 1 tane yuvarlak patatesinden yedim, ligt yoğurt
rippede 1/4 yaptım... akşam misafir var ama gece pilatesimi de yaparım herhalde...
Hayır bölünmeyecek kilolar S_A.
Bu arada bayramdan sonra için anlaşalım kimse kilo alıp dönmesin olur mu ?
İsteyen ağzını tutsun, isteyen ölümüne spor yapsın ama - ile dönelim.
Tebrik ederim, şu kiloda olmak istiyorum deyip o kiloda olmak harika bir şey, bir de gerçekten olunuyor karar verince ben ilk zamanlar öyle yapıyordum ama şimdi ders de çalışınca, bu hafta 1 kg verilecek, bugün 6 saat çalış, 3 konu bitsin derken resmen stres içinde kaldım da hedefimi kaldırdım.
Ahh o eşler yok mu o eşler. Tamam ısrar etmiyorum deyip arkasından dünyaları yedirmeye kalkıyor benimki de
Eriştenin makarnadan farklı mıdır kalorisi beauty ?
O tartının değiş yeşilçayın hüneri
Nasıl güzel geliyor anlatamam ders çalışırken, o olmasa neler yiyip içeceğim o sırada da ..
Mattika beauty duydunuz mu menüm için denilenleri
Keten tohumu omega 3 deposu, ayrıca bağırsaklar için de çok yararlı da ben omega 3 özelliği için tükettim ders çalışırken iyidir diye.
Tatlı da arada atıştırıyorum ama gerçekten dün sabah yemeyince canım gün içinde de fazla istemedi.
5 dili ekmek çok fazla olmuş, onun haricinde gayet güzel bir menü,ders çalışma konusunda hiç heveslenme, ben çok heveslendim başta da yok işe yaramıyor, acıktırıyor ama kilo verdirmiyor.
bu arada sahur menüm bir kase çorba yağsız salata peynir üstüne iki bardak şekersiz çay ve bissürü su
Gunaydin kizlar.
1 saatlik uykuyla gecti gece. Yola daha yeni cikabildik. Ne cok ayrinti var hazirlan hazirlan bitmedi.
Alinti yapamiyorum telefondan yazinca.
Sahurumu yazayim yarim dilm uno ekmek, yarim dilim buyuklugunde kasarli tost, salatalik, 1 yumurta, 3 yk yogurt
dün çok yoğundu iş yerim. hiç giremedim çok özürdilerim.
dün gün boyu iki kahve içtim hiç bişey yiyemedim sadece akşam salata ve yoğurt yedim.
yeterince su bile içemedim..
yeni gelen arkadaşımız hoş geldin...çabucak verirsin inşallah ben de veremiyordum yalnız yaptığım diyetlerde ama vermeye başladım buradaki arkadaşlar sayesinde...sen de verirsin..
soğuk içecekler için aromalı buz harika oluyor tavsiye ederim limonata ve yeşil çay için harika oluyor.
Selamlaar
Bugünkü menü:
Banamı öyle geliyor yoksa benden sonra kimse yazmadımı veya benim telefondaki internet güncellemiyormu
Ya ben bi salaklık yaptım. Bugün anneme dedim ya anne gelmicem ben akşam diye salak gibi unuttum annemin doğum günü bugün!!
Dün gittik hediyesini aldık bugünde ben gelmicem diyorum ya. Telefonda sesinde bir burukluk oldu ama anlamadım((
Gidicem ama tatlı nooo yemicemm!! Affetircem kendimi size :)
tabiki yememek en iyisi ama bizim kültürmüzde yememek beğenmemek gibi algılanıyor ve alınıyor insanlar. böyle durumlarda ya çok küçük bir parça al tabağına yada gelen parçanın bir kısmını yemeyi koy kafana. geçen akşam ben pasta yedim doğum günü pastası ayıp olmasın diye. ama kendim alabilir miyim dedim 1 cm den daha ince kesmeye çalıştım tabağımdada kremasını falan ayırarak minik minik yedim ve inan doydum. eskiden olsa kaç dilim yerdim yinede kesmezdi beni. inan herşey kafada ben bununla yetinirim zaten zararlı falan gibi düşünceleri geliştirince fazlası bayıyor zaten insanı.
herşey kafada bana bu yeter demekte ..inan yetiyor.. eskiden çöplük gibi dolduruyormuşum içimi şimdi anlıyorum bunu. sonuçta tatlı gibi pasta gibi şeyler damak zevki sadece tokluk için değil. ağır ağır ağzında dolaştırarak yersen tadına vara vara çok çabuk tatmin oluyor fazlasını istemiyorsun.
meditasyonda buna farkındalıkla yemek diyorlar. yerken dilinde bıraktığı tadı hisset ıslaklığı hisset dişine dokunuşunu hisset vs
bu eğitime gittiğimde ben çoktan bir dilimi dilimi yalayıp yutmuştum eğitmen (bilge) bir lokmayı bitirmeden:)))
Bugünkü menümü yazıyorum, olmayan bir yer varsa söylerseniz ona da dikkat ederim.
Kalkınca kahvemi içtim öncelikle.
Kahvaltıda kıymalı yumurta yedim, yanında 1 dilim ekmek.
Arada yine kahve içtim, 1 litre civarı soğuk yeşil çay, 1 dilim dido, 40-50 kalori bir şeymiş.
