Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

50 senin için çok az canım ya bence idealin 54
benm boyum 160 maalesef kısa boyluyum o yüzden daha kilolu gösteriyorum

Çok farklı değilmişiz aslında boy olarak :)57 falan oldugunda da rahatsızlık duyuyor musun kilolarından? Ben 50-55 arasının ideal oldugunu düşünüyorum zaten ama önce bir 60 ı görmek lazım tabi :)

bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
yarın adet olmam lazım ondan mı acaba??

öneriniz var mı arkadaşlar bu şişlik için??

Adet öncesi şişkinlik olur zaten vücut ödem yaptıgı için diye biliyorum, endişelenme bana kalırsa, adet sonrası şişkinlik gider zaten

Çok farklı değilmişiz aslında boy olarak :)57 falan oldugunda da rahatsızlık duyuyor musun kilolarından? Ben 50-55 arasının ideal oldugunu düşünüyorum zaten ama önce bir 60 ı görmek lazım tabi :)

aslında çok aşırı rahatsız olmuyodum 57yken
ama 50 olursam tamamen zayıf olurum
ya da en kötü 53 felan da olabilir

Canım o zaman bir kan tahlili yaptır sen eğer çıkarsa, bi ilaç veriyorlar çünkü ben 2 aydır ilacı düzenli kullanıyorum çok nadir kriz anı yaşadım ilaç biraz dengeleyebiliyor.

O kadar güzel anlatmışsın ki, çok keyif alarak okudum.
Bu problem ne yazık ki bende de var. Şükür büyük problemlerim yok ama sadece dün yaşadığım her hangi bir olay bile aklıma gelip hatta tekrar yaşanıp şu şöyle bu böyle yorum yapabiliyorum.
Bugün yoldayız mesela, aklıma takımla ilgili aaa şu şunu sormuştu cevap vermedim diye düşündüm, sonra kızdım hatta kendimi yazık beynini yorup duruyorsun diye, bunu ben de iradeyle yapmaya çalışacağım,, yine anlatacağın şeyler olursa bu tarzda çok sevinirim.

Geçmiş olsun, başka gün gidersiniz artık.

Ben yine kontrol ederim muhtemelen haftaya cuma günü listede olursun.

Maşallah geldiğin gibi yazmışsın da yazmışsın
Ben de aynen senin gibi yazıyorum ama 1 mesaj sayalım diye düşünüyorum genelde bol bol alıntı yapanlar zaten gün içinde de çok mesaj atıyor 5 mesajın altında kalmaz kolay kolay.

Ne güzel ne tatlı heyecanlar bunlar, her şey gönlünce olur umarım, çok iyi bilirim özlem gibi zor şey yok.

Kolay gelsin işler yoğun desene yalnız eğer aktif olamayacak gibi olursan şimdi yaz ama rahatça aktif olduğun zaman alalım listeye seni.

Canın sabahları tatlı istiyorsa ya da şeker isteğin olmasın diye yiyeyim diyorsan küçük bir kaşık reçel ya da bal da yiyebilirsin aslında?

S_A çok geçmiş olsun ne kadar izinlisin.
Menün bence olmamış sandwich en son sana kilo aldırıyordu diye hatırlıyorum bir de makarna.
AYrıca hiç mesajın yok son zamanlarda biliyorsun değil mi ?

kimsecikler yokmu kızlar
şu saate kadar 1 bucuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içtim
şimdi nescafemi içiyorm yanında 1 adet bisküviyle
2 saat sonra felan yemek yerim tavukla patates haşlıyorm şimdi

Afiyet olsun.
Hiç boş kalmamış takım maşallah.

bu arada yedim öğle yemeğimi

1 kase çorba
bol salata bir büyük köfte
bir kaşık patates püresi
bir litre su

Afiyet olsun, patates püresini de çok severim ama cıs bana, miktar ayarlayamıyorum.

Sen de sıkılınca benim gibi gevreğe sığınıyorsun sanırım
Sporun ne güzel, su için daha çok zaman var. 9000 adım mı baya baya çok yürümüşsün.

geçmiş olsun, makarnayı akşam değil de öğlen yemen güzel... hastasın , yoğunsun, biliyorum ama daha çok aktif olmanı istiyoruz senden en azından günlük 5 msj kısmına uyabilirsin...

kimsecikler yokmu kızlar
şu saate kadar 1 bucuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içtim
şimdi nescafemi içiyorm yanında 1 adet bisküviyle
2 saat sonra felan yemek yerim tavukla patates haşlıyorm şimdi
nescafe hazır olanlardan mı içiyorsun...

bu arada yedim öğle yemeğimi

1 kase çorba
bol salata bir büyük köfte
bir kaşık patates püresi
bir litre su
ne çorbası bilmiyorum ama diğer yediklerin için konuşayım, çok dengeli olmuş bir de toptan menünüzü paylaşırsanız daha net yorum yapabiliriz, sabah ne yedin, belki yorum yapmışımdır ama hatırlamıyorum şu an

adımını nasıl sayıyorsun ki, şu adım sayan aletler var, onlardan kullanıyorsun herhanlde...

