Gecmisi okuyamadim aksama dersten cikinca okucam ama hepsini. Mercani dün az mesaj atmistim 3 müydü neydi ona da bakamadim. Ama dersten cikinca hepsini halledicem söz)
sabah tartıldım 58.2 kiloyum :/
sabah kahvaltı yapamadım geç kaldım biraz servise yetiştim.
öğle arası: bir tabak mercimek çorbası+ bir küçük biber dolması.
şuan 2 litre kadar su içtim daha da içerim.
Bakalım akşam ne yiycem. :))
selam davetiniz için teşekkürler
eee ne yapmam gerekiyorr
selam davetiniz için teşekkürler
eee ne yapmam gerekiyorr
Hoşgeldin canımTakıma kendini tanıtabilirsin. 2 haftalık deneme süresinden sonra takıma alınacaksın. Kurallarımızı da birazdan paylaşırım :)
hoşbulduk, teşekkür ederim kuralları okudum
ben 26 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim bi dönem çalıştım ancak sağlık problemleri nedeniyle çıkmak durumunda kaldım şuanda ev hanımıyım, kullandığım ilaçlardan dolayıda epey kilo aldım iki haftadır diyete başladım inşallah kurtulurum bu fazlalıklardan ve eski kiloma dönerim
Takım yavaş yavaş hareketlenecek mi ne ?
Hoşgeldiniz kızlar.
Ben de burada menü paylaşımıma düzenli olmasa da devam edebilirim değil mi ?
Kilo koruma dönemini atlatmam açısından.
Bu sıralarda etiforma sardım, diyet yaparken yemedim şimdi yiyorum.
Tabi edebilirsin yazmana çok sevindim özledik seni. Her zaman yazan kişilerden biri gidince bir eksiklik oluyor. Takım hareketlenir inşallah. Zaten kasıma kadar düzelmezse kaptanlığı bırakırım. Boşuna kürek çekmek istemiyorum açıkçası.
Umarım bir an önce takım bol hareketli olur, sana da tamamen hak veriyorum, yoğun zamanlarda emeğinin karşılığını alamamak moral bozucu oluyor, dersane nasıldı yeni başladı dimi bu hafta ?
Evet bu hafta başladı. Kaç aydır 12 de kalkıyordum bugün 7 de kalktım çok fena çarptı beni. Başımda acaip bir ağrı var.
Takım yavaş yavaş hareketlenecek mi ne ?
Hoşgeldiniz kızlar.
Ben de burada menü paylaşımıma düzenli olmasa da devam edebilirim değil mi ?
Kilo koruma dönemini atlatmam açısından.
Bu sıralarda etiforma sardım, diyet yaparken yemedim şimdi yiyorum.
hm22 hareketlenecek valla ... mecbuuurrrr....
gelen gideni mercani hm22 yi aratacak gibi....
mercaninin iki mesajından biri kurallar biri cezalar...:))))
hm22
bu arada diyet ürünlerin çok da masum olmadıklarını pakette yazan kalorilere bakınca anlıyor insan.
yerine ceviz ye fındık ye badem ye leblebi ye inan daha çok işe yarıyor. en azından ben de öyle oldu. barsaklar çalışıyor.
Geçmiş olsun canım. Bel fıtıgınında tedavisi yok mu spor yapan bi insanın sporu bi anda bırakması çok zor bi şey degil miGünaydııın
Kızlar hastanedeyim, kuzenimin doğumuna girecem fotoğraf için çok heyecanlıyımmmm:)
3gündür bekletiyor sıpa, sonunda sezaryene karar verdiler.
İnşallah canım, çok güzel başlangıç olmuş.
Yok canım boğazımda kitleler var, yarın biyopsi yapılacak onun için tedavi görüyorum.
Sakatlığım çok daha eski, bel fıtığım var maalesef
Kuralları okudum ama telefondan beğenmeyi beceremedim
Sucuklu yumurtadan sonra akşamı hafif atlatayım demiştim dün kaçamak yapmasaydın iyi gidiyordum aslında :)Haklısın canım, kışın okullar işler düzene sokuyor hepimizi
Ben cevizi kayısıyı pek tehlikeli görmüyorum aslında, hatta Karatayda ekmek yerine ceviz yeyin diyor. Ama akşamı sadece kayısıyla geçirmen sıkıntılı gibi, azıcık bişeyler yesen daha iyi olmaz mı?
Akşamın çok sıkı gibi ama enerjiyi sucuklu yumurtadan aldın herhalde:)
O kadarcık şeyden vicdan yapma canım ya, böyle ufak tefek zevklerimizdende uzaklaşırsak diyet iyice çekilmez oluyor.
