Selamlaaar dün buraya gelemedim kızlar affedin
Bugün telafi edeceğim. Şimdi eve gidiyorum doktora gittim kan verdim tahlil için :)
Kaç gündür sürekli canım ya peynirli yada şekerli bişey istiyor ya! Şu adette gelemedi bir türlü. Acaip şekilde kendimî frenlemeye çalışıyorum ama olmuyor ya dün 3-4 lokma pişmaniye yedim. Çokta pişman oldum sonra yani zaten tadını biliyosun ne diye yiyosun.
Şimdi eve gidiyorum evimi temizlicem güzel bi şekilde veee çamaşır yikicam ay çok mutluyum
1 haftaya yakın spor yapmıyorum okulum da açıldı 2-3 gündür yediğim yemekler...şimdi arkadaşlarımda geldi bi yere gidiyoruz bi şeyler yiyoruz bu hafta kilo verebileceğimi hiç sanmıyorum
Ama hani dikkat edicektin, bebek düşünüyorum daha çok dikkat etmeliyim, saglıklı beslenmeliyim diyordunPişman olucaksak yemenin bi anlamı yok çünkü Eger yiyorsan da kendine ceza olarak spor ver, o kaloriyi yakmak için yapman gereken sporu düşündükçe onu yemekten vazgeçiceksindir eminim
Canım motivasyonun sakın düşmesin, okul bi geçiş evresi, evdeyken diyet, spor daha kolay oluyor tabi ki ama okul başladıgında bütün düzenin degişiyor ama bu bahane degil. 1 sene diyet yapan insanlar var, bu 1 sene de düzenleri hiç degişmemiş midir, tabi ki degişmiştir ama önemli olan senin bütün olumsuzluklara ragmen bu yola devam etmeyi istemen. Yürüyüş böyle zamanlarda en iyi spor bence, özel bi zaman ayırma sadece her yere yürümeye çalış, fırsatın oldugunda arabaya binme yürü mesela.
Ve her zaman her yerde senin için yiyebilecegin bi şeyler vardır ya da sen o yemekten aldıgın kaloriyi daha az miktarlara indirebilirsin. En basiti yedigin yemegin yarısı yemek ya da ekmek ve türevlerini yememek. Gerekirse sadece çorba iç ama yakamayacagın kaloride bi yiyecegi yeme. Hiç bi yemek seni, istedigin kiloya ulaştıgın zamanki kadar mutlu etmeyecek.
Doğru diyosunnnn bugün 2 bucuk kilometre yürüdümmm :)
merhaba arkadaşlar.
dün yediklerim
2 yumurtadan omlet
bir kayısı türk kahvesi
tavuk sote ayran
1 elma,
tavuk sote bir tane lavaş ayran
ip atladım ama yürüyüşten daha çok terledim.
fakat lavaş bu sabah 1 kilo olarak çıktı hiç affetmedi
arkadaşlar ben hiç mi ekmek makarna pilav yemicem ya hemen tartı artı çıkıyor ekmek bisküvi falan yersem. oysa 1 dilim ekmek yazıyor her öğüne diyetisyenler ama bana hemen ekleniyor yersem kilo olarak pazar kahvaltısında ekmek yiyorum sadece nerdeyse 2 aydır o bile etkiliyor hemen.
Kızlar takım boşboş kalmış ..
Umarım kimse motivesini kaybetmez.
Bu sıralarda biraz istediklerimi yiyorum ama nasıl bir vicdanım varsa istesem de sonraki öğünde yiyemiyorum.
O yüzden kilo konusunda her şey yolunda.
Evet takım çok boş. Perşembe günü düğünümüz var o yüzden kıyafet vs. şeyler için çarşıdayız sürekli. Bu yüzden bu hafta fazla giremicem malesef
Umarım bol bol eğlenirsin, tadını çıkar güzelce.
Böyle dönemlerde tabi ki katılım daha az olacaktır, zaten buralarda olsan da yazacak kimse olmuyor, izuminin de ses çıkmıyor baksana sıkıldı tabi kız kendi kendine konuşmaktan.
Kızlar takım boşboş kalmış ..
Umarım kimse motivesini kaybetmez.
