Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yediklerim
2 yumurta omlet
3zeytin çok az lor peynirdomates

light çubuk kraker 1 pk ve peynir

5 tane ceviz
5 tane fındık

soda türk kahvesi

4 köfte yoğurt

5 kayısı

galiba şu kayısı ceviz falan onları çıkarmam lazım çünkü veremiyorum hep aynıyım.

su 3 lt 2 yeşil çay içtim
spor yapamıyorum ama bu ara(

izumii senin menülerin her zaman güzel oluyor öğle ve akşamki menünde güzeldir umarım

light ürün yedim diye seviniyorum ama hiç de sevinilecek bi fark yok örneğin o çubuk yerine 2 dilim kepek ekmek yesem belki daha bile azmış kalorisi....

kızlar alakasız mı olcak bilmiyorum ama benim vücudumda çatlaklar oluşmaya başladı bi çözüm önerisi olan var mı kk da okumuştu limon ve türk kahvesi işe yarıyor diye ama uygulamadım

Duraklama dönemindesin ama hem fındık ceviz yiyorsun hem de spor yapmıyorsun ee nasıl gidecek bu kilolar?

Su ve yeşil çay güzel ama sporsuz olmaz. Akşamları meyve yiyerek de olmaz. S_A'ydı sanırım sürekli akşamları meyve yiyordu menüleri düzenli olduğu halde kilo verememişti bu yüzden. Aynı hataya sende düşme.

aslında pilavı yemiyecektim çok güzel kokuyordu tatlı isteğim de adet döneminde olmam nedeniyle ama bugün yemedim bir de ben adet döneminde olduğumda iştahım çok artıyor gerçekten
Canım ben çikolata, bisküvi tarzı bi şey yedigimde kendimi hiç doymuş hissetmiyorum, tatlı istegimde kesilmek yerine daha çok artıyor. Tatlı istegini daha hafif şeylerle bastırabilirsin, meyve, meyveli süt gibi.

Diger günler aktif oldugu sürece benim için bi sorun yok aslında, bi kaç günde bile yazılabilir zaten 20-25 mesaj. :26:

Makarna almamak çok mantıklı canım. Akşam 7 ye kadar aç kalma zaten çok uzun bi zaman var arada :26: Herkese tavsiye ediyorum kimse uygulamıyor ama meyve ve bi iki tane badem fındık gerçekten tok tutuyor ve tatlı istegini bastırıyor Kahvede içebilirsin seviyorsan.

kızlar alakasız mı olcak bilmiyorum ama benim vücudumda çatlaklar oluşmaya başladı bi çözüm önerisi olan var mı kk da okumuştu limon ve türk kahvesi işe yarıyor diye ama uygulamadım

Benim de bacaklarımda oluştu malesef yazın bu yüzden etek elbise giymedim

Bugünkü menüm:
Sabah: 1 domates, peynir, 3 tane mavi yeşil bisküvi, şekersiz çay
Saat 10.00-14.30 arası 1,5 mandalina, 4 fındık
14.30: 2 dilim sucuk ve 2 yumurtayla yagda yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
17.00: Şekersiz kahve, 3 badem, 2 fındık

2 litre su
akşam 1 saat kadar yürüyüş yaptım.

izumi

salata seviyorum. bu hafta deneyeceğim canım bu ara hep bişiler yemek istiyor yine. veremediğim için böyle oluyor.

evet kahve yanında 2 kayısı 2 ceviz beni de tok tutuyor hoşuma gidiyor ama acaba yapmasam mı diye vicdanen rahatsız oluyorum salata tabiki daha da iyi.

çarşamba günü meyve götürürüm yanıma kahve muhakkak içerim o gün başım çatlamasın diye

Her zamanki gibi menün güzel Şu yağda yumurta olmasa iyi olurmuş ama o kadar da olur artık

Bu arada sana özel mesaj yazdım cevap bekliyorum :))

Son düzenleme:
Menüm

Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek, azcık peynir
Ara: Puding :18:
Akşam: Sebze yemeği, 2 tane fırında köfte, light yoğurt

Bugün su içmeyi nasıl başardım bilmiyorum ama unuttum

Canım öglen çok bi şey yemiyorsun ya o etkiliyor olabilir mi? 5 kayısıyı o yüzden yemek istemiş olabilirsin belki. Bi de geç saatte meyve yiyorsan o yag olarak depolanıyor olabilir. Çünkü belli bi saatten sonra metabolizma yavaşlıyoe, yedigin her şey etkiliyor

light ürün yedim diye seviniyorum ama hiç de sevinilecek bi fark yok örneğin o çubuk yerine 2 dilim kepek ekmek yesem belki daha bile azmış kalorisi....

Light ürünler öyle canım ya, benim çok güzel kilolar verdigim zamanlar hep light ürünlerden uzak oldugum zamanlardı. Sadece sabahları erken saatte yiyebilirsin eger canın çok isterse?

Benim de bacaklarımda oluştu malesef yazın bu yüzden etek elbise giymedim

Yaa, bende de var o çatlaklardan. Nasıl kurtuluyoruz? Kilo alıp vermeden dolayı oluyor sanırım Ben bi kere krem satan bi yere sormuştum, dogum sonrası çatlaklar için krem var dediler ama aynı şey mi ki? :26:

bende doğal sabun satan yer vardı oraya sormuştum çatlaklar için krem var mı diye bana da doğum sonrası mı demişti bilmiyorum aynı mı

bence günde sadece 1 tane kuruyemiş seç ne bileyim sadece badem, fındık, ceviz ye hepsini aynı günde tüketme

güzel olmuş menün :) mercanini dediği gibi yağda yumurta olmamış gibi ama menünü dengelemeyi iyi biliyorsun

Menüm

senin sabah kahvaltıların hiç olmuyor arada kaçamak sorun olmaz bence dengelediğin müddetçe

Her zamanki gibi menün güzel Şu yağda yumurta olmasa iyi olurmuş ama o kadar da olur artık

Bu arada sana özel mesaj yazdım cevap bekliyorum :))

Okulda aç kaldım biraz, eve gelince de annemin tesirinde kaldım İyi ki söyledin özel mesajı foruma dalıp gitmişim, bildirimlerle hiç ilgilenmiyordum

Menüm

Ah senin şu sabah ögünlerini bi düzenleyemedik, yarın dershane başlıyor inşallah düzene girer sabah ögünlerin. Puding i de çok görmedim ben çünkü tamamen uzak kalmak daha kötü etkiliyor diyeti

Dershane bi başlasa artık düzene girecek ama başlamadı gitti. Sıkıldım artık evde oturmaktan kendimi ev hanımı gibi hissetmeye başladım
Anladım zaten görmediğini hemen söyliyim dedim

Dershane bi başlasa artık düzene girecek ama başlamadı gitti. Sıkıldım artık evde oturmaktan kendimi ev hanımı gibi hissetmeye başladım
Anladım zaten görmediğini hemen söyliyim dedim

Tatil iyi geliyor ama insana Canın sıkılıyor son günlere dogru ama daha azimli başlıyorsun yeni döneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…