Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydıııınnn kızlarr

Bugün Japon çiçek sanatı, İkebana gösterisi izlemeye gidicez arkadaşlarımla, bende ilk defa seyredicem merak ediyorum o yüzden. Akşama kadar girmeyebilirim, dikkat edin kendinize, kaçamaksız bi pazar günü geçirin

Günaydıın
O dediğini ilk defa duydum cahilliğime ver İyi eğlenceler

Son düzenleme:
Günaydın herkese hayırlı pazarlar 1,68 boyundayım diyete başlayalı 10 gün oldu 88 kilo ile başladım bu sabah 83,3 idim karatay hocamızım sağlıklı yaşam diyetini uygulamaya çalışıyorum her gün bir saat yürüyorurum az fakat kalıcı kilo vermek istiyorum hedefim 65 menümü akşam paylaşırım

Telefondan bende pek beceremiyorum. Kilo çizelgesi olmazsa olmaz değil imkanların el vermiyorsa yapmayabilirsin

Yinede bi denerim canım olmadı bilgisayardan yapmaya çalışırım

Yazdığım mesajlara bakıp ordan geliyorum takıma, yoksa hala bulamadım kontrol panelini:)
Ama bunu çözmem gerekiyor çünkü geç saatlere kadar dışarıdayım.

Günaydın o zaman başlangıç kilon 83 hedef kilon 65 olarak yazarım.

Kendimide tanıtayım:)

28 yaşındayım, Adanada yaşıyorum.
1.75 boyunda 68 kiloyum ve en az 62 olmak istiyorum.
Özellikle bacaklarm pek bi dolgun, hatta bütün kilo belden aşağıda toplanmış gibi bişey
2 hafta önce diyete başlayıp 6.5olmustum ama aynı zamanda rahatsızdım iğneler ilaçlar derken bugün yine 68im
Hiç artıya çıkmadan sürekli eksi çıkacağıma söz veriyorum :))

10 günde çok ciddi bi kilo kaybı olmuş bu.
Umarım rn yakın zamanda rn sağlıklı şekilde veririz kilolarımızı :))

herşey insanın kendisinde bitiyor karnım aç olmadığı halde yemek yediğim zamanları biliyorum canım sıkılıyor bi şeyler yiyorum ama artık ben de kendimi oyalıyorum dizi izliyorum kahve ya da yeşil çayımla yasak insanı daha bi çekiyor onun için sağlıklı beslenicem diyorum

okulum açıldı ders programım belli oldu planımı ona göre ayarlıyacağım 10 gündür sporumu bayağı aksattım bir de bir kaç gündür çikolataya hayır diyemiyorum

Günaydın o zaman başlangıç kilon 83 hedef kilon 65 olarak yazarım.

peki yazabilirsin canım

bugünkü menümü de yazayım

sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk

akşam :

10 ad fırında sardalya bol salata roka tere

1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş

O zaman başlangıç kilon 68 hedef kilon 62 olarak yazıyorum seni. Spor yaparsan en kısa zamanda incelir o bacaklar.

okulum açıldı ders programım belli oldu planımı ona göre ayarlıyacağım 10 gündür sporumu bayağı aksattım bir de bir kaç gündür çikolataya hayır diyemiyorum

Sporunu ve buraya uğramayı aksatma :) Çikolataya da hayır demeye başlasan iyi edersin

Öğle yemeği yemedin mi? Günde 3 öğün yemeye dikkat edersen daha iyi ve sağlıklı kilo verirsin.

3.TAKIM KURALLARI:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)

5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum ) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.

6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.

7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.

Bu kuralları okuyan herkes beğenirse kim görmüş kim görmemiş daha iyi anlaşılır. O yüzden kuralları okuyan herkes beğenirse sevinirim :)

2-3 gündür herkese itiraz veya önerisi olan var mı diye sordum ona göre bu listeyi hazırladım. Yani kurallar kısmen oy birliğiyle belirlendi diyebiliriz.

Son düzenleme:

Çok güzel vermişsin canım, karatayı okumadım ama televizyonda anlattıklarını izledim, söyledikleri çok mantıksız degil açıkçası. Dogal beslenmeye çalışıyorum özellikle bende diyet yaparken. Bazı önerileri çok faydalı gerçekten.

Çok bi şey yokmuş canım hedef kilona, kısa sürede verirsin inşallah, niye rahatsızlandın canım, spor yaparken sakatlandım demiştin onunla mı alakalı?

Canım tatlı yediginde tatlı istegin geçmeyecek aksine daha çok tatlı yemek isteyeceksin ve karnın daha kolay acıkacak öyle düşün. Okula yanında meyve götürebiliyorsan, çikolata istediginde bi iki tane fındıkla meyve ye, benim tatlı istegim geçiyor öyle yedigimde.

Çok güzel canım menüm, 2 ögün beslenmek karatayda olan bi şey mi? Karatay çok ara ögün yapın demiyor sanırım. Sabahla akşam arası hiç bi şey yiyip içmiyor musun? Karnın acıkmıyor mu?

Kızlar midem çok bulaniyor
eşim de hasta yatıyor
bugün yedim biseler ama ben de.bilmiom ne yediğimi
kaçamak yoktu allahtan

Son düzenleme:

Yeni birşey daha öğrenmiş oldum

Kızlar midem çok bulaniyor
eşim de hasta yatıyor
bugün yedim biseler ama ben de.bilmiom ne yediğimi
kaçamak yoktu allahtan

Sana da eşine de çok geçmiş olsun. Çabuk iyileşirsin inşallah. Bu arada kuralları okudun mu? Herkesin okuması takım için çok önemli de ondan mesajı beğenmeyen herkese tek tek soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…