Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mesaj sayısı az olanlara ya da kilo veremeyenlere ceza verilicek mi?

Zaten diskalifiye olacaklar 3 kere tekrarlanırsa daha ne olsun Ama eğer bi ceza aklına gelirse söyle onu uygularız kabul edilirse.

Aslında 3 bana da çok geldi 2 yapacaktım ama kafama göre kural koymak istemedim. O zaman o 3'leri 2 yapalım. Kilo çizelgesi konusunda haklısın onu da madde olarak eklerim. Mesaj konusunda da yine haklısın herkes son yazdığı mesajdan itibaren okusun onu da madde olarak ekleyip son halini paylaşırım.

Haftalık kilo hedefi de iyi fikir mesela pazartesi günü haftalık hedefi belirlenir o hedefin %80 i yapılmazsa bir ceza verilebilir. Ama ne gibi bir ceza olabilir onu tam bilemiyorum :26:

Moralini bozma takımdan atılmak öyle kolay değil. Elinden geleni yaptığın sürece 5 haftada kilo vermesen kimse sana git demez. Ben 2 hafta kilo aldın diyerek moralini bozmak istemedim sadece nedenini merak ettim. Yine de moralini bozduysam özür dilerim Bu hafta inşallah verirsin. Yarım kilo bile versen iyidir yani. Menülerinde güzel sporla destekledin mi tamamdır.

Ceza konusunda bende bilemiyorum ne verilebilir, bazı takımlar haftalık hedeflerini tutturamazsa diger takımlara bunu yazıyorlar biz bunu uygulayabilir miyiz mesela? Ama dikkat ettigi halde ulaşamazsa ceza vermek dogru olur mu onu da bilmiyorum. :26:Ama diger yandan bi ceza olursa daha çok dikkat ederiz menümüze diye düşünüyorum.:44: O hafta içinde ek bir spor ya da bi kaç gün sıfır kaçamaksız menü cezası da verebiliriz.

Canım bu hafta liste hazırlama konusunda ilk deneyimimizdi. Biraz o yüzden öyle oldu sanırım. Sen geldiginde ben forumdaydım, çıkmak üzereydim, listenin son halinde sorun çıkmayacagına o kadar inanmışım ki dikkat bile etmedim son paylaşılan listeye. 6'ya dogru geldigimde hata çıkmasına çok şaşırdım, keşke dikkat etseydim çıkmadan dedim. Ama kesinlikle haklısın hepimiz dikkat etmeliyiz listeye.

Canım tartı saati çok fark eden bi şey, çok haklısın. Kilo bildirimi yaparkende açıklamıştın zaten. Haftaya halledilecek bi sorun o bence. Annenlerde oldugun zamanı bilmiyorum ama bi kaç gün önceki menülerin ve bugünkü menünde çok fazla kaçamak yoktu. Spora da başlıcaksın zaten. Haftaya eminim çok iyi bi sonuç alıcaksın.

Hayırdır canım, bi sorun falan yok di mi? Motivasyonu tek başına yüksek tutmak çok zor bi şey, canın sıkıldıgında, motivasyonun düşdügünde takıma bi şeyler yaz istersen, hem yazmak, paylaşmak iyi gelir. :126:
Ben de okudugum, ögrendigim şeyleri takımda paylaşmayı düşünüyorum artık, özellikle motivasyonumuzu arttıracak şeyleri okumak güzel olur hepimiz için.
Takım kuralları da zaten menümüze, diyetimize dikkat edelim diye, dikkat ettigin sürece kilo veremezsen kimsenin seni takımdan çıkaracagını zannetmiyorum.

Günaydııın

Mercani bence 3 hafta olayını iki hafta yapmamalısın. Hepimiz kilo vermeye calısıyoruz ve arada bir kilo vermemiZ duruyor ve devam edemiyoruz. Bu iki cuma sürebilir.

3 hafta idealdi bence ama genede sen bilirsin.

Bide mesaj sayıları konusunda takımımız hep çok takılıyor. Önceden mesaj sayısını takıma yazmak iyi değilmiydi?

Günaydınn canımm
Herkesin mesaj sayısını her gün yazıyorduk, o iyiydi bence. Kilo verilmedigi zamanı degil de, kilo bildirilmedigi zamanı 2 haftaya çekebiliriz bence. Mazeretsiz iki hafta bildirim yapılmaması ciddi bi durum degil mi. :26:

Son düzenleme:

Bence ek bir spor ya da dediğin gibi kaçamaksız bi menü olabilir.

Yok canım kilo verme olayı değil bildirim yapmama ve mesaj sayısıyla ilgili olan maddeyi 2 haftaya çekelim dedik. Zaten dikkat ettiği halde kilo vermeyen olduğunda kaç hafta olursa olsun takımdan atılmaz. Ama kaçamak yapıp 3 hafta kilo veremedi mi hiç kusura bakmasın burada işi yoktur yani.

Mesaj sayılarını özel mesaj atmak daha iyi olur çünkü buraya yazıldığında arada kaynıyor.

Zaten herkes hergün mesaj sayısını yine özel mesaj ile yazacak. Ben cuma günü toplayıp 25'in altında kalana sarı kart verecem.

