Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Süpersinnn ekevser... Hasta olmana ragmen yürüyüş, pilates. Bomba gibi bi dönüş yapmışsın bugün. Bi şey yememişsin ama dışarda mıydın bugün? Akşamı dedigin gibi atlatırsan cuma öncesi çok güzel bi menün olucak. Pizzayı nasıl yapıcaksın bu arada, salça, salam, sosis falan koyuyor musun? Kilo aldırmıyorsa eger bende canım pizza istediginde denerim belki.

Son düzenleme:

Kesinlikle yeni üye davet edilmeli.

Kızlar yeni kaptan bulunana kadar şuan bu işi devralmak isteyen yoksa ben devralabilirim. Siz de yardım ederseniz bu işi yapabilirim diye düşünüyorum.

Siz ne dersiniz?

valla kilo aldıran tek unsur hamuru ve kaşar peyniri ve tabii ki miktarı tam buğday unuyla mayalarsan ve en fazla iki dilim yer birakir ve yaninda da ayran icersen bence hiç bir mahsuru yok bir de benim evdeki hesap carsiya uymadi maalesef ekmek almayi unutmuş benim adam o sebepten bu aksam 1 dilim pizza hakki taniyorum kendime gece de ara öğün falan yok belki fazladan yarim saat kadar yuruyebilirim pilates sonrasi tabii benim kizim uyursa soyle erken vakitli

bugün yediklerim
sabah yumurta peynir domates
leblebi türk kahvesi kayıısı
esmer bulgur haşlama 3 kaşık
leblebi 100 gr
akşam daha yemedim salata balık yicem
spor yok
çok su ve yeşil çay içtim

izumi sen dukan karatay usulü dikkat ediyorsun sanırım değil mi

ekevser seninde metodların var ama o metodlar genel bilgi mi özel bir diyet mi mesela meyve yanında süt içmek gibi şeylerin var ya senin

Kızlar yeni kaptan bulunana kadar şuan bu işi devralmak isteyen yoksa ben devralabilirim. Siz de yardım ederseniz bu işi yapabilirim diye düşünüyorum.

Siz ne dersiniz?

Çok güzel olur canım bence, sen ilgilenebilirim diyorsan bence bi sakıncası yok. Elimden geldigince yardım etmeye çalışırım ben sana.

Canım bütün gün çok bi şey yemedigin için bi zararı olmaz sanırım 1 dilim pizzanın. :44:

bugün yediklerim
sabah yumurta peynir domates
leblebi türk kahvesi kayıısı
esmer bulgur haşlama 3 kaşık
leblebi 100 gr
akşam daha yemedim salata balık yicem
spor yok
çok su ve yeşil çay içtim

Canım menün çok güzel son günlerde, hiç kaçamakta yapmıyorsun. İnşallah güzel bi sonuç alırsın cuma günü.

izumi sen dukan karatay usulü dikkat ediyorsun sanırım değil mi

ekevser seninde metodların var ama o metodlar genel bilgi mi özel bir diyet mi mesela meyve yanında süt içmek gibi şeylerin var ya senin

Karatay ve dukan çok araştırdıgım bi şey degil aslında. Ama proteini ögünlere koymaya dikkat ediyorum. Özellikle yogurt yag yakıyormuş. Her ögünde yemeye çalışın diyorlar. Karatay da dogal beslenin diyor ya onu uygulamaya çalışıyorum biraz. Diyet bisküvi, paket gıdaları yememeye çalışıyorum. Diyete çok yardımcı olduklarını düşünmüyorum. :26:

Çok güzel olur canım bence, sen ilgilenebilirim diyorsan bence bi sakıncası yok. Elimden geldigince yardım etmeye çalışırım ben sana.

İzumi sadece sen cevap verdin eğer oy birliği sağlanırsa ben kaptan olurum. Ona göre herkes fikrini belirtsin arkadaşlar.

İzumi sadece sen cevap verdin eğer oy birliği sağlanırsa ben kaptan olurum. Ona göre herkes fikrini belirtsin arkadaşlar.

Canım kimse karşı çıkmıyorsa eger kaptanlıgı sen yapabilirsin sanırım zaten gönüllüsü yoktu kaptanlığın. Hem bi an önce yeni üye alımına da başlarız??

Son düzenleme:

Bencede. Burada bulunan üyelerin katılımını artırmak için de bir iki kural lazım bence. Aslında geçen sefer konuşmuştuk bunu ama uygulamaya geçirememiştik kuralları.

Bencede. Burada bulunan üyelerin katılımını artırmak için de bir iki kural lazım bence. Aslında geçen sefer konuşmuştuk bunu ama uygulamaya geçirememiştik kuralları.

Evet çok uygulamaya koyamadık dogru. Ama yavaş yavaş toparlarız bence, zaten belli başlı kurallar var ama paylaşım yapılması için bi iki kural koyalım demiştik sanırım.:44:

Evet çok uygulamaya koyamadık dogru. Ama yavaş yavaş toparlarız bence, zaten belli başlı kurallar var ama paylaşım yapılması için bi iki kural koyalım demiştik sanırım.:44:

Bu hafta bi geçsin de kural koyacaksak pazartesiden sonra konuşuruz. Belki diğer takım üyelerinin de fikirleri vardır.

Bu hafta bi geçsin de kural koyacaksak pazartesiden sonra konuşuruz. Belki diğer takım üyelerinin de fikirleri vardır.

