Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın.

Mercani evet çook stres yaşıyorum şu regl sıkıntısı canımı çok sıktı. Sabah bugün ufak bişey yedim karnım nasıl şişti anlatamam. Sanki 3 tabak makarna yemişim.

Beni bu haftada affedin kızlar.

Ben bu cuma izine ayrılmak istiyorum.

Menün ço k güzel canım. Özellikle dogal beslenmen diyette çok işine yaracaktır eminim, :)
Aman canım paylaşım yap da ben sıkılmam senden okurum kaç sayfa olursa olsun:)
Canım ne yazmak istiyorsan yaz bana kalırsa, sonuçta paylaşım yaparak ve muhabbet ederek tanıcaz birbirimizi. :)

Geçmiş olsun canım inşallah girmez diyalize. İyi haberlerle gelirsin hastaneden bugün.
Çokta bilinçli bi üyesin bu arada, akşam çok geç gelmişsin ama ona ragmen kaç tane mesaj atmışsın. Mesajlara cevap vermişsin. Önemli takım bilincini oluşturmakta zaten, yoksa diyet yapılır kilo verilir o çok sorun bi şey degil. :)

Ah canım ya izine ayrıldıgında dikkat edebilecek misin peki? Reglin neden bu kadar geçikti ki senin de bütün düzenin altüst oldu

Son düzenleme:
Günaydııın
Kızlar hastanedeyim, kuzenimin doğumuna girecem fotoğraf için çok heyecanlıyımmmm:)
3gündür bekletiyor sıpa, sonunda sezaryene karar verdiler.

inş verebiliriz canım başlangıçta hızlı gidiyor fakat bir süre sonra duraklamam inş

İnşallah canım, çok güzel başlangıç olmuş.

Yok canım boğazımda kitleler var, yarın biyopsi yapılacak onun için tedavi görüyorum.
Sakatlığım çok daha eski, bel fıtığım var maalesef

Sabah takıma girenler önceki sayfaları okumayacağı için kuralları bir kez daha alıntıladım. Dediğim gibi kuralların okunup uygulanması takımın canlanması açısından çok önemli.

Kuralları okudum ama telefondan beğenmeyi beceremedim

Herkese günaydın bu arada kızlar, sıkılmayın üzülmeyin hiç bi şeye güzel bi gün geçirin bugün :)

kışın eminim daha çok burada olacağız daha çok sohbet edeceğiz.

Haklısın canım, kışın okullar işler düzene sokuyor hepimizi
Ben cevizi kayısıyı pek tehlikeli görmüyorum aslında, hatta Karatayda ekmek yerine ceviz yeyin diyor. Ama akşamı sadece kayısıyla geçirmen sıkıntılı gibi, azıcık bişeyler yesen daha iyi olmaz mı?

Akşamın çok sıkı gibi ama enerjiyi sucuklu yumurtadan aldın herhalde:)

O kadarcık şeyden vicdan yapma canım ya, böyle ufak tefek zevklerimizdende uzaklaşırsak diyet iyice çekilmez oluyor.
Sonra hepten uzaklaşıp soguyoruz, en iyisi arasıra küçük ödüller koyup hiiiiç ucunu bırakmamak.

Menüm

Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek, azcık peynir
Ara: Puding :18:
Akşam: Sebze yemeği, 2 tane fırında köfte, light yoğurt

Bugün su içmeyi nasıl başardım bilmiyorum ama unuttum

Kahvaltı neden yok, metabolizma uyandığında değil bişeyler yediğinde calismaya başlıyor. Kahvaltıyı atlamak dezavantaj.

Menü çok güzelmiş
Tiffany ne canım?

Geçmiş olsun canım benim inşallah onemli bişey çıkmaz. Hastane işleri zor olur bilirim. Anne baba bi hafta arayla ameliyat oldu, bende sırada bekliyorum
3 gündürde kuzenim doğum yapsın diye bekliyoruz, artık ameliyata karar verildi beklemedeyim şuan çok heyecanlandım:)
Uzun süre hastane görmek istemiyorum,
Allah düşürmesin kimseyi. Acil şifalar annecigine.

