Menün ço k güzel canım. Özellikle dogal beslenmen diyette çok işine yaracaktır eminim, :)Slm herkese bugün nete pek girme fırsatım olmadı kusurabakmayın
Hemen bugünkü menümü paylaşayım
Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı
09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet
3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates
1 şekersiz kahve
14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası
19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata
2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim
koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany
1 fincan yeşilçay
yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz
Aman canım paylaşım yap da ben sıkılmam senden okurum kaç sayfa olursa olsun:)Haklısınız bugün trafik yoğundu bende netet girme imkanım olmadı birde geçmiş yaparken alıntıları tek sayfada yapayım dedim fakat zor oluyor neyse merak etmeyin ilerde benden bıkacaksınız şimdi geçmiş yapacağım bakalım kaç sayfa
Canım ne yazmak istiyorsan yaz bana kalırsa, sonuçta paylaşım yaparak ve muhabbet ederek tanıcaz birbirimizi. :)evet paylaşımım şu an eksik büyük ihtimal yarında olmayacağım yürüyüşümü bile gece tamamlayıp geldim elbette okurum
yalnız şuda var henüz yeniyim ve hangi arkadaşım hangi yöntemle tanıyor bilemiyorum zamanla elbette birbirimizi tanıyıp sohbeti ve paylaşımı çoğaltacağız mesaj sayımı elbette atarım uyarı için tşkler
Elbette konuşarak birbirimizi tanıyacağız ve motive edeceğiz paylaşım konusunda sıkıntım olmaz sonuç olarak çalışmıyorum evdeyim fakat annemin hastahane olayları var yarın sabah 8 de çıkacağım kaçta geleceğim kimbilir artık uzun hikaye zamanla anlatırım elbette takım kaptanımıza tüm sorumluluğu yüklemek haksızlık olur bizler bir takımız sonuçta
Sağol canım diyalize girme tehlikesi var böbrek yetersizliğinden dolayı yarın belli olacak inş girmez tek temennim o eminim geçerli bir nedeni vardır arkadaşın tek iyi olsun da gelmesin eninde sonunda gelecek burası bağımlılık yapıyor çünkü o zaman alırız ifadesini
Günaydın.
Mercani evet çook stres yaşıyorum şu regl sıkıntısı canımı çok sıktı. Sabah bugün ufak bişey yedim karnım nasıl şişti anlatamam. Sanki 3 tabak makarna yemişim.
Beni bu haftada affedin kızlar.
Ben bu cuma izine ayrılmak istiyorum.
inş verebiliriz canım başlangıçta hızlı gidiyor fakat bir süre sonra duraklamam inş
Çok güzel vermişsin canım, karatayı okumadım ama televizyonda anlattıklarını izledim, söyledikleri çok mantıksız degil açıkçası. Dogal beslenmeye çalışıyorum özellikle bende diyet yaparken. Bazı önerileri çok faydalı gerçekten.
Çok bi şey yokmuş canım hedef kilona, kısa sürede verirsin inşallah,niye rahatsızlandın canım, spor yaparken sakatlandım demiştin onunla mı alakalı?
Canım tatlı yediginde tatlı istegin geçmeyecek aksine daha çok tatlı yemek isteyeceksin ve karnın daha kolay acıkacak öyle düşün.Okula yanında meyve götürebiliyorsan, çikolata istediginde bi iki tane fındıkla meyve ye, benim tatlı istegim geçiyor öyle yedigimde.
Çok güzel canım menüm, 2 ögün beslenmek karatayda olan bi şey mi? Karatay çok ara ögün yapın demiyor sanırım. Sabahla akşam arası hiç bi şey yiyip içmiyor musun? Karnın acıkmıyor mu?
Sabah takıma girenler önceki sayfaları okumayacağı için kuralları bir kez daha alıntıladım. Dediğim gibi kuralların okunup uygulanması takımın canlanması açısından çok önemli.
kışın eminim daha çok burada olacağız daha çok sohbet edeceğiz.
Ben cevizi kayısıyı pek tehlikeli görmüyorum aslında, hatta Karatayda ekmek yerine ceviz yeyin diyor. Ama akşamı sadece kayısıyla geçirmen sıkıntılı gibi, azıcık bişeyler yesen daha iyi olmaz mı?bugün yediklerim
2 yumurta omlet
3zeytin çok az lor peynirdomates
light çubuk kraker 1 pk ve peynir
5 tane ceviz
5 tane fındık
soda türk kahvesi
4 köfte yoğurt
5 kayısı
galiba şu kayısı ceviz falan onları çıkarmam lazım çünkü veremiyorum hep aynıyım.
su 3 lt 2 yeşil çay içtim
spor yapamıyorum ama bu ara(
Akşamın çok sıkı gibi ama enerjiyi sucuklu yumurtadan aldın herhalde:)Bugünkü menüm:
Sabah: 1 domates, peynir, 3 tane mavi yeşil bisküvi, şekersiz çay
Saat 10.00-14.30 arası 1,5 mandalina, 4 fındık
14.30: 2 dilim sucuk ve 2 yumurtayla yagda yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
17.00: Şekersiz kahve, 3 badem, 2 fındık
2 litre su
akşam 1 saat kadar yürüyüş yaptım.
izumi
salata seviyorum. bu hafta deneyeceğim canım bu ara hep bişiler yemek istiyor yine. veremediğim için böyle oluyor.
evet kahve yanında 2 kayısı 2 ceviz beni de tok tutuyor hoşuma gidiyor ama acaba yapmasam mı diye vicdanen rahatsız oluyorum salata tabiki daha da iyi.
