- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kızlar bende 2 hafta buraya yazsam deneme sürecine girmiş olucam değil mi? daha sonra takıma alınır mıyım?
kuralları okudum canım aslında bu tatlı rekabetin beni hırslandıracağını düşünüyorum. :)zayıflaman açısından motive olmak adına yaz canım yediğini içtiğini birbirimizi takip edelim hatalarımızı söyleyelim asıl amacımız zaten kilo vermek bu takım olayı da biraz eğlence katıyor tatlı bir rekabet içinde zayıflarız sanırım deneme süreci evet 2 haftaymış okuduğum kadarıyla deneyimli arakadaşlar daha iyi açıklar fakat ilk sayfadaki kuralları okursan faydası olur eminim
kuralları okudum canım aslında bu tatlı rekabetin beni hırslandıracağını düşünüyorum. :)
2 hafta boyunca buraya her gün yazacağım bakalım sonuç ne olacak? hem yarın tartılırım da fotoğrafta atarım :)
canıım inşallah olurssuuunnn yaaa cidden herkes zayıflasın dünya üzerinde tombik ve mutsuz güzel kadınlar kalmasıınah keşke ben senin kilonda olsamseneye belki rakip oluruz ne dersin elbette yaz günlük gibi bir şey oluyor bir nevi deneyimli arkadaşlarımızında görüşlerini alırız hatalarımızı düzeltiriz
kızlar bende 2 hafta buraya yazsam deneme sürecine girmiş olucam değil mi? daha sonra takıma alınır mıyım?
S.a hamile olunca progestoron hormonu yükseliyor süt hormonu o da göğüsleri şişiriyor. bence hamilesiiiinnnn:))))
o da neymiş canım yaa keratin sadece saç için duymuştum????nerden alıcaz acaba keratini yiyerek bi araştırıcam bu konuyu benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor belki bunun için olabilir mi acaba?*
çok teşekkür ederim 2 hafta boyunca elimden geleni yapıcam! ve eğer takıma girersem yüzünüzü kara çıkartmıycam :)Ben az önce takıma davet ettim seni ama sen benden önce davranıp buraya yazdın galiba2 haftalık deneme süresinden sonra takıma girebilirsin :) Bunlarda kurallarımız;
3.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)
5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.
6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.
7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.
çok teşekkür ederim 2 hafta boyunca elimden geleni yapıcam! ve eğer takıma girersem yüzünüzü kara çıkartmıycam :)
Adım Fatma. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. :)O zaman takıma hoşgeldin :) Kendini tanıtırsan seviniriz :)
Adım Fatma. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. :)
1.57 boyunda yaklaşık 58 kilo civarındayım.
Hep zayıf olmayı hayal ettim küçüklüğümden beri tombuldum zaten.
Hedefim:50 kg.
Dersler nedeniyle fazla spor yapamıyorum, ama fırsat oldukça yapıcam.
Çikolatayı çok seviyorum(herkes gibi)
bu kaaadaarr umarıım sizinle birlikte incecik olurum :)
Yarın tartılıp çizelgemi de düzeltiirim..
Adım Fatma. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. :)
1.57 boyunda yaklaşık 58 kilo civarındayım.
Hep zayıf olmayı hayal ettim küçüklüğümden beri tombuldum zaten.
Hedefim:50 kg.
Dersler nedeniyle fazla spor yapamıyorum, ama fırsat oldukça yapıcam.
Çikolatayı çok seviyorum(herkes gibi)
bu kaaadaarr umarıım sizinle birlikte incecik olurum :)
Yarın tartılıp çizelgemi de düzeltiirim..
Kızlar yine bazıları mesaj sayısını özel mesaj atmamış. Bu gidişle sarı kart alacaksınız benden söylemesi
Merhaba kizlar dun midem cok kotuydu bugun de ayni ben mesajyazamadim beni izinli yapin kendim kotu hissediyorum
Iyilesirsem donerim iyi geceler
canım mesaj sayımız nasıl ne oluyor yaa anlamadım ben? ilk günlerden afallamıyımdao bazılarından biri benim diziye daldım
hemen sayıyorum gerçi fenerbahçenin sarısı sonuçta
o bazılarından biri benim diziye daldım
hemen sayıyorum gerçi fenerbahçenin sarısı sonuçta
Merhaba kizlar dun midem cok kotuydu bugun de ayni ben mesajyazamadim beni izinli yapin kendim kotu hissediyorum
Iyilesirsem donerim iyi geceler
canım mesaj sayımız nasıl ne oluyor yaa anlamadım ben? ilk günlerden afallamıyımda
İlk hafta fenerin sarısı ama diğer hafta galatasarayın kırmızısı unutmaBu arada GS'li değilim
[/COLOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?