50 senin için çok az canım ya bence idealin 54
benm boyum 160 maalesef kısa boyluyum o yüzden daha kilolu gösteriyorum
yeşil çay ve mate çayını karıştırıp demlersen ödemini atarbugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
yarın adet olmam lazım ondan mı acaba??
öneriniz var mı arkadaşlar bu şişlik için??
bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
Çok farklı değilmişiz aslında boy olarak :)57 falan oldugunda da rahatsızlık duyuyor musun kilolarından? Ben 50-55 arasının ideal oldugunu düşünüyorum zaten ama önce bir 60 ı görmek lazım tabi :)
Aslında dikkat ediyorum tabiki ama zaman zaman çok ciddi anlamda yeme krizlerim geliyor, yemiyorum ama o anki isteğim dediğin gibi aynı kan şekerim düşmüş gibi oluyor, yersem kısa süreli rahatlama oluyor. İnciri sevmem ama onun haricindeki şeyleri severim tabi diyet olunca miktarına çok dikkat ediyorum.
.
şöyle ki:
meditasyon an da kalabilmek anı yaşayabilmek başka bi deyişle kafayı dağıtmamak....
beyin öyle karmaşık ki olmadık şeyleri düşünmekten kendimizi alamıyoruz.. bir örnek vereyim.
...... bayramda kardeşimle telefonda konuştuk denizdelermiş çok mutlu sesi neyse kapattık telefonu... bir saat sonra annem aradı kardeşim merdivenlerden düşmüş ambulansla hastaneye götürmüşler ağrı komasına girmiş tansiyon çok düşmüş ilaç film serum neyse sonra çıkmış kırık çıkık bişi yok popo üstü düşmüş biraz acısı var o kadar......... olay bu olan da bu......
ama benim beynim durmuyor bir saat önce konuştuk şimdi beyin kanamasıda geçirmiş hayatını bile kaybetmiş olabilirdi???? beli kırılabilirdi.... orası burası yaralanabilirdi.....yazıyor da yazıyorum ve içim düşündükçe yanıyor acıyor.... oysa ne anlamsız olsaydı bulsaydı ile ben gereksiz yere üzülüyorum kafama takıyorum.... olmamış işte şükret ve unut... olan belli olmayanı niye kurgulayıp enerjimi tüketiyorsam?????
bunu ben hep yapıyordum neden arkadaşım bana böyle dedi (yıllar önce olmuş bir olay bazen).....
neden ben onu kırdım......(yıllar önce olmuş bitmiş)
benim kızıma bişi olursa ben ne yaparım.....
ya işlerim bozulursa ben nasıl öderimmm....
ayağım kırılsa çalışamam ben ne yaparım....
bu dşüncelerden sıyrılamıyordum oysa bunlar ya olmuş bitmiş şeyler artık yapacak bişey yok yada zaten şükür ki olmamış şeyler bu düşüncelerle en gerçek olan şu anı yaşayamıyordum.... ama şimdi düşüncelerim yine ara ara kaçamak yapıp oralara gitsede hemen o an içtiğim kahvenin kokusuna... o an yediğim yoğurdun ısısına tadına... o an dinlediğim müziğin içindeki tüm seslere... bedenime mideme hislerime getirip o anda kalmaya özen gösteriyorum... ve yorulup yıpranmıyorum ve günü daha hissederek daha uzunmuş gibi daha doya doya hissede hissede yaşıyorum...
Selam kızlar. Adaya gidemedim. Sevgilimle gidecektik ama akşam bacağına kramp girmiş, ağrısı var. O yüzden haftaya artık. Ama bugün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.
Bugün tartıldım, 77.0 çıktı tam. Adet dönemi yeni bitti, belki birkaç yüz gram daha oynar. Bayramdan önce 75.6 olmuştum ama bir bunalım anının peşine şeker bayramı gelince nerde çikolata, şeker buldum löp löp yutuverdim.O yüzden belki de daha fazla düşmez 77 de kalırım. Tam 72.0 ile ayrılmışım, dün bakmıştım. Ama bildirim zamanı gelince sen yine kontrol edersin. 288. etaptı.
Menü düzeni konusunda çok konuşurum ben zaten.Ama önce bir kendiminkini tekrar düzene oturtayım, öyle konuşurum.
Aktif olur, çok yazan olmaya başlamış. Bir de yenilerde denk gelmiş hep. Zaten bir günde bu kadar mesaj yazan grubu biri ilk günlerinde bırakmazsa, içine girip herkesi tanıyıp, her şey daha kolay gelmeye başlayınca hiç bırakmaz. O yüzden bence güzel olacak. :)
3-5 saaatlik ilk günümde 10 mesaj atmışım.
