Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar Herkes biliyordur zaten bu kuralları ama bunlara ek olarak, eklemek istedigimiz, şu kuralı degiştirelim dediginiz bi şey var mı? Ben bu kuraldan rahatsız oluyorum, şöyle bi kural da listeye eklenebilir diyor muyuz??

Şu ana kadar, S_A nın önerdigi ve benim aklıma gelenler:
O hafta en az kilo veren kişiye, ceza olarak haftalık mesaj sayılarını sayma görevi verelim mi?
Ya da mesaj sayılarımızı cuma kilo bildiri yaparken söyleyip, o hafta en az mesaj paylaşımı yapan ve en az kiloyu veren kişiye farklı bi ceza mı verelim?
Takımımız ilk üçe girdiginde takıma bi ödül verebiliriz? Benim bazı takımlarda gördüğüm kadarıyla ilk üçe girdiklerinde o hafta kendilerine ödül olarak bi kaçamak hakkı tanıyorlar, başka bi kaçamak yaptıklarında ceza alıyorlar. Biz böyle bi şey yapalım mı?

Aklınıza gelen başka bi şey var mı ya da bu yazılanlar hakkında ne düşünürsünüz??

Son düzenleme:
Mercani kesin karaını verdiysen paylaşım alanına 3. Takımın yeni kaptanı olduğunu bildir canım.

--

Kızlar mesaj sayıları günlük sayılsa daha iyi. Cünkü cuma sayacaksak örneğin haftada 25 mesaj yazma zorunluluğu oluyor ( haftasonunu saymadım) e ben gelip o 25 mesajı bir gündede yazarım. Haftalık bildirmeyi bende düşünmğştüm aylar önce ama mattika bana bunları söylemişti hal vermiştim.

Hııı bide günaydııınnn :)

Günaydın Kızlar, çok sevindim bir gönüllü çıktığına ..
Bundan sonra daha iyi olacaktır umarım her şey ..

Kızlar bugün Taylan kümeli, iştah açan ve tok tutan yiyeceklerle ilgili bilgi veriyordu televizyonda. Bi kaç bi şey not aldım, sizinle de paylaşmak için.

-Meyvenin yanında kuruyemiş, süt ya da yogurt yenebilir
-Baharatlar ve kalsiyum metabolizmayı hızlandırır, tokluk hissi yaratır.
-En önemli ögün kahvaltı. Çünkü kahvaltı başlangıç noktası. Kahvaltı eksik olunca diger ögünlerde eksik kalıyor.
-Şekerli besinler iştah açıyor. Şeker hücrenin içine giremediginden enerji vermiyormuş ve yag olarak depolanıyormuş.
-Bir parça çikolatanın bile iştah açıcı etkisi varmış.
-Porsiyon kontrolü yapın dedi. Yiyecekleri kendinize tamamen yasaklamayın. Haftada 1 gün kendinize izin verin ama porsiyonlarınızı küçültün.
-Spor öncesi karbonhidratla beslenin, spor sonrası süt,et gibi yiyecekler yenilebilir dedi.
-Çok az uyumakta iştahın açılmasıne sebep oluyormuş. Günde 8 saat uyuyamıyorsanız bile uyudugunuz süreyi kaliteli degerlendirin.
-Stres, ögün atlamak istahın açılmasına sebep oluyor
-Ögünlerden önce 2 bardak su içmek, kahvenin yanında su içmek, yemeklerin yanında hatta ara ögünlerde bile salata yemek tok durmayı saglıyor. Salata midede hem yer tutuyor hem de kalorisi çok düşük.
-İşe, okula gittiginizde üşenmeyin yanınıza evden bi şeyler götürün dedi.
-Yumurtayı her gün yemenin bir zararı olmuyormuş. Sadece yumurtanın çok fazla haşlanmadan tüketilmesi lazımmış.

Son olarak her besin bizim için. Eger dikkatli tüketirsek hiçbir zararı yoktur diyerek bitirdi. Umarım sizin işinize yarar tavsiyeleri.

