Çiğköfte yağlı bi şey ama, lavaşta çok kaloriliAma genel olarak çok bi şey yemediğin için sanırım arada kamufle olabilir :) Gözleme konusunda da tebrik ediyorum seni :79:
Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah kahve ile başladım.
Arkasından süt ile k special.
Öğlen 1 tane çiğköfte dürüm yedim, yanında bol acı biber, metabolizmamı hızlandırsın dedim.
Akşam da büftek var, yanında patates kızartacağım ama yemem ben, biraz yoğurt yerim.
Bu arada sabah eşime gözleme yaptım kendim yemedim.
Evet bütün branşlar bizim takımda toplandığında göre ben tekrar lys sınavına gireceğim hepiniz yardım edersiniz dimi bana
çok iyi anlıyorum seni, dualarımız seninle ama sizin ilk atamadan önce bizim eş durumunun sonuçlanması gerekiyorkalan yerleri muhtemelen size açarlar, ek kontenjanda verirler... sıralaman falan nasıl, az çok belli oluyor çünkü ondan atanıp atanamayacağın...
arkandayızzzzzzzzz bu gidişle bende öyle yapıcam senin ki hangi bölüm ben sınıfcıyım 4+ magduruyumm
Çiğköftenin içinde yağ yok ki, bazen ben kendim de yapıyorum evde bulgur salça bol baharat maydanoz vs ile yapılıyor. Kalori olarak saydığım bir tek bulgur var, onu da şöyle diyeyim 2 bardak bulgurdan 20-25 tane çiğköfte çıkar.
Lavaş konusunda haklısın onu da bugün hiç yemediğim ekmeğe saydım.
Öğlen 1 tane çiğköfte dürüm yedim, yanında bol acı biber, metabolizmamı hızlandırsın dedim.
Akşam da büftek var, yanında patates kızartacağım ama yemem ben, biraz yoğurt yerim.
Seninkisi ne zaman açıklanacak beauty ?
Fen bilgisi benim branşım ama eczacılık için tekrar hazırlanıyorum.
Çok keyifli bir dönemmiş tekrar sınav hazırlığı yapmak, zamanında hiç böyle gelmemişti bana.
çiğköfte hani 4-5 tane oluyor bir dürümde , çok kalorili değil...lavaşın kalorisi de 2 dilim ekmeğe eş diye biliyordum...Çiğköfte yağlı bi şey ama, lavaşta çok kaloriliAma genel olarak çok bi şey yemediğin için sanırım arada kamufle olabilir :) Gözleme konusunda da tebrik ediyorum seni :79:
arkandayızzzzzzzzz bu gidişle bende öyle yapıcam senin ki hangi bölüm ben sınıfcıyım 4+ magduruyumm
çiğköfte hani 4-5 tane oluyor bir dürümde , çok kalorili değil...lavaşın kalorisi de 2 dilim ekmeğe eş diye biliyordum...
ablamda biber yiyor ama zayıflamasına pek etmedi canım aklında bulunsun
Bende Türk dili ve edebiyatı okuyorum bu arada, bu grupta söylemedim, senin bölümün ne bilmiyorum ama edebiyat değilse yardım ederim bende henüz mezun olmasam da :)
gözleme ve patates kızartmasına hayır demek... tebrik ediyorum seni...
çiğköfte hani 4-5 tane oluyor bir dürümde , çok kalorili değil...lavaşın kalorisi de 2 dilim ekmeğe eş diye biliyordum...
ahh ahh, sistemi bir değiştirdiler, herkesin tadı kaçtı... burası türkiye, her an her şey değişebilir...
Kendin yapıyorsan tamam o zaman, ben şimdiye kadar hiç yapmadıgımdan direkt dışardan alınanları düşünerek yazdım :)
etin yanında salata yersen yoğurt yerine bence daha iyi olur. ikisi de protein hem de süt ve ürünleri etteki demirin.emilimini engelliyor.
umarı istediğin yere gelirsinnn
gözleme ve patates kızartmasına hayır demek... tebrik ediyorum seni...
ahh ahh, sistemi bir değiştirdiler, herkesin tadı kaçtı... burası türkiye, her an her şey değişebilir...
Fen bilgisi benim branşım ama eczacılık için tekrar hazırlanıyorum.
Çok keyifli bir dönemmiş tekrar sınav hazırlığı yapmak, zamanında hiç böyle gelmemişti bana.
ben de girmeyi dusunuyorum tekrar sinava. öğretmenlik 60 yaşıma kadar yapabileceğim bir meslek değil.pek statusu sayginligi olan bir iş değil.her ne kadar atanmasi ve insanlarla ugrasmasi zor olsa da hiç bir şey olamiyorsan öğretmen ol mantığı devam ediyor insanlarda. eskiden oyleymis ya.
