çok düzelme var cidden senden, üç öğün görüyorum, kaçamak yok , daha ne olsunAferin bana değil mi yavaş yavaş yola giriyor muyum
ben de girmeyi dusunuyorum tekrar sinava. öğretmenlik 60 yaşıma kadar yapabileceğim bir meslek değil.pek statusu sayginligi olan bir iş değil.her ne kadar atanmasi ve insanlarla ugrasmasi zor olsa da hiç bir şey olamiyorsan öğretmen ol mantığı devam ediyor insanlarda. eskiden oyleymis ya.
suyun içine kahve koyup dondurdum, sonra soğuk süt, nescafe, 3 tane de o dondurduğum kahveli buzdan aldım, birazcık çırptım, karıştırıladabilir... oldu bile... starbucksın soğuk kahvelerini aratmadıİnşallah güzel haberlerle gelirsin buraya da seviniriz.
Ohh ne güzel yüzmüşsün kaloriler gitmiş, nasıl da rahatlatır yüzmek.
Nerede ilginç şey var sen de hemen ben de deneyeyim o zaman
Nasıl yaptın buzlu kahveyi tadı nasıl oldu ?
Bence zeytinyağlı ama sen bilirsin tabi ..
Mesaj bildirimleriyle ilgili bir fikrim var ama, her gün o gün yazdıgımız mesaj sayılarını söylememiz gerekiyorsa, gün sonunda tek tek saymak yerine, attıgımız mesajları başlık kısmına numara koyarak yazsak, son mesajımızdan kaç tane attıgımız belli olur böylece?
o da olabilir ama benim anladığım kaptanımız ders çalıştığı için bir de msj sayılarıyla vakit kaybetmeyeyim diyor,ki haklıda... gün içinde zaten takımda çok aktif... hani öyle yapsak tüm sayfaları taraması gerekecek gene :44:
İzumi eğer takım kurallarına uyabileceksen tabiki katılabilirsin takımımıza.
Önemli olan kendini iyi hissettiğin yerde olup, bir an önce kiloları vermen.
Bat nedir benim bilmediğim bir şey sanırım.
Pilav olmasa çok iyi olurmuş onun haricinde güzel olmuş.
Bol bol su içtim bugün ben de nasıl su içesim var.
3 öğün olayı tamamdır, böyle devam edebilirsem çok güzel, yalnız yarın gündüz hastaneye falan gideceğiz nasıl olur bilmiyorum.
Cidden maşallah takımıza pek popüler oldu
Kızlar için kıyafetler çok güzel gerçekten insan dayanamaz hiç.
vayyy, düzenli olarak 3 öğün görüyorum sendenbozmassın inşallah, menü güzel bu arada, akşam pilav yememende çok iyi olmuş...
kaç kilo vermek istiyorsun funda, tam aradığımız elemansın2 kilo yağı küçümseme, vucütta çok güzel değişiklikler yapıyor o 2 kilo... birde ben tartıdaki kilodan çok aynadaki görüntüye daha çok önem veririm... yani sporla verilen 5 kiloyu, sporsuz verilen 10 kiloya tercih ederim
hm22 nin daha az menülerini gördüğümüz için, 3 öğün görebiliyorsan onda menü tamamdır
karbonatlı suyu uzun süredir içiyorum ben... bardaklarım 250 ml olduğu için çay kaşığının ucuyla atıyorum ben... normalde 1 lt suya 1 çay kaşığı diye biliyorum, yanlışsa düzeltsin arkadaşlar... faydasına gelince bıraktığımda bağırsak sorunu yaşıyorum, sanırım vücudumda alıştı, tadıyla ilgili hiç bir problemim yok , gayet normal geliyor bana
kendime gelince 25 yaşında mat öğrtmnym, son 1 kilom kaldı, spor yapmayı çok severim, düzenli spor yapan biriyim...
menü süper, cumaya kadar kaçamak yokbitki çaylarını içiyorsun dimi...
