Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydııın

Bugün pazartesi yeni bir hafta başlıyor ve umarım hepimize her açıdan verimli bir hafta olur.

Bugün yeni başlangıç ve haftasonu hüplettiklerimizi yakmak için bugün dahil 4 günümüz var sonra yarışma için tartıdayız :))))

Bu 4 gün eritme için değil verdiğimiz kilodan daha fazlasını vermek için olmalı, eğer 3 gün yiyip 4 gün eritmeye çalışıyorsak bir yerde bir yanlış vardır bence.

Dukana devam ediyorum bugün, dün beni biraz zorladı ama bi gün daha uygulamak istedim.

Sabah: ılık limonlu su
1 yumartadan omlet, 1 kk peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk gögsü, 1 kase yogurt

pazar günü yediklerim
sabah
1 haslanmıs yumurta
1 domates
1 salatalık
6 zeytin
peynir
yeşilçay

öğle
sefatli 1 tane
ara
nescafe

akşam

adana dürüm ekmeği çok az yedimm

selamlar..
3-4 gündür bi çeşit depresyondayım. oğlumu bakıcıya bırakıp işe başlama durumu, bakıcı meselesi.
bi yandan okul başlamadan evde şunları yapayım dedim ama henüz bişey yapmadım.
kıyafet alışverişine çıkmam lazım ama ben bi sürü şey yedim son günlerde.
sinirimi mutsuzluğumu yiyerek çıkarmaya çalıştım yani.
kilo verme işinden vazgeçmeyeceğim ama bu hafta kilo vermem zor gibi.
burda olmak bende strese mi yol açtı, uzaklaşsam kendiliğimden daha iyi veririm yoksa burası motive ediyor mu beni.. bunu düşünüyorum.

kiyamiyorum ben de. 3 tane bacaklarından vurdular. öyle bir agladi ki sorma.

zaman ne çabuk geçiyor unutmuşum bacaktan 3 tane vurulan 6.ay aşısı mıydı.
ev işleri konusunda ben de yardımcı çağırayım dedim telefon numarasını silmişim kadının.
kolay atlatırsınız inş aşıları

Dukana devam ediyorum bugün, dün beni biraz zorladı ama bi gün daha uygulamak istedim.

Sabah: ılık limonlu su
1 yumartadan omlet, 1 kk peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk gögsü, 1 kase yogurt

ne açıdan zorluyor? açlık mı yoksa sırf protein beslenmek baş ağrısı yapar falan diyolar öyle bişey mi?

ne açıdan zorluyor? açlık mı yoksa sırf protein beslenmek baş ağrısı yapar falan diyolar öyle bişey mi?

Dün hiç açlık hissetmedim aslında bugün hissettim biraz kahve içtim kendime getirdi o beni. Benim şeker ihtiyacım çok oldu, sadece protein yemek zorladı biraz. Baş ağrısı çok şiddetli olmasa gün içinde biraz oluyor.

Canım kilo vermem gerekiyor, cuma bildirim yapılacak düşüncesi mi seni strese soktu? Öyle düşünüyorsan strese girme bence çünkü yarışmada olsa da olmasa da, insanlar kötü zamanlarında kilo alır ya da kilo vermesi durur. Kendine geldiğin zaman çok güzel verirsin kilolarını. İşe başlama, bakıcı meselesi sinirlerini bozmuş kendinde söylemişsin zaten. Yemek dışında stres atacagın alternatifler üret istersen kendine, dışarı çık hava al ya da sevdiğin bir filmi izle, bunun gibi şeyler.

evet meyve yemeden duramam gibi ben de. aslında iş bende bitiyor. ama veremedikçe farklı yöntemler mi denesem diyorum.

bile bile yedim dün. yemek istemediğim halde, kilo alınca pişman olacağımı bildiğim halde. o an kendimi sakinleştirmenin başka yolunu bulamadım. sigara içerdim heralde emziriyo olmasaydım.
okul yaklaştıkça aksine kilo vermem gerekiyor, hergün ne giyeceğim sorununu yaşadıkça daha da mutsuz olucam.
bu kilo verme psikolojik bi süreç ve bu ara yönetemedim bu süreci. bayramda kilo almadım evde kendi kendime kilo aldım.

mattika boyun kaç bilmiyorum ama 65 kilo ile ne giysem sıkıntısı çekmezsin bence heralde 38 bedensin bence ideal.. bak ne güzel ne kadar çok kilo vermişsin... artık daha sakin doğru beslenmeye devam et bence vermeye devam edersin artık stese girmene sebep olacak kilolarda olmadığını başardığını düşün..

bana da geliyor sıklıkla ye gitsin düşüncesi zaten ben bu yüzden bu yavaş verebiliyorum. haftada bir gün mutlaka delice yediğim günler oluyor ve o günler mutsuz olduğum günler aslında yedikçe daha da mutsuz oluyorum..

Canım dikkat ettiğin sürece kilo verirsin illaki. Benim kilo vermem durmuştu, tartıda aynı çıkıyordum biraz sabırsız davrandım sanırım o yüzden uyguladım dukan atagını. Ancak ben insülin direnci için ilaç kullanıyordum tatlı isteğim olmuyordu, onu bırakmıştım geçenlerde meyveyle dengeliyordum. Meyveyi de kesince çok gerginleştim bugün, 3 ü bir arada kahvelerden içtim atakta olmamasına ragmen, anca kendime geldim. Tatlı isteğin falan oluyorsa tavsiye etmem yani sırf proteinle beslenmeyi.
Diyet sürecinde uzun bir süredir devam ediyorsa artık sıkılmışta olabilirsin. Yaşadıgın sıkıntılarda üstüne gelmiş biraz. Kilo vermem lazım diye strese girme sinirin daha çok bozulmasın. Yürüyüş gibi bir spor yapabilirsin eğer vaktin oluyorsa. Hem bir şey yesen bile telafi etmiş olursun sporla, kilo alıcam stresine çok girmezsin.

Son düzenleme:
bugün ve bugünü takip eden bir kaç gün malesef spor yapamıycam cünkü regl oldum ve cok sancım var
sabah ve öğle corba içtim sanırım aksam da corba içerim
bir pirinç patlagı yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…