Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ben yeni bi formüle başladım
aslında bi farkı yok hergün tükettiğim yeşil çaya + soda ekliyorum
linkini vereym bi inceleyin isterseniz

Keşke asitli içeceklerine alerjim olmasaydı dedim. İnşallah sen başarılı olursun.

yarın dan itibaren daha düzenli olacagıma söz veriyorummm cünkü hem insülünü dengelemek hem entropatiyi yenmek hemde kilo vermek istiyorumm bunun için önce kendime sonra size söz veriyorumm

Amiiiiin diyenlerimiz ol olsun. Amiiin.

12.08.2012

Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1 ( Tatilde )
Kyumi : 0

S_A : 0

Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2

Antonia: 1

Sanırım ben gözden kaçırmışım onu. Özür dilerim. Dün 3 mesaj atabildim. Bugünküleri sayar yollarım az sonra.

şimdi biber kızartma, karnıyarık kızartma ve pilav... olmamış canım ya... bu kadar yedikten sonra üstüne yatana kadar en az 1 lt su içmeye davet ediyorum seni

işte onu merak etmiştim bende, meyvenin yanına mutlaka süt ya da yoğurt verilir... sen tek meyve yazınca şaşırdım... ikisini birlikte tüket, kan şekerin yükselir yoksa

nerde yaşıyorsun canım... normalde ne kadar su içerdin... saf protein çok susatır ama sende öyle bir durumda yok:44:

3Iyi fikir bence

Listeye baaak. Tahin helvaya takıldım o kadar. Bence ideal çok hoş çok beğendim. Afiyet bal şurup olsun hasta olma.

Çeyiz - yerleştirme. Evleniyor musun yoksa????? Tabiki sıvı miktarını tam tut vücudundaa

Doydun mu şu anda tok musun? Az ye öz ye evet ama tatlım sanki azcıcık yemişsin. Ev taşımanın en iyi yanı oturduğunda misss gibi boya kokusunu içine çekmek. Kolay gelsin inşallah.

Geçmiş olsun. İnşallah hemen kanını toplarsın. Maden suyu içersen çok çabuk toplarsın. Annem de öyle yapmıştı. Bir anda topladı kendini. Hmmm makarna hmmm hmm. Sebzeli olması iyi ama sanki makarnanın zararlarını öğrendiğim için biraz şey ettim. :26: Akşam yemeğin çok güzel. Şu anda tok musun merak ettim. Benim yediklerimin yanında hiç bişi yememişsin sankim.

Aksam karbonhidrat alimi gobek bolgesine yag depoluyo.. dogru dusunmussun canim oglen yemekle..

son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyor yoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz

Ahh bende oku oku hala bitiremedim bak. Çok hareketliyiz maşallah nazar değmesin bize tütütütütü. Jillian bacı beni bir zorluyorki görmelisin. Ölüyorum sandım ilk yaptığımda 5 dakika dayandım. Sonra bıraktım bugünkü hedefim 12 dakika dayanmak.

çok güzel bi duş aldım şu sıcaklarda kendime geldim kızlar insan evde bile sıcaktan terliyo ya
su içmeye devam

Nereliisn acaba sen? Serin serin iyi olmuştur. İç iç ama çok hızlı içme sakin sakin.

bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
yarın adet olmam lazım ondan mı acaba??

öneriniz var mı arkadaşlar bu şişlik için??

Şişkinlik için bir önerim yok ama adetten dolayı olabilir. Bir de gece geç yatmamaya özen gösterirsen diner sanırım.

hazır hazır 2si bi arada olan kahvelerden alıyorum yarıya bölüyorum yarım bardak öğlen yarım bardak akşam içiyorum yani günde 1 paket içmiş oluyorum :26:

Kahve zararlı değil tatlım. İçinde süt tozu -normal sütten bir çay kaşığı olmasına bişi denilmiyor.- bulunanlarda alma. Bir de şekersiz içmeye alıştır kendini. Ne kadar başta zorlansan da sonradan zevk alıyorsun.

