Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende doğal sabun satan yer vardı oraya sormuştum çatlaklar için krem var mı diye bana da doğum sonrası mı demişti bilmiyorum aynı mı

Bak sana da aynı şeyi söylemişler, normal çatlaklar için krem çıkarmıyorlar mı acaba? :44: Etkisi olur mu acaba o kremin :44:

Tatil iyi geliyor ama insana Canın sıkılıyor son günlere dogru ama daha azimli başlıyorsun yeni döneme

Çok tatil yaptım bu sene bünye alışkın değil Nisan ayından beri tatil yapıyorum desem yalan olmaz.

Serates mesajını yeni gördüm, alıntı yaparak neden mesaj yazmıyorsun? Böyle gözümüzden kaçabiliyor bazen mesajlar Moralini sakın bozma veremiyorum diye, illaki direnç kırılıcaktır diyete devam ettigin sürece. Kahvenin yanında sadece 2 ceviz ya da 2 kayısı yiyebilirsin, yine vicdanen rahatsız olur musun ki o zaman? :44: Salata en güzeli tabiki de

ben de bugün gelemedim arkadaşlar özür dilerim.
izumi süpersin valla. hiç ihmal etmediğin gibi herkesin durumunu yorumluyor harika önerilerde bulunuyorsun.

Sagol canım, herkese yorum yapmaya çalışıyorum çünkü en çok yakındıgım durum bu benim. Yorum olmayınca muhabbette olmuyor. Takım da çok boş kalıyor. Bi kaç kişi 2-3 mesaja yorum yapsa zaten sayfalarca muhabbet oluyor takımda.

arkadaşlar birbirimize durma sırasında yapabileceklerimizi yazalım durunca insanın morali de bozuluyor başlıyor yemeye.

Canım ben dukan yapmıştım, güzel kilo vermiştim ama sonrasında karbondihrat ekleyince menüme kilo alma durumum olmuştu biraz. Akşam ögünlerini biraz erkene de çekebilirsin. Bi de bünye bi süre sonra yediklerine alışabiliyor arada menüyü degiştirmek lazım sanırım
kışın eminim daha çok burada olacağız daha çok sohbet edeceğiz.

İnşallah canım kış geliyor zaten, muhabbetler olsun takımda

Mercani kaptan sensin ben kendi adıma her türlü uyarım dediklerine Yeni gelenlerin deneme süreleri var zaten. 3-4 kişi olsa ve o 3-4 kişi mesajlara yorum yapsa sayfalarca muhabbet oluyor zaten. Benim az önce gözden kaçırdıgım mesajlar oldu mesela çünkü aynı anda bi kaç kişi yorum yaptı mesajlara. Takım 3-4 kişiyle bile aktif olabilir yani

Bende çıkıyorum artık kızlar, kuralları uygulamaya başlıyalım yoksa çok başı boş kalıcak takımımız. O yüzden mesaj sayımı buraya yazdım. hm22 bi sonraki gün mesaj sayılarını yazıyordu, ona devam edelim bence, o uygulama güzeldi. :44:

İzumii buraya yazınca gözümden kaçıyor eğer özel mesaj atılırsa bende hergün yayınlamayı düşünüyorum. böylece günlük durumu da görmüş oluruz :)

İzumii buraya yazınca gözümden kaçıyor eğer özel mesaj atılırsa bende hergün yayınlamayı düşünüyorum. böylece günlük durumu da görmüş oluruz :)

Herkes görürse mesaj sayılarını yazarlar, unutmazlar diye buraya yazayım dedim, mesaj olarak atarım artık.

Slm herkese bugün nete pek girme fırsatım olmadı kusurabakmayın

Hemen bugünkü menümü paylaşayım

Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı

09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet

3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates

1 şekersiz kahve

14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası

19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata

2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim

koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany

1 fincan yeşilçay

yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz

Haklısınız bugün trafik yoğundu bende netet girme imkanım olmadı birde geçmiş yaparken alıntıları tek sayfada yapayım dedim fakat zor oluyor neyse merak etmeyin ilerde benden bıkacaksınız şimdi geçmiş yapacağım bakalım kaç sayfa

canım kahvaltından light çubuk krakeri çıkarıp kayısıyı ekle bence light bisküvi yerine leblebiyi tercih edebilirsin bir de salata göremiyorum menünde naçizane fikirlerim tabiki

Menün güzel. Spor tamam, su tamam tek eksik paylaşım inşallah onu da halledersin :)

Geçmiş sayfalarda kurallar var onları okursan iyi olur. Bugün az mesaj yazdın bende sayabilirim ama kurallara uymak açısından mesaj sayını bana özel mesaj olarak atarsan sevinirim :)

evet paylaşımım şu an eksik büyük ihtimal yarında olmayacağım yürüyüşümü bile gece tamamlayıp geldim elbette okurum

yalnız şuda var henüz yeniyim ve hangi arkadaşım hangi yöntemle tanıyor bilemiyorum zamanla elbette birbirimizi tanıyıp sohbeti ve paylaşımı çoğaltacağız mesaj sayımı elbette atarım uyarı için tşkler

1-2 gün olmayabilirsin idare ederiz zaten deneme süresi 2 hafta. 2 hafta içinde yaptıklarınız bizim için önemli. Bugün ve yarın olmaman çok büyük sorun değil yeter ki her zaman böyle olmasın.

Sende haklısın tabi bizleri tanımıyorsun muhabbet kurmak senin için zor. Buraya istediğin şeyi yazabilirsin sadece diyet veya spor konuşmuyoruz. Aklına ne eserse yazabilirsin, burada yazılanlara cevap verdikçe de bizleri tanırsın diye düşünüyorum.

Elbette konuşarak birbirimizi tanıyacağız ve motive edeceğiz paylaşım konusunda sıkıntım olmaz sonuç olarak çalışmıyorum evdeyim fakat annemin hastahane olayları var yarın sabah 8 de çıkacağım kaçta geleceğim kimbilir artık uzun hikaye zamanla anlatırım elbette takım kaptanımıza tüm sorumluluğu yüklemek haksızlık olur bizler bir takımız sonuçta

Annene çok geçmiş olsun ciddi birşeyi yoktur inşallah. Seninle beraber takıma gelen diğer arkadaş da bugün hiç yazmadı senin bahanen sağlam bakalım o ne diyecek

Annene çok geçmiş olsun ciddi birşeyi yoktur inşallah. Seninle beraber takıma gelen diğer arkadaş da bugün hiç yazmadı senin bahanen sağlam bakalım o ne diyecek

Sağol canım diyalize girme tehlikesi var böbrek yetersizliğinden dolayı yarın belli olacak inş girmez tek temennim o eminim geçerli bir nedeni vardır arkadaşın tek iyi olsun da gelmesin eninde sonunda gelecek burası bağımlılık yapıyor çünkü o zaman alırız ifadesini

Haklısın canım iyi olsun da gelmesin :) İnşallah annenin diyalize girmesi gerekmez tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…