Akşam da bamya, biraz bulgur pilavı, yoğurt, 1 dilim de kavun.
Nasıl olmuş?
hemen menümü de yazıp dışarı çıkıyorum
öğle saat 2 kalktım: ligt sütlü şekersiz nescafe
ara: şekersiz türk kahvesi
1 yk zeytinyağlı fasulye, 1 tane yaprak sarması, 1çatal yoğurt tatlısı,1 çatal musakka
bunların hepsi yemek yapma sırasında oldu valla, öğle yemeği niyetine saydım... farkındaysanız hepsinin tadına bakmışım
akşam: 2 tane izmir köfte, 1 tane yuvarlak patatesinden yedim, ligt yoğurt
rippede 1/4 yaptım... akşam misafir var ama gece pilatesimi de yaparım herhalde...
20 yaşındayım 68 kiloyum ve okulum açılana kadar 6 kilo vermeyi düşünüyorum. son 2 aydır 6 kilo aldım okul açıalana kadar en azından eski halime dönmek istiyorum hedefim 55 inşallah hedefime ulaşabilirim
Kk uygulamasi cortladi siteye girmek zulüm ama iftarimi yazayim
1 kase sütlü keşkek corbasi, 3 yk sulu köfte, 4 yk yesil fasulye, 4-5 yaprak sarma, salata
Baklavaya simdilik hayir dedim. Bi de sarmayi bi tabak yerim tuttum kendimi.
H22 menun guzel olmus. Dido yerine hurma falan yesen.
Spor imkanim yok bogazi tutmaliyim bayramda..
20 yaşındayım 68 kiloyum ve okulum açılana kadar 6 kilo vermeyi düşünüyorum. son 2 aydır 6 kilo aldım okul açıalana kadar en azından eski halime dönmek istiyorum hedefim 55 inşallah hedefime ulaşabilirim
revani tarzında ama daha hafif bir tatlı, ya annemle bayram yemeği hazırlıyorduk, nolur bak pişmiş mi pişmemiş mi diyerek hepsinden tatmak durumunda kaldımYoğurt tatlısı nasıl bir şey ?
Afiyet olsun, cidden yemek hazırlarken çok atıştırılabiliyor.
Diğer mesaj alıntılanmamış, oldukça sorularım atayım o zaman sana ben teşekkür ederim
Menüm de beğenildi daha ne olsun.
spor yoksa baklavada yokKk uygulamasi cortladi siteye girmek zulüm ama iftarimi yazayim
1 kase sütlü keşkek corbasi, 3 yk sulu köfte, 4 yk yesil fasulye, 4-5 yaprak sarma, salata
Baklavaya simdilik hayir dedim. Bi de sarmayi bi tabak yerim tuttum kendimi.
H22 menun guzel olmus. Dido yerine hurma falan yesen.
Spor imkanim yok bogazi tutmaliyim bayramda..
kpss ye mi hazırlanıyorsun sen :44:
Kpss'den nefret ettiğimi dile getirmiş miydim bilmiyorum ama cidden sinirlerimi zıplatmaya başladı şu günlerde. Keşke kalori yaktırsaydı.
bulgur pilavının normal pirinç pilavından daha kalorisiz olduğunu biliyordumda, o kadar çok kalorisi olduğunu ilk defa duydum... hepsinden 1 tane yediğim için sorun olmaz diye düşündüm... musakka; patlıcan kıyma ve nohutla yapılan bir yemek... afyona özgü...
Dİyetisyenin verdiği listeler oluyor ya. Şurda şu burda bu yenecek diye. Aynısı olmuş onların. Sadece bulgur pilavı hakkında öğrendiğim acı bir gerçeği söyliyeyim - Sen az yemişsin sorun değil. Sadece söyleyeyim.- Bulgur pilavının 3 yemek kaşığı biir günlük ekmek miktarına eşitmiş. Nasıl da üzülmüştüm.-Bu yörelerde bulgur çok yetiştirildiği için zor geldi bana bu gerçek.-
Zeytinyağı bağırsakları çalıştırır hmm bence iyi. 1 tane çok değil -bulgur gerçeğini hesaba almazsak- Musakka nasıl bişi biz yemeyiz hiç. Afiyet olsun. Sen sporlarını hiç aksatmıyorsun ya nazarım değmesin tütütüütütü.
------Bu benim diyetisyen çok şey biliyor. Korkmaya başladım ben değiştirsem mi acaba!!! ------
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"]2013-08-08 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]90 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]225[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kayseri Katmeri[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]480[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yürümek (alışveriş sepeti ile)[/TD]
[TD="class: kgor3"]180 dak[/TD]
[TD="class: kgor4"]972[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Su[/TD]
[TD="class: kgor3"]2500 ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]yesil cay[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Çay[/TD]
[TD="class: kgor3"]3 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [8][/TD]
[TD="class: kgor2"]Mevsim Salata[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 POR.(150GR.)[/TD]
[TD="class: kgor4"]45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"][/TD]
[TD="class: kgor4"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Evet gelelim listeme. Bunun yanında kahve var. Şekersiz ve sütsüz ayrıca bir adet de közde mısır var. Sormam gereken bir şeyi dile getireyim bu hafta bayram ya kilo bildirimi olacak mı? Hani eğer olacaksa ben şimdiden söyliyeyim kilomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?