çok güzel bi duş aldım şu sıcaklarda kendime geldim kızlar insan evde bile sıcaktan terliyo ya
su içmeye devam

ohho, ben bu havalarda günde 3 kez falan duşa giriyorum... spor yaptığım için çok terliyorum... eee bu havalarda o terler çok kötü kokuyor... direk duşa

bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(

yeşil çayı artır, maydonoz suyu içebilirsin ve en önemlisi vücut sıcaklığında bol su....

son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyor yoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz

İnşallah problem olmaz tayinin de hemen olur, onun da stresi ayrı olur.

Cidden genelde vardır bir matematiği sevmeme durumu, ben de sana soru soracaktım ama soru soracak kişi buldum ya sorum olmuyor
Konu anlatımına çalışıp rahat rahat soru çözmek çok güzel oluyor, ben zaten severim matematiği de, geometri derslerine de giriyor musun bu arada ? Bir de sizin de üniversitede ders programınız öğretmenlik yapacağınız konulardan çok uzak mıydı ?
Genelde mesleğe başlayınca pratik oluyor sanırım değil mi ?

MAydanoz suyu diyordu beauty onu deneyebilirsin, onun haricinde bol su, yeşil çay, sirkeli su ..

hazır hazır 2si bi arada olan kahvelerden alıyorum yarıya bölüyorum yarım bardak öğlen yarım bardak akşam içiyorum yani günde 1 paket içmiş oluyorum :26:

Canım o zaman bir kan tahlili yaptır sen eğer çıkarsa, bi ilaç veriyorlar çünkü ben 2 aydır ilacı düzenli kullanıyorum çok nadir kriz anı yaşadım ilaç biraz dengeleyebiliyor.

Havalar biraz serinlesin de öyle halledeyim onu da. Sıcaklarda hiç bir şeyle uğraşasım gelmiyor.

adımını nasıl sayıyorsun ki, şu adım sayan aletler var, onlardan kullanıyorsun herhanlde...
.

Telefonumda var canım, yürüme arkadaşı isimli bir program, neye göre saydıgını henüz anlayamadım ama telefonu o kadar salladım bi adım bile oynamadı, o yüzden güvenimi kazandı şu an onu kullanıyorum bende yürürken :)

evet şu an meb o stresi bana fazlasıyla yaşatıyor, hizmet puanım zaten düşük merkezde çalıştığım için onun üstüne sistemin hata vermesi falan iyice çıldırtıyor insanı... ikisinede giriyorum ben, hem mat hem geo... zaten ayrım yapma şansımız olmuyor, okul idaresi ne verirse o derslere giriyoruz üniyle öğretmenlik hayatımın en ufak bir alakası yok,sadece ufku geliştirir derler ya, soruya bakma açımı geliştiriyor falan, hoş mezun olalı 1 yıl oldu ünideki gördüğüm şeylerin çoğunu hatırlamıyorum bile... ki ben taaa üniversiteye hazırlanırken ki bilgilerimle mezun olduğumda soru çözüyordum...

hazır hazır 2si bi arada olan kahvelerden alıyorum yarıya bölüyorum yarım bardak öğlen yarım bardak akşam içiyorum yani günde 1 paket içmiş oluyorum :26:
light süt alıp nescafeyle kendi kahveni yapmanı öneririm, çünkü onların içinde yağ var, boşu boşuna almış oluyoruz o yağı...

nasıl yani, teldeki program adımlarını sayıyor... ilk defa duydum... bileğe bağlanan sayaçlar vardı hadi o bacak hareket ettiğinde sayıyordu da, seninki nasıl hissediyor adım attığını ama kim bulduysa süper

Bunu bende yapıyorum kahveden vazgeçemiyorum çünkü. Ama herkes diyetisyenler önermiyor falan diyor Bende zaten günde bir tane falan içiyorum, çok zararlı olmaz diye düşünerek.:44:

Demek her branşta durum aynı, şu an öğrenciler falan sorduğunda bütün soruları çözebiliyor musun, o pratik çabuk kazanılıyor mu yani ? Ben sınav için hazırlanırken fenden hiç öyle full falan yapmıyorum da moralim bozuluyor ne kadar konular farklı olsa da.

Evet az önce çözdüm nasıl saydıgını, sürekli sallamak gerekiyormuş sayması için, devam eden hareketleri algılıyor sanırım, çantamda, cebimde hareket ederken sayıyormuş, az önce çözdüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…