Selam beybilerim
Sabah 9 buçuk ta kalktım kahvaltida tam buğday veya kepekli ekmegim yoktu malesef ceyregin yarisi kadar beyaz ekmek le kahvaltilik sos beyaz peynir 2domates biraz roka ve 2 küçük dilim kavun yedim ara öğün ve ogle yemegi yemedim az once biraz kavum yedim 2 porsiyona yakin sayilir
Aksama pizza yapicam ama kendime ayri kepek ekmegi uzerine yalancı pizza yapicam 2 dilim yarim saat leslie ile yürüdüm
Gribim zirve yapti bugun ama yürüyüş cok iyi geldi bi enerji doldum sanki aksam da yatmadan pilates yapicam haftaya cuma bomba gibi geliyorum huleynn
Kimse yazmıyor gruba olmuyor böyle, bi an önce yeni üye mi davet etsek? Yeni üye fikrine herkes olumlu yaklaşıyor mu? Kaptan belli degilken yeni üye davet etmek karışıklık yaratır mı? Siz ne düşünürsünüz bu konuda? Eger davet edelim diyorsanız, S_A nın dedigi gibi mesaj sayıları fazla olan üyeleri davet edebiliriz?
Bu arada bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: 1 kase çorba, yogurt, 1 bardak ice tea
Ara:yarım mandalina
Akşam: 3 badem, 3 fındık, şekersiz kahve
valla kilo aldıran tek unsur hamuru ve kaşar peyniri ve tabii ki miktarıSüpersinnn ekevser...Hasta olmana ragmen yürüyüş, pilates. Bomba gibi bi dönüş yapmışsın bugün. Bi şey yememişsin ama dışarda mıydın bugün? Akşamı dedigin gibi atlatırsan cuma öncesi çok güzel bi menün olucak. Pizzayı nasıl yapıcaksın bu arada, salça, salam, sosis falan koyuyor musun? Kilo aldırmıyorsa eger bende canım pizza istediginde denerim belki.
Kızlar yeni kaptan bulunana kadar şuan bu işi devralmak isteyen yoksa ben devralabilirim. Siz de yardım ederseniz bu işi yapabilirim diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
valla kilo aldıran tek unsur hamuru ve kaşar peyniri ve tabii ki miktarıtam buğday unuyla mayalarsan ve en fazla iki dilim yer birakir ve yaninda da ayran icersen bence hiç bir mahsuru yok bir de benim evdeki hesap carsiya uymadi maalesef ekmek almayi unutmuş benim adam o sebepten bu aksam 1 dilim pizza hakki taniyorum kendime gece de ara öğün falan yok belki fazladan yarim saat kadar yuruyebilirim pilates sonrasi tabii benim kizim uyursa soyle erken vakitli
bugün yediklerim
sabah yumurta peynir domates
leblebi türk kahvesi kayıısı
esmer bulgur haşlama 3 kaşık
leblebi 100 gr
akşam daha yemedim salata balık yicem
spor yok
çok su ve yeşil çay içtim
izumi sen dukan karatay usulü dikkat ediyorsun sanırım değil mi
ekevser seninde metodların var ama o metodlar genel bilgi mi özel bir diyet mi mesela meyve yanında süt içmek gibi şeylerin var ya senin
Çok güzel olur canım bence, sen ilgilenebilirim diyorsan bence bi sakıncası yok. Elimden geldigince yardım etmeye çalışırım ben sana.
İzumi sadece sen cevap verdin eğer oy birliği sağlanırsa ben kaptan olurum. Ona göre herkes fikrini belirtsin arkadaşlar.
Canım kimse karşı çıkmıyorsa eger kaptanlıgı sen yap bana kalırsa zaten kimse karşı çıkmaz sanırım, gönüllüsü yoktu zaten kaptanlığın. Hem bi an önce yeni üye alımına da başlarız??
Bencede. Burada bulunan üyelerin katılımını artırmak için de bir iki kural lazım bence. Aslında geçen sefer konuşmuştuk bunu ama uygulamaya geçirememiştik kuralları.