Sonra hepten uzaklaşıp soguyoruz, en iyisi arasıra küçük ödüller koyup hiiiiç ucunu bırakmamak.
Kahvaltı neden yok, metabolizma uyandığında değil bişeyler yediğinde calismaya başlıyor. Kahvaltıyı atlamak dezavantaj.
Çok üzüldüm şu an ben illaki kremle falan geçer bi gün diyodumyazık ki oluşan çatlak için sadece cerrahi müdahale yapılabilir. kesinlikle kremle yağla geçmez.
ama oluşması kesinlikle engellenebilir. ben hamileyken karnımı sabah akşam kremledim yağladım 36 kilo almama lazım karnımda hiç çatlak yok ama bacaklarımda olacağını hiç düşünmemişti,m ve o kısma fazla sürmedim bacaklarımın üst kısmında çatlaklar var ve yurtdışından bile kremler getirtip denedim kesinlikle geçmedi.
Hayırlı olsun canım, :)Bebeğimiz doğdu :)
Stres her şeyin sebebi nerdeyse. Ne kadar beklemen gerekiyormuş kikesin sonuç içinKesinlikle çatlaklar geçmiyor bendede var bazı yerlerde pahalı krem bile kullandım. YOK geçmiyor.
Ya evet ya ben stres yaptım galiba bu bebek olayını. Ama testte yaptım çıkmadı rahattım hamile değilim artık regl olurum dedim psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalıştım sonrada bi arkadaşım aa testi erken yapmışsın benimde kızım erken yaptı çıkmadı şimdi 5 aylık hamile dedi
Bu seferde psikolojik olarak baskı altına girdim. Ve normalde reglim çok düzenlidir yani en fazla 2 gün oynar. Şimdi tam 8 gün geçti. Göğüslerim şişti ağırıyor ve kendimi çoookk şiş hissediyorum öyleli iş gömleğimin oturunca göbek kısmındaki düğmeleri kopacakmış gibi oluyor
Bende ailenin en küçügüyüm bi bebek sevemedim şu hayatımda :))Hayırlı olsun :) Ne güzel ya çok seviyorum çocukları keşke benim etrafımda da şöyle yeni doğan çocuk olsa da sevsemGerçi ben sevmek için 1 yaştan büyükleri tercih ediyorum küçüklere dokunmaya korkuyorum ama olsun
Canım fotografların boyutunun küçük olması gerekiyor boyutlarını küçültebiliyor musunTeşekkür ederim canım. Çok güzel bişe:)
Fotoğraf eklemeyi beceremedim yoksa sizede gösterecektim.
Çok şükür canım saglık çok önemli gerçekten bi daha ciddi bi şey çıkmaz inşallah :)Tünaydın herkese peki gece yatmadan mesajları sayıp özel mesaj atarım fırçayı yiyince nasıl geliyorum amatamamen espri evime geldim şükür haberler iyi annemin kreatin seviyesini düşürmüşüz şimdilik tehlike yok çok mutluyum
Yaşam biçimi olması en önemlisi sanırım yoksa geri aldıktansonra kilo vermenin hiç bi anlamı yokSağol bacım haberler iyi şükür bu arada kusurabakma geçen gün karatay sağlıklı yaşam sistemini sormuşsun arada görmedim sanırım yıllardır diyet yapan biri olarak artık pes ettim bu bir diyet değil yaşam tarzı aslında şeker ailesi ve un ailesiyle sonsuza kadar vedalaşıyoruz insanı sıkmıyor temel kurallar belli ölçü yok menüler kişinin yaratıcılığına kalmış çok güçlü bir kahvaltı yaptığımız için 6 saat acıkmıyoruz ben şeker hastası olduğum halde ellerim titremiyor şekerim düşmüyor ben artık bu sisteme diyet demiyorum ve ömür boyu bu tarz beslenmeyi düşünüyorum yaklaşık 15 günde vücudumdaki değişimler inanılmaz dün komşumuz geldi inanamdı çok vermedim aslında fakat 10 kilo vermiş gibi duruyorum diyet bölümünde karatay diyeti yapan arkadaşların çok daha ayrıntılı paylaşımları var yine de sormak istediğin bir şey olursa ben burdayım canım tavsiye ederim hedefime ulaştıktan sonra önce sonra resimlerimi paylaşacağım
serates işe yaramıyor yazmışçok kötü görünüyorlar ya
inan azaltacak bişi de yok izumi ..
ben yurtiçinde yurtdışında birçok güzellik eğitimi aldım epidermis tabakasının altına geçen hiçbir şey düzeltilemiyor.
ve ben bir umut neler aldım neler yaptırdım ne paralar harcadım olmadı.
senin göbeğinde mi çatlaklar??
kol bacak göğüs mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?