S_A keşke geldiğinde kilonu da yazsaydın bir daha kaçta gelirsin kimbilir:26:
4.30 gibi gelicek olabilir mi? Çünkü listeyi şimdi paylaşmazsam 4.30'dan sonraya kalıcak gibi bi şey söylemişti?
Günaydın kızlar bugün tr saati ile 12-1 arası 1 saat molam var. O arada listeyi paylaşmak istiyorum o saate kadqr herkes kilosunu bildirirse çok güzel olur. Kurallarımımızdada 11:30 a kadar kilo bildirimi yapılmalı diyor zaten.
Nasıl ya ben kilomu bidirmiştimmm!!!! Sabahın köründe işe gitmeden uzuuuun bir mesaj yazmıştımmm!!!
evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz
3.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 3 sarı kartını alan diskalifiye olacaktır.
İtirazı veya önerisi olanlar bugün söylesin. Pazartesiden sonra bu kurallar uygulanmaya başlanacak.
Ne oluyor başta dedim ama diger takımlarda da görünce anladım.Çok ilginç bi cezaymış, kilo alanlara mı uyguluyorsunuz cezayı?
***3. TAKIM 327. ETAP***
SERATES(74.9/ 74.5/0.4/%0.53 )
S_A (75.0/76,8/-1,8/-1,84)
Mercani ( 55/54/1/1,82)
Pembepanter35 (52.8/53.1/-0.3/-0,57)
İzumi (67.1/66.6/0.5/%0.75)
Antonia (63.5/63.5/0,0/0,00%) bildirimde bulunmadı.
3. Takım ortalaması 0,12
Listeyi bu haliyle paylaşıyorum.
Bu hafta benim için çok kötü bir hafta oldu kızlar. Buraya menü yazmadım ama înanın tatlı şeker namına birşey tüketmedim. Reglim tam 5 gün gecikti ve ben şişkinlikten inek gibi geziyorum haftaya bu durumu telafi edeceğime söz veriyorum.
sevgılı takım kaptanım , cuma zayıflama yarısması uye alanındakı lıstenızdekı yuzdesı yanlıs hesaplanmıs olan S_a nın yuzdesı ıle antonia nın ıse kılo bıldırmedı olarak yazılan ve aslında kılosunun sabıt oldugunu soledıgı ıcın ordakı not kılosu sabıt olarak degıstırılmıstır. bole bı sorunla bır daha karsılasmamak ıcın lıstelerımızı kardes takımınıza kontrol ettırebılırsınız
3.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 3 sarı kartını alan diskalifiye olacaktır.
İtirazı veya önerisi olanlar bugün söylesin. Pazartesiden sonra bu kurallar uygulanmaya başlanacak.
geçen hafta 500 gr aldım bu hafta 300 ama dediğim gibi tatlım erken kalkıyorum sabahları biraz farkediyo erken tartılınca ağır çıkıyosun tartıda..pempepanter sen iki haftadır kilo alıyorsun galiba. Kaçamak mı yapıyorsun? Ya da sporunu mu aksatıyorsun?
geçen hafta 500 gr aldım bu hafta 300 ama dediğim gibi tatlım erken kalkıyorum sabahları biraz farkediyo erken tartılınca ağır çıkıyosun tartıda..
ama haftaya da erken tartılcam belli olur alıp verdiğim falan..
spor mu kaçamak mı demişsin ya..ikisi de var canım annemlerleydik ev kalabalık olunca spor aksadı
akşamları da çay ve tatlı olayı ne kadar yemesem de az yesem de etkiledi..
ama eşim geldi şimdi oturtucam gibi gözüküyor
bugün sabah
yarım dilim ekmek
biraz peynir
domates
yeşilçay
öğlen 7-8 çubuk kraker
akşamüstü
2 dolma
bol salata
bi kaç kaşık tarhana çorbası
akşam da üç kaşık dondurma yedim sade..
bi de şunu farkettim su içmeyi azalttım gibi
hemen 1,5 ltlik bir pet şişe alıp su tüketimini artıracağımmm.
yarın da jilliana başlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?