Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oğlum 20aylık krese başlıyor yarın
Umarım kolay alışır
ben cidden iyi değilim pek
bu hafta da veremezsem atiliyorum
offf

Yok canım ne atılması kurallara da yazdım eğer menülerin düzenli olduğu halde kilo veremezsen atılma gibi bi durum söz konusu olamaz.

İlk yazdığın zaman okumuştum değişiklik yoksagayet iyiydi canım kurallar..

Sabah takıma girenler önceki sayfaları okumayacağı için kuralları bir kez daha alıntıladım. Dediğim gibi kuralların okunup uygulanması takımın canlanması açısından çok önemli.

Kızlar midem çok bulaniyor
eşim de hasta yatıyor
bugün yedim biseler ama ben de.bilmiom ne yediğimi
kaçamak yoktu allahtan
Geçmiş olsun canım, aynı anda ikinize birden ne oldu böyle? Yediginiz bi şey falan mı dokundu?
Oğlum 20aylık krese başlıyor yarın
Umarım kolay alışır
ben cidden iyi değilim pek
bu hafta da veremezsem atiliyorum
offf

İnşallah alışır canım sana çok baglıysa ilk zamanlar aglar biraz, canını sıkma sakın alışır bence zamanla :)

Herkese günaydınnn sabah kahvaltımı 1 domates, peynir, şekersiz çay ve 3 tane mavi yeşil light bisküviyle yaptım. Derslerim başlıyor bugün unutmayayım diye yediklerimi yazıyorum

Mercani de söylemiş bende tekrar ediyim kimsenin gözünden kaçmasın :) yeni gelen arkadaşlar kuralları okuyup kabul edip etmediklerini bildirirlerse kuralları okuduklarını anlamış oluruz bizde :)

Herkese güzel bir pazartesi diliyorum :))

Günaydııın...

Kızlar bu haftasonuda regl olmadım. Dün test yaptım negativti. Çok fena şiştim artık regl olmaya can atıyorum diyebilirim dün çalıştım ve okadar uykusuDumki canım aynı anda tuzlu cerez ve cola cekti ya hiç böyle olmamıştım yemedim elbette ama hep mide bulantısıyla gezdim ortalıkta (

Mercani kuralları okudum. Ben çizelge yapamıyorum. Yani yapmayı biliyorum ama olmuyor işte. Ve sürekli telefondan giriyorum bilgisayardan belki hafada 1 giriyorum. Şartmı cizelge?

Günaydııın :) Benim derslerim de yarın başlıcak bakalım yarından sonra buraya girme işini napıcam :26:
Mercani kuralları okudum. Ben çizelge yapamıyorum. Yani yapmayı biliyorum ama olmuyor işte. Ve sürekli telefondan giriyorum bilgisayardan belki hafada 1 giriyorum. Şartmı cizelge?

Telefondan giriyorsan çok da şart değil olmasa da olur yani

Çok yoruluyorsan bu aralar onun stresinden gecikmiş olabilir belki :26: Yemediğin iyi olmuş böyle kriz anlarında birşeylere dur demek çok önemli.

Ah mercani gerçekten çok yoğunum bana neoluyor anlamış değilim. Bu sabah kahvaltı ettim bir saat sonra işyerinde birden öyle çok acıktığımı hissettimki dünyayı yicem sandım. ((

Günaydın bu hafta 73 olmak istiyorum artık ama iştahım da açık ne yapsam kaç haftadır çok az veriyorum

Serates iştahını kesmek için kalorisi az şeyler yiyebilirsin. Mesela ben çok birşey yemek istediğimde 2 tane etimek yiyorum iki tanesi 70 kalori zaten.

Ah mercani gerçekten çok yoğunum bana neoluyor anlamış değilim. Bu sabah kahvaltı ettim bir saat sonra işyerinde birden öyle çok acıktığımı hissettimki dünyayı yicem sandım. ((

Yorgunluktan iştahın açılmış olabilir. Allah sana kolaylık versin anlattığın kadarıyla çok yoruluyorsun belli

Canım hasta olamadıgın için canın çekmiş olabilir ki, iyi ki yememişsin, ödem atmak için yeşil çay falan içiyor musun?