Bence herkes cuma günü o hafta ki mesaj sayısını bildirsin. En az mesaj yazan üye ceza olarak o haftanın listesini hazırlasın. Belki bu görevden kaçmak için daha çok mesaj yazarlar

Kaçamakla ilgili olan kural güzel ama bizim takımda zaten kaçamak yapanlar oluyor

Haklısın aslında o zaman herkes günlük yazsın ben cuma gününe kadar olan mesaj sayılarını toplar kim en az mesajı yazmış belirlerim. Olur mu?

Tamam bildiririm. Sana da günaydın :)

Mercani olur tabi nasıl istersen.

Yarınki kilo bildirimi için geçen haftanın listesini yaına göre hazırlamayı biliyorsun dimi? Herkes tek tek kilosunu yazsın diye.

Mercani olur tabi nasıl istersen.

Yarınki kilo bildirimi için geçen haftanın listesini yaına göre hazırlamayı biliyorsun dimi? Herkes tek tek kilosunu yazsın diye.

S_A yarın internet bulunmayan bir yerdeyim ilk günden kaytarıyor gibi oldu ama yarın listeyi sen yapsan? :26:

sağol canım evet jilliana yeniden başlamak istiyorum inşallah vakit ayırıp da yaparım o kadar farkediyor ki spor yapınca herşey..

yumurtayı bilmiyordum fazla haşlamam ama arada unutuyodum kaskatı oluyodu bundan sonra özellikle dikkat edicem
sağol canımm

yarın kaç kilo çıkıcam çok mera ediyorum
bugun yediklerimi yazayım yatmadan
sabah 6 da kalktım
kahvaltı:
yarım simit ve yarım kk peynir
sekersiz cay

arada 1 çay bardağı kadar neskafe (yarım kaldı)
1 serçe parmak kadarcık tuzlu kuru pasta

öğlen
1 porsiyon köfte patates yemeği
yarım kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
3-4 çk. yoğurt

akşam
3-4 kaşık dondurma
1 türk kahvesi

yatarken karbonatlı su..
yarın inşallah tartılar yüzümüzü güldürür

Kilo çizelgesi de yapamıyorum hep aynayım

Kendimi çok ince hissediyorum 42 bol geliyor artık ama kilom yine aynı yarın eksik çıksın diye bu aksam yemek yemeyecegim

Olsun canım, kendini ince hissetmek ve giysilerin bol gelmesi en önemlisi zaten. Kas oranı daha fazla olan insanlar tartıda fazla çıksa bile ince gözükebiliyorlar. Senin de kas oranın daha fazladır belki.

Karataş ve dukan aynı gibi değil mi

Dogal beslenmek, protein ikisinde de var galiba. Karatayda protein i tavsiye ediyordu diye biliyorum.:44:

kızlar kuralları iyice belirledikten sonra bir liste halinde paylaşalım
iyice öğrenelim kuralları bilmeyen duymayan kalmasın..

Genel olarak ilk sayfada ki kurallar geçerli olucak sanırım. Yeni kural eklemek isteyen çok fazla olmadı çünkü.

Çok fazla kaçamagın olmamış canım, en güzeli her şeyden yemişsin ama az yemeye çalışmışsın (serçe parmagı tuzlu pasta, 3-4 kaşık dondurma) Tartıda güzel bi sonu alırsın umarım.

*3. TAKIM 327. ETAP***

SERATES(74.9/ )
S_A (75.0/)
Mercani ( 55/)
Pembepanter35 (52.8/)
İzumi (67.1/66.6/0.5/%0.75)
Antonia (63.5/)

Kızlar listeye yazdım kilomu. Yüzde 0.7451.. gibi bi şey çıktı, 0.75 yazıyoruz sanırım yuvarlayıp? Çok emin olmasam da yuvarlayıp yazdım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün tr saati ile 12-1 arası 1 saat molam var. O arada listeyi paylaşmak istiyorum o saate kadqr herkes kilosunu bildirirse çok güzel olur. Kurallarımımızdada 11:30 a kadar kilo bildirimi yapılmalı diyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…