Çikolata? Öğün atlamamalısın. Bak ben de çok öğün atlayan biriyim. Ama atlayınca ertesi güne devrediyor. Çok daha fenası oluyor. Spor yarım falan olsun gayet iyi.

kızlar bana dua edin atanmak için ugrasıyorum n1 ay içinde hersey belli olacakk

Gerçekten mi? Rabbim yardımcın olsun. Ben o kadar çok korkuyorum ki o işten. Seneye de benim var. Bölümün ne tatlım?

Afiyet olsun. hiç bir şey yok menünde tütüütüt nazar değmesin. Aynen bizimkiler fasulye yemeğini salçalı sulu kıymalı yer ben sarımsaklı yoğurtlu.

Evet bütün branşlar bizim takımda toplandığında göre ben tekrar lys sınavına gireceğim hepiniz yardım edersiniz dimi bana

Ben kendimden korkmaya başladım artık. Yanlışlarım çıkıyor alanımdan . Ama konu anlatımında yardım ederim.

ben gece sporumu yapmaya gidiyorum kızlar:

pilates karın-kalça çalışıcam bir 45 dk... arkasından da bir 45 dk strech pilates... çok gelmesi strech de kalori çok yakılmıyordur, kasları rahatlatıyorum sadece...

bu arada 2 lt su içildi, belki yarım lt daha içerim...
2 kupa yeşil çay, 2 kupa nar çiçeği çayı içildi...

Mesaj sayim 6 oldu

Yediklerim
Sabah simit yedim ama kucuktu
Biraz peynir
recelden cilek parcasi catalin ucuyla..
Dort zeytin
Domates salata sekersiz cay

Ogle turk kahvesi azsekerli
Uc dort minik diet kraker

Aksam
2 dolma
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Bi parca ekmek

2.5 lt alkali su

45 dk yuruyus

3 öğün yemeye çalış böyle çok fazla acıkırsın bence

Ahh ahh bugün ona da destur çektik. Annem sağolsun erkenden kalkmama yardım ediyor artık. Teşekkürler.

Kızarmış biber fazla olmuş. Onun yerine közleme yap bence daha zevk alırsın yemekten. Yağı çok kullanmıyorsun değil mi tatlım? Pilavının türü ne? Aman ne soru sordum ahiret sorusu gibi. Su için kızlar bir çözüm yolu bulmuşlardı geçenlerde. Buz kalılaplarına nane ya da tarçın ya da limon dilimleyip koyuyorlar ve ardından da su koyuyorlar. Sonra tadadaaaaam bardağın içinde çok güzel bir görüntü sergiliyor. Bak denendi onaylandı tavsiye edilir. Çok mükemmel.

Verelim verelim gitsin o kilocuklarımız. Yok tatlım benim diyetisyenimi değişmek zorunda kaldı. Ki iyi ki de değişmiş. Benim vücudumdaki yağ oranını bilmemi sağlayan bu gittiğim oldu. Şimdiki uyguladığım listeyi az sonra yazıcam. Bence bir görün diyetisyene. Hani ben de gitmem etmem diyordum ama sonradan çok ahladım vahladım.

Hayır gayet normal bir duruuuum. Sabah kahvaltısı konusunda kraliçe gibi yapılması taraftarıyım. Diyet bisküvi aralarda tüketilince daha çok iş görüyor. Hmm onun yerinde böyle bir dilim ekmek ve biraz peynir salatalık domates söğüş misss. Hiç acıkmıyorsun. Salataa yemene bayıldım. Tam diyet menüsü diğer yerlerrr. Afiyet olsun.

Oh git toparla vücudunuuu. Bitki çayların ve sen ve sporun Allahım nazar değircem şimdi gidiyorum tamam. :13:

Akşama kadar çok mükemmel valla öyle baktım kaldım listene. Akşam biraz karbonhidrat mı almışsın ne? Ekmek var makarna var bir de pilav var. Alkali su nece bişi oluyor? Aman Allahım ne cahil bişi oldum ben. :26:

Kizlar insallah atanirsiniz iyi yerlere..
Ben de ogretmenim dualarim sizinle.

