Bugün yediklerim:
Sabah: omlet, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: 3 yk nohut, 1 kase yogurt, salata
Ara: şekersiz kahve, 2 badem, 2 fındık
Akşam: 1 elma, yarım mandalina
2 litre su
Sabah yürüyüş yapmıştım 30 dk, akşamda çıkabilirsem çıkıcam yürüyüşe.
Süpersin. Böyle devam et hiç bozma :)
Menüm;
Gün boyunca sadece tavuk döner ve bir iki bisküvi yedim. Hastayım o yüzden yemek yiyemedim. Yesem çıkarırım diye korktum açıkçası :26: Günü bir iki bisküviyle tamamlamayı düşünüyordum ama babam gitti döner aldı ye şunu öleceksin dedi kızdı biraz bende mecbur yedim1 haftadır hastalıkla boğuşuyorum aslında :2:
Kizlar ben geldim ustumden 3 aile yatili yemekli misafir ve bir düğün geçti düğün ve misafir olayları pazar aksami sona erdi ama ustune yatak döşek grip oldum
kendimi mutsuz bitmiş ve tukenmis ve yalnız hissediyorum
diyet yapacak gucum yok ancak yine de dikkatli olmaya çalışıyorum işte
Bu hafta cuma degil de haftaya cuma listede olucam insallah
Ben yokken takimda neler oldu yeni gelen var mi giden oldu mu yeni kaptan bulduk mu biri bana anlatsin
Ay kuzucum inan ki çok zor zamanlar yasiyorum takimin haline cok üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor inan . Toparlanicam yavaş yavaş burasi blog ve instagramda ayri ayri paylaşım yapıyorum ben de ancak yetisiyorum zaten buralar olmasa hemen kontrolden çıkıyorum malesefGeçmiş olsun canım, çok mu kötüsün, bütün yemek yemek istememişsinNeyse ki döner de olsa bi şey yemişsin en azından, hiç yoktan iyidir. Dikkat et kendine
Hoşgeldin canım ve geçmiş olsun. O kadar şeyle ugraşırken bünyen zayıf düştü demek kiDinlen biraz, belli ki çok yorulmuşsun. O yüzden o kadar kötü hissediyosun sanırım kendini. :26:
Kaptan yok hala, hm22 mezun oldu. Yeni gelende olmadı o yüzden. Cuma liste paylaşımı sorun çıkmasından korktuk biraz. glsm ayrılmıştı en son, mattika da izine ayrılmıştı. Ondan beri giden olmadı ama çok fazla gelen de olmuyor takıma bu aralar
Ay kuzucum inan ki çok zor zamanlar yasiyorum takimin haline cok üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor inan . Toparlanicam yavaş yavaş burasi blog ve instagramda ayri ayri paylaşım yapıyorum ben de ancak yetisiyorum zaten buralar olmasa hemen kontrolden çıkıyorum malesef
Kızlar liste konusunu ben hallederim tabi henüz biri yapmaya karar vermediyse telefonumda aylardır hesaplamalar listeler kayıtlı iş yerinde olsamda yaparım..
Kızlar takıma yeni üyeler davet edelim. Mesaj sayıları çok az olmayan üyeler olsun. Çok iyi olur.
Günaydıın bu arada :))
Dün akşam arkadaşımın sipariş ettiği çocuk örtüsünü bitirdim.
Dikiş dikerken yan komşu herzamanki gibi sarhoş eve geldi. Bağırıp çağırıyor elindede havalı korna var. Balkona çıktı ordada bağırdo başka komşular çıktı onlarda ona bağırdılar emlakçıyı aricam polis cağıracam diye söylendiler.
Neyseki sonra sesi kesildi adamın. Gecede defalarca fırtınanın yağmurun sesine uyandım. Çok susamıştım ama korkudan su içmeye gidemedimbelki rüzgar beni yutar diye olağandışı düşlerimle tekrar uyudum sabah oluncada doğal olarak uyanmak bilmedim
Ama şuan trendeyim :))
Kızlar liste konusunu ben hallederim tabi henüz biri yapmaya karar vermediyse telefonumda aylardır hesaplamalar listeler kayıtlı iş yerinde olsamda yaparım..
Kızlar takıma yeni üyeler davet edelim. Mesaj sayıları çok az olmayan üyeler olsun. Çok iyi olur.
Kimse yazmıyor gruba olmuyor böyle, bi an önce yeni üye mi davet etsek? Yeni üye fikrine herkes olumlu yaklaşıyor mu? Kaptan belli degilken yeni üye davet etmek karışıklık yaratır mı? Siz ne düşünürsünüz bu konuda? Eger davet edelim diyorsanız, S_A nın dedigi gibi mesaj sayıları fazla olan üyeleri davet edebiliriz?
Bu arada bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: 1 kase çorba, yogurt, 1 bardak ice tea
Ara:yarım mandalina
Akşam: 3 badem, 3 fındık, şekersiz kahve
Bence davet edilmeli izumi, bu şekilde çok zor nereye kadar gidecek ki ?
Hem belki yeni gelen üyelerden kaptanlık yapmak isteyen olur ?
Bu da belirtilebilir çağırırken.
Takıma katıldıktan sonra bu belirtilebilir, ilgilenmek isterim yaparım diyen biri çıkarsa çok güzel olur. Böylesi daha kötü oluyor çok haklısın. Yeni gelenler az çokta olsa bi şeyler yazsa takım bu kadar boş kalmaz sanırım. Kaptan olmadıgı için hepimiz takıma yeni üye davet edebilir miyiz? Bi de yine kaptan olmadıgı için onların hedef, başlangıç kilosunu ögrenmemiz lazım mı?
Tabi ki kim görürse davet edebilir, kaptan olsa bile dayanışma içinde işlerse çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Yalnız sen takıma yeni katıldıgımızda başlangıç, hedef kilomuzu soruyordun ya, bizde onlar hakkında bunları not etmemiz lazım mı? Bunlar dışında bi şey sormamız gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?