kızlar ben yeni bi formüle başladım
aslında bi farkı yok hergün tükettiğim yeşil çaya + soda ekliyorum
linkini vereym bi inceleyin isterseniz
yarın dan itibaren daha düzenli olacagıma söz veriyorummm cünkü hem insülünü dengelemek hem entropatiyi yenmek hemde kilo vermek istiyorumm bunun için önce kendime sonra size söz veriyorumm
Keşke asitli içeceklerine alerjim olmasaydı dedim. İnşallah sen başarılı olursun.
aa alerjin mi var canım çok geçmiş olsun
Kızlar söyledim ama kimse mesaj sayılarını atmadı, bugün öğleden sonra olmayacağım için saydım tek tek herkesinkileri, bir tek yollaya beauty oldu teşekkür ederim ona.
Bundan sonraki günlerde mazareti olan varsa söyler ben bakarım mesaj sayısına yine ama onun haricinde mesaj sayısını atmayanlarınki sıfır olarak geçecektir.
Deneme süresinde olan arkadaşlarda mesaj sayılarına göre takıma alınacaklar, dün bir çoğu akşam geldiğinden dünküne bakmayacağım tabiki.
S_A ve Kyumi takıma uğramıyor.
İkinize de söylemiştim biliyorsunuz kuralları artık uygulayacağımızı .
Neyse ben mesaj dünkü mesaj sayılarını paylaşayım.
12.08.2012
Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1 ( Tatilde )
Kyumi : 0
S_A : 0
Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2
Antonia: 1
şimdi biber kızartma, karnıyarık kızartma ve pilav... olmamış canım ya... bu kadar yedikten sonra üstüne yatana kadar en az 1 lt su içmeye davet ediyorum senievet bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah: 3 tane kızarmış biber 1 dilim ekmek
öğle : menemen ve 1 dilim ekmek
akşam: karnıyarık ve 2 kaşık pilav
biliyorum bugün biraz fazla yağlı şeyler yedim ve pilav olmasa daha iyi olacaktı ama çok güzel görünüyordu:26:
bi de bn çok fazla su içemiyorum maalesefuzmanlar günde en az 2 litre su içilmeli diyor
işte onu merak etmiştim bende, meyvenin yanına mutlaka süt ya da yoğurt verilir... sen tek meyve yazınca şaşırdım... ikisini birlikte tüket, kan şekerin yükselir yoksa
Valla yağdan gitmiş adam bile şaşırdı. Ama bişi itiraf edeyim benim vücudumdaki yağ oranım çok fazlaydı. Böyle olması bir nevi daha iyi ve daha normal.Nektarinin yanında bir bardakta süt verdi bacım. Valla ben içemiyorum adamın bir bildiği var deyip geçemiyorum.
Allahım seni tayin etsin MEB beni atasın inşallah. Herkesin istediği olsun.
merhaba kızlar
mesajlarımı saydım yanlış saymadıysam 14 ben tlf dan bağlanıyorum zormuş böyle tek tek saymak yaa
bu arada bugün parça parça yazdım menüyü toparlayayım
sabah diyet bisküvi şekersiz çay
1 Lt su
öğle çorba bir büyük köfte bir kaşık patates püresi
kocaaaa bi tabak salata
akşam çorba salata toplamda 3 Lt su ve hala susuyorum 
anormal bir durum mu ?
3Iyi fikir benceMesaj bildirimleriyle ilgili bir fikrim var ama, her gün o gün yazdıgımız mesaj sayılarını söylememiz gerekiyorsa, gün sonunda tek tek saymak yerine, attıgımız mesajları başlık kısmına numara koyarak yazsak, son mesajımızdan kaç tane attıgımız belli olur böylece? Kötü bir fikirse de söyleyin tabi, öyle aklıma geldi bi anda söyliyim dedim :)
bugunki menum
08:30
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
domates-salatalik-yesillik
1 dlm tahin helvası
10:30
1avuç leblebi
13:00
salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
kabak yemeği
öğlene kadar böyle listem öğleden sonrasını daha planlamadim
kızlar karaca sayesinde zayıflıciim sanırım
az önce dün aldığım çeyizlerim geldi allahım önce tek tek kutuları aç kırık çıkık varmı kontrol et felan derken ortalık dağıldı
bide hangisini nerden çıkardık kutuları çözmeye çalışdık bide
sonra işin en zoru evde nereye yerleştirsek diye ordan oraya sürüklendik
bayağı bi uğraştık annemle çok ter attım valla 1 litre su içtim o arada hemen
offff bu sıra hiçbirşeye vakit yok ev taşımak ne zor yaaa badana yeni bitti iki hafta sürer benim eşya taşımam offf 12 saat çalış işten çık ev eşyalarını toparla bebiş zaten uykusuz sanırım ölücem yorgunluktan
ne çok konuştumm neyse kızlar yani kötü zamana denk geldi vakit bulup giremiyorum inş herşey bittiğinde daha aktif olucam
bugün yediklerim
diyet bisküvi şekersiz çay
arada bir yeşil elma
az sonra öğle yemeği de yerim vakitbulunca yazarım inş
Selam kızlar nasılsınız?
