Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aferin bana değil mi yavaş yavaş yola giriyor muyum
çok düzelme var cidden senden, üç öğün görüyorum, kaçamak yok , daha ne olsun ders çalışma da düzene girmiştir herhalde...

60 yaşında öğretmen olarak kendimi hayal edemiyorum.... ben 60 yaşına gelene kadar emeklilik yaşı bin devire döner

Mesaj bildirimleriyle ilgili bir fikrim var ama, her gün o gün yazdıgımız mesaj sayılarını söylememiz gerekiyorsa, gün sonunda tek tek saymak yerine, attıgımız mesajları başlık kısmına numara koyarak yazsak, son mesajımızdan kaç tane attıgımız belli olur böylece? Kötü bir fikirse de söyleyin tabi, öyle aklıma geldi bi anda söyliyim dedim :)

Son düzenleme:
suyun içine kahve koyup dondurdum, sonra soğuk süt, nescafe, 3 tane de o dondurduğum kahveli buzdan aldım, birazcık çırptım, karıştırıladabilir... oldu bile... starbucksın soğuk kahvelerini aratmadı

iki kişi zeytinyağlı diyorsa gidiyorum ısıtmaya, yanındada yoğurt yerim muhtemelen, annem gene söylenecek yaptığım yemeği yemiyorsun diyerek

o da olabilir ama benim anladığım kaptanımız ders çalıştığı için bir de msj sayılarıyla vakit kaybetmeyeyim diyor,ki haklıda... gün içinde zaten takımda çok aktif... hani öyle yapsak tüm sayfaları taraması gerekecek gene :44:

Evet o konuda bir sıkıntı çıkabilir haklısın, tek tek saymasa bile bir gün içindeki bütün sayfalara bakması gerekicek Kendimiz için yapabiliriz sanırım en fazla.

Son düzenleme:
akşam yemegim
etli türlü
bol salata
1 kase çorba
ara ogunde de bir kaç kasık sutlac yerim. üzerine yurumeyi planliyorum ama. yiyip yatmak yok tabiki

bat tokat yöresine ait bir yemek :) yeşil mercimek, ince bulgur, salça, dereotu, domates ve yeşil soğan var içinde. isteğe göre ceviz de dökülebilir üstüne ya da yaprakla yenilebilir.

akşam yemegim
etli türlü
bol salata
1 kase çorba
ara ogunde de bir kaç kasık sutlac yerim. üzerine yurumeyi planliyorum ama. yiyip yatmak yok tabiki

uzmanlar yedikten en az 2 saat sonra yatın diyerek uyarıyor zaten, akşam yemeği güzel olmuş, sütlacı es geçiyorum

bat tokat yöresine ait bir yemek :) yeşil mercimek, ince bulgur, salça, dereotu, domates ve yeşil soğan var içinde. isteğe göre ceviz de dökülebilir üstüne ya da yaprakla yenilebilir.

ilk defa duyuyorum, netten baktımda baya leziz gözüküyor, afiyet olsun

evet haydi kızlar spora etkinliğini başlatmış bulunuyorum

topiklerde gezerken bunu buldum:
3 haftada incelten 10 egzersiz Dr Ender Saraç - YouTube

içindeki çoğu hareket, pilateste yaptığım hareket, günde 2 defa 15 dk, herkes yapabilir bence

3 öğün yemeye çalış böyle çok fazla acıkırsın bence

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

Hm22, sandwichi önceleri hem çok büyüğünü ve öğlen yiyordum. Sabah yiyince klasik kahvaltı gibi geliyor. Çümkü içine mayonez veya yağ gibi birşey sürmüyorum. İçinde domates veya salatalık ve eyaz peynir oluyor. Poaça büyüklüğünde.

Thebeauty: makarna yememin sebebi pratik olup işe götürebilmemdi. Öğlen yediğime bende mutlu oldum. Ve öğlen doyurucu birşey yemeyince akşama kadar çok acıkıyorum ve karbonhidratı akşam alma isteğim doğuyor.

