Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Senin annenin sonuçları iyi, sinsirellanın kuzeninin bebeği doğmuş çok güzel haber aldık bugün

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menümüde yazıp çıkayım ara ara gelirim yine

1 yemek kaşığı elma sirkesi ve ılık su

Sabah :07:30

2 lop yumurta
3 ceviz
3 kayısı
yarım çay bardağı çiğ fındık
yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 10 ad zeytin 2 dilim petynir
1 fincan yeşilçay

öğle : 15: 10

1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt hala bitiremedim bu arada son iki kaşık

regl olmuşum canım hiç istemiyor acıkmadımda ama yiyorum

1 lt limonlu tarçınlı su

akşam : menmen salata ve yoğurt düşünüyorum

spor hastahanede 10, kata 2 kez inip çıktım ve dr beklerken yarım saat volta attım resmen bunları saymazsak spor yok ağrım biraz geçerse yürüyüş bandında hafif tempolu yapacağım

yeşilçay içip bi yarım saat uzanayım görüşmek üzere

bugün dersim öğleden sonraydı ama hoca gelmedi bugün geç kalktım menüm biraz düzensiz
sabah 10.30 gibi kahvaltı yaptım 1 kepekli tost ve yeşil çayla

arada 1 nescafe 2 si bir arada içtim

1 küçük salkım üzüm

3 etimek, 1 bardak süt

akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası içicem

S.a hamile olunca progestoron hormonu yükseliyor süt hormonu o da göğüsleri şişiriyor. bence hamilesiiiinnnn:))))

o da neymiş canım yaa keratin sadece saç için duymuştum????nerden alıcaz acaba keratini yiyerek bi araştırıcam bu konuyu benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor belki bunun için olabilir mi acaba?*

çok az yemişsin bence bu hafta iyi kilo vereceksin

Serates yaaa sendemiii? Ah bir ortaya çıksa artık ya regl olim yada test pozitif olsun bende neolduğunı bileyim artık yeter ya daha 1 haftada ne hale geldim inek gibi oldum

Sabah o saatte kalkıp bir de üstüne kahvaltı yapanlara çok özeniyorum Ben 8 de başlayacak ders için 7.40 da kalkıp 7.50 de evden çıkıyorum uykuyu o kadar seviyorum yani

Menün güzel. Bu gidişle sporla da desteklersen iyi kilo verirsin.

Çok az yemişsin. Nasıl doydun bunlarla? Neyse sen doyduysan sorun yok tabi

çok az yemişsin bence bu hafta iyi kilo vereceksin

dün biraz fazla kaçırmıştım onun için bugün dengelensin dedim

sadece ip atlamak bile işe yarıyor. gerçekten sporsuz çok çok zor kilo vermek.

birde ben hayatımı daha hareketli geçirmeye çalışıyorum. örneğin asansör hiç kullanmıyorum. sabah akşam inip çıkıyorum.

masayı toplarken eskiden herşeyi üstüste koyar bir iki defa giderdim mutfağa ama şimdi olabildiğince gidip geliyorum üşenmiyorum.

duşta her gün tüm vücudumu özellikle bacaklarımı fırçalıyorum keseliyorum. hem kollarım çalışıyor hem dolaşım hızlanıyor..

bu hafta bu cuma 73 olmak istiyorum
bu akşam yemek yemeyeceğim.

bu gün yediklerim

2 yumurta omlet
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

türk kahvesi
57 kalorilik çikolata

salata

5 tane fındık

yeşil çay 2 tane
3 lt su

gece belki süt içerim

süt yerine yoğurt ye istersen canım süt gece bana çok dokundu

kızlar bende 2 hafta buraya yazsam deneme sürecine girmiş olucam değil mi? daha sonra takıma alınır mıyım?

aynen öyle canım kahve yaparken bile sağa sola eğiliyorum ben de hatta cuma 2 gün önce komşu torunuyla birlikte bize geldi baktım sıkılıyo gel bakim sen dedim hem sohbet hem hareket fırsatı ayaklarıma çıkarttım 50 şer kez yukarı hoplattım toplam 500 çaktırmadan spor oldu resmen karnım ve bacaklarım ağrıdı çocuğunda sıkıntısı geçti

spor olmadığı için bu hafta fazla kilo veremeyeceğim sanırım :26:

spor desteği kolayaştırıyor henüz hafta bitmedi sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…