Demek her branşta durum aynı, şu an öğrenciler falan sorduğunda bütün soruları çözebiliyor musun, o pratik çabuk kazanılıyor mu yani ? Ben sınav için hazırlanırken fenden hiç öyle full falan yapmıyorum da moralim bozuluyor ne kadar konular farklı olsa da.
ben geldim bugünki menümü yazayım
sabah yesilçay yogurt cikolata
öğlen pilav sebze yemeği
akşam yemiycem
bugün çok kötü biliyorum çikolata beni mafetti
sporda 30 dk bisiklet
5 dk twist
sporda yarım yapıldı kendime cok kızdım hersey o pis cikilata yüzünden olduu
bir daha yokk cıssssssssssssssss
o pratik o kadar çabuk kazanılmıyor malesef... sürekli anlattığım konularda evet çözüyorum ama mesele 1 yıldır türev, integral anlatmıyorum, hani basit çok komplex olmayan soruları çözerim ama diğerlerini ıı ıhhh... önümüzdeki sene anlatacak olsam mutlaka bakmam gerekir derse girmeden önce... o senin dediğini anca dersane öğretmenleri yapabilirhani sürekli konularla haşır neşir olman gerekir, öyle hızlı hızlı soruları çözebilmen için...
öğlen pilav sebze yemeği
akşam yemiycem
sporda 30 dk bisiklet
5 dk twist
kızlar bana dua edin atanmak için ugrasıyorum n1 ay içinde hersey belli olacakk
akşamı geçiştirme, ertesi sabah daha çok yemek istersin, saf protein beslen akşam... sabah çikolata yediysen öğlen pilav yemeseydin keşke...ben geldim bugünki menümü yazayım
öğlen pilav sebze yemeği
akşam yemiycem
sporda 30 dk bisiklet
5 dk twist
2 ogun çok az değil mi?en azından bir yumurta bir kase yoğurt filan yesen akşam ogununde. protein almamışsın çok fazla. kasların erimesini?
akşamı geçiştirme, ertesi sabah daha çok yemek istersin, saf protein beslen akşam... sabah çikolata yediysen öğlen pilav yemeseydin keşke...
biliyorum çok emek verdin ama sıkıntıya sokma kendini, atandıktan sonra dertler bitmiyor, hayırlısını dile... şimdi senin tek isteğin atanmak ama müdürün psikopat biri olabilir, okul ortamın çok kötü, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor olabilir, nefret edip, derste seni ağlama derecesine getittirecek öğrencilerin olabilir.... bu listeyi çok uzatabilirimartık öğrenciye dokunulmuyor, yanlış anlaşılmasın,dayak anlamında söylemedim söz bile söylenmiyor, hani niye ödev verdin öğrenciye diyen veliler görüyorum...veli burnundan kıl aldırmıyor... o yüzden kasma kendini, hayırlısıysa olsun de, keyfine bak
öğlen pilav sebze yemeği
akşam yemiycem
sporda 30 dk bisiklet
5 dk twist
Canım sebze yemegiyle yogurt ye, ben öyle yapıyorum çok tok tutuyor beni, ama sabah yediğin için canın istememişte olabilir öğlen. :44:
evet ilk atama gecen yıl 87 ile kaldım bu sene 80 aldım umudum Allah
çok stresli bir dönem. ben midemi mahvetmistim stresten. endiskopi yaptılar o yıl bana. kimya ogretmeniyim ben de son bir kaç yıldır ataması arttı ama benim.donemimde ya hiç olmuyordu. ya da 5 kişi 10 kişi. atanamadim ilk yıl.ikinci yıl 96 aldım. 10 kişi atadilar ve atandim. hayirlisi olsun senin için de. allah sabır versin. çok zor. ilk yıl 0,1 puandan daha az bir farkla kacirmistim atamayı bir de.
Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah kahve ile başladım.
Arkasından süt ile k special.
Öğlen 1 tane çiğköfte dürüm yedim, yanında bol acı biber, metabolizmamı hızlandırsın dedim.
Akşam da büftek var, yanında patates kızartacağım ama yemem ben, biraz yoğurt yerim.
Bu arada sabah eşime gözleme yaptım kendim yemedim.
2 ogun çok az değil mi?en azından bir yumurta bir kase yoğurt filan yesen akşam ogununde. protein almamışsın çok fazla. kasların erimesini?
kesinlikle haklısın hayırlısını istiyorum ama tahmin edersin ki çalışmak da zor kpss aştı kendini her yıl müfredat soru tarzı değişiyorr atanayım hayırlısıyla atanayımmm dualarınızı eksik etmeyinnn
Evet bütün branşlar bizim takımda toplandığında göre ben tekrar lys sınavına gireceğim hepiniz yardım edersiniz dimi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?