Bayram tatiliniz güzel geçtimi :) ben hep çalıştım burda bayram belli etmedi bana kendini
Bayramı tatlısız atlatmayı başardım. Ve 3 gündür çok güzel besleniyorum.
Ama sol bacağım dizime kadar enfeksiyon oldu. Hatırlayan varsa 1,5 ay önce türkiyede sağ ayağımı alçıya almışlardı. Şimdide aynısı sol bacağıma olduc..
Doktor rapor verdi ama işyerini arayıp gelemeyeceğimi bildirmek çok zor geliyor. Nedenini bilmiyorum.
Birde kan tahlili yaptırdım. Bana aşırı kansız olduğumu söyledi(((
Birde zayıflamamı önerdi ! Sanki bilmiyoruz.
Sizdende özür dilerim. Dün buraya gelecektim. Gelemedim ve haber veremedim.
Yiyecek raporumuda vereyim..
Ta tam olarak hatırlamıyorum ama kaçamaktan sayabileceğim hiçbirşey girmedi boğazımdan ya. Sebze ve et ağırlıklı yedim. Dünkü menümü paylaşabilirim.
Sabah: kücük peynirli sandwich ve süt
Arada: 1 meyve
Öğlen: 1 tabak sebzeli makarna
Arada: bir meyve
Akşam: güzel bir tabak salata ve daha sonra bi meyve yedimde türkçesi galiba şeftaliydi
Ben biliyorum o yemegi cok samimi arkadasim tokatli yapip getirir bazen sagolsun lezzetli ve besleyicibat tokat yöresine ait bir yemek :) yeşil mercimek, ince bulgur, salça, dereotu, domates ve yeşil soğan var içinde. isteğe göre ceviz de dökülebilir üstüne ya da yaprakla yenilebilir.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Hm22, sandwichi önceleri hem çok büyüğünü ve öğlen yiyordum. Sabah yiyince klasik kahvaltı gibi geliyor. Çümkü içine mayonez veya yağ gibi birşey sürmüyorum. İçinde domates veya salatalık ve eyaz peynir oluyor. Poaça büyüklüğünde.
Thebeauty: makarna yememin sebebi pratik olup işe götürebilmemdi. Öğlen yediğime bende mutlu oldum. Ve öğlen doyurucu birşey yemeyince akşama kadar çok acıkıyorum ve karbonhidratı akşam alma isteğim doğuyor.
Mesaj kısmındada haklısınız. Aktif olmaya çalışırım.
son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyoryoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz
çok güzel bi duş aldım şu sıcaklarda kendime geldim kızlar insan evde bile sıcaktan terliyo ya
su içmeye devam
bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
yarın adet olmam lazım ondan mı acaba??
öneriniz var mı arkadaşlar bu şişlik için??
hazır hazır 2si bi arada olan kahvelerden alıyorum yarıya bölüyorum yarım bardak öğlen yarım bardak akşam içiyorum yani günde 1 paket içmiş oluyorum :26:
ben geldim bugünki menümü yazayım
sabah yesilçay yogurt cikolata
öğlen pilav sebze yemeği
akşam yemiycem
bugün çok kötü biliyorum çikolata beni mafetti
sporda 30 dk bisiklet
5 dk twist
sporda yarım yapıldı kendime cok kızdım hersey o pis cikilata yüzünden olduu
bir daha yokk cıssssssssssssssss
kızlar bana dua edin atanmak için ugrasıyorum n1 ay içinde hersey belli olacakk
Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah kahve ile başladım.
Arkasından süt ile k special.
Öğlen 1 tane çiğköfte dürüm yedim, yanında bol acı biber, metabolizmamı hızlandırsın dedim.
Akşam da büftek var, yanında patates kızartacağım ama yemem ben, biraz yoğurt yerim.
Bu arada sabah eşime gözleme yaptım kendim yemedim.
Evet bütün branşlar bizim takımda toplandığında göre ben tekrar lys sınavına gireceğim hepiniz yardım edersiniz dimi bana
3 öğün yemeye çalış böyle çok fazla acıkırsın bence
evet bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah: 3 tane kızarmış biber 1 dilim ekmek
öğle : menemen ve 1 dilim ekmek
akşam: karnıyarık ve 2 kaşık pilav
biliyorum bugün biraz fazla yağlı şeyler yedim ve pilav olmasa daha iyi olacaktı ama çok güzel görünüyordu:26:
bi de bn çok fazla su içemiyorum maalesefuzmanlar günde en az 2 litre su içilmeli diyor
İnşallah canım, birlikte kilo veririz :) Çok fazla kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama arada kilo vermelerim duruyor tabi. Diyete başladıgımdan beri diyetisyene gitmedim, kendi kendime son 3 gündür oluşturdum bu listeyi, aynı liste olması şaşırttı beni :) sen şu an bu listeyi mi uyguluyorsun peki, farklı bir liste mi yoksa, yürüyüş neden yapamıyorsun?
merhaba kızlar
mesajlarımı saydım yanlış saymadıysam 14 ben tlf dan bağlanıyorum zormuş böyle tek tek saymak yaa
bu arada bugün parça parça yazdım menüyü toparlayayım
sabah diyet bisküvi şekersiz çay
1 Lt su
öğle çorba bir büyük köfte bir kaşık patates püresi
kocaaaa bi tabak salata
akşam çorba salata toplamda 3 Lt su ve hala susuyorum 
anormal bir durum mu ?
