Herkese günaydınnnsabah kahvaltımı 1 domates, peynir, şekersiz çay ve 3 tane mavi yeşil light bisküviyle yaptım. Derslerim başlıyor bugün unutmayayım diye yediklerimi yazıyorum
Mercani de söylemiş bende tekrar ediyim kimsenin gözünden kaçmasın :) yeni gelen arkadaşlar kuralları okuyup kabul edip etmediklerini bildirirlerse kuralları okuduklarını anlamış oluruz bizde :)
Herkese güzel bir pazartesi diliyorum :))
bugün yediklerim
2 yumurta omlet
3zeytin çok az lor peynirdomates
light çubuk kraker 1 pk ve peynir
5 tane ceviz
5 tane fındık
soda türk kahvesi
4 köfte yoğurt
5 kayısı
galiba şu kayısı ceviz falan onları çıkarmam lazım çünkü veremiyorum hep aynıyım.
su 3 lt 2 yeşil çay içtim
spor yapamıyorum ama bu ara(
Canım ben çikolata, bisküvi tarzı bi şey yedigimde kendimi hiç doymuş hissetmiyorum, tatlı istegimde kesilmek yerine daha çok artıyor. Tatlı istegini daha hafif şeylerle bastırabilirsin, meyve, meyveli süt gibi.aslında pilavı yemiyecektim çok güzel kokuyordu tatlı isteğim de adet döneminde olmam nedeniyle ama bugün yemedim bir de ben adet döneminde olduğumda iştahım çok artıyor gerçekten
Eğer çarşamba girmiceksen senin 25 değil de 20 mesaj üzerinden kabul ederiz. Yani 20'nin altında kalırsan sarı kart alırsın tabi bunu geçerli bir mazeretin olduğu için öneriyorum diğer arkadaşlar yanlış anlamasın
Makarna almamak çok mantıklı canım. Akşam 7 ye kadar aç kalma zaten çok uzun bi zaman var arada :26: Herkese tavsiye ediyorum kimse uygulamıyor ama meyve ve bi iki tane badem fındık gerçekten tok tutuyor ve tatlı istegini bastırıyoröğlen mecbur yemekhaneden yiyeceğim makarna almamayı düşünüyorum alsam da bizim zayıf arkadaşlara bölüştürürüm artıköğle yemeğini 12 gibi yerim akşam 7 ye kadar aç kalmak yanıma hafif şeyler alırım öyle yerim bende akşam eve geldiğimde belki bir meyve yerim
kızlar alakasız mı olcak bilmiyorum ama benim vücudumda çatlaklar oluşmaya başladıbi çözüm önerisi olan var mı kk da okumuştu limon ve türk kahvesi işe yarıyor diye ama uygulamadım
Canım ben çikolata, bisküvi tarzı bi şey yedigimde kendimi hiç doymuş hissetmiyorum, tatlı istegimde kesilmek yerine daha çok artıyor. Tatlı istegini daha hafif şeylerle bastırabilirsin, meyve, meyveli süt gibi.
Diger günler aktif oldugu sürece benim için bi sorun yok aslında,bi kaç günde bile yazılabilir zaten 20-25 mesaj. :26:
Makarna almamak çok mantıklı canım. Akşam 7 ye kadar aç kalma zaten çok uzun bi zaman var arada :26: Herkese tavsiye ediyorum kimse uygulamıyor ama meyve ve bi iki tane badem fındık gerçekten tok tutuyor ve tatlı istegini bastırıyorKahvede içebilirsin seviyorsan.
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 domates, peynir, 3 tane mavi yeşil bisküvi, şekersiz çay
Saat 10.00-14.30 arası 1,5 mandalina, 4 fındık
14.30: 2 dilim sucuk ve 2 yumurtayla yagda yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
17.00: Şekersiz kahve, 3 badem, 2 fındık
2 litre su
akşam 1 saat kadar yürüyüş yaptım.
bugün yediklerim
2 yumurta omlet
5 tane ceviz
5 tane fındık
soda türk kahvesi
4 köfte yoğurt
5 kayısı
galiba şu kayısı ceviz falan onları çıkarmam lazım çünkü veremiyorum hep aynıyım.
light ürün yedim diye seviniyorum ama hiç de sevinilecek bi fark yok örneğin o çubuk yerine 2 dilim kepek ekmek yesem belki daha bile azmış kalorisi....
kızlar alakasız mı olcak bilmiyorum ama benim vücudumda çatlaklar oluşmaya başladıbi çözüm önerisi olan var mı kk da okumuştu limon ve türk kahvesi işe yarıyor diye ama uygulamadım
Benim de bacaklarımda oluştu malesef yazın bu yüzden etek elbise giymedim
Canım öglen çok bi şey yemiyorsun ya o etkiliyor olabilir mi? 5 kayısıyı o yüzden yemek istemiş olabilirsin belki. Bi de geç saatte meyve yiyorsan o yag olarak depolanıyor olabilir. Çünkü belli bi saatten sonra metabolizma yavaşlıyoe, yedigin her şey etkiliyor
Light ürünler öyle canım ya, benim çok güzel kilolar verdigim zamanlar hep light ürünlerden uzak oldugum zamanlardı. Sadece sabahları erken saatte yiyebilirsin eger canın çok isterse?
Yaa, bende de var o çatlaklardan. Nasıl kurtuluyoruz? Kilo alıp vermeden dolayı oluyor sanırım Ben bi kere krem satan bi yere sormuştum, dogum sonrası çatlaklar için krem var dediler ama aynı şey mi ki? :26:
bugün yediklerim
2 yumurta omlet
5 tane ceviz
5 tane fındık
soda türk kahvesi
4 köfte yoğurt
5 kayısı
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 domates, peynir, 3 tane mavi yeşil bisküvi, şekersiz çay
Saat 10.00-14.30 arası 1,5 mandalina, 4 fındık
14.30: 2 dilim sucuk ve 2 yumurtayla yagda yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
17.00: Şekersiz kahve, 3 badem, 2 fındık
2 litre su
akşam 1 saat kadar yürüyüş yaptım.
Menüm
Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek, azcık peynir
Ara: Puding :18:
Akşam: Sebze yemeği, 2 tane fırında köfte, light yoğurt
Bugün su içmeyi nasıl başardım bilmiyorum ama unuttum
Her zamanki gibi menün güzelŞu yağda yumurta olmasa iyi olurmuş ama o kadar da olur artık
Bu arada sana özel mesaj yazdım cevap bekliyorum :))
Menüm
Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek, azcık peynir
Ara: Puding :18:
Akşam: Sebze yemeği, 2 tane fırında köfte, light yoğurt
Bugün su içmeyi nasıl başardım bilmiyorum ama unuttum
neyse kızlar ben çıkıyorum :) beni böyle sev in yeni bölümü başlayacak birazdan :)
Okulda aç kaldım biraz, eve gelince de annemin tesirinde kaldımİyi ki söyledin özel mesajı foruma dalıp gitmişim, bildirimlerle hiç ilgilenmiyordum
Ah senin şu sabah ögünlerini bi düzenleyemedik, yarın dershane başlıyor inşallah düzene girer sabah ögünlerin.Puding i de çok görmedim ben çünkü tamamen uzak kalmak daha kötü etkiliyor diyeti
Dershane bi başlasa artık düzene girecek ama başlamadı gitti. Sıkıldım artık evde oturmaktan kendimi ev hanımı gibi hissetmeye başladım
Anladım zaten görmediğini hemen söyliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?