Günaydııın
Bugün pazartesi yeni bir hafta başlıyor ve umarım hepimize her açıdan verimli bir hafta olur.
Bugün yeni başlangıç ve haftasonu hüplettiklerimizi yakmak için bugün dahil 4 günümüz var sonra yarışma için tartıdayız :))))
Beauty'nin de tayinleri açıklanacaktı bugün bakalım ne olacak ..
Geçmiş olsun, inşallah bir şeycik olmaz, kıyamıyorum ben hiç aşı olayına, minicikler de, tabi fazla duygusallık benimkisi.
kiyamiyorum ben de. 3 tane bacaklarından vurdular. öyle bir agladi ki sorma.
Dukana devam ediyorum bugün, dün beni biraz zorladı ama bi gün daha uygulamak istedim.
Sabah: ılık limonlu su
1 yumartadan omlet, 1 kk peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk gögsü, 1 kase yogurt
ne açıdan zorluyor? açlık mı yoksa sırf protein beslenmek baş ağrısı yapar falan diyolar öyle bişey mi?
selamlar..
3-4 gündür bi çeşit depresyondayım. oğlumu bakıcıya bırakıp işe başlama durumu, bakıcı meselesi.
bi yandan okul başlamadan evde şunları yapayım dedim ama henüz bişey yapmadım.
kıyafet alışverişine çıkmam lazım ama ben bi sürü şey yedim son günlerde.
sinirimi mutsuzluğumu yiyerek çıkarmaya çalıştım yani.
kilo verme işinden vazgeçmeyeceğim ama bu hafta kilo vermem zor gibi.
burda olmak bende strese mi yol açtı, uzaklaşsam kendiliğimden daha iyi veririm yoksa burası motive ediyor mu beni.. bunu düşünüyorum.
evet meyve yemeden duramam gibi ben de. aslında iş bende bitiyor. ama veremedikçe farklı yöntemler mi denesem diyorum.Dün hiç açlık hissetmedim aslında bugün hissettim biraz kahve içtim kendime getirdi o beni. Benim şeker ihtiyacım çok oldu, sadece protein yemek zorladı biraz. Baş ağrısı çok şiddetli olmasa gün içinde biraz oluyor.
bile bile yedim dün. yemek istemediğim halde, kilo alınca pişman olacağımı bildiğim halde. o an kendimi sakinleştirmenin başka yolunu bulamadım. sigara içerdim heralde emziriyo olmasaydım.Canım kilo vermem gerekiyor, cuma bildirim yapılacak düşüncesi mi seni strese soktu? Öyle düşünüyorsan strese girme bence çünkü yarışmada olsa da olmasa da, insanlar kötü zamanlarında kilo alır ya da kilo vermesi durur. Kendine geldiğin zaman çok güzel verirsin kilolarını. İşe başlama, bakıcı meselesi sinirlerini bozmuş kendinde söylemişsin zaten. Yemek dışında stres atacagın alternatifler üret istersen kendine, dışarı çık hava al ya da sevdiğin bir filmi izle, bunun gibi şeyler.
evet meyve yemeden duramam gibi ben de. aslında iş bende bitiyor. ama veremedikçe farklı yöntemler mi denesem diyorum.
bile bile yedim dün. yemek istemediğim halde, kilo alınca pişman olacağımı bildiğim halde. o an kendimi sakinleştirmenin başka yolunu bulamadım. sigara içerdim heralde emziriyo olmasaydım.
okul yaklaştıkça aksine kilo vermem gerekiyor, hergün ne giyeceğim sorununu yaşadıkça daha da mutsuz olucam.
bu kilo verme psikolojik bi süreç ve bu ara yönetemedim bu süreci. bayramda kilo almadım evde kendi kendime kilo aldım.
evet meyve yemeden duramam gibi ben de. aslında iş bende bitiyor. ama veremedikçe farklı yöntemler mi denesem diyorum.
bile bile yedim dün. yemek istemediğim halde, kilo alınca pişman olacağımı bildiğim halde. o an kendimi sakinleştirmenin başka yolunu bulamadım. sigara içerdim heralde emziriyo olmasaydım.
okul yaklaştıkça aksine kilo vermem gerekiyor, hergün ne giyeceğim sorununu yaşadıkça daha da mutsuz olucam.
bu kilo verme psikolojik bi süreç ve bu ara yönetemedim bu süreci. bayramda kilo almadım evde kendi kendime kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?