Evet çok uygulamaya koyamadık dogru. Ama yavaş yavaş toparlarız bence, zaten belli başlı kurallar var ama paylaşım yapılması için bi iki kural koyalım demiştik sanırım.:44:
Bu hafta bi geçsin de kural koyacaksak pazartesiden sonra konuşuruz. Belki diğer takım üyelerinin de fikirleri vardır.
Kuralları zamanla oturturuz zaten canım, herkes düşüncelerini söylerse daha iyi olur zaten, yeni üye almak daha önemli sanırım şu anda:44:
Ben takip ederim katılmak isteyenleri ama sen de bak belki benim gözümden kaçar. Takımın üstündeki şu ölü toprağını atsak artık
Hepimiz davet edebiliriz bence de, birlikte takımı toparlarız. Kaptan sen olarak gözüksen bile, sen cuma günü giremem demiştin mesela, S_A ben ilgilenirim listeyle demişti. Böyle böyle birlikte hallederiz umarım
Kizlar ben geldim ustumden 3 aile yatili yemekli misafir ve bir düğün geçti düğün ve misafir olayları pazar aksami sona erdi ama ustune yatak döşek grip oldum
kendimi mutsuz bitmiş ve tukenmis ve yalnız hissediyorum
diyet yapacak gucum yok ancak yine de dikkatli olmaya çalışıyorum işte
Bu hafta cuma degil de haftaya cuma listede olucam insallah
Ben yokken takimda neler oldu yeni gelen var mi giden oldu mu yeni kaptan bulduk mu biri bana anlatsin
Canım çok güzel olur gerçekten, henüz ilgilenirim diyen biri çıkmamıştı
Evet yavaş yavaş takımı toparlasak çok güzel olucak, yeni bi kaç üyenin gelmesiyle takım az çok canlanır hiç olmazsa.
Adeta bi Türkiye manzarası olmuş yaşadıgın olayHep böyle olay çıkartıyor mu komşun? :44:
Eskiden bende ev çok karanlık oldugunda uyanmaya falan korkardım, sonra bi ara yalnız kalıyordum evde, öyle öyle alıştım sanırım. Şimdi çok karanlık oldugunda bile evin içinde dolaşabiliyorum. Zamanla yeniyor sanırım insan bu tür korkularını.
Süper olur ilgilenen kimse çıkmadı senden başka
sen ciktin iste
Bence de çok az kişiyiz az kişi olunca paylaşım da az oluyor.
Kimse yazmıyor gruba olmuyor böyle, bi an önce yeni üye mi davet etsek? Yeni üye fikrine herkes olumlu yaklaşıyor mu? Kaptan belli degilken yeni üye davet etmek karışıklık yaratır mı? Siz ne düşünürsünüz bu konuda? Eger davet edelim diyorsanız, S_A nın dedigi gibi mesaj sayıları fazla olan üyeleri davet edebiliriz?
Bu arada bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: 1 kase çorba, yogurt, 1 bardak ice tea
Ara:yarım mandalina
Akşam: 3 badem, 3 fındık, şekersiz kahve
Takıma katıldıktan sonra bu belirtilebilir, ilgilenmek isterim yaparım diyen biri çıkarsa çok güzel olur. Böylesi daha kötü oluyor çok haklısın. Yeni gelenler az çokta olsa bi şeyler yazsa takım bu kadar boş kalmaz sanırım. Kaptan olmadıgı için hepimiz takıma yeni üye davet edebilir miyiz? Bi de yine kaptan olmadıgı için onların hedef, başlangıç kilosunu ögrenmemiz lazım mı?
O zaman herkes kabul ediyorsa, hepimiz "Cuma yarışmasına katılmak isteyenler" bölümünü takip edelim, mesaj sayıları fazla olan ya da paylaşım yapabilecegine inandıgımız üyeleri davet edelim takıma? Şu an 7 kişiyiz sanırım. 4-5 kişi davet edebiliriz, zaten yeni gelenlerden de sonradan gidenler olabilir. Eger giderlerse yeniden üye davet ederiz???
