Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çiğköfte yağlı bi şey ama, lavaşta çok kalorili Ama genel olarak çok bi şey yemediğin için sanırım arada kamufle olabilir :) Gözleme konusunda da tebrik ediyorum seni :79:

Çiğköftenin içinde yağ yok ki, bazen ben kendim de yapıyorum evde bulgur salça bol baharat maydanoz vs ile yapılıyor. Kalori olarak saydığım bir tek bulgur var, onu da şöyle diyeyim 2 bardak bulgurdan 20-25 tane çiğköfte çıkar.
Lavaş konusunda haklısın onu da bugün hiç yemediğim ekmeğe saydım.

ablamda biber yiyor ama zayıflamasına pek etmedi canım aklında bulunsun

Evet bütün branşlar bizim takımda toplandığında göre ben tekrar lys sınavına gireceğim hepiniz yardım edersiniz dimi bana

Bende Türk dili ve edebiyatı okuyorum bu arada, bu grupta söylemedim, senin bölümün ne bilmiyorum ama edebiyat değilse yardım ederim bende henüz mezun olmasam da :)

Seninkisi ne zaman açıklanacak beauty ?

arkandayızzzzzzzzz bu gidişle bende öyle yapıcam senin ki hangi bölüm ben sınıfcıyım 4+ magduruyumm

Fen bilgisi benim branşım ama eczacılık için tekrar hazırlanıyorum.
Çok keyifli bir dönemmiş tekrar sınav hazırlığı yapmak, zamanında hiç böyle gelmemişti bana.

Kendin yapıyorsan tamam o zaman, ben şimdiye kadar hiç yapmadıgımdan direkt dışardan alınanları düşünerek yazdım :)

etin yanında salata yersen yoğurt yerine bence daha iyi olur. ikisi de protein hem de süt ve ürünleri etteki demirin.emilimini engelliyor.

gözleme ve patates kızartmasına hayır demek... tebrik ediyorum seni...
Çiğköfte yağlı bi şey ama, lavaşta çok kalorili Ama genel olarak çok bi şey yemediğin için sanırım arada kamufle olabilir :) Gözleme konusunda da tebrik ediyorum seni :79:
çiğköfte hani 4-5 tane oluyor bir dürümde , çok kalorili değil...lavaşın kalorisi de 2 dilim ekmeğe eş diye biliyordum...

arkandayızzzzzzzzz bu gidişle bende öyle yapıcam senin ki hangi bölüm ben sınıfcıyım 4+ magduruyumm

ahh ahh, sistemi bir değiştirdiler, herkesin tadı kaçtı... burası türkiye, her an her şey değişebilir...

çiğköfte hani 4-5 tane oluyor bir dürümde , çok kalorili değil...lavaşın kalorisi de 2 dilim ekmeğe eş diye biliyordum...

Ben dışardan alınanları düşünerek yazmıştım da çok güvenemiyorum dışardan alınanlara. Lavaş gerçekten öyle mi, bir ara bana bir diyetisyen lavaş çok kalorili çigköfte yiceksen lavaşla yeme demişti, ben ondan öyle söyledim.

ablamda biber yiyor ama zayıflamasına pek etmedi canım aklında bulunsun

Sürekli yemiyorum zaten midem çok izin vermez ama bugün o umutla yedim de yedim valla, boşa mı gitti şimdi tüh

Bende Türk dili ve edebiyatı okuyorum bu arada, bu grupta söylemedim, senin bölümün ne bilmiyorum ama edebiyat değilse yardım ederim bende henüz mezun olmasam da :)

Türkçe için ufak yardımlar alabilirim, türkçeye çalıştığımda, edebiyatı da kitapları da çok severim, çok keyifle okunacak bir bölüm olduğunu düşünüyorum, bu nedenle zaten paragraf ve anlam sorularım genelde doğru çıkıyor ama aradan baya zaman geçince cümle türklerini vs unutmuşum. Bir de dikkatsizliğim var ne yazık ki ..

ahhh ahhh aynen öyle hep de bana denk geliyoor bu sistem değişiklilkleri

Kendin yapıyorsan tamam o zaman, ben şimdiye kadar hiç yapmadıgımdan direkt dışardan alınanları düşünerek yazdım :)

Yok kendim yapmadım ama malzemeler aynıdır heralde diye düşündüm, kollarıma güvenirsem ya da eşimin önüne verirsem öyle yapılıyor ancak evde

etin yanında salata yersen yoğurt yerine bence daha iyi olur. ikisi de protein hem de süt ve ürünleri etteki demirin.emilimini engelliyor.

