Bilemedim ki kavrulmuş mu kavrulmamış mı... :26:
Fındık desen bilirim, onun kavrulmamışını biliyorum ama bademi bilmiyorum. Paketlerde satılan bademler gibi işte, hangisi sen söyle bana antoniacım.Bademin kavrulmuşunu kötüleyip, çiğini seven biri vardı. Sendin değil mi o?
Mesajda ne gördün ki kız?
Hangi burca benziyorum?
İkzlerim cınııım.
:13:
Aha da bunlardan. :)
Mesajda ne gördün ki kız?
Hangi burca benziyorum?
İkzlerim cınııım.
:13:
Aha da bunlardan. :)
jillian yapmışlığım var da dizimi acıtınca bıraktım 3 ay falan oldu.
karatay meyveye direk yasak diyo ama ben kendi deneyimlerime göre söylemiştim. akşam meyve yersem kilo veremiyorum ben.
gündüz ara öğünlerde tüketirsem engel olmuyo bana.
bu ara üzüm yiyorum, yemesem kilo veririm ama vazgeçemiyorum. senin dediğin gibi doğal nasıl olsa diyorum.
ben bi sürü şey yedim tutmadım bugün kendimi:26:
bir hesapladım da ayda 1 kilo vermişim ortalamada. ocaktan beri.
hızlanmak istiyorum ama yapabildiğim bu.
hiç yoktan hiç verememekten iyidir diyorumteselli
kıtır kıtır yemesi kolaysa kavrulmuştur. onun kalorisi yüksek faydası düşük. tokluk hissi de vermiyo.
kavrulmamış olursa 3 tanesi bile doyuruyo beni.
kabuklu oluyor kabuğundan çıkarılıyor pakette olanlar tuzlu ve kavrulmuş olanlar onların kalorisi daha fazla oluyor diye biliyorumevet daha önce de biri kavrulmuş kavrulmamış yazmıştı ama o ben değilim :)
Ne kadar dogru bilmiyorum ama yorumlarında şöyle bir şey gördüm, soruyorsun, bir şeyi söylüyorsun mesela ama yine kendi bildiğini yapıyorsun ya da lafı dönüp dolaştırıyorsun bir şekilde yine kendini haklı çıkartırıyorsunO yüzden merak ettim burcunu :)
Öyle mi yapıyorum kız?
Egoist miyim acaba? :44:
Haksız olduğumda kabul eden biriyim ben yahu, yoksa değil miyim?
Amaaaan, neyse.
Öyle oldugun değil canım, ben öyle bir iki mesajda öyle bir şey gördüğümden dedim. Bu menünde ki meyvelerle ilgili konuşurken falan. Egoistlikle bir alakası yoktur tabi ki de
Arada kalori miktarını biraz yükseltip ardından biraz azaltmak hem kilo vermeyi hızlandırıyor hem de kas kaybını önlüyormuş ancak karbonhidrat ve proteinden eşit miktarda arttırıp, azaltmak lazımmış yoksa kas kaybı oluyormuş. İnternette araştırırken okumuştum ben.
Ocaktan beriyse var demekki bir yerlerde bir hata, bulmak lazım.
Kavrulmuşu galiba...
Eki Görüntüle 784451
İşte bu.
Nerden bulurum peki çiğ olanını?
kızlar level 1 deki ağırlıklar kaç kilo
birde benim shred videosu 27 dk sizinkiyle aynımı acabaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?