yağını çok koyunca olmuyor aslında. tam bir kasık koyacaksın. çok yağ koyarsan geç oluyor parçalanıyor. ben rahat ettim. aktif kullaniyorum . pideyi kendim yaptım canım. dışarıdan yediğim etli ürünler içime sinmiyor zaten.üstelik hamuru da kalın oluyor. evde yapıyorum ondan. zaten iki kişiyiz.. yumrugum kadar hamurla yarım saatte oluyor.
En iyisi 1 kilo, çünkü ağırlık arttıkça hareketler zorlaşıyor, bende 2 kilo var ben çok alışkında değilim ağırlık kaldırmaya, hareketin başında çok zorlanmıyorum ama devam ettikçe kaldırmakta zorlanabiliyorum dambılları
günaydın. ben de erkenden uyandım ama yataktan çıkamıyorum. çok uyusugum bugün. kalkasim yok.
yarım saat plates yaptım. alt karın egzersizlerini yapamıyorum hala. ameliyat yerim zorlanıyor maalesef...
Hepimizin başarısı bu ama bu haftada çok dikkat edelim olur mu yine alalım birinciliği ..
evet 1 kilo yeterli ya sporcu değiliz sonuçta..nasıl terletiyor ama iyiki başladık insan dinçleşiyor her geçen gün
ama iştahım arttı biraz..:44:
sadece mutfağı elden geçirdim.. geçen sene iki bayan gelmişti temzliğe..onları çağırdım cumaya..olmuyor yetişemiyorum..
okul başlayınca daha da zor olacak..eşim mırın kırın ediyo napiyim yapacak bişey yok sadece dolap içlerini düzenleyip gerisini onlara havale edeyim diyorum..
ya kızlar erkeklere nasıl iş yaptırılır benimki eskiden yapardı şimdi su içtiği bardak ölece kalıyo odalardan topluyorum.. akıl verin bana..bununla ilgili topik varmı acaba
yapma canım zorlama fıtık riski var 6. ay erken ilerde yaparsın
bu arada yarın izmite iş görüşmesine gidiyorum lütfen bana dua edin :18:
bugün banka işlerim var. sonra kizimin asi günü. umarım yan etki yapmaz. görüşmek üzere... ben bir işlerimi halledeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?