Hoşbuldum canım peki ptsiden itibaren başlarız hep beraber eğlenerek inş
Günaydıııınnn kızlarr
Bugün Japon çiçek sanatı, İkebana gösterisi izlemeye gidicez arkadaşlarımla, bende ilk defa seyredicem merak ediyorum o yüzden.Akşama kadar girmeyebilirim, dikkat edin kendinize, kaçamaksız bi pazar günü geçirin
Telefondan bende pek beceremiyorum. Kilo çizelgesi olmazsa olmaz değil imkanların el vermiyorsa yapmayabilirsin
Hoşgeldiniz takıma, bahsettigimiz siz degildiniz merak etmeyin.Takımdaki diger üyelerin de sizi tanıması için kendinizi tanıtırsanız çok güzel olur. Bir de diyete başlangıç, hedef ve şu anki kilonuzu not etmemiz gerekiyor, kilo çizelgesini de biraz o yüzden istiyoruz aslında
Bunun dışında her gün menümüzü paylaşıyoruz, diger menülere yorum yapıyoruz. İstediginiz her şeyi paylaşabilirsiniz, ben aklıma ne gelirse yazıyorum bazen.
Telefondan çok zor haklısın, ben telefondan girmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden. O kullanıcı kontrol paneli hala nasıl giriliyor bilmiyorumSadece telefondan girebiliyorsan yapmasan da olur çizelgeyi bence
Günaydın herkese hayırlı pazarlar 1,68 boyundayım diyete başlayalı 10 gün oldu 88 kilo ile başladım bu sabah 83,3 idim karatay hocamızım sağlıklı yaşam diyetini uygulamaya çalışıyorum her gün bir saat yürüyorurum az fakat kalıcı kilo vermek istiyorum hedefim 65 menümü akşam paylaşırım
Günaydın herkese hayırlı pazarlar 1,68 boyundayım diyete başlayalı 10 gün oldu 88 kilo ile başladım bu sabah 83,3 idim karatay hocamızım sağlıklı yaşam diyetini uygulamaya çalışıyorum her gün bir saat yürüyorurum az fakat kalıcı kilo vermek istiyorum hedefim 65 menümü akşam paylaşırım
Okulum açılmadan Dexter'dan bi kaç bölüm daha izleyeyim dedim bugün. İzlerken yemek yemeyi, açlıgımı unuttugumu fark ettim. Bu durum bana bi çok şey düşündürdü. :44:
Sürekli diyet psikolojisinde oldugumuz zaman aklımızda tek bi şey oluyor sanırım .O da Yemek. Ne zaman yemek yicem, ne yemem, ne yememem gerekiyor sorularıyla ugraşırken aslında en önemlisini unutuyoruz bazen. Gerçekten aç mıyız, aç oldugumuz için mi yiyoruz. Yoksa bu duygusal bi açlık mı? Börekleri, pastaları, çikolataları ihtiyacımız oldugu için mi yemek istiyoruz?
Hayatımız içinde ugraşmamız gereken bi çok şey oluyor. Çogu zaman dışarda koşuşturup, işlerimizi halletmeye çalışırken ne yemek yemeyi hatırlıyoruz ne de aç oldugumuzu. Öyleyse açlık mekanizması aslında bizim elimizde, istedigim zaman her istedigimi yiyebilirim ama istedigim zaman da bütün gün aç kalabilirim. Yani aslında yönetimi tamamen bizim elimizde olan bi şeyi yönetmeye çalışıyoruz, hatta bunda zorlanıyoruz...
Bana kalırsa yemek, bizim bütün hayatımız olmamalı sadece, çünkü bütün gün diyet psikolojisinde yaşadıgımız sürece, tek yapacagımız o psikolojiden kurtulmak için bi an önce bi şeyler bulup yemek oluyor.Çünkü o an aklımız olan tek şey zaten yemek. Ancak yemeyi bi an için arka plana atıp, asıl yaşadıgımız hayata, izledigimiz bir filme, diziye, okudugumuz bi kitaba, gazeteye, yani yaptıgımız herhangi bi işe odaklandıgımız anda zaten beynimiz artık yemeyi düşünmeyi bırakıyor.
Kısacası sadece yaşadıgımız o ana ve yaptıgımız işe odaklanmak bile zayıflama sürecinde bize en çok yardımcı olacak şey sanırım.
Günaydın o zaman başlangıç kilon 83 hedef kilon 65 olarak yazarım.
10 günde çok ciddi bi kilo kaybı olmuş bu.
Umarım rn yakın zamanda rn sağlıklı şekilde veririz kilolarımızı :))
Kendimide tanıtayım:)
28 yaşındayım, Adanada yaşıyorum.
1.75 boyunda 68 kiloyum ve en az 62 olmak istiyorum.
Özellikle bacaklarm pek bi dolgun, hatta bütün kilo belden aşağıda toplanmış gibi bişey
2 hafta önce diyete başlayıp 6.5olmustum ama aynı zamanda rahatsızdım iğneler ilaçlar derken bugün yine 68im
Hiç artıya çıkmadan sürekli eksi çıkacağıma söz veriyorum :))
okulum açıldı ders programım belli oldu planımı ona göre ayarlıyacağım 10 gündür sporumu bayağı aksattım bir de bir kaç gündür çikolataya hayır diyemiyorum
peki yazabilirsin canım
bugünkü menümü de yazayım
sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk
akşam :
10 ad fırında sardalya bol salata roka tere
1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş
Kendimide tanıtayım:)
28 yaşındayım, Adanada yaşıyorum.
1.75 boyunda 68 kiloyum ve en az 62 olmak istiyorum.
Özellikle bacaklarm pek bi dolgun, hatta bütün kilo belden aşağıda toplanmış gibi bişey
2 hafta önce diyete başlayıp 6.5olmustum ama aynı zamanda rahatsızdım iğneler ilaçlar derken bugün yine 68im
Hiç artıya çıkmadan sürekli eksi çıkacağıma söz veriyorum :))
okulum açıldı ders programım belli oldu planımı ona göre ayarlıyacağım 10 gündür sporumu bayağı aksattım bir de bir kaç gündür çikolataya hayır diyemiyorum
peki yazabilirsin canım
bugünkü menümü de yazayım
sabah : kahvaltı öncesi 1 tatlı kaş. çörek otu
kkk
akşam :
10 ad fırında sardalya bol salata roka tere
1 litre limonlu tarçınlı karanfilli suyumu içtim gerisini yatana kadar tamamlarım inş 1 fincan yeşilçay akşam bir tane daha içerim gece 1 bardak süt içip yatarım inş
Ne cahilligi canım olur mu öyle şey, Çiçeklerle farklı arajmanlar yapılıyor işte.Bi kaç resim çekmiştim onları yükledim sizin için.
Eki Görüntüle 810575 Eki Görüntüle 810576 Eki Görüntüle 810577 Eki Görüntüle 810578
Kızlar midem çok bulaniyor
eşim de hasta yatıyor
bugün yedim biseler ama ben de.bilmiom ne yediğimi
kaçamak yoktu allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?