Bu sıralarda biraz istediklerimi yiyorum ama nasıl bir vicdanım varsa istesem de sonraki öğünde yiyemiyorum.
O yüzden kilo konusunda her şey yolunda.
Umarım bol bol eğlenirsin, tadını çıkar güzelce.
Böyle dönemlerde tabi ki katılım daha az olacaktır, zaten buralarda olsan da yazacak kimse olmuyor, izuminin de ses çıkmıyor baksana sıkıldı tabi kız kendi kendine konuşmaktan.
merhaba arkadaşlar.
dün yediklerim
2 yumurtadan omlet
bir kayısı türk kahvesi
tavuk sote ayran
1 elma,
tavuk sote bir tane lavaş ayran
ip atladım ama yürüyüşten daha çok terledim.
fakat lavaş bu sabah 1 kilo olarak çıktı hiç affetmedi
arkadaşlar ben hiç mi ekmek makarna pilav yemicem ya hemen tartı artı çıkıyor ekmek bisküvi falan yersem. oysa 1 dilim ekmek yazıyor her öğüne diyetisyenler ama bana hemen ekleniyor yersem kilo olarak pazar kahvaltısında ekmek yiyorum sadece nerdeyse 2 aydır o bile etkiliyor hemen.
Evet takım çok boş. Perşembe günü düğünümüz var o yüzden kıyafet vs. şeyler için çarşıdayız sürekli. Bu yüzden bu hafta fazla giremicem malesef
Haklı valla ne diyim ki. Takım ruhu konusunda bizim takımdan daha kötüsü var mı çok merak ediyorum
Ben buralardayım aslında, arada bi bakıyorum, bi şeyler yazan olmuşsa yorum yapıyorum. Bi de akşam menümü yazmak için geliyorum. Sürekli yediklerimi de gelip yazabilirim aslında ama burasını diyet günlügüm gibi kullanmak saçma geliyor biraz. :26: Antonia'nın motivasyonu düşmüş biraz okumuşsundur belki, motivasyonlar düştükçe iyice boşalmaz umarım takım.
Canım eger sadece 1 dilim yiyorsan ve beyaz ekmek yemiyorsan bünyenle alakalı olabilir tabi ki ama pazar kahvaltısı diyorsun ya, pazar kahvaltısı diyince benim aklıma, masada çeşit çeşit kahvaltı çeşitlerinin oldugu sofralar geliyor.Eger dikkatli beslendigine inanıyorsan ekmek ve türevlerine karşı bi hassaslıgın var demek ki. Çünkü dün yediklerinde çok agır gibi gelmedi bana, akşamı çok geç yemediysen ve tavuk sote çok yaglı degilse, tek bi lavaşın etkilemesi çok saçma.:44:
Kim evleniyor bu arada Mercani? söylediysen daha önceden görmemiş olabilirim :26: Dershanen ne zaman açılıcak demiştim ona cevap verdin mi bi de? Kimle ne konuştum çok kolay unutuyorum da ben, tekrar tekrar soruyorsam kusura bakma o yüzden
Bayagı kilo verdin ama sen 36 beden de giyebildigin için çok güzel kıyafetler bulacagına eminim,çünkü bi klasik olarak en güzel kıyafetler her zaman küçük beden olanlardır.
Çok fazla muhabbet dönmüyor haklısın o konuda. :26: Herkes az çok bi şeyler yazıyor aslında ama yorum yapanlar çok fazla olmayınca muhabbet de kuramıyoruz sanırım. Aslında herkesin illaki söyleyecek bi şeyi vardır diye düşünüyorum ben, bi cümle, bi kelime bile olsa küçük bi yorum yapılabilir mesajlara, muhabbet döndükçe, mesajlara yorum yapıldıkça herkes takıma daha fazla girer diye inanıyorum ama ne kadar dogru düşünüyorum bilmiyorum.:44: Bi de şu an kaptanda yok sanırım, hm22 mezun oldugu için, o da bi sıkıntı
Haklı valla ne diyim ki. Takım ruhu konusunda bizim takımdan daha kötüsü var mı çok merak ediyorum
Ben buralardayım aslında, arada bi bakıyorum, bi şeyler yazan olmuşsa yorum yapıyorum. Bi de akşam menümü yazmak için geliyorum. Sürekli yediklerimi de gelip yazabilirim aslında ama burasını diyet günlügüm gibi kullanmak saçma geliyor biraz. :26: Antonia'nın motivasyonu düşmüş biraz okumuşsundur belki, motivasyonlar düştükçe iyice boşalmaz umarım takım.
