Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet genelde az yiyorum peki ne yapabilirimm
bazen birden cok yiyorum hemen tıkanıyorum tuhaf yanii

bugün kahvaltımı biraz geç yaptım onun için öğle böyle oldu :) dondurmayı da hava gerçekten çok sıcaktı bugün onun için yedim

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin

Ara
1/2 paket altınbaşak

Öğle
1,5 tabak çorba
2 köfte

Ara
1/2 paket altınbaşak
10 badem

Akşam
2 şeftali
1 porsiyon üzüm

Ara
10 badem :26:

Ek Mesaj: Bir kalori sayımı yapayım bakayım kaç etmiş.
Çok görünüyor ama hiç de çok değilmiş yahu... 1160 ediyor. Hadi uçup 200 kalori ekstradan eklesem, 1360, hadi 1400 de...
Sizinkilerin yanında menüm öyle bir şişik kaldı ki 1700-1800 çıkacak sandım.

Son düzenleme:
fundacım canım bişey yemek istemedi bugün ondan..

Anlaşılmıştır. :)

Azar azar yükselt kalorileri...
150 kalori yükselt mesela her günü... 2 dilim ekmek ekleyebilirsin, 2 porsiyon meyve, ya da 1 tabak sebze yemeği, 1 bardak süt... Tabi bu miktarlar yaklaşık. Süt ve meyve 150 kalori etmez. Ama biraz biraz yükselt. Sabahları daha yüksek tut.

Not: Her günü 150 yükselt derken, her gün her gün yükseltme.
Bu hafta için her günü yükselt.

Son düzenleme:

maşallah sporlar da menü de güzel

Arada kalori miktarını biraz yükseltip ardından biraz azaltmak hem kilo vermeyi hızlandırıyor hem de kas kaybını önlüyormuş ancak karbonhidrat ve proteinden eşit miktarda arttırıp, azaltmak lazımmış yoksa kas kaybı oluyormuş. İnternette araştırırken okumuştum ben.

Son düzenleme:

akşamları meyve olmasa daha güze olacak sanki bi de badem kavrulmuş mu kavrulmamış mı

Funda alakasız biraz ama ek mesajı okuyunca sormak istedim, senin burcun ne?

akşamları meyve olmasa daha güze olacak sanki bi de badem kavrulmuş mu kavrulmamış mı

Bilemedim ki kavrulmuş mu kavrulmamış mı... :26:
Fındık desen bilirim, onun kavrulmamışını biliyorum ama bademi bilmiyorum. Paketlerde satılan bademler gibi işte, hangisi sen söyle bana antoniacım. Bademin kavrulmuşunu kötüleyip, çiğini seven biri vardı. Sendin değil mi o?

Funda alakasız biraz ama ek mesajı okuyunca sormak istedim, senin burcun ne?

Mesajda ne gördün ki kız?

Hangi burca benziyorum?

İkizlerim cınııım.

:13:

Aha da bunlardan. :)

Son düzenleme:
jillian yapmışlığım var da dizimi acıtınca bıraktım 3 ay falan oldu.
karatay meyveye direk yasak diyo ama ben kendi deneyimlerime göre söylemiştim. akşam meyve yersem kilo veremiyorum ben.
gündüz ara öğünlerde tüketirsem engel olmuyo bana.
bu ara üzüm yiyorum, yemesem kilo veririm ama vazgeçemiyorum. senin dediğin gibi doğal nasıl olsa diyorum.

bende bugün dondurma yedim niyeyse bende de öyle ne bulursam yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi
ben spor salonuna yazıldım öyle spor yapıyorum evde olsam 1 gün yapar 2. gün yapar 3. gün bırakırım
ben bi sürü şey yedim tutmadım bugün kendimi:26:

bir hesapladım da ayda 1 kilo vermişim ortalamada. ocaktan beri.
hızlanmak istiyorum ama yapabildiğim bu.
hiç yoktan hiç verememekten iyidir diyorum teselli

kıtır kıtır yemesi kolaysa kavrulmuştur. onun kalorisi yüksek faydası düşük. tokluk hissi de vermiyo.
kavrulmamış olursa 3 tanesi bile doyuruyo beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…