Yeni üyeler de geldi mi takım iyice canlanıcak o zaman
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümünü sürekli takip etmek lazım, yoksa diger takımlar kapıyor hemen üyeleri

Yeni üyeler de geldi mi takım iyice canlanıcak o zaman
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümünü sürekli takip etmek lazım, yoksa diger takımlar kapıyor hemen üyeleri

Ben bi kişiye yazdım gel diye ama cevap vermedi. Zaten bu saate kadar cevap vermediyse hiç vermesin yani koca 1 gün oldu

Okulum açılmadan Dexter'dan bi kaç bölüm daha izleyeyim dedim bugün. İzlerken yemek yemeyi, açlıgımı unuttugumu fark ettim. Bu durum bana bi çok şey düşündürdü. :44:

Sürekli diyet psikolojisinde oldugumuz zaman aklımızda tek bi şey oluyor sanırım .O da Yemek. Ne zaman yemek yicem, ne yemem, ne yememem gerekiyor sorularıyla ugraşırken aslında en önemlisini unutuyoruz bazen. Gerçekten aç mıyız, aç oldugumuz için mi yiyoruz. Yoksa bu duygusal bi açlık mı? Börekleri, pastaları, çikolataları ihtiyacımız oldugu için mi yemek istiyoruz?

Hayatımız içinde ugraşmamız gereken bi çok şey oluyor. Çogu zaman dışarda koşuşturup, işlerimizi halletmeye çalışırken ne yemek yemeyi hatırlıyoruz ne de aç oldugumuzu. Öyleyse açlık mekanizması aslında bizim elimizde, istedigim zaman her istedigimi yiyebilirim ama istedigim zaman da bütün gün aç kalabilirim. Yani aslında yönetimi tamamen bizim elimizde olan bi şeyi yönetmeye çalışıyoruz, hatta bunda zorlanıyoruz...

Bana kalırsa yemek, bizim bütün hayatımız olmamalı sadece, çünkü bütün gün diyet psikolojisinde yaşadıgımız sürece, tek yapacagımız o psikolojiden kurtulmak için bi an önce bi şeyler bulup yemek oluyor. Çünkü o an aklımız olan tek şey zaten yemek. Ancak yemeyi bi an için arka plana atıp, asıl yaşadıgımız hayata, izledigimiz bir filme, diziye, okudugumuz bi kitaba, gazeteye, yani yaptıgımız herhangi bi işe odaklandıgımız anda zaten beynimiz artık yemeyi düşünmeyi bırakıyor.

Kısacası sadece yaşadıgımız o ana ve yaptıgımız işe odaklanmak bile zayıflama sürecinde bize en çok yardımcı olacak şey sanırım.

İzumi kesinlikle haklısın, diyet olayı bittiğinden beri o kadar rahatım ki, evet acıktığımda, canım istediğimde yiyorum ama canım istiyor, hatta aklıma bile gelmiyor, onunla bununla uğraşıyorum derken bir bakıyorum zaman geçmiş gitmiş ama aman dikkat edeyim yememeyeyim dediğinde insanın canı daha çok bir şeyle istiyor.

Merhabalaaaar
Benide bugün davet etmişsiniz, şu gelmesede olur dediginiz ben miyim yoksa :))

Yok canım sen değilsin :)

Takıma hoşgeldin. Hafta sonu takımda az kişi oluyor kimse cevaplamamış o yüzden mesajını :)

2 haftalık deneme süren var. Kilo çizelgesi yapman lazım bir de. Pazartesi günü diğer kuralları yayınlıcaz o zaman diğer kuralları da öğrenirsin.

Son düzenleme:
Ben bi kişiye yazdım gel diye ama cevap vermedi. Zaten bu saate kadar cevap vermediyse hiç vermesin yani koca 1 gün oldu

Bu kişi ben olabilirmiyim acaba iyi akşamlar kusurabakma bu haftasonu fazla gezdim elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışırım elbet fakat forumda ne nasıl paylaşılır unuttum kısa sürede hatırlarım kabul ederseniz elbette :13:umarım hep birlikte eğlenerek şampiyon oluruz

Yok canım sende değilsin dün birine yazmıştım bugün oldu hala cevap yok o yüzden şaka amaçlı dedim zaten

Takıma hoşgeldin. Hafta sonu paylaşım yapmayabilirsin ama hafta içi paylaşıma çok önem veriyoruz :) İnşallah bol bol sohbet edip kilo vericez :)

2 haftalık deneme süren var. Kilo çizelgesi yapman lazım bir de. Pazartesi günü diğer kuralları yayınlıcaz o zaman diğer kuralları da öğrenirsin.

Hoşbuldum canım peki ptsiden itibaren başlarız hep beraber eğlenerek inş

Hoşbulduk canımmm.
Kilo cizelgsiyle ilgileneyim hemen ama telefondan girince pek bi beceriksiz oldum
Kullanıcı kontrol panelini bile bulamadım burdan ya, şunu bi çözmem lazım hemen.

Hoşbulduk canımmm.
Kilo cizelgsiyle ilgileneyim hemen ama telefondan girince pek bi beceriksiz oldum
Kullanıcı kontrol panelini bile bulamadım burdan ya, şunu bi çözmem lazım hemen.

Telefondan bende pek beceremiyorum. Kilo çizelgesi olmazsa olmaz değil imkanların el vermiyorsa yapmayabilirsin

Merhabalaaaar
Benide bugün davet etmişsiniz, şu gelmesede olur dediginiz ben miyim yoksa :))

Hoşgeldiniz takıma, bahsettigimiz siz degildiniz merak etmeyin. Takımdaki diger üyelerin de sizi tanıması için kendinizi tanıtırsanız çok güzel olur. Bir de diyete başlangıç, hedef ve şu anki kilonuzu not etmemiz gerekiyor, kilo çizelgesini de biraz o yüzden istiyoruz aslında

Bunun dışında her gün menümüzü paylaşıyoruz, diger menülere yorum yapıyoruz. İstediginiz her şeyi paylaşabilirsiniz, ben aklıma ne gelirse yazıyorum bazen.

Hoşbulduk canımmm.

Telefondan çok zor haklısın, ben telefondan girmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden. O kullanıcı kontrol paneli hala nasıl giriliyor bilmiyorum Sadece telefondan girebiliyorsan yapmasan da olur çizelgeyi bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…