Canım eger sadece 1 dilim yiyorsan ve beyaz ekmek yemiyorsan bünyenle alakalı olabilir tabi ki ama pazar kahvaltısı diyorsun ya, pazar kahvaltısı diyince benim aklıma, masada çeşit çeşit kahvaltı çeşitlerinin oldugu sofralar geliyor.Eger dikkatli beslendigine inanıyorsan ekmek ve türevlerine karşı bi hassaslıgın var demek ki. Çünkü dün yediklerinde çok agır gibi gelmedi bana, akşamı çok geç yemediysen ve tavuk sote çok yaglı degilse, tek bi lavaşın etkilemesi çok saçma.:44:
Kim evleniyor bu arada Mercani? söylediysen daha önceden görmemiş olabilirim :26: Dershanen ne zaman açılıcak demiştim ona cevap verdin mi bi de? Kimle ne konuştum çok kolay unutuyorum da ben, tekrar tekrar soruyorsam kusura bakma o yüzden
Bayagı kilo verdin ama sen 36 beden de giyebildigin için çok güzel kıyafetler bulacagına eminim,çünkü bi klasik olarak en güzel kıyafetler her zaman küçük beden olanlardır.
Çok fazla muhabbet dönmüyor haklısın o konuda. :26: Herkes az çok bi şeyler yazıyor aslında ama yorum yapanlar çok fazla olmayınca muhabbet de kuramıyoruz sanırım. Aslında herkesin illaki söyleyecek bi şeyi vardır diye düşünüyorum ben, bi cümle, bi kelime bile olsa küçük bi yorum yapılabilir mesajlara, muhabbet döndükçe, mesajlara yorum yapıldıkça herkes takıma daha fazla girer diye inanıyorum ama ne kadar dogru düşünüyorum bilmiyorum.:44: Bi de şu an kaptanda yok sanırım, hm22 mezun oldugu için, o da bi sıkıntı
Cuma günü listeyi kim yapacak? Ben cuma günü teyzemdeyim o yüzden internete girebileceğimi sanmıyorum :26:
Yok canım ne kusuru bende senin gibiyim zaten çabuk unuturumBi keresinde yeni tanıştığım birine 4-5 kez adını sormuşum adam artık yeter demişti
Kuzenimin düğünü var elbise aldım eğer kilo vermesem o elbiseyi alamazdım çünkü dar bi elbise ben eskiden baya göbekliydim o göbekle o elbiseyi düşünemiyorumDershanem haftaya salı açılıyor. Dershane açılsın hem sporum hem diyetim hem de ders çalışmam bi düzene girecek inşallah.
Cuma günü listeyi kim yapacak? Ben cuma günü teyzemdeyim o yüzden internete girebileceğimi sanmıyorum :26:
Sen yine iyisin, ben iki arkadaşımı birbirleriyle tanıştırmıştım, sonra bunu unuttum, ikisini yanyana görünce "siz nerden tanışıyosunuz" demiştim.
Dershane açılınca belli bi saatte uyanırsın hem kahvaltılarında düzene girer. Benim de okulum açılıcak haftaya, dersten derse girerken yemek yemeyi unuturum, daha kolay kilo veririm diye bi inancım var ama umarım hayal kırıklıgına ugramam bu inancımdaSen jilian falan da yaptın ya o da etkili olmuştur tabi, böyle böyle emeklerimizin karşılığını almak çok güzel oluyor.
Hiç bilmiyorum benim durumum hiç belli olmuyor, bütün gün internet başında olmayabiliyorum. :26:
İnançlarımız aynı bende daha iyi kilo vermeyi umuyorumBen etrafımdaki herkese önerdim Jilian'ı. Yani kadın bana komisyon verse yeridir o kadar övdüm ki onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?