Günaydııın :) Benim derslerim de yarın başlıcak bakalım yarından sonra buraya girme işini napıcam :26:

İnternete girebilecegin bi yer oluyor mu? Ya da telefonunda falan internet var mı? Bizim okulda internet var sabah derse girmeden ve akşam derslerim bittikten foruma bi şeyler yazmayı düşünüyorum. Senin dershane programın çok yogun olucak mı? :26:

Günaydın bu hafta 73 olmak istiyorum artık ama iştahım da açık ne yapsam kaç haftadır çok az veriyorum

Salata seviyor musun, canın bi şey yemek istedikçe salata ye, iki üç tane kuruyemişle kahve içebilirsin, bol su iç o da iştahı kapatır. Ve yemeyi düşünme mümkün oldugunca başka şeylerle oyala kendini. İnşallah bu hafta çok güzel kilolar vericez hepimiz.

Canım bunlar hep hasta olamadıgından bence, bütün bünyen alt üst olmuş :18: Hasta oldugunda düzene girer iştahında. Ben yemekten sonra acıkırsam meyveyle birlikte bi iki tane kuruyemiş yiyorum çok tok tutuyor beni. Belki seni de tok tutar??

Son düzenleme:

Kızlar bugün cüzdanımı evde unutmuşum. Allahtan ara ögün niyetine bi şeyler almıştım yanıma aç kalmadım. 1,5 mandalina, 4 fındık yiyerek geçiştirdim okulda oldugum süreyi. Eve geldim biraz önce de 2 dilim sucukla çok az yagda yumurta yaptım, peynir, 3 zeytin ve şekersiz çayla onu yedim. Çok agır olmamıştır diye umuyorum :26:

Okulda herkes çok zayıflamışsın dedi mutlu oldum. Fark edilmeyecek zannediyordum, özellikle son bi kaç gündür görüştügüm arkadaşlarım hiç kilo verrmişsin falan demiyorlardı. O kadar ugraşıyorum hiç etkisi olmuyor mu diyordum. Ama illaki etkisi oluyormuş.

Daha nice, bol bol kilolar vericez inşallah

Evet canım ya yeni üyeler vardı onlarda gelmemiş hiç bugün, akşama dogru falan mı giricekler acaba :26: Mesaj paylaşımı gerçekten sorun hala. Kuralları en azından bu konuda hemen uygulamak lazım diye düşünüyorum. Planın çok güzel, o 15 dakika dikkatini çok dagıtmaz di mi, ders çalışmak konusunda?

Son düzenleme:

2 dilim sucuk ve azıcık yağdan birşey olmaz. Bende az önce puding yedim pişmanım :18: İnsan çok mutlu oluyor zayıflamışsın denince. Bakalım bende yarın arkadaşlarımı görecem bana da zayıflamışsın diyecekler mi

Evet yeniler pek uğramadı belki akşam girerler ya da bugünlük bir sıkıntı olmuş olabilir. Ben mesaj paylaşımına çok önem veriyorum. Özel mesajla mesaj sayısını bildirmeyenin mesaj sayısını 0 sayıcam. Cuma günü 25'in altında kalanlar da ilk sarı kartını alacak. Biz zaman ayırıp buraya yazıyorsak herkes yazacak yani kimse kusura bakmasın.

Şimdi bir kez daha alıntılıycam kuralların olduğu mesajı. Sadece yeni gelenler ve antonia okumadı sanırım kuralları.

Antonia geçen geldi aslında dikkat edicem artık programım belli oldu dedi ama okul başlayınca foruma girme konusunda sıkıntı yaşıyor sanırım o da. :26:
Herkes yazmak zorunda degil aslında ama yazamıyorlarsa bunu foruma gelip bildirebilirler en azından. Çünkü diger türlü takımdalar ama yazmıyorlar. Kuralları okudular mı diye düşünüyoruz, ne zaman gelirler diyoruz. :26: En azından takımdayım, arada girip yazılanlara yorum yapayım, bi selam vereyim demek lazım yoksa takım olmanın bi anlamı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…