Hmm dimi gayet mantıklı o zaman salata yiyeyim yanında. Teşekkür ederim. Bol salata yapayım şöyle ..

umarı istediğin yere gelirsinnn

Umarım herkes gönlündeki mesleği istediği yerde yapabilir.

Aferin bana değil mi yavaş yavaş yola giriyor muyum

ben de girmeyi dusunuyorum tekrar sinava. öğretmenlik 60 yaşıma kadar yapabileceğim bir meslek değil.pek statusu sayginligi olan bir iş değil.her ne kadar atanmasi ve insanlarla ugrasmasi zor olsa da hiç bir şey olamiyorsan öğretmen ol mantığı devam ediyor insanlarda. eskiden oyleymis ya.

Seninkisi ne zaman açıklanacak beauty ?

26 sında canım...başvuru yapabildim daha bugün

bu arada menüm:

sabah: light sütle yapılmış bir kupa nescafe

arkasından hamama gittim, burada çok meşhurdur, malum afyon termal kent... 20 dk falan hafif sıcak havuzda yüzdüm... baya kalori harcamışımdır orda...
öğle: 1 kase light yoğurt, az yağlı kıyma kavurdum... başvuruyla uğraşıyordum, köfte yapmaya bile fırsatım yoktu
ara: soğuk sütle buzlu nescafe yaptım gene, light süt ve şekersiz tabiki
arkasından jilliann ripped 4/4 , tifanyy, 55 squats, ve esneme yaptım, toplamı 1 saat olmuştur işte...
akşam karar veremedim kızlar ya: kuru fasuyle mi zeytinyağlı taze fasulye mi yesem... ikisi de mevcut

gece de pilates yaparım

bende biyoloji bölümü mezunuyum yardım isteyen olursa seve seve yardım edebilirim kızlar
bugünkü menümü özetleyim:
sabah fix sirkeli ılık su ve normal su
kahvaltıda:
birkaç çatal melemen peynir buğday ekmeği ve şekersiz çay
ikindi gbi haşlanmış tavuk ve patates biraz salata 1 dilime yakın siyah ekmek
2 bucuk litre su ve sodalı yeşil çay içtim bolca
şimdi de yarım kalan nescafemi yudumluyorum

Aslında bence bir mesleğin saygınlığı o mesleği yapan kişiye göre değişiyor. Ne öğretmenler var ki gördüğünde nasıl saygı göstereceğini şaşırıyorsun, ne öğretmenler var, üzülüyorum nasıl yeni nesil ellerinde yetişir diye. Bu her meslek için geçerli aslında. Ve insan en iyi isteyerek seçtiği mesleği yapar diye düşünüyorum. O yüzden belli yargılarım yok mesleklere karşı. Meslek değil yapılış şekli diyorum hep.

Zeytinyaglı taze fasulyeden yanayım ben sebze yemekleri hem daha sağlıklı hem de daha az kalorili oldugunu düşünüyorum :)

Son düzenleme:

İnşallah güzel haberlerle gelirsin buraya da seviniriz.

Ohh ne güzel yüzmüşsün kaloriler gitmiş, nasıl da rahatlatır yüzmek.
Nerede ilginç şey var sen de hemen ben de deneyeyim o zaman
Nasıl yaptın buzlu kahveyi tadı nasıl oldu ?
Bence zeytinyağlı ama sen bilirsin tabi ..

Afiyet olsun gayet güzel olmuş menü.

ben haftaya tüm işlerimi bitirmiş olurum sormak istediğim birşey var bu mesaj sayısını hergün mü bildiriyoruz

benim ilk atamam meslek lisesine oldu.eli dayakli o memleketin yerlisi olan insanların saygı gördüğünü rahat ettiğini gözlemledim sadece. ogrenciye derse gir dedi diye dayak yiyen öğretmen arkadasimi bilirim ben.hükümetin gözünde bile sayginligi yok. o yüzden uzun vadede meslek degistirmeyi dudunuyorum. eşim adalet okudu hukuka geçti oradan. kurtardı kendini. ben napicam bilmiyorum.yüksek lisans yap ikinci universiteyi bitir bir kariyer imkanı var mi yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…