Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben tekrar düşüneyim o zaman bu işi, kızartmayı çok seviyoruz ama cidden o kadar yağ da içime sinmiyor.
Pideyi nasıl yapıyorsun kendin ? Tebrik ederim gerçekten böyle şeyleri kendin yapabilmen çok hoş dediğin gibi dışarıda ne olduğu belli değil ..

Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah : 1 poğaça, peynir,zeytin, çay
Öğle : 1 elma, keten tohumlu yoğurt
Akşam : 1 porsiyon adana, salata

Bugün sporum yok ne yazık ki ..

evet 1 kilo yeterli ya sporcu değiliz sonuçta..nasıl terletiyor ama iyiki başladık insan dinçleşiyor her geçen gün
ama iştahım arttı biraz..:44:

günaydın. ben de erkenden uyandım ama yataktan çıkamıyorum. çok uyusugum bugün. kalkasim yok.

sadece mutfağı elden geçirdim.. geçen sene iki bayan gelmişti temzliğe..onları çağırdım cumaya..olmuyor yetişemiyorum..
okul başlayınca daha da zor olacak..eşim mırın kırın ediyo napiyim yapacak bişey yok sadece dolap içlerini düzenleyip gerisini onlara havale edeyim diyorum..

ya kızlar erkeklere nasıl iş yaptırılır benimki eskiden yapardı şimdi su içtiği bardak ölece kalıyo odalardan topluyorum.. akıl verin bana..bununla ilgili topik varmı acaba

evet 1 kilo yeterli ya sporcu değiliz sonuçta..nasıl terletiyor ama iyiki başladık insan dinçleşiyor her geçen gün
ama iştahım arttı biraz..:44:

Evet canım hareketleri yaparken zorlanıyorsun biraz ama bittikten sonra kendini çok dinç hissediyorsun. Daha önceden spor yapıyor muydun, vücut belki yoruldugu için bi şeyler yeme ihtiyacı hissediyordur ama bir süre sonra alışır bana kalırsa

günaydın kızlar hayırlı birgün olur inşallah
9 arabasıyla izmite gidiyorum ben iş görüşmesine
giremeyebilirim belki bugün bundan başka haberiniz olsun

çaresini bulursan bana da soyle. yap deyince de dirdirci oluyorum. bardaklar yerlerde. yattığı yerden iciyor orada bırakıyor.aynen dediğin gibi. makineye al köy dimi . ama yok.sen mutfağı halletmissin bende o da yok. yatak odamı duzenleyip mutfak duzenini filan.da kadına yaptırım. yeni taşındık zaten. bir sürü şey geldi başıma. bebeğim küçük. anca onunla ilgilenebiliyorum.

Son düzenleme:
bugün banka işlerim var. sonra kizimin asi günü. umarım yan etki yapmaz. görüşmek üzere... ben bir işlerimi halledeyim.

Geçmiş olsun, inşallah bir şeycik olmaz, kıyamıyorum ben hiç aşı olayına, minicikler de, tabi fazla duygusallık benimkisi.

Beauty'nin de tayinleri açıklanacaktı bugün bakalım ne olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…