Antonia geçen geldi aslında dikkat edicem artık programım belli oldu dedi ama okul başlayınca foruma girme konusunda sıkıntı yaşıyor sanırım o da. :26:
Herkes yazmak zorunda degil aslında ama yazamıyorlarsa bunu foruma gelip bildirebilirler en azından. Çünkü diger türlü takımdalar ama yazmıyorlar. Kuralları okudular mı diye düşünüyoruz, ne zaman gelirler diyoruz. :26: En azından takımdayım, arada girip yazılanlara yorum yapayım, bi selam vereyim demek lazım yoksa takım olmanın bi anlamı kalmıyor.
kızlar bugün akşam yemeğimi geç yedim 7 de sanırım bu haftada iki gün falan olucak böyle
bugünkü menüm
sabah : 2 kepekli ekmek, yeşil çay, 3 dilim domates salatalık, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı kuşburnu pekmezi
ara: yarım yeşil elma
öğle: 1 kıymalı kır pidesi, 1 ayran
akşam: 5 yemek kaşığı pilav, tavuk, 2 bardak ayran
ders programım biraz düzenimi bozuyor ee şimdi arkadaşlaımda geldi onlarla da buluşup bi şey yapıyoruz çarşamba günü belki giremeyebilirim sabah 9 akşam 7 dersim var 7:30 gibi de evde olurum dolu günler yeme düzenimi nasıl yapayım bilemedim
Bende geç yedim malesefama senin pilavı geç yemen hiç olmamış
Menün çok kötü. Her öğün karbonhidrat almışsınspor ve su ne alemde?
Bu arada kuralları okudun mu?
evet kuralları okudum hergün girmeye çalışıcam ama yazdığım gibi çarşamba giremeyebilirim kafam kazan gibi olur o gün
Geç yediğin zamanlar daha hafif beslenebilirsin.
öğlen mecbur yemekhaneden yiyeceğim makarna almamayı düşünüyorum alsam da bizim zayıf arkadaşlara bölüştürürüm artıköğle yemeğini 12 gibi yerim akşam 7 ye kadar aç kalmak yanıma hafif şeyler alırım öyle yerim bende akşam eve geldiğimde belki bir meyve yerim
Eğer çarşamba girmiceksen senin 25 değil de 20 mesaj üzerinden kabul ederiz. Yani 20'nin altında kalırsan sarı kart alırsın tabi bunu geçerli bir mazeretin olduğu için öneriyorum diğer arkadaşlar yanlış anlamasın
Tabi herkesin mazeretleri olabilir ama bu mazeretler 1 gün olur 2 gün olur haftanın 7 günü de olmaz kiSadece senin benim ve bir iki kişinin daha yazmasıyla olmaz. En az 5-6 kişi sohbetlere katılmalı. Mesela bugün sen, ben, Serates ve S_A'dan başka kimse uğramadı.
S_A'ya hak veriyorum çok yoğun o halde elinden geleni yapıyor. Ama diğerleri elinden geleni yapıyormuş gibi gelmiyor banaYanlış düşünüyorsam diğerleri de elinden geleni yapıyorsa o arkadaşlardan özür dilerim ama durum bu.
Bugün son boş günüm bende oturdum bugünki mesajları saydım. Az mesaj olduğu için saymak zor olmadı zaten
İzumii: 6
S_A: 3
Mercani: 6
Serates: 1
Diğer takımlarda gün içinde sayfalarca konuşma oluyor bizde neden böyle?
Canım okul başladı düzenim bozuldu demiştin zaten, sanırım menün o yüzden böyle? Akşam yemekhane de mi yiyorsun? 5 degilde 2-3 yemek kaşıgı yiyebilirdin aslında. Böyle durumlarda porsiyonları azaltmak kurtarıcı olabiliyor.bugünkü menüm
sabah : 2 kepekli ekmek, yeşil çay, 3 dilim domates salatalık, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı kuşburnu pekmezi
ara: yarım yeşil elma
öğle: 1 kıymalı kır pidesi, 1 ayran
akşam: 5 yemek kaşığı pilav, tavuk, 2 bardak ayran
ders programım biraz düzenimi bozuyor ee şimdi arkadaşlaımda geldi onlarla da buluşup bi şey yapıyoruz çarşamba günü belki giremeyebilirim sabah 9 akşam 7 dersim var 7:30 gibi de evde olurum dolu günler yeme düzenimi nasıl yapayım bilemedim
Açıkçası diger takımların yapıp bizim yapmadıgımız ne bilmiyorum. Herkese bi şeyler yazmaya çalışıyorum, yazmadıgımda oluyordur elbet ama yine de söylicek bi şeyim varsa söylüyorum. Ama sıklıkla benim mesajlarıma cevap veren sen oluyorsun. Eskiden bi hm22 bi de sen cevap veriyodun, şimdi o gitti bi tek sen kaldın.Mesajların yorumsuz, cevapsız kalması çok kötü bi şey. Çünkü bu demek oluyor ki ya okunmuyor ya da önemsenmiyor. Cevap verilmedigi zaman haliyle muhabbet olmuyor. 4 kişi mesaj yazmış, şimdi de Antonia geldi. Ama biz 5 kişi degiliz. Haftaiçindeyiz ve saat 7 yi geçiyor, hala kimse bi kez bile ugramadıysa bu gerçekten üzücü. Bi günlük belki böyle bi şey olabilir ama bi hafta böyle oluyor ve cuma günü herkes sadece kilo bildirimi yapmaya geliyorsa bi anlamı yok takım olmanın.
arkadaşlar birbirimize durma sırasında yapabileceklerimizi yazalım durunca insanın morali de bozuluyor başlıyor yemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?