önceden eleman arardık şimdi istenen takımız, bugünleride görecekmiydikizumii kaptanımız gelince sana bir cevap verir... takımdan takıma geçiş oluyor mu bilmiyorum çünkü...
akşam pilav olmayaymış daha iyiymiş... bat ne bu arada... bir de aç karna meyve yememelisin bence, kan şekeri direk yükselir, çok fazla insülin salgılanır vücuda...
akşam yemegim
etli türlü
bol salata
1 kase çorba
ara ogunde de bir kaç kasık sutlac yerim. üzerine yurumeyi planliyorum ama. yiyip yatmak yok tabiki
bat tokat yöresine ait bir yemek :) yeşil mercimek, ince bulgur, salça, dereotu, domates ve yeşil soğan var içinde. isteğe göre ceviz de dökülebilir üstüne ya da yaprakla yenilebilir.
bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
yarın adet olmam lazım ondan mı acaba??
öneriniz var mı arkadaşlar bu şişlik için??
Netime bir haller oluyor ya. Geçmişi okuyamıyorum.Ama gelen arkadaşlar var. Kolay gelsin hepimize. Geçmiş bayramınız da mübarek olsun.
Bugünkü listem:
Sabah: Aç aç doktora gittim. Bir simit yediğimde öğleydi vakit.
İkindi: Çay içtim.
Akşam: iki bardak su (yemek öncesi)
Bir kase şehriye çorbası.
5-6 yemek kaşığı semizlik yemeği
2 bardak ayran
Yatarken: 1 adet nektarin
Herkese tekrar merhaba :) Bende kendimi tanıtayım size öncelikle. 22 yaşındayım, 1.64 boyundayım. Hayatım boyunca kilolu bir çocuktum ancak yaklaşık iki ay önce canıma tak etti bu böyle olmayacak dedim. 82'le başladım bugün 72.8'i gördüm, bazen hızlı bazen yavaş kilo veriyorum insülin direncimde oldugu için. :44:
Dün yaptıklarımı paylaşarak başlıyayım, birazdan hastahaneye gideceğim için bugün henüz bir şey yemedim çünkü.
Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.
Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
Öğlen: nestlenin mısır gevreklerinden
Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.
Akşam: Ispanak yemegi ve yogurt
Üç litre su içtim, bir de akşam bir saat kadar da yürüyüşe çıktım. Dünkü programım buydu herkese günaydın bu arada :)
Kızlar bugün izin günüm ve sabahtan akşama kadar pedal çevirmeye gidiyorum Büyükada'ya...
Akşam gelince bol bol yazarım ama gün içinde yokum. Haber vermeden gitmeyeyim dedim, görüşürüz...
hepsi yağdan gittiyse süpero yağ kas su ölçümünü yapan aletle bende çok tartılmak istiyorum ama küçük yerde yaşadığım için yok, şanslısın
yatarken nektarin i diyetisyenin mi verdi kyumi :44:ben geç saatlerde meyve yenilmemesi gerektiğini düşünüyordum...
herkese günaydın bu arada, normalde bu saatte kalktığım görülmemiştir ama sevgili meb sağolsun, insana işkence etmekte bire-bir vallatayin isteyeceğim ama sayelerinde saçma sapan şeylerle uğraşıyorum
Hayırlı olsun tekrardan.Aynı yaştayız hatta problemimizde aynı. Çocukluktan beri böyle. Umarım en yakın zamanda veririz. Kendini kasma verdiğin kadarı önemli alma yeterli.
Diyetisyenle mi çalışıyorsun? Bana verilen ilk listenin aynısı burdakiler. Ben sadece yürüyüş yapamıyordum.Afiyet olsun.
Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
sabah kalklar kalkmaz ılık sirkeli koca kupamı içtim
kahvatım:
bikaç çatal melemen
yarım buğday ekmeği
bikaç çatal peynir
ve şekersiz çay içiyorum hala
30 dk bisikleti yaptımm ama dün cok oynadım herhalde bacaklarım agrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?