Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gece gece spor yapmanın en olumsuz yanı,uykunuzun kaçması... muhtemelen metabolizma hızlandığından dolayı uyuyamıyorum

herkese kaçamaksız, sağlık ve neşe dolu bir bayram diliyorum

sonunda girebildim menümü yazayım dün çok hastalandım malum ev tadilatı Bayram temizliği falan üşütmüşüm iftarda sadece su içebildim kahvaltıda sadece haşlanmış bir patates 😥

Afiyet olsun böyle atlatırsan bayramı harika olacak, ben hurmayı falan sevmiyorum ama alternatif başka şeyler tüketebilirim tabi.

Bence ders çalışma olayını işkence gibi görme de sana bir şeyler kattığını düşün, benim hoşuma gidiyor mesela, bir şeyler öğrenmekten mutluluk duyuyorum.

Bulgurun çok sakıncası olduğunu bilmiyordum ama ayda yılda bir yiyorum zaten, en son kaç ay önce yedim hatırlamıyorum bile.
Diyetisyene ne zamandır gidiyorsun ?
Yağ kas oranını falan ölçüyor mu ?

Katmer tek başına yetiyor bir güne ne yazık ki çok güzel ama çok kalorili, katmer yenilen günler spor yapılması taraftarıyım.
Cuma günü bildirim yapılmayacak.

Hepsinden az az yediğinden bir şey olmaz rahat ol.

gece gece spor yapmanın en olumsuz yanı,uykunuzun kaçması... muhtemelen metabolizma hızlandığından dolayı uyuyamıyorum

herkese kaçamaksız, sağlık ve neşe dolu bir bayram diliyorum

Ben gece çoğu zaman erkenden uyuyorum, taş çatlasın 1 eğer özel bir durum yoksa ama memnunum erkenden de kalkıyorum, önceden sabaha kadar oturur öğlen uyanırdım. Güzel, keyifli bir durum ama gün çok verimsiz oluyor.

sonunda girebildim menümü yazayım dün çok hastalandım malum ev tadilatı Bayram temizliği falan üşütmüşüm iftarda sadece su içebildim kahvaltıda sadece haşlanmış bir patates 

Geçmiş olsun umarım daha iyisindir.

Herkesin bayramı kutlu olsun, mutlu ve kaçamaksız bir bayram olur umarım.

Evet çok doğru söylüyorsun gerçekten kültürümüzde yememeyi beğenmeme olarak algılıyorlar. Oysaki birşeyin farlında olsalar: türkiyedeki insanların çoğunun kilo problemi var. Bayramda özel günlerde tatlıyı herşeyi anlarım. Fakat buna rağmen herkes tatlının e yağın volümünü kısmalı. Ama maalesef türkiyede ev hanımlarımız çok ve bir çok vakit yemek yaparken gidiyor. Ve örn. Evde kadın diyet yapıyor ve ona göre pişiriyor tatlı pasta vs. Yapmıyor. Bu seferde devamlı tatlıta ve yağa alıştırılmış çocuklar ve özellikle diyet durumunun hassasiyetini çoğu zaman anlamayan eşler söyleniyor.

Bende çok şekere tatlıya alışmışım. Ah kan şekerim düştü deyip şekere sarılıyorum ama halbuki öle birşey yokmuş. Şu kan şekeri düşme olayı sık sık olmuyormuşki.

Ama hep diyor içimdeki ses o halde neden şekerli birşey yeyince kendime geliyorum?

Şu hissederek yavaş yavaş yemeyi denicem

Annem hiç kırılmamış allahtan. Ya çok kırılacak kişilere bile bir çatal alıp bırakınca arkandan konuşuyorlar.

Demem demem canım pastadan bir dilim aldım üst krema bölümünün yarısından fazlasını bıraktım gerisini kek olan bölümü yedim çeğrek dilim gibi oldu.

Doydum doydum

Veee az önce salatamı yedim salata aldığım ve yediğim için çoookkk mutluyum içimdeki git makarna ye canavarını dinlemedim yaşasıın yaşasıın!!!

Korkmuştum valla S_A yersen diye ama güzel dur demişsin tebrik ederim, bayram sonunda da aynı cümlelerle gelmeni temenni ediyorum.

Korkmuştum valla S_A yersen diye ama güzel dur demişsin tebrik ederim, bayram sonunda da aynı cümlelerle gelmeni temenni ediyorum.

