Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tabi herkesin mazeretleri olabilir ama bu mazeretler 1 gün olur 2 gün olur haftanın 7 günü de olmaz ki Sadece senin benim ve bir iki kişinin daha yazmasıyla olmaz. En az 5-6 kişi sohbetlere katılmalı. Mesela bugün sen, ben, Serates ve S_A'dan başka kimse uğramadı.

S_A'ya hak veriyorum çok yoğun o halde elinden geleni yapıyor. Ama diğerleri elinden geleni yapıyormuş gibi gelmiyor bana Yanlış düşünüyorsam diğerleri de elinden geleni yapıyorsa o arkadaşlardan özür dilerim ama durum bu.

Bugün son boş günüm bende oturdum bugünki mesajları saydım. Az mesaj olduğu için saymak zor olmadı zaten

İzumii: 6
S_A: 3
Mercani: 6
Serates: 1

Diğer takımlarda gün içinde sayfalarca konuşma oluyor bizde neden böyle?

bugünkü menüm
sabah : 2 kepekli ekmek, yeşil çay, 3 dilim domates salatalık, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı kuşburnu pekmezi
ara: yarım yeşil elma
öğle: 1 kıymalı kır pidesi, 1 ayran
akşam: 5 yemek kaşığı pilav, tavuk, 2 bardak ayran

kızlar bugün akşam yemeğimi geç yedim 7 de sanırım bu haftada iki gün falan olucak böyle

Bende geç yedim malesef ama senin pilavı geç yemen hiç olmamış

Menün çok kötü. Her öğün karbonhidrat almışsın spor ve su ne alemde?

Bu arada kuralları okudun mu?

Son düzenleme:
ders programım biraz düzenimi bozuyor ee şimdi arkadaşlaımda geldi onlarla da buluşup bi şey yapıyoruz çarşamba günü belki giremeyebilirim sabah 9 akşam 7 dersim var 7:30 gibi de evde olurum dolu günler yeme düzenimi nasıl yapayım bilemedim

Geç yediğin zamanlar daha hafif beslenebilirsin.

Bende geç yedim malesef ama senin pilavı geç yemen hiç olmamış

Menün çok kötü. Her öğün karbonhidrat almışsın spor ve su ne alemde?

Bu arada kuralları okudun mu?

evet kuralları okudum hergün girmeye çalışıcam ama yazdığım gibi çarşamba giremeyebilirim kafam kazan gibi olur o gün

aslında pilavı yemiyecektim çok güzel kokuyordu tatlı isteğim de adet döneminde olmam nedeniyle ama bugün yemedim bir de ben adet döneminde olduğumda iştahım çok artıyor gerçekten

evet kuralları okudum hergün girmeye çalışıcam ama yazdığım gibi çarşamba giremeyebilirim kafam kazan gibi olur o gün

Eğer çarşamba girmiceksen senin 25 değil de 20 mesaj üzerinden kabul ederiz. Yani 20'nin altında kalırsan sarı kart alırsın tabi bunu geçerli bir mazeretin olduğu için öneriyorum diğer arkadaşlar yanlış anlamasın

Geç yediğin zamanlar daha hafif beslenebilirsin.

öğlen mecbur yemekhaneden yiyeceğim makarna almamayı düşünüyorum alsam da bizim zayıf arkadaşlara bölüştürürüm artık öğle yemeğini 12 gibi yerim akşam 7 ye kadar aç kalmak yanıma hafif şeyler alırım öyle yerim bende akşam eve geldiğimde belki bir meyve yerim

Yok canım ben akşam için dedim yanlış ifade ettim galiba kendimi Ara öğün tabiki yap o kadar zaman aç kalınmaz.

çok iyi olur gerçekten o gün belki yediklerimi yazabilirim o gün yazamasam da ertesi gün muhakkak yazarım çarşamba günü yediklerimi

Açıkçası diger takımların yapıp bizim yapmadıgımız ne bilmiyorum. Herkese bi şeyler yazmaya çalışıyorum, yazmadıgımda oluyordur elbet ama yine de söylicek bi şeyim varsa söylüyorum. Ama sıklıkla benim mesajlarıma cevap veren sen oluyorsun. Eskiden bi hm22 bi de sen cevap veriyodun, şimdi o gitti bi tek sen kaldın. Mesajların yorumsuz, cevapsız kalması çok kötü bi şey. Çünkü bu demek oluyor ki ya okunmuyor ya da önemsenmiyor. Cevap verilmedigi zaman haliyle muhabbet olmuyor. 4 kişi mesaj yazmış, şimdi de Antonia geldi. Ama biz 5 kişi degiliz. Haftaiçindeyiz ve saat 7 yi geçiyor, hala kimse bi kez bile ugramadıysa bu gerçekten üzücü. Bi günlük belki böyle bi şey olabilir ama bi hafta böyle oluyor ve cuma günü herkes sadece kilo bildirimi yapmaya geliyorsa bi anlamı yok takım olmanın.

Canım okul başladı düzenim bozuldu demiştin zaten, sanırım menün o yüzden böyle? Akşam yemekhane de mi yiyorsun? 5 degilde 2-3 yemek kaşıgı yiyebilirdin aslında. Böyle durumlarda porsiyonları azaltmak kurtarıcı olabiliyor.

Yanında ara ögün olarak bi şeyler götürürsen ana ögünlerde çok fazla acıkmazsın aslında ve bol su içersen, özellikle yemeklerden önce iştahını kapatır su. Çarşamba çok yogunmuş gerçekten o günü haftanın kaçamak günü olarak belirleyebilirsin o gün yemek konusunda kendine izin ver istersen eger dikkat edemiyorsan yediklerine. Ama diger günlerde o günü telafi edicek şekilde yemek yemen gerekiyor :26:

ben de bugün gelemedim arkadaşlar özür dilerim.
izumi süpersin valla. hiç ihmal etmediğin gibi herkesin durumunu yorumluyor harika önerilerde bulunuyorsun.

Yeni gelen üyeler bugün hiç uğramadı umarım bugünlük birşeydir. Saat 7 yi geçti neredeyse 8 olacak hala hiç uğramayanlar var.
Fazla da kuralcı olmak istemiyorum diğerleri sana ne oluyor diye tepki göstermesinler diye ama birileri birşey söylemeli sonuçta
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…