Keşke asitli içeceklerine alerjim olmasaydı dedim. İnşallah sen başarılı olursun.
aa alerjin mi var canım çok geçmiş olsun
Evet. Malesef. Neyse ya sağlık olsun.
ben gece sporumu yapmaya gidiyorum kızlar:
pilates karın-kalça çalışıcam bir 45 dk... arkasından da bir 45 dk strech pilates... çok gelmesi strech de kalori çok yakılmıyordur, kasları rahatlatıyorum sadece...
bu arada 2 lt su içildi, belki yarım lt daha içerim...
2 kupa yeşil çay, 2 kupa nar çiçeği çayı içildi...
Mesaj sayim 6 oldu
Yediklerim
Sabah simit yedim ama kucuktu
Biraz peynir
recelden cilek parcasi catalin ucuyla..
Dort zeytin
Domates salata sekersiz cay
Ogle turk kahvesi azsekerli
Uc dort minik diet kraker
Aksam
2 dolma
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Bi parca ekmek
2.5 lt alkali su
45 dk yuruyus
Kizlar insallah atanirsiniz iyi yerlere..
Ben de ogretmenim dualarim sizinle.
23 yaşındayım canım annen doğru sölemiş hepsini bi anda alıp maddi manevi sıkışmaktansa yavaş yavaş almak en iyisi
sen kaç yaşındasın canım siz ne zaman düşünüyosunuz evlilik adımlarını
bu arada yedim öğle yemeğimi
1 kase çorba
bol salata bir büyük köfte
bir kaşık patates püresi
bir litre su
ayy bende annemle ne tartışırdımm söz olduktan sonra Üni için dikey geçişe hazırlanıyordum bırak dikeyi yatayı al eline bi iğne çeyizin yok derdi 
iki dk sonrada başlıyodu amaaan boşver bizim çeyizimiz Vardi da noldu olsun siz okuyun diyodu
kendi içinde çelişiyo devamlı 
ah canım yaaa ben diyorum bak biz evlenebildiysek herkes evlenir
canım destegin için tesekkür ederim böyle dediğime bkmayın hiiiç acelem yok
daha kilo vericem bi yandan saçlarımı uzatıyorm uf daha işim bile yok
daha çook zaman var anlıcağınız
Merhaba Funda hoşbuldum, teşekkür ederim :) 10 kilo vermemde forumunda etkisi oldu, başarı hikayelerini okudukça daha da hırslandım burda bazen oyalanırken zamanın nasıl geçtiğini bile fark edemiyorum :) inşallah hep birlikte kurtulucaz kilolarımızdan. Programım son birkaç gündür böyle, yavaş yavaş azalttım kilo veremediğim zaman yediklerimi kestim ancak illaki kaçamaklar olucaktır diye düşünüyorum, harfi harfine ne kadar aynı olur her gün bilmiyorum :)
Ben de bekarım canım, her şey olur zamanla sıkma canını, aynı anda halledilir hepsi birdenBenim erkek arkadaşımla aramızda söz nişan muhabbeti olmadıgı halde hemen tanıştırmıştık ailelerimizi ama nişan, söz gibi bir durum konuşulurken tanışmak daha iyi olurdu bence, canını sıkma o yüzden. :)
inşallah canım ben hep kilo aldığımda 66 felan oluyorm vermeye başlaynca max.57de pes ediyorm bu sefer 50 olaym incecik zayıf olalım dmi aslında bu kilolar ne hayallerimizi çaldı kıyafetlerimizi çaldı ama bu sefer böyle olmasın
Bende bugün yediklerimi yazayım o zaman :) Bugün biraz dışardaydım, hastahane, alışveriş derken hem sabah hem de öğlen dışarı çıktım o yüzden şimdiye kadar yediklerim
Sabah: peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, yeşil çay
Öğlen: Dışardan 2 civarı geldim nestle mısır gevreginden yedim gelir gelmez.
1,5 litre kadar su içtim henüz, 30 dk egzersiz bisikletine bindim, bir de dışarda oraya buraya giderken 9000 adım kadar yürümüşüm farkında olmadan :44: Akşam sebze yemeyi ve yogurt yemeyi düşünüyorum.
son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyoryoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz
Geçmiş olsun, başka gün gidersiniz artık.
Ben yine kontrol ederim muhtemelen haftaya cuma günü listede olursun.
Maşallah geldiğin gibi yazmışsın da yazmışsın
Ben de aynen senin gibi yazıyorum ama 1 mesaj sayalım diye düşünüyorum genelde bol bol alıntı yapanlar zaten gün içinde de çok mesaj atıyor 5 mesajın altında kalmaz kolay kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?