çok güzel maşallah bize
ama kaptanım senin emeğin büyük ben ayrıca teşekkür ediyorum
sabah 1 cb süt ve 1/4 muz
kahvaltı
biber kabak kızartması actifry da
yeşillik domates salatalık
1 yumurta
1dlm peynir
1 dlm ekmek
3-4 tane patates kızartması
öğle yemeğimi yiyemedim daha
ise dalmisim .
Kızlar takım bomboş kalmış ..
Haftasonu oldugu için belki aileleriyle plan yapmışlardır, sabahtan beri grubada mesaj atan çok fazla kişi olmadı çünkü
Kilo vermem durdu, o yüzden dukan atagı yapmaya çalışıyorum bugün
Sabah: ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk gögsü, 1 kase yogurt
2 litre su içtim proteinle beslenmek çok susattı beni, jilian level 1 yaptım sabah spor olarakta.
Çok rahatsız oluyorum ben sırf protein beslenmekten ama yapabilene değişiklik için çok iyi bir menü.
Kilo vermem durmasaydı bende yapmak istemiyordum, atak diyeti yapınca kilo verme yeniden başlıyor diye okudum forumda bir deneyeyim dedim o yüzden.
Eğer yapabiliyorsan yapılabilir neden olmasın, ben bir ara başladım dukana ama o kadar sıkıldım ki protein yiyeceğime aç kalayım mantığım oldu, o yüzden kendim için söyledim. GAyet denenebilir bir yöntem.
Dukan diyetini değil de, atak kısmını yapmayı planlıyorum ben sadece, proteinli gıdaları çok sevmiyorsun demek ki, o zaman yapmak çok zordur zaten. Ben tavuk falan seviyorum aslında ama meyve yemediğim için tatlı isteğim oldu sadece bugün. :44:
Aslında öncesinde çok seviyordum ama o dönemden sonra çok soğudum resmen otla beslendim, şimdi tekrar yavaş yavaş başladım protein yemeye .. Meyve de normalde çok yemesen bile yenilmeyecek ya insanın canı nasıl istiyor dimi
Evet beyine gönderilen sinyaller çok önemli, normalde tatlı isteğim çok olmuyordu benim, bugün sırf onları yicem dedim ya kendime, öğleden beri bir anda tatlı isteğim başladı
Biber kabağı nasıl bebek maması okudum çok merak ediyorum
Actifryden memnunn musun ? Gerçekten 1 kaşık yağ ile kızartılıyor mu güzel bir şekilde
Afiyet olsun.
kizartiyor canım. 2,5 yıldır kullanıyorum. memnunum. çok pratik hem de tertemiz. yağ sıçrama derdi de yok.
saat 6 gibi etli pide yedim ayranla . ama kendim yaptım.incecik hamur yağsız et. hamuru da süt ve yumurtaya yoğurdum. çok kalorili olmamistir herhalde
yağını çok koyunca olmuyor aslında. tam bir kasık koyacaksın. çok yağ koyarsan geç oluyor parçalanıyor. ben rahat ettim. aktif kullaniyorum . pideyi kendim yaptım canım. dışarıdan yediğim etli ürünler içime sinmiyor zaten.üstelik hamuru da kalın oluyor. evde yapıyorum ondan. zaten iki kişiyiz.. yumrugum kadar hamurla yarım saatte oluyor.Ben kızarma konusunda çok başarılı olamayabiliyorum da bir kaç yerde de 1 kaşık değil ancak 1 çay bardağı ile o da güzel olmuyor falan diye okuyunca emin olamadım.
Pideyi kendin mi yaptın ?
Eline sağlık, miktarı çok değilse arada sakıncası yok bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?