bende doğal sabun satan yer vardı oraya sormuştum çatlaklar için krem var mı diye bana da doğum sonrası mı demişti bilmiyorum aynı mı
Tatil iyi geliyor ama insanaCanın sıkılıyor son günlere dogru ama daha azimli başlıyorsun yeni döneme
Çok tatil yaptım bu sene bünye alışkın değilNisan ayından beri tatil yapıyorum desem yalan olmaz.
izumi
salata seviyorum. bu hafta deneyeceğim canım bu ara hep bişiler yemek istiyor yine. veremediğim için böyle oluyor.
evet kahve yanında 2 kayısı 2 ceviz beni de tok tutuyor hoşuma gidiyor ama acaba yapmasam mı diye vicdanen rahatsız oluyorum salata tabiki daha da iyi.
ben de bugün gelemedim arkadaşlar özür dilerim.
izumi süpersin valla. hiç ihmal etmediğin gibi herkesin durumunu yorumluyor harika önerilerde bulunuyorsun.
arkadaşlar birbirimize durma sırasında yapabileceklerimizi yazalım durunca insanın morali de bozuluyor başlıyor yemeye.
kışın eminim daha çok burada olacağız daha çok sohbet edeceğiz.
Yeni gelen üyeler bugün hiç uğramadı umarım bugünlük birşeydir. Saat 7 yi geçti neredeyse 8 olacak hala hiç uğramayanlar var.
Fazla da kuralcı olmak istemiyorum diğerleri sana ne oluyor diye tepki göstermesinler diye ama birileri birşey söylemeli sonuçta :26:
Bende çıkıyorum artık kızlar, kuralları uygulamaya başlıyalım yoksa çok başı boş kalıcak takımımız.O yüzden mesaj sayımı buraya yazdım. hm22 bi sonraki gün mesaj sayılarını yazıyordu, ona devam edelim bence, o uygulama güzeldi. :44:
İzumii buraya yazınca gözümden kaçıyor eğer özel mesaj atılırsa bende hergün yayınlamayı düşünüyorum. böylece günlük durumu da görmüş oluruz :)
Sagol canım, herkese yorum yapmaya çalışıyorum çünkü en çok yakındıgım durum bu benim. Yorum olmayınca muhabbette olmuyor. Takım da çok boş kalıyor. Bi kaç kişi 2-3 mesaja yorum yapsa zaten sayfalarca muhabbet oluyor takımda.
Canım ben dukan yapmıştım, güzel kilo vermiştim ama sonrasında karbondihrat ekleyince menüme kilo alma durumum olmuştu biraz. Akşam ögünlerini biraz erkene de çekebilirsin. Bi de bünye bi süre sonra yediklerine alışabiliyor arada menüyü degiştirmek lazım sanırım
İnşallah canım kış geliyor zaten, muhabbetler olsun takımda
Mercani kaptan sensin ben kendi adıma her türlü uyarım dediklerineYeni gelenlerin deneme süreleri var zaten. 3-4 kişi olsa ve o 3-4 kişi mesajlara yorum yapsa sayfalarca muhabbet oluyor zaten. Benim az önce gözden kaçırdıgım mesajlar oldu mesela çünkü aynı anda bi kaç kişi yorum yaptı mesajlara. Takım 3-4 kişiyle bile aktif olabilir yani
bugün yediklerim
2 yumurta omlet
3zeytin çok az lor peynirdomates
light çubuk kraker 1 pk ve peynir
5 tane ceviz
5 tane fındık
soda türk kahvesi
4 köfte yoğurt
5 kayısı
galiba şu kayısı ceviz falan onları çıkarmam lazım çünkü veremiyorum hep aynıyım.
su 3 lt 2 yeşil çay içtim
spor yapamıyorum ama bu ara(
Slm herkese bugün nete pek girme fırsatım olmadı kusurabakmayın
Hemen bugünkü menümü paylaşayım
Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı
09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet
3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates
1 şekersiz kahve
14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası
19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata
2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim
koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany
1 fincan yeşilçay
yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz
Haklısınız bugün trafik yoğundu bende netet girme imkanım olmadı birde geçmiş yaparken alıntıları tek sayfada yapayım dedim fakat zor oluyor neyse merak etmeyin ilerde benden bıkacaksınız şimdi geçmiş yapacağım bakalım kaç sayfa
Menün güzel. Spor tamam, su tamam tek eksik paylaşım inşallah onu da halledersin :)
Geçmiş sayfalarda kurallar var onları okursan iyi olur. Bugün az mesaj yazdın bende sayabilirim ama kurallara uymak açısından mesaj sayını bana özel mesaj olarak atarsan sevinirim :)
evet paylaşımım şu an eksik büyük ihtimal yarında olmayacağım yürüyüşümü bile gece tamamlayıp geldim elbette okurum
yalnız şuda var henüz yeniyim ve hangi arkadaşım hangi yöntemle tanıyor bilemiyorum zamanla elbette birbirimizi tanıyıp sohbeti ve paylaşımı çoğaltacağız mesaj sayımı elbette atarım uyarı için tşkler
1-2 gün olmayabilirsin idare ederiz zaten deneme süresi 2 hafta. 2 hafta içinde yaptıklarınız bizim için önemli. Bugün ve yarın olmaman çok büyük sorun değil yeter ki her zaman böyle olmasın.
Sende haklısın tabi bizleri tanımıyorsun muhabbet kurmak senin için zor. Buraya istediğin şeyi yazabilirsin sadece diyet veya spor konuşmuyoruz. Aklına ne eserse yazabilirsin, burada yazılanlara cevap verdikçe de bizleri tanırsın diye düşünüyorum.
Elbette konuşarak birbirimizi tanıyacağız ve motive edeceğiz paylaşım konusunda sıkıntım olmaz sonuç olarak çalışmıyorum evdeyim fakat annemin hastahane olayları var yarın sabah 8 de çıkacağım kaçta geleceğim kimbilir artık uzun hikaye zamanla anlatırım elbette takım kaptanımıza tüm sorumluluğu yüklemek haksızlık olur bizler bir takımız sonuçta
Annene çok geçmiş olsun ciddi birşeyi yoktur inşallah. Seninle beraber takıma gelen diğer arkadaş da bugün hiç yazmadı senin bahanen sağlam bakalım o ne diyecek
Sağol canım diyalize girme tehlikesi var böbrek yetersizliğinden dolayı yarın belli olacak inş girmez tek temennim o eminim geçerli bir nedeni vardır arkadaşın tek iyi olsun da gelmesin eninde sonunda gelecek burası bağımlılık yapıyor çünkü o zaman alırız ifadesini
Haklısın canım iyi olsun da gelmesin :) İnşallah annenin diyalize girmesi gerekmez tekrar çok geçmiş olsun
Tekrar tşkler ve hayırlı geceler mesaj sayımda 6 sanırım :) görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?