Bak sana da aynı şeyi söylemişler, normal çatlaklar için krem çıkarmıyorlar mı acaba? :44: Etkisi olur mu acaba o kremin :44:

yazık ki oluşan çatlak için sadece cerrahi müdahale yapılabilir. kesinlikle kremle yağla geçmez.
ama oluşması kesinlikle engellenebilir. ben hamileyken karnımı sabah akşam kremledim yağladım 36 kilo almama lazım karnımda hiç çatlak yok ama bacaklarımda olacağını hiç düşünmemişti,m ve o kısma fazla sürmedim bacaklarımın üst kısmında çatlaklar var ve yurtdışından bile kremler getirtip denedim kesinlikle geçmedi.

sa moralini bozma insan bebek istiyorum olacak mı olmayacak mı moduna geçince tüm hormon dengeleri bozuluyor. olabildiğince rahat olmaya çalış ve mutlaka folicasit almaya başla.

İzine ayrılınca dikkat edebilecekmisin? :26: Kaç haftalık bi izin düşünüyorsun? niye gecikti bu regl bu kadar ya bütün düzenini mahfetti.

Sinsirella senin de geçerli bi bahanen varmış. Çok güzel heyecanlar bunlar :)

Bu arada herkese günaydııın

Kızlar bende hm22 gibi mesaj sayılarını her gün yayınlamaya karar verdim :) Bana özel mesajla bildiremeyenlerin mesaj sayısını 0 saydım. Takıma yazsanız bu seferlik kabul ederdim ama takıma da yazmamışsınız

İzumii: 18
Antonia: 14
Mercani: 21
Sweetdimple: 6
Serates: 0

S_A: 0
Pempepanter: 0
Sinsirella: 0

Kesinlikle çatlaklar geçmiyor bendede var bazı yerlerde pahalı krem bile kullandım. YOK geçmiyor.

sa moralini bozma insan bebek istiyorum olacak mı olmayacak mı moduna geçince tüm hormon dengeleri bozuluyor. olabildiğince rahat olmaya çalış ve mutlaka folicasit almaya başla.

Ya evet ya ben stres yaptım galiba bu bebek olayını. Ama testte yaptım çıkmadı rahattım hamile değilim artık regl olurum dedim psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalıştım sonrada bi arkadaşım aa testi erken yapmışsın benimde kızım erken yaptı çıkmadı şimdi 5 aylık hamile dedi

Bu seferde psikolojik olarak baskı altına girdim. Ve normalde reglim çok düzenlidir yani en fazla 2 gün oynar. Şimdi tam 8 gün geçti. Göğüslerim şişti ağırıyor ve kendimi çoookk şiş hissediyorum öyleli iş gömleğimin oturunca göbek kısmındaki düğmeleri kopacakmış gibi oluyor

Bebeğimiz doğdu :)

Hayırlı olsun :) Ne güzel ya çok seviyorum çocukları keşke benim etrafımda da şöyle yeni doğan çocuk olsa da sevsem Gerçi ben sevmek için 1 yaştan büyükleri tercih ediyorum küçüklere dokunmaya korkuyorum ama olsun

Teşekkür ederim canım. Çok güzel bişe:)
Fotoğraf eklemeyi beceremedim yoksa sizede gösterecektim.

Bugünlük idare ediyorum ama birdahakine özel mesaj atarsın

Tünaydın herkese peki gece yatmadan mesajları sayıp özel mesaj atarım fırçayı yiyince nasıl geliyorum ama tamamen espri evime geldim şükür haberler iyi annemin kreatin seviyesini düşürmüşüz şimdilik tehlike yok çok mutluyum

