Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bende 2 hafta buraya yazsam deneme sürecine girmiş olucam değil mi? daha sonra takıma alınır mıyım?

zayıflaman açısından motive olmak adına yaz canım yediğini içtiğini birbirimizi takip edelim hatalarımızı söyleyelim asıl amacımız zaten kilo vermek bu takım olayı da biraz eğlence katıyor tatlı bir rekabet içinde zayıflarız sanırım deneme süreci evet 2 haftaymış okuduğum kadarıyla deneyimli arakadaşlar daha iyi açıklar fakat ilk sayfadaki kuralları okursan faydası olur eminim

kuralları okudum canım aslında bu tatlı rekabetin beni hırslandıracağını düşünüyorum. :)
2 hafta boyunca buraya her gün yazacağım bakalım sonuç ne olacak? hem yarın tartılırım da fotoğrafta atarım :)

ah keşke ben senin kilonda olsam seneye belki rakip oluruz ne dersin elbette yaz günlük gibi bir şey oluyor bir nevi deneyimli arkadaşlarımızında görüşlerini alırız hatalarımızı düzeltiriz

ah keşke ben senin kilonda olsam seneye belki rakip oluruz ne dersin elbette yaz günlük gibi bir şey oluyor bir nevi deneyimli arkadaşlarımızında görüşlerini alırız hatalarımızı düzeltiriz
canıım inşallah olurssuuunnn yaaa cidden herkes zayıflasın dünya üzerinde tombik ve mutsuz güzel kadınlar kalmasıın
benim 58 olduğuma bakma boyum kısa olduğu için tombikim

kızlar bende 2 hafta buraya yazsam deneme sürecine girmiş olucam değil mi? daha sonra takıma alınır mıyım?

Ben az önce takıma davet ettim seni ama sen benden önce davranıp buraya yazdın galiba 2 haftalık deneme süresinden sonra takıma girebilirsin :) Bunlarda kurallarımız;

3.TAKIM KURALLARI:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)

5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum ) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.

6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.

7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.

keratin değil bacımcım kreatin seviyesi eğer bu seviye 3 ün üzerine çıkarsa böbrek hastaları diyalize girmek zorunda kalıyor o yüzden zavallı anneciğime hemen hemen herşey yasak ama çok iradeli maşallah 5 senedir gıdasına çok dikkat ediyoruz

saçların i,çin sana bir tavsiyem var suna dumankayanın dana iliği tarifi var yapması biraz zahmetli fakat saçlara birebir ben her ay yaparım resmimi koyunca bakarsın saçları müthiş besliyor

çok teşekkür ederim 2 hafta boyunca elimden geleni yapıcam! ve eğer takıma girersem yüzünüzü kara çıkartmıycam :)

O zaman takıma hoşgeldin :) Kendini tanıtırsan seviniriz :)
Adım Fatma. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. :)
1.57 boyunda yaklaşık 58 kilo civarındayım.
Hep zayıf olmayı hayal ettim küçüklüğümden beri tombuldum zaten.
Hedefim:50 kg.
Dersler nedeniyle fazla spor yapamıyorum, ama fırsat oldukça yapıcam.
Çikolatayı çok seviyorum (herkes gibi)
bu kaaadaarr umarıım sizinle birlikte incecik olurum :)
Yarın tartılıp çizelgemi de düzeltiirim..

Bende Büşra. 163 boy 54 kiloyum. Ben küçükken zayıftım ama 15 yaşından sonra kilo almaya başladım çok lazımmış gibi 19 yaşındayım liseyi yeni bitirdim :)
Takımda benden küçük birileri olduğu için çok mutluyum
Bende bu sene sınava hazırlanıyorum ama haftada 4 gün spora 1 saat ayırabilirim diye düşünüyorum :)
Tekrar hoşgeldin. Bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın umarım.

Son düzenleme:
Kızlar yine bazıları mesaj sayısını özel mesaj atmamış. Bu gidişle sarı kart alacaksınız benden söylemesi

hg canım çok şanslısın erkenden bilinçleneceksin bu forum sayesinde

o bazılarından biri benim diziye daldım
hemen sayıyorum gerçi fenerbahçenin sarısı sonuçta

İlk hafta fenerin sarısı ama diğer hafta galatasarayın kırmızısı unutma Bu arada GS'li değilim

Merhaba kizlar dun midem cok kotuydu bugun de ayni ben mesajyazamadim beni izinli yapin kendim kotu hissediyorum
Iyilesirsem donerim iyi geceler

Bu hafta listede izinli görünmek mi istiyorsun anlamadım canım?

canım mesaj sayımız nasıl ne oluyor yaa anlamadım ben? ilk günlerden afallamıyımda

Gün içinde takıma kaç mesaj yazdığımızı sayıp günün sonunda takım kaptanına özel mesajla yolluyoruz canım.

Kizlar günaydın giremedim kusura bakmayın. Bugün aksama dogru girmeye calisicam yine. Dün biraz kacamak yaptim ama toparlarim cumaya kadar. Iyi bakin kendinize

Gecmisi okuyamadim aksama dersten cikinca okucam ama hepsini. Mercani dün az mesaj atmistim 3 müydü neydi ona da bakamadim. Ama dersten cikinca hepsini halledicem söz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…