Offf 2 gündür dünyayi yedim dünyayi ama hic pismanlik hissetmiyorum. cok zevk aldim yerken
insan pisman olmayincada bir tuaf...
dün bugün buraya giremedim. ah coook yoruluyorum cook cook.
dün bankamla ilgili bir problem cikti. normalde her molamda buraya yazacagima her molada mailler atip telefonlar edip banka hesabimdaki degisikligi düzeltmekle ugrastim aksama anca halloldu.
bugün sabahtan ciktim annemin islerini hallettik. heryere yürüyerek gittik e annemde tekerlekli sandalyede yoruldum baya.
ögleden sonra eve gidicem uyuyacam diye hayal ettim ama annem babam ve kardesim bize oturmaya geldiler cok güzeldi yemek falan hazirladim.
ama simdi burdayim ve caresizim
bence yediklerinden pişmanlık duymuyorsan kilondan memnunsun demektir, o yüzden kendini diet diet yorma derim, psikolojik olarak yıpranma en azından... en ufak pişmanlık yok diyorsun... hani bayramdan sonra tartılacağız, tabiki bazı dönemler artı çıkabiliriz, kilo veremeyebiliriz ama böyle yiyerek artı çıkarsak takım arkadaşlarımıza haksızlık ederiz diye düşünüyorum....
bugün iftarda bir kase çorba yarım tabak türlü yedim ama bir bardak kola içtim çok pişmanım  maalesef ev tadilatıyla uğraşıyorum ve ev taşıma telaşesi var çoooookkk yorgunum he birde uyku problemi olan bir oğulcuğum var tabi hepsini 10 saatlik bir çalışma temposundan sonra yaptım artık bayılabilirim
Haklisin mattika bir an evvel ne yapmak istedigime karar vermeliyim.
Bayramdan sonraki etapta kilolar bölünecekmi?
bölünmeyecek kilolar diye biliyorum, öyle karar alınmıştı..
bende bayramda ne yersem yazıcam, en azından kendimi tutabilirim, her gidilen yerde tatlı dolma ikram ediliyor, çikolatalar almış başını gidiyor, kendimi tutmassam sonu iyi olmaztelefondan alıntı yapıp yazınca çıkmıyomuşalıntısız yazarım ben de. bayramda yediklerimi yazıcam. yoksa tutamam kendimi. ama bilg olmayınca uzun uzun giremem.
menümü yazayım
sahur:
1 yumurta, yarım dilim uno ekmek, 2 ceviz, peynir, 2 yk yoğurt
iftar:
yoğurt çorbası, 4-5 yk erişte, yine tahin pekmez ve yarım dilim uno denge
sonra kavun ve biraz fındık
akşam yemek yapamadım yol hazırlıkları yüzünden erişte hiç iyi olmadı, hiç tok tutmadı
ben hayatım boyunca diet psikolojisinde olmam gerektiğini düşünüyorum, hani sınırlamalı insan kendini.. 6 ay dan bu yana 5 kilo diyorsun, ya tam tersi olsaydı diyerek düşünürüm ben hep, ya artı 5 olsaydısanırım bölünür. tam bi bilgim yok.
kendi psikolojin açısından da ne yapmak istedğine karar vermelisin. uzun vadede kilo vermiyosan diyet diye diye yormasan mı kendini. bak ben de çok bocaladım aldım verdim sürekli ama 6 ay öncesine göre 5 kilo eksideyim şu an. 1 ayda verilebilecek kiloyu uzun sürede verdim ama sonuçta veriyorum.
paylaşım konusunda da daha gayretli olmalısın. paylaşım yaptıkça tutuyo insan kendini
bu arada bayrama 64.0 la gitmek istiyorum dedim ve bugün iftardan önce 64.0 dım.
oruçta su kaybı çok fazla oluyo en az yarım kilo farkeder diye düşünüyorum. asıl kilom 64,5 bence.
ama 64,0 kabul ediyorum bi yarım kilo veririm inş fazladan
bende 800 gram farkediyo, iftar öncesi susuzluk kaybı... ramazandan sonra belli olur sende... sabah tartıldığımda o kadar aç,susuz kalmadığım için daha fazla çıkıyorum