Tünaydın geçmiş olsun canım sıkma canını hayatta hiçbirşey üzülmeye değmiyor ölümden başka herşeye çare var regl sıkıntısı derken geciktimi düzensizmi anlayamadım eğer düzensizse saraçoğlunun soğan suyu kürünü dene derim ben denedim çok faydasını gördüm yanlış anlamışta olabilirim

tam ben yeni gelmişken iznemi ayrılacaksın olmadı şimdi

Sağol bacım haberler iyi şükür bu arada kusurabakma geçen gün karatay sağlıklı yaşam sistemini sormuşsun arada görmedim sanırım yıllardır diyet yapan biri olarak artık pes ettim bu bir diyet değil yaşam tarzı aslında şeker ailesi ve un ailesiyle sonsuza kadar vedalaşıyoruz insanı sıkmıyor temel kurallar belli ölçü yok menüler kişinin yaratıcılığına kalmış çok güçlü bir kahvaltı yaptığımız için 6 saat acıkmıyoruz ben şeker hastası olduğum halde ellerim titremiyor şekerim düşmüyor ben artık bu sisteme diyet demiyorum ve ömür boyu bu tarz beslenmeyi düşünüyorum yaklaşık 15 günde vücudumdaki değişimler inanılmaz dün komşumuz geldi inanamdı çok vermedim aslında fakat 10 kilo vermiş gibi duruyorum diyet bölümünde karatay diyeti yapan arkadaşların çok daha ayrıntılı paylaşımları var yine de sormak istediğin bir şey olursa ben burdayım canım tavsiye ederim hedefime ulaştıktan sonra önce sonra resimlerimi paylaşacağım

Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz bahtı güzel olsun biyopsi sonucunu merakla bekliyorum 13 yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum şimdi çok rahatım fakat önceleri çok çektim ne olur dikkat çünkü ameliyat sonrası en ufak bir zorlamada bel ben burdayım beni unutma diye hatırlatıyor tekrar geçmiş olsun gece kulaklarını çınlatmıştık bu arada

Tşkler canım çıkmadı şükür allah hastanelere ne düşürsün ne de eksik etsin az önce geldim inan halime binlerce kez şükrettim allah hastahanade yatanlara acil şifalar versin

Tiffany spor bölümündeki bir egzersiz videosu 10 dklık bir şey fakat bel bölgesi için çok etkili ben yürüyüş sonrası yapıyorum fakat
çok güzel ter attırıyor ben kahve yaparken bile yapıyorum artık buna benzer çok güzel programla var link atmayı öğrenirsem hemen paylaşırım oradaki paylaşım yapan arkadaşlara da tşk edemedim henüz

- Ebru Salli ile 21 gunde yaglarin kurtulun Ebru Şalı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun - YouTube

- Yan yaglar icin, simit 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

- Ebru Salli / Odem indirici video Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

- Zumba Varzesh on DC50CW E2 - YouTube

- Zumba Varzesh - YouTube

- Karin kaslari icin 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube

- Squat programi (sayfa 3)

- Ic bacak ve popo BEST Inner Thigh Exercises - For Sexy Bikini Legs! - YouTube

- Ic bacak egzersizleri POP Pilates: Inner Thigh Insanity - YouTube

- Leslie ile yuruyus Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss Walk - YouTube

- Karin ve cardio calismasi Ultimate Workout for Belly Fat Loss - Cardio and Abs Workout - YouTube

- Karin egzersizleri 10 Minute Abs & Obliques Workout - Lean Toned Stomach Workout - YouTube

- Ince bir bel icin Workout For A Slim Waist - YouTube

- Ince bir bel icin Corset Workout for a Slim Waist (POP Pilates) - YouTube

- Bel inceltme videosu Waist Slimming POP Pilates to Wings by Little Mix - YouTube

- Karin ve bel Fitness Blender 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques - YouTube

- Bacak ici ve inceltme Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender.com - YouTube

- Bacak inceltici video Legs and Butt Workout: Thigh Thinner - YouTube

- Bacak egzersizleri Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube

- Karin egzersizleri Awesome Ab Exercises - YouTube

- Pilates - Karin icin Pilates Workout For The Abs - YouTube

- Tum vucut Full Body Workout: 3 X 3 - YouTube

- Bacaklar ve karin Legs and Abs Circuit Workout - YouTube

- Cardio 7 Minute Intense Cardio Workout - YouTube

- Karin egzersizleri 8 Minutes of Non Stop Ab Exercises - YouTube

- Popo icin Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube

- Karin Tighten Your Abs In Minutes - YouTube

- Karin Intense Full Ab Workout - YouTube

- Bacaklar icin yag yakici video Thigh Exercises For Losing Fat - YouTube

sanırım öğrendim zamanla bunları deneyeceğim yaptıkça yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…