26 sında canım...başvuru yapabildim daha bugün
bu arada menüm:
sabah: light sütle yapılmış bir kupa nescafe
arkasından hamama gittim, burada çok meşhurdur, malum afyon termal kent... 20 dk falan hafif sıcak havuzda yüzdüm... baya kalori harcamışımdır orda...
öğle: 1 kase light yoğurt, az yağlı kıyma kavurdum... başvuruyla uğraşıyordum, köfte yapmaya bile fırsatım yoktu
ara: soğuk sütle buzlu nescafe yaptım gene, light süt ve şekersiz tabiki
arkasından jilliann ripped 4/4 , tifanyy, 55 squats, ve esneme yaptım, toplamı 1 saat olmuştur işte...
akşam karar veremedim kızlar ya: kuru fasuyle mi zeytinyağlı taze fasulye mi yesem... ikisi de mevcut
gece de pilates yaparım
26 sında canım...başvuru yapabildim daha bugün
bu arada menüm:
sabah: light sütle yapılmış bir kupa nescafe
arkasından hamama gittim, burada çok meşhurdur, malum afyon termal kent... 20 dk falan hafif sıcak havuzda yüzdüm... baya kalori harcamışımdır orda...
öğle: 1 kase light yoğurt, az yağlı kıyma kavurdum... başvuruyla uğraşıyordum, köfte yapmaya bile fırsatım yoktu
ara: soğuk sütle buzlu nescafe yaptım gene, light süt ve şekersiz tabiki
arkasından jilliann ripped 4/4 , tifanyy, 55 squats, ve esneme yaptım, toplamı 1 saat olmuştur işte...
akşam karar veremedim kızlar ya: kuru fasuyle mi zeytinyağlı taze fasulye mi yesem... ikisi de mevcut
gece de pilates yaparım
bende biyoloji bölümü mezunuyum yardım isteyen olursa seve seve yardım edebilirim kızlar
bugünkü menümü özetleyim:
sabah fix sirkeli ılık su ve normal su
kahvaltıda:
birkaç çatal melemen peynir buğday ekmeği ve şekersiz çay
ikindi gbi haşlanmış tavuk ve patates biraz salata 1 dilime yakın siyah ekmek
2 bucuk litre su ve sodalı yeşil çay içtim bolca
şimdi de yarım kalan nescafemi yudumluyorum
O kadar güzel anlatmışsın ki, çok keyif alarak okudum.
Bu problem ne yazık ki bende de var. Şükür büyük problemlerim yok ama sadece dün yaşadığım her hangi bir olay bile aklıma gelip hatta tekrar yaşanıp şu şöyle bu böyle yorum yapabiliyorum.
Bugün yoldayız mesela, aklıma takımla ilgili aaa şu şunu sormuştu cevap vermedim diye düşündüm, sonra kızdım hatta kendimi yazık beynini yorup duruyorsun diye, bunu ben de iradeyle yapmaya çalışacağım,, yine anlatacağın şeyler olursa bu tarzda çok sevinirim.
Geçmiş olsun, başka gün gidersiniz artık.
Ben yine kontrol ederim muhtemelen haftaya cuma günü listede olursun.
Maşallah geldiğin gibi yazmışsın da yazmışsın
Ben de aynen senin gibi yazıyorum ama 1 mesaj sayalım diye düşünüyorum genelde bol bol alıntı yapanlar zaten gün içinde de çok mesaj atıyor 5 mesajın altında kalmaz kolay kolay.
Ne güzel ne tatlı heyecanlar bunlar, her şey gönlünce olur umarım, çok iyi bilirim özlem gibi zor şey yok.
Kolay gelsin işler yoğun desene yalnız eğer aktif olamayacak gibi olursan şimdi yaz ama rahatça aktif olduğun zaman alalım listeye seni.
Aslında bence bir mesleğin saygınlığı o mesleği yapan kişiye göre değişiyor. Ne öğretmenler var ki gördüğünde nasıl saygı göstereceğini şaşırıyorsun, ne öğretmenler var, üzülüyorum nasıl yeni nesil ellerinde yetişir diye. Bu her meslek için geçerli aslında. Ve insan en iyi isteyerek seçtiği mesleği yapar diye düşünüyorum. O yüzden belli yargılarım yok mesleklere karşı. Meslek değil yapılış şekli diyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?