Menüm
Sabah: Yok
Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek, azcık peynir
Ara: Puding :18:
Akşam: Sebze yemeği, 2 tane fırında köfte, light yoğurt
Bugün su içmeyi nasıl başardım bilmiyorum ama unuttum
Slm herkese bugün nete pek girme fırsatım olmadı kusurabakmayın
Hemen bugünkü menümü paylaşayım
Sabah :aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ev yapımı
09,30:
dereotlu biberli maydanozlu az pişmiş omlet
3 cevizli kaymaklı kayısı
10 fındık
10 sele zeytini (kendi yapımım )
2 dilim peynir
1 salatalık
yarım domates
1 şekersiz kahve
14:30 cevizli yoğurtlu semizotu salatası
19:00 : zeytinyağlı taze fasulye baharatlı tavuk ve salata
2 lt limonlu su bugün taze zencefilde ekledim
koşu bandında 5 km lik yürüyüş ve tiffany
1 fincan yeşilçay
yatarken süt içiyorum fakat bugün içmeyeceğim dün gece rahatsız oldum sanırım dokundu biraz
Elbette konuşarak birbirimizi tanıyacağız ve motive edeceğiz paylaşım konusunda sıkıntım olmaz sonuç olarak çalışmıyorum evdeyim fakat annemin hastahane olayları var yarın sabah 8 de çıkacağım kaçta geleceğim kimbilir artık uzun hikaye zamanla anlatırım elbette takım kaptanımıza tüm sorumluluğu yüklemek haksızlık olur bizler bir takımız sonuçta
Bak sana da aynı şeyi söylemişler, normal çatlaklar için krem çıkarmıyorlar mı acaba? :44: Etkisi olur mu acaba o kremin :44:
Günaydın.
Mercani evet çook stres yaşıyorum şu regl sıkıntısı canımı çok sıktı. Sabah bugün ufak bişey yedim karnım nasıl şişti anlatamam. Sanki 3 tabak makarna yemişim.
Günaydın.
yazık ki oluşan çatlak için sadece cerrahi müdahale yapılabilir. kesinlikle kremle yağla geçmez.
ama oluşması kesinlikle engellenebilir. ben hamileyken karnımı sabah akşam kremledim yağladım 36 kilo almama lazım karnımda hiç çatlak yok ama bacaklarımda olacağını hiç düşünmemişti,m ve o kısma fazla sürmedim bacaklarımın üst kısmında çatlaklar var ve yurtdışından bile kremler getirtip denedim kesinlikle geçmedi.
sa moralini bozma insan bebek istiyorum olacak mı olmayacak mı moduna geçince tüm hormon dengeleri bozuluyor. olabildiğince rahat olmaya çalış ve mutlaka folicasit almaya başla.
İzine ayrılınca dikkat edebilecekmisin? :26: Kaç haftalık bi izin düşünüyorsun? niye gecikti bu regl bu kadar ya bütün düzenini mahfetti.
Evet ya bütün düzenim mahfoldu. İzine ayrılmazsam listede çok kötü görünecem cumaları. Burda olsamda biraz listede olmamak istiyorum.
Sinsirella senin de geçerli bi bahanen varmış. Çok güzel heyecanlar bunlar :)
Bu arada herkese günaydııın
Bebeğimiz doğdu :)
Hayırlı olsun :) Ne güzel ya çok seviyorum çocukları keşke benim etrafımda da şöyle yeni doğan çocuk olsa da sevsemGerçi ben sevmek için 1 yaştan büyükleri tercih ediyorum küçüklere dokunmaya korkuyorum ama olsun
Bugünlük idare ediyorum ama birdahakine özel mesaj atarsın
Günaydın.
Menün ço k güzel canım. Özellikle dogal beslenmen diyette çok işine yaracaktır eminim, :)
Aman canım paylaşım yap da ben sıkılmam senden okurum kaç sayfa olursa olsun:)
Canım ne yazmak istiyorsan yaz bana kalırsa, sonuçta paylaşım yaparak ve muhabbet ederek tanıcaz birbirimizi. :)
Geçmiş olsun canım inşallah girmez diyalize. İyi haberlerle gelirsin hastaneden bugün.
Çokta bilinçli bi üyesin bu arada, akşam çok geç gelmişsin ama ona ragmen kaç tane mesaj atmışsın. Mesajlara cevap vermişsin. Önemli takım bilincini oluşturmakta zaten, yoksa diyet yapılır kilo verilir o çok sorun bi şey degil. :)
Günaydııın
Kızlar hastanedeyim, kuzenimin doğumuna girecem fotoğraf için çok heyecanlıyımmmm:)
3gündür bekletiyor sıpa, sonunda sezaryene karar verdiler.
İnşallah canım, çok güzel başlangıç olmuş.
Yok canım boğazımda kitleler var, yarın biyopsi yapılacak onun için tedavi görüyorum.
Sakatlığım çok daha eski, bel fıtığım var maalesef
Kuralları okudum ama telefondan beğenmeyi beceremedim
Menü çok güzelmiş
Tiffany ne canım?
Geçmiş olsun canım benim inşallah onemli bişey çıkmaz. Hastane işleri zor olur bilirim. Anne baba bi hafta arayla ameliyat oldu, bende sırada bekliyorum
3 gündürde kuzenim doğum yapsın diye bekliyoruz, artık ameliyata karar verildi beklemedeyim şuan çok heyecanlandım:)
Uzun süre hastane görmek istemiyorum,
Allah düşürmesin kimseyi. Acil şifalar annecigine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?