Tünaydın herkese peki gece yatmadan mesajları sayıp özel mesaj atarım fırçayı yiyince nasıl geliyorum amatamamen espri evime geldim şükür haberler iyi annemin kreatin seviyesini düşürmüşüz şimdilik tehlike yok çok mutluyum
Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Senin annenin sonuçları iyi, sinsirellanın kuzeninin bebeği doğmuş çok güzel haber aldık bugün[/QU
Tşkler canım evet okudukça iyi haberleri alıyorum şu kitle meselesi canımı sıktı biraz yarın güzel haberlerini bekliyorum inş
Bak sana da aynı şeyi söylemişler, normal çatlaklar için krem çıkarmıyorlar mı acaba? :44: Etkisi olur mu acaba o kremin :44:
Kesinlikle çatlaklar geçmiyor bendede var bazı yerlerde pahalı krem bile kullandım. YOK geçmiyor.
s a cım üzülme tek derdin o olsun.. başka güzel taraflarını açar orasını kapatırsın... ama bu bir gerçek kesinlikle bu iş için para harcama ben lazer tedavisi bile oldum geçmiyor...
Ya evet ya ben stres yaptım galiba bu bebek olayını. Ama testte yaptım çıkmadı rahattım hamile değilim artık regl olurum dedim psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalıştım sonrada bi arkadaşım aa testi erken yapmışsın benimde kızım erken yaptı çıkmadı şimdi 5 aylık hamile dedi
Bu seferde psikolojik olarak baskı altına girdim. Ve normalde reglim çok düzenlidir yani en fazla 2 gün oynar. Şimdi tam 8 gün geçti. Göğüslerim şişti ağırıyor ve kendimi çoookk şiş hissediyorum öyleli iş gömleğimin oturunca göbek kısmındaki düğmeleri kopacakmış gibi oluyor
Tünaydın herkese peki gece yatmadan mesajları sayıp özel mesaj atarım fırçayı yiyince nasıl geliyorum amatamamen espri evime geldim şükür haberler iyi annemin kreatin seviyesini düşürmüşüz şimdilik tehlike yok çok mutluyum
bugün dersim öğleden sonraydı ama hoca gelmedi bugün geç kalktım menüm biraz düzensiz
sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım 1 kepekli tost ve yeşil çayla
arada 1 nescafe 2 si bir arada içtim
1 küçük salkım üzüm
3 etimek, 1 bardak süt
akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası içicem
kızlar bugünkü menümüde yazıp çıkayım ara ara gelirim yine
1 yemek kaşığı elma sirkesi ve ılık su
Sabah :07:30
2 lop yumurta
3 ceviz
3 kayısı
yarım çay bardağı çiğ fındık
yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 10 ad zeytin 2 dilim petynir
1 fincan yeşilçay
öğle : 15: 10
1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt hala bitiremedim bu arada son iki kaşık
regl olmuşum canım hiç istemiyor acıkmadımda ama yiyorum
1 lt limonlu tarçınlı su
akşam : menmen salata ve yoğurt düşünüyorum
spor hastahanede 10, kata 2 kez inip çıktım ve dr beklerken yarım saat volta attım resmen bunları saymazsak spor yok ağrım biraz geçerse yürüyüş bandında hafif tempolu yapacağım
yeşilçay içip bi yarım saat uzanayım görüşmek üzere
bugün dersim öğleden sonraydı ama hoca gelmedi bugün geç kalktım menüm biraz düzensiz
sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım 1 kepekli tost ve yeşil çayla
arada 1 nescafe 2 si bir arada içtim
1 küçük salkım üzüm
3 etimek, 1 bardak süt
akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası içicem
çok az yemişsin bence bu hafta iyi kilo vereceksin
Sabah o saatte kalkıp bir de üstüne kahvaltı yapanlara çok özeniyorumBen 8 de başlayacak ders için 7.40 da kalkıp 7.50 de evden çıkıyorum uykuyu o kadar seviyorum yani
Menün güzel. Bu gidişle sporla da desteklersen iyi kilo verirsin.
Çok az yemişsin. Nasıl doydun bunlarla? Neyse sen doyduysan sorun yok tabi
Sabah o saatte kalkıp bir de üstüne kahvaltı yapanlara çok özeniyorumBen 8 de başlayacak ders için 7.40 da kalkıp 7.50 de evden çıkıyorum uykuyu o kadar seviyorum yani
Menün güzel. Bu gidişle sporla da desteklersen iyi kilo verirsin.
QUOTE]
normalde yiyemem ama bu kez Canan hanımın dediklerine harfiyen uyuyorum inş cnm şüphem yok
iyi akşamlar canım hepimize hoşgeldingüzel bir akşam diliyorum herkese:)))
bu hafta bu cuma 73 olmak istiyorum
bu akşam yemek yemeyeceğim.
bu gün yediklerim
2 yumurta omlet
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
türk kahvesi
57 kalorilik çikolata
salata
5 tane fındık
yeşil çay 2 tane
3 lt su
gece belki süt içerim
sadece ip atlamak bile işe yarıyor. gerçekten sporsuz çok çok zor kilo vermek.
birde ben hayatımı daha hareketli geçirmeye çalışıyorum. örneğin asansör hiç kullanmıyorum. sabah akşam inip çıkıyorum.
masayı toplarken eskiden herşeyi üstüste koyar bir iki defa giderdim mutfağa ama şimdi olabildiğince gidip geliyorum üşenmiyorum.
duşta her gün tüm vücudumu özellikle bacaklarımı fırçalıyorum keseliyorum. hem kollarım çalışıyor hem dolaşım hızlanıyor..
spor olmadığı için bu hafta fazla kilo veremeyeceğim sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?