Kaptanım, sana bir soru... Bir sürü alıntı yapılan mesajlar (mesela benim bu mesajım), 1 mesaj mı sayılacak, yoksa kaç mesaj yazdıysan o mu sayılacak?
kızlar karaca sayesinde zayıflıciim sanırım
az önce dün aldığım çeyizlerim geldi allahım önce tek tek kutuları aç kırık çıkık varmı kontrol et felan derken ortalık dağıldı
bide hangisini nerden çıkardık kutuları çözmeye çalışdık bide
sonra işin en zoru evde nereye yerleştirsek diye ordan oraya sürüklendik
bayağı bi uğraştık annemle çok ter attım valla 1 litre su içtim o arada hemen
offff bu sıra hiçbirşeye vakit yok ev taşımak ne zor yaaa badana yeni bitti iki hafta sürer benim eşya taşımam offf 12 saat çalış işten çık ev eşyalarını toparla bebiş zaten uykusuz sanırım ölücem yorgunluktan
ne çok konuştumm neyse kızlar yani kötü zamana denk geldi vakit bulup giremiyorum inş herşey bittiğinde daha aktif olucam
bugün yediklerim
diyet bisküvi şekersiz çay
arada bir yeşil elma
az sonra öğle yemeği de yerim vakitbulunca yazarım inş
bugunki menum
08:30
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
domates-salatalik-yesillik
1 dlm tahin helvası
10:30
1avuç leblebi
13:00
salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
kabak yemeği
öğlene kadar böyle listem öğleden sonrasını daha planlamadim
Selam kızlar nasılsınız?
Bayram tatiliniz güzel geçtimi :) ben hep çalıştım burda bayram belli etmedi bana kendini
Bayramı tatlısız atlatmayı başardım. Ve 3 gündür çok güzel besleniyorum.
Ama sol bacağım dizime kadar enfeksiyon oldu. Hatırlayan varsa 1,5 ay önce türkiyede sağ ayağımı alçıya almışlardı. Şimdide aynısı sol bacağıma olduc..
Doktor rapor verdi ama işyerini arayıp gelemeyeceğimi bildirmek çok zor geliyor. Nedenini bilmiyorum.
Birde kan tahlili yaptırdım. Bana aşırı kansız olduğumu söyledi(((
Birde zayıflamamı önerdi ! Sanki bilmiyoruz.
Sizdende özğr dilerim. Dün buraya gelecektim. Gelemedim ve haber veremedim.
Yiyecek raporumuda vereyim..
Ta tam olarak hatırlamıyorum ama kaçamaktan sayabileceğim hiçbirşey girmedi boğazımdan ya. Sebze ve et ağırlıklı yedim. Dünkü menümü paylaşabilirim.
Sabah: kücük peynirli sandwich ve süt
Arada: 1 meyve
Öğlen: 1 tabak sebzeli makarna
Arada: bir meyve
Akşam: güzel bir tabak salata ve daha sonra bi meyve yedimde türkçesi galiba şeftaliydi
kimsecikler yokmu kızlar
şu saate kadar 1 bucuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içtim
şimdi nescafemi içiyorm yanında 1 adet bisküviyle
2 saat sonra felan yemek yerim tavukla patates haşlıyorm şimdi
bu arada yedim öğle yemeğimi
1 kase çorba
bol salata bir büyük köfte
bir kaşık patates püresi
bir litre su
Bende bugün yediklerimi yazayım o zaman :) Bugün biraz dışardaydım, hastahane, alışveriş derken hem sabah hem de öğlen dışarı çıktım o yüzden şimdiye kadar yediklerim
Sabah: peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, yeşil çay
Öğlen: Dışardan 2 civarı geldim nestle mısır gevreginden yedim gelir gelmez.
1,5 litre kadar su içtim henüz, 30 dk egzersiz bisikletine bindim, bir de dışarda oraya buraya giderken 9000 adım kadar yürümüşüm farkında olmadan :44: Akşam sebze yemeyi ve yogurt yemeyi düşünüyorum.
Selam kızlar nasılsınız?
Bayram tatiliniz güzel geçtimi :) ben hep çalıştım burda bayram belli etmedi bana kendini
Bayramı tatlısız atlatmayı başardım. Ve 3 gündür çok güzel besleniyorum.
Ama sol bacağım dizime kadar enfeksiyon oldu. Hatırlayan varsa 1,5 ay önce türkiyede sağ ayağımı alçıya almışlardı. Şimdide aynısı sol bacağıma olduc..
Doktor rapor verdi ama işyerini arayıp gelemeyeceğimi bildirmek çok zor geliyor. Nedenini bilmiyorum.
Birde kan tahlili yaptırdım. Bana aşırı kansız olduğumu söyledi(((
Birde zayıflamamı önerdi ! Sanki bilmiyoruz.
Sizdende özğr dilerim. Dün buraya gelecektim. Gelemedim ve haber veremedim.
Yiyecek raporumuda vereyim..
Ta tam olarak hatırlamıyorum ama kaçamaktan sayabileceğim hiçbirşey girmedi boğazımdan ya. Sebze ve et ağırlıklı yedim. Dünkü menümü paylaşabilirim.
