Genel olarak ilk sayfada ki kurallar geçerli olucak sanırım. Yeni kural eklemek isteyen çok fazla olmadı çünkü.
Çok fazla kaçamagın olmamış canım, en güzeli her şeyden yemişsin ama az yemeye çalışmışsın (serçe parmagı tuzlu pasta, 3-4 kaşık dondurma)Tartıda güzel bi sonu alırsın umarım.
Günaydın kızlar bugün tr saati ile 12-1 arası 1 saat molam var. O arada listeyi paylaşmak istiyorum o saate kadqr herkes kilosunu bildirirse çok güzel olur. Kurallarımımızdada 11:30 a kadar kilo bildirimi yapılmalı diyor zaten.
evet az bişelerle doyuyorum artık o üç dört kaşık dondurma da çok geldi hatta bana..
bugun sabah 6 da kalktım ve 7 gibi tartıldım o nedenle 53.1 çıktım ama gecen hafta gibi saat 9-10 da tartılsaydım muhtemelen 52.5 falan çıkardım çok farkediyor bende..
ama bundan sonra hep erken tartılacağım için problem olmaz..
bu hafta kilo vermemiş gibi oldu napalım sağlık olsun..:26:
Henüz herkes kilo bildiriminde buluşmamış. Listeyi istesemde şimdi yayınlayamam.
Serates, sıralama izuminin yaptığı gibi olacak
Yani: serates(gecen haftaki
Kilon/bu haftaki kilon/ aradaki fark/yüzden)
Mercani, listeyi ben yapacaksam saat 16:30u bulacak cünkü henüz hazır değil bildirimler.
Henüz herkes kilo bildiriminde buluşmamış. Listeyi istesemde şimdi yayınlayamam.
Serates, sıralama izuminin yaptığı gibi olacak
Yani: serates(gecen haftaki
Kilon/bu haftaki kilon/ aradaki fark/yüzden)
Mercani, listeyi ben yapacaksam saat 16:30u bulacak cünkü henüz hazır değil bildirimler.
*3. TAKIM 327. ETAP***
SERATES(74.9/ 74.5/0.4/%0.53 )
S_A (75.0/)
Mercani ( 55/54/1/1,82)
Pembepanter35 (52.8/53.1/-0.3/-0,57)
İzumi (67.1/66.6/0.5/%0.75)
Antonia (63.5/)
Ben kendi ortalamamda yaptıgım gibi yaptım sanırım virgülden sonraki 3. rakam 5 den yukarı oldugunda 1 fazlası oluyor?
S_A ve Antonia da bildirse de paylaşsak listeyi. Sona kalmayalım. Karar defterinde sona kalan bişiler yapar diyor ama ne yaptığını tam olarak anlamadım
Kızlar Antonia kaç gündür yok. Bi mazereti var mı? Ben önceki sayfalara gittim ama göremedim hiç mesajını. Saat 1'e kadar bekleyelim eğer gelmezse paylaşalım listeyi.
kızlar sabah dersim vardı giremedim 63.5 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?