Mesaj kısmındada haklısınız. Aktif olmaya çalışırım.

evet bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah: 3 tane kızarmış biber 1 dilim ekmek
öğle : menemen ve 1 dilim ekmek
akşam: karnıyarık ve 2 kaşık pilav

biliyorum bugün biraz fazla yağlı şeyler yedim ve pilav olmasa daha iyi olacaktı ama çok güzel görünüyordu:26:

bi de bn çok fazla su içemiyorum maalesef uzmanlar günde en az 2 litre su içilmeli diyor

Hayırlı olsun tekrardan. Aynı yaştayız hatta problemimizde aynı. Çocukluktan beri böyle. Umarım en yakın zamanda veririz. Kendini kasma verdiğin kadarı önemli alma yeterli.

Diyetisyenle mi çalışıyorsun? Bana verilen ilk listenin aynısı burdakiler. Ben sadece yürüyüş yapamıyordum. Afiyet olsun.

Kızlar bugün izin günüm ve sabahtan akşama kadar pedal çevirmeye gidiyorum Büyükada'ya...
Akşam gelince bol bol yazarım ama gün içinde yokum. Haber vermeden gitmeyeyim dedim, görüşürüz...

İnşallah erimiştir o yağcıkların su olup akmıştır.

Valla yağdan gitmiş adam bile şaşırdı. Ama bişi itiraf edeyim benim vücudumdaki yağ oranım çok fazlaydı. Böyle olması bir nevi daha iyi ve daha normal. Nektarinin yanında bir bardakta süt verdi bacım. Valla ben içemiyorum adamın bir bildiği var deyip geçemiyorum.

herkese günaydın bu arada, normalde bu saatte kalktığım görülmemiştir ama sevgili meb sağolsun, insana işkence etmekte bire-bir valla tayin isteyeceğim ama sayelerinde saçma sapan şeylerle uğraşıyorum

Allahım seni tayin etsin MEB beni atasın inşallah. Herkesin istediği olsun.

İnşallah canım, birlikte kilo veririz :) Çok fazla kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama arada kilo vermelerim duruyor tabi. Diyete başladıgımdan beri diyetisyene gitmedim, kendi kendime son 3 gündür oluşturdum bu listeyi, aynı liste olması şaşırttı beni :) sen şu an bu listeyi mi uyguluyorsun peki, farklı bir liste mi yoksa, yürüyüş neden yapamıyorsun?

merhaba kızlar
mesajlarımı saydım yanlış saymadıysam 14 ben tlf dan bağlanıyorum zormuş böyle tek tek saymak yaa😀

bu arada bugün parça parça yazdım menüyü toparlayayım

sabah diyet bisküvi şekersiz çay
1 Lt su

öğle çorba bir büyük köfte bir kaşık patates püresi
kocaaaa bi tabak salata

akşam çorba salata toplamda 3 Lt su ve hala susuyorum 😔
anormal bir durum mu ?

Tatlım 6-8 bardak idealmiş. Buda 2 litre su ediyor yaklaşık. Günde 3 litreye kadar çıkılması gerekiyormuş. Nasıl anlatsam bilemedim idrarın açık sarı olduğunda sağlıklı bir bireymişsin. Öyle işte. 4-5 litre bencede zararlı be o ne öyle. Su tulumu gibi.Şimdi takımda yapanlar varsa alınmasınlar bana ama cidden böbreklere çok yüklenmemek gerekli.

Amin iyi akşamlar. Anca gelebildim yenice yorumlara başladım. Afiyet olsun. Çayını şekersiz içmen mükemmel bişi. Ben de şekersiz takılanlardanım. Şahsen tadını daha iyi aldığımı düşünüyorum.

Kyumi hoşgeldin ama paylaşımların çok kötü durumda biliyorsun değil mi ? Hani telafi edecektin sen ?

Gece meyve özellikle şekerli meyveleri yemek pek iyi değil bence onun haricinde problem yok bence menüde. Simit yenmiş ama 2 öğün yerine olmuş zaten.

[/QUOTE]

Kaptancığım teşekkür ederim öncelikle. Şimdii ben geçen hafta dün gecede dahil köydeydim. Telefonu bile zor çektiriyordum neler neler çektim gel sen sor. Az önce geldim yemeği yedim cuuup buraya oturdum. Umarım telafi ederim. Ki bunu borçlu olduğumu biliyorum.

Dimi keşke simit yemeseydim. Ah akılsız kafa. Bundan sonra yersem çeyrek simit. Kalori yakmaya devam.

30 dk bisikleti yaptımm ama dün cok oynadım herhalde bacaklarım agrıyorr

Bisiklet derken? Çok iyi yapmışsın. Soğuk suyla ovalamak ağrılara iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…