Kuralları zamanla oturturuz zaten canım, herkes düşüncelerini söylerse daha iyi olur zaten, yeni üye almak daha önemli sanırım şu anda:44:

Kuralları zamanla oturturuz zaten canım, herkes düşüncelerini söylerse daha iyi olur zaten, yeni üye almak daha önemli sanırım şu anda:44:

Ben takip ederim katılmak isteyenleri ama sen de bak belki benim gözümden kaçar. Takımın üstündeki şu ölü toprağını atsak artık

Ben takip ederim katılmak isteyenleri ama sen de bak belki benim gözümden kaçar. Takımın üstündeki şu ölü toprağını atsak artık

Hepimiz davet edebiliriz bence de, birlikte takımı toparlarız. Kaptan sen olarak gözüksen bile, sen cuma günü giremem demiştin mesela, S_A ben ilgilenirim listeyle demişti. Böyle böyle birlikte hallederiz umarım

Hepimiz davet edebiliriz bence de, birlikte takımı toparlarız. Kaptan sen olarak gözüksen bile, sen cuma günü giremem demiştin mesela, S_A ben ilgilenirim listeyle demişti. Böyle böyle birlikte hallederiz umarım

Evet zaten birliktelik şart benim zaten kaptanlıkta bi tecrübem yok sadece bi kaptan şart diye olmak istedim.

en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum
geçmiş olsun canım
ben de artık daha fazla katılıcam
eşim döndü görevden bilgisayarım da..
evimizdeyiz düzeni oturturum yine
hemencecik..

bu arada bende grip oldum atlattım
emzirdiğim için çocugun ilaçlarından kullandım
valla çok iyi oldu..

bugün yediklerim

sabah
bir simit ve biraz peynir
öğlen
köfte patates 1 tabak
1 kase yoğurt çorbası
salata

1 armut

2 fincan neskafe

bu sabahki kilom gecen cuma ile aynıydı..
yarın ne olur hiç bilmiyorum
ama simdi karbonatlı suyumu içip yatıcam

ara sira böyle olay cikartiyor komsum maalesef. ben evde kalmaya alistim diyebilirim ama eger gayipten bir ses duyarsam veya hele hele evde böcek örümcek sinek türü bir hayvan olursaaa iste ozaman bayilma tehlikesi bile geciriyorum

Süper olur ilgilenen kimse çıkmadı senden başka

sen ciktin iste

Bence de çok az kişiyiz az kişi olunca paylaşım da az oluyor.

yeni üye davet etmek karisiklik yaratmaz. kaptan olmazsa da o hafta listeyle kim ilgileniyorsa yeni üyeyide o eklicek listeye. Zaten ilk iki hafta üyenin deneme süreci olacak. bu nedenle listeye hemen eklenmiyor. paylasimi iyi olursa listeye alinir.

Takim kaptani olsa elbette cok iyi olur. sonucta her hafta püsküütün hazirladigi degerlendirme raporunda yer aliyorsak cevabinida vermeliyiz veya derece listelerini yapma sirasi bizdeyse takim kaptani yapacak vs.vs.

Evet hepimiz takip edelim cok iyi olur.

Siz ne dersiniz?

harika olur! Takimda kaptansiz kalmamis olur.

Kizlar takimin birinci sayfasinda daha benim kaptanlik yaptigim dönemden kalma kurallar var. bu kurallari uygulayabilirsek bence hicbir sorun kalmaz. o kurallari ben kendim yazmadim ozaman bu takimda olanlar oyladi ve belirlendi. diger takimlarin kurallarinada benzer.

tek sorun kurallari uygulayabilmek. Haftalik görevlerle yapabiliriz bence bunu. örn. bu hafta mesaj sorumlumuz su isimli yarismacimiz. aslinda hep en az kilo veren o haftaki mesajlari sayabilir.

---------------

Mercani takim kaptanligina kesin karar verdiysen ben sana yardim ederim hatta gerekirse yardimciligini bile üstlenirim. düzene oturdumu zor olan hicbirsey yok canim. sadece sorumluluk

Kesin karar verdim yardım edersen çok iyi olur :) Ben şu iki kural kesinlikle uygulanmalı.

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 3 hafta üst üste mesaj kuralina uymayanlar diskalifiye olacaktir.

5) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Canım geçmiş olsun atlatmışsın gerçi gribi, menün çok güzel, arada kiloda durmalar oluyor. Spor yapabiliyorsan, spora, yürüyüşe agırlık ver istersen?:44:

Olabilir herkes kabul ederse böyle bi ceza yöntemi uygulanabilir olmadı cuma günleri kilo bildirimi yaparken toplam mesaj sayımızı söyleriz, o hafta en az kilo veren ve mesaj sayısı az olan kişilere ceza da verebiliriz?

Güzel canım bu kurallara eklemeler yapabiliriz zaman içinde, aklımıza gelenleri söyliyelim takım içinde kabul edilirse yeni kural olarak ekleriz. Yalnız şöyle bi sıkıntı var,

Bu sorum takımdaki herkese aslında. Mercani, ben kaptanlık yapabilirim dedikten sonra gelenler olmuş takıma ama mesajına yorum yapan S_A olmuş bi tek. Nasıl olsa sorun çözülmüş benim yorum yapmama gerek yok mu diyoruz? Herkesin yorumu önemli bence takım içinde, menülere yorum yaparken bile aynı şeyi söylicek olsak bile söyliyelim bana kalırsa çünkü bi zararı olmasından öte yararı olan bi şey bu. Demek ki herkes aynı fikirde takım içinde ya da takımdaki herkes mesajları dikkate alıyor diyebiliyoruz o zaman. Diger türlü kendi adımıza konuşuyor gibi oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…