Kızlar yeni kaptan bulunana kadar şuan bu işi devralmak isteyen yoksa ben devralabilirim. Siz de yardım ederseniz bu işi yapabilirim diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
ara sira böyle olay cikartiyor komsum maalesef.ben evde kalmaya alistim diyebilirim ama eger gayipten bir ses duyarsam veya hele hele evde böcek örümcek sinek türü bir hayvan olursaaa iste ozaman bayilma tehlikesi bile geciriyorum
yeni üye davet etmek karisiklik yaratmaz. kaptan olmazsa da o hafta listeyle kim ilgileniyorsa yeni üyeyide o eklicek listeye. Zaten ilk iki hafta üyenin deneme süreci olacak. bu nedenle listeye hemen eklenmiyor. paylasimi iyi olursa listeye alinir.
Takim kaptani olsa elbette cok iyi olur. sonucta her hafta püsküütün hazirladigi degerlendirme raporunda yer aliyorsak cevabinida vermeliyiz veya derece listelerini yapma sirasi bizdeyse takim kaptani yapacak vs.vs.
Evet hepimiz takip edelim cok iyi olur.
harika olur! Takimda kaptansiz kalmamis olur.
Kizlar takimin birinci sayfasinda daha benim kaptanlik yaptigim dönemden kalma kurallar var. bu kurallari uygulayabilirsek bence hicbir sorun kalmaz. o kurallari ben kendim yazmadim ozaman bu takimda olanlar oyladi ve belirlendi. diger takimlarin kurallarinada benzer.
tek sorun kurallari uygulayabilmek. Haftalik görevlerle yapabiliriz bence bunu. örn. bu hafta mesaj sorumlumuz su isimli yarismacimiz. aslinda hep en az kilo veren o haftaki mesajlari sayabilir.
---------------
Mercani takim kaptanligina kesin karar verdiysen ben sana yardim ederim hatta gerekirse yardimciligini bile üstlenirim. düzene oturdumu zor olan hicbirsey yok canim. sadece sorumluluk
en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum
geçmiş olsun canım
ben de artık daha fazla katılıcam
eşim döndü görevden bilgisayarım da..
evimizdeyiz düzeni oturturum yine
hemencecik..
bu arada bende grip oldum atlattım
emzirdiğim için çocugun ilaçlarından kullandım
valla çok iyi oldu..
bugün yediklerim
sabah
bir simit ve biraz peynir
öğlen
köfte patates 1 tabak
1 kase yoğurt çorbası
salata
1 armut
2 fincan neskafe
bu sabahki kilom gecen cuma ile aynıydı..
yarın ne olur hiç bilmiyorum
ama simdi karbonatlı suyumu içip yatıcam
harika olur! Takimda kaptansiz kalmamis olur.
Kizlar takimin birinci sayfasinda daha benim kaptanlik yaptigim dönemden kalma kurallar var. bu kurallari uygulayabilirsek bence hicbir sorun kalmaz. o kurallari ben kendim yazmadim ozaman bu takimda olanlar oyladi ve belirlendi. diger takimlarin kurallarinada benzer.
tek sorun kurallari uygulayabilmek. Haftalik görevlerle yapabiliriz bence bunu. örn. bu hafta mesaj sorumlumuz su isimli yarismacimiz. aslinda hep en az kilo veren o haftaki mesajlari sayabilir.
---------------
Mercani takim kaptanligina kesin karar verdiysen ben sana yardim ederim hatta gerekirse yardimciligini bile üstlenirim. düzene oturdumu zor olan hicbirsey yok canim. sadece sorumluluk
Kesin karar verdim yardım edersen çok iyi olur :) Ben şu iki kural kesinlikle uygulanmalı.
3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 3 hafta üst üste mesaj kuralina uymayanlar diskalifiye olacaktir.
5) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?