Bayram sonunda neler olur bilmiyorum. Ama şuda bir gerçek burda gurbette bayramlar öyle çok tatlılı geçmiyor hele cvresi ve akrabası az olanlarda..

Bizdede öyle ve benim evimde tatlı namına hiçbirşey pişmedi pişmeyecekte bayramda annemdeki tatlıda yarına kadar biter sonra rahatım.

Veee az önce salatamı yedim salata aldığım ve yediğim için çoookkk mutluyum içimdeki git makarna ye canavarını dinlemedim yaşasıın yaşasıın!!!

tebrik ediyorum seni...
bayramın ilk gününü avucumun içi kadar kabak tatlısı yiyerek atlattım
sabah: 3 dilim sucuk, domates, salatalık, biber
öğle diye bir şey yok, misafirliklerin toplamında 3 tane maden suyu, yukarda bahsettiğim kabak tatlısı, 4 tane dolma
şekerli kahveleri dahi içmedim, gazoz olduğunu anladığımda bir fırsat gidip mutfakta lavaboya döktüm vs...
akşam: 3 tane köfte

sabah kalkıp jillianı mı da yaptım

merhablar hayırlı bayramlarr bende bugün sabah karpuz peynir 1 dilim tahıllı ekmek öğlende aynı (cn bişe istemedi) ama öğünler arası 1er çukulata götürdüm dayanamadım onun için akşam yemeği yemedim

gün içinde yediklerin bunlar mı sadece

kızlarrr nerdesiniz

arifeden annemlere gittik ve geceden başlayan ertesi gün akşama kadar süren berbat bir gün geçirdim berbat derken yediklerim açısından hiç yazmıyorum valla düşününce midem bulanıyor şu an... bu ne aç gözlülükmüş. tatlılar çikolata sarma mercimekli köfte süzme yoğurt kahvaltıda börekler çörekler kekler reçeller.....

o kadar yapmayalım diye kendim konuştum kendim yaptım.. regl dönemi geliyor dayanamadım da bahanem(((

Allahtan kendimi toparlamam için çok zaman var.. haftaya cumaya ekside olucam söz veriyorum....size ve kendime....

Selamlar
Teefonun cekmedigi yerlerde geziyoruz dun yediklerimi yazmaya calistim ama basaramadim.
3-4 sarma bikac dilim borek, borekleri karbon yerine saydim ekmek vs. Yemedim. Bi tane de kucuk ciko disinda kacamagim yok
Su ana kadar. Bol su icmeye calisiyorum.
Firsat oldukca girerim yine.
Iyi bayramlar herkese

hayırlı bayramlar herkese bugün yediklerim kahvaltıda yarım simit şekersiz çay peynir kahvaltıdan önce sabah kalktığım gibi aç karnına bir bardak su üç kayısı arada yarım haşlanmış patates henüz öğle yemeği yemedim herkese iyi tatilleeerr

Afiyet olsun, senden korkmuyordum zaten
Maden suyuna vermişsin kendini, gazozlara da iyi yapmışsın.
Tebrik ederim.

Ne ceza verelim ne yapalım sana ki şimdi
Serates lütfen kendini spora ver cuma gününe sakın yüzden %30un altına inmesin.

Tebrik ederim, güzel haberler geliyor takımdan.

Biraz çok karbonhidrat olmakla beraber bayram için kesinlikle kötü bir menü değil afiyet olsun.

Ben de yazayım yediklerimi, patates kızartması vardı kahvaltıda 2-3 tane aldım yanında da peynirle 1 dilim ekmek yedim, kaçamağım yarım dilim tiramisu, en sevdiğim tatlıdır ona rağmen yarım dilimle atlattım. Akşam da yoğurt-salata. Düzenli bir menü değil ama yediğim her şey fazladan kaçamak olacaktı. Bugün düzene girecektir.

Biraz çok karbonhidrat olmakla beraber bayram için kesinlikle kötü bir menü değil afiyet olsun.

evet ara öğün için haşlanmış patates pek doğru seçim değil ama üç gündür atlatamadığım bir mide bulantısı var fena üşütmüşüm mideyi öğle yemeği yiyemedim patates öğle yemeği yerine oldu yani😊 sanırım

O zaman doğru bir seçim olmuş iyi gelmiştir patates.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…