Amiiin inşallah. Ben de aday adayıyım nasıl ders çalışıcam konusunda bile endişelerim var.

Sonuna kadar okuyup cevap yazacaktım ama ne çok yazmışsınız ya... Ben sabah daha 6 olmadan kalkıyorum işe yetişmek için. O yüzden şimdilik buraya kadar bir cevap vereyim. Bugün hızlı geçersem kusura bakmayın. Daha eve yeni geldim.

26 yaşındayım ben de... Bize kalsa hemen istiyoruz ama para durumları tutuyor. Herkes evlenirken ebeveynin-akrabanın eline bakar ama öyle bir şey yapmak istemiyoruz, o yüzden...

bu arada yedim öğle yemeğimi

1 kase çorba
bol salata bir büyük köfte
bir kaşık patates püresi
bir litre su

:128:

Hahahaha...
O da güzelmiş. :)

ah canım yaaa ben diyorum bak biz evlenebildiysek herkes evlenir

Ben de evlenince aynısını derim kesin.
Umarım dediğin gibi olur. Zaman ilerledikçe insanın bilinçaltında "Bir aksilik çıkacak, bu iş olmayacak" düşüncesi yerleşiyor.

canım destegin için tesekkür ederim böyle dediğime bkmayın hiiiç acelem yok
daha kilo vericem bi yandan saçlarımı uzatıyorm uf daha işim bile yok
daha çook zaman var anlıcağınız

İşin bile mi yok? Anaaaam. Kız boşverin alış verişi, iş bak sen. Kendini her zaman garantiye almaya bak. Yarın bir gün kim ölür, kim gider belli olmaz. Kötü gelmesin sözlerim ama... Hayat belli olmuyor.

KK bu konuda harikadır ya. Çok güzel motive ediyor.

Aynen, biz de hemen tanıştık. Saçmasapan bir durum oluyor. Evliliğe gittiğini her iki taraf da biliyor. O yüzden ben anne babasına "teyze-amca / abla-abi" falan demiyorum, çok komik geliyor. "anne-baba" zaten demiyorum, o daha da komik olur. Çağıramıyorum onları hiç, seslenemiyorum. Bayramlarını kutlamak için aradım da annesi çıktı, onla konuşunca babasını isteyemedim bir türlü. Ne diyeceğim kadına "Kocan ordaysa veriver, onla da konuşayım." mı diyeceğim?
Rezillik oluyor valla...

Artık olmasın...

:128:

son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyor yoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz

Ne ki bu Jillian? Jillian Michaels ile bir ilgisi varsa hemen anlatın bana. Kendisi bir nevi form idolüm olur...

Sağol. :)
Tamam, bir mesaj sayalım. Bugün izinli olduğumdan dolayı düşük olacak biraz ama olsun artık.

Evet gelelim o kadar yorumlarımın ardından benim neler yaptığıma.

Sabah:

Kalktığım gibi dolaba koştum. İki bardak su içtim. Ardından bir dilim (bir buçukta olabilir) kızarmış kepek ekmeği eşliğinde domates- salatalık - biber (Üçünden de birer adet.) Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir. Şekersiz çay içtim.

Öğle:

Salata yaptım bir tabak. Yanında da ayran ve bir dilim ekmek.

Ara:

1 adet incir

Akşam:

2 bardak ayran ve sarımsaklı taze fasulye. ( Kesinlikle haşlanmıştır. Zeytinyağı var bir çay kaşığı kadar içinde.) 3-4 adet de acur turşusu.

Şimdi de:

Bir adet meyve ve yanında süt içicem. Beutyyy bak uyguluyorum.

Menüm

Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir

Ara
Meyveli yoğurt

Öğleden sonra civarlarında
1 Tavuklu sandviç

Çok karbonhidrat ağırlıklı oldu. Normalde böyle değildir menülerim ama izin günlerimde şaşabiliyor maalesef...

Bugünlük ben kaçayım, yoksa kalkamayacağım.
Mesaj sayım 7 oldu.
İyi geceler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…