Sabah: kücük peynirli sandwich ve süt
Arada: 1 meyve
Öğlen: 1 tabak sebzeli makarna
Arada: bir meyve
Akşam: güzel bir tabak salata ve daha sonra bi meyve yedimde türkçesi galiba şeftaliydi
nescafe hazır olanlardan mı içiyorsun...kimsecikler yokmu kızlar
şu saate kadar 1 bucuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içtim
şimdi nescafemi içiyorm yanında 1 adet bisküviyle
2 saat sonra felan yemek yerim tavukla patates haşlıyorm şimdi
ne çorbası bilmiyorum ama diğer yediklerin için konuşayım, çok dengeli olmuşbu arada yedim öğle yemeğimi
1 kase çorba
bol salata bir büyük köfte
bir kaşık patates püresi
bir litre su
Bende bugün yediklerimi yazayım o zaman :) Bugün biraz dışardaydım, hastahane, alışveriş derken hem sabah hem de öğlen dışarı çıktım o yüzden şimdiye kadar yediklerim
Sabah: peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, yeşil çay
Öğlen: Dışardan 2 civarı geldim nestle mısır gevreginden yedim gelir gelmez.
1,5 litre kadar su içtim henüz, 30 dk egzersiz bisikletine bindim, bir de dışarda oraya buraya giderken 9000 adım kadar yürümüşüm farkında olmadan :44: Akşam sebze yemeyi ve yogurt yemeyi düşünüyorum.
çok güzel bi duş aldım şu sıcaklarda kendime geldim kızlar insan evde bile sıcaktan terliyo ya
su içmeye devam
bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyoryoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz
Canım o zaman bir kan tahlili yaptır sen eğer çıkarsa, bi ilaç veriyorlar çünkü ben 2 aydır ilacı düzenli kullanıyorum çok nadir kriz anı yaşadım ilaç biraz dengeleyebiliyor.
adımını nasıl sayıyorsun ki, şu adım sayan aletler var, onlardan kullanıyorsun herhanlde...
.
İnşallah problem olmaz tayinin de hemen olur, onun da stresi ayrı olur.
Cidden genelde vardır bir matematiği sevmeme durumu, ben de sana soru soracaktım ama soru soracak kişi buldum ya sorum olmuyor
Konu anlatımına çalışıp rahat rahat soru çözmek çok güzel oluyor, ben zaten severim matematiği de, geometri derslerine de giriyor musun bu arada ? Bir de sizin de üniversitede ders programınız öğretmenlik yapacağınız konulardan çok uzak mıydı ?
Genelde mesleğe başlayınca pratik oluyor sanırım değil mi ?
light süt alıp nescafeyle kendi kahveni yapmanı öneririm, çünkü onların içinde yağ var, boşu boşuna almış oluyoruz o yağı...hazır hazır 2si bi arada olan kahvelerden alıyorum yarıya bölüyorum yarım bardak öğlen yarım bardak akşam içiyorum yani günde 1 paket içmiş oluyorum :26:
Telefonumda var canım, yürüme arkadaşı isimli bir program, neye göre saydıgını henüz anlayamadım ama telefonu o kadar salladım bi adım bile oynamadı, o yüzden güvenimi kazandı şu an onu kullanıyorum bende yürürken :)
hazır hazır 2si bi arada olan kahvelerden alıyorum yarıya bölüyorum yarım bardak öğlen yarım bardak akşam içiyorum yani günde 1 paket içmiş oluyorum :26:
evet şu an meb o stresi bana fazlasıyla yaşatıyor, hizmet puanım zaten düşük merkezde çalıştığım için onun üstüne sistemin hata vermesi falan iyice çıldırtıyor insanı... ikisinede giriyorum ben, hem mat hem geo... zaten ayrım yapma şansımız olmuyor, okul idaresi ne verirse o derslere giriyoruzüniyle öğretmenlik hayatımın en ufak bir alakası yok,sadece ufku geliştirir derler ya, soruya bakma açımı geliştiriyor falan, hoş mezun olalı 1 yıl oldu ünideki gördüğüm şeylerin çoğunu hatırlamıyorum bile... ki ben taaa üniversiteye hazırlanırken ki bilgilerimle mezun olduğumda soru çözüyordum...
Bunu bende yapıyorum kahveden vazgeçemiyorum çünkü. Ama herkes diyetisyenler önermiyor falan diyorBende zaten günde bir tane falan içiyorum, çok zararlı olmaz diye düşünerek.:44:
nasıl yani, teldeki program adımlarını sayıyor... ilk defa duydum... bileğe bağlanan sayaçlar vardı hadi o bacak hareket ettiğinde sayıyordu da, seninki nasıl hissediyor adım attığınıama kim bulduysa süper
Canın sabahları tatlı istiyorsa ya da şeker isteğin olmasın diye yiyeyim diyorsan küçük bir kaşık reçel ya da bal da yiyebilirsin aslında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?