Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah tartıldım 58.2 kiloyum :/
sabah kahvaltı yapamadım geç kaldım biraz servise yetiştim.
öğle arası: bir tabak mercimek çorbası+ bir küçük biber dolması.
şuan 2 litre kadar su içtim daha da içerim.
Bakalım akşam ne yiycem. :))

Gecmisi okuyamadim aksama dersten cikinca okucam ama hepsini. Mercani dün az mesaj atmistim 3 müydü neydi ona da bakamadim. Ama dersten cikinca hepsini halledicem söz )

İzumi sorun değil seni biliyoruz zaten :)

Hergün tartılma. Haftada 1 tartıl inan daha iyi oluyor. O merak duygusu falan motive ediyor insanı

Kızlar ben derhaneye gittim geldim kimse uğramamış takıma. Ayıp oluyor yani

selam davetiniz için teşekkürler

eee ne yapmam gerekiyorr

Hoşgeldin canım Takıma kendini tanıtabilirsin. 2 haftalık deneme süresinden sonra takıma alınacaksın. Kurallarımızı da birazdan paylaşırım :)

selam davetiniz için teşekkürler

eee ne yapmam gerekiyorr

Bunlarda kurallarımız :) Gün içinde aklına gelen herşeyi yazabilirsin. Akşamları menümüzü paylaşıyoruz. Birbirimizin menülerini yorumluyoruz. Hiç çekinmeden kaçamaklı menülere sert yorum yapabilirsin Benim menülerim hariç tabi ben ne de olsa kaptanım Şaka yapıyorum tabiki
3.TAKIM KURALLARI:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)

5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum ) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.

6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.

7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.

Hoşgeldin canım Takıma kendini tanıtabilirsin. 2 haftalık deneme süresinden sonra takıma alınacaksın. Kurallarımızı da birazdan paylaşırım :)

hoşbulduk, teşekkür ederim kuralları okudum
ben 26 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim bi dönem çalıştım ancak sağlık problemleri nedeniyle çıkmak durumunda kaldım şuanda ev hanımıyım, kullandığım ilaçlardan dolayıda epey kilo aldım iki haftadır diyete başladım inşallah kurtulurum bu fazlalıklardan ve eski kiloma dönerim

Takım yavaş yavaş hareketlenecek mi ne ?
Hoşgeldiniz kızlar.

Ben de burada menü paylaşımıma düzenli olmasa da devam edebilirim değil mi ?
Kilo koruma dönemini atlatmam açısından.
Bu sıralarda etiforma sardım, diyet yaparken yemedim şimdi yiyorum.

Diyet ve sporla eski kilona döneceğine eminim. Başlangıç kilonu ve hedef kilonu da yazarsın. Bugün biraz sessiz takım ama akşama doğru hareketlenir şimdilik sadece ben cevap veriyorum gibi oldu :)

Tabi edebilirsin yazmana çok sevindim özledik seni. Her zaman yazan kişilerden biri gidince bir eksiklik oluyor. Takım hareketlenir inşallah. Zaten kasıma kadar düzelmezse kaptanlığı bırakırım. Boşuna kürek çekmek istemiyorum açıkçası.

Umarım bir an önce takım bol hareketli olur, sana da tamamen hak veriyorum, yoğun zamanlarda emeğinin karşılığını alamamak moral bozucu oluyor, dersane nasıldı yeni başladı dimi bu hafta ?

Umarım bir an önce takım bol hareketli olur, sana da tamamen hak veriyorum, yoğun zamanlarda emeğinin karşılığını alamamak moral bozucu oluyor, dersane nasıldı yeni başladı dimi bu hafta ?

Evet bu hafta başladı. Kaç aydır 12 de kalkıyordum bugün 7 de kalktım çok fena çarptı beni. Başımda acaip bir ağrı var.

Evet bu hafta başladı. Kaç aydır 12 de kalkıyordum bugün 7 de kalktım çok fena çarptı beni. Başımda acaip bir ağrı var.

Uyku düzeni berbat bir durum ben hala düzeltemedim, bir kaç gün düzelir gibi oldu sonra dayanamadım yine uyudum.

hm22 hareketlenecek valla ... mecbuuurrrr....

gelen gideni mercani hm22 yi aratacak gibi....

mercaninin iki mesajından biri kurallar biri cezalar...:))))

hm22 hareketlenecek valla ... mecbuuurrrr....

gelen gideni mercani hm22 yi aratacak gibi....

mercaninin iki mesajından biri kurallar biri cezalar...:))))

Hele bir hareketlenmesin cezaları görecek herkes
Güzel güzel yakıştı kaptanlık mercaniye, ben konuşup konuşup sonunda kıyamıyordum

mercani sakın alınma kırılma öyle yazdım diye.. iyi yapıyorsun biz tatlı tatlı söylemekten anlamadık zira geçmişte. hm22 bizi incitmemek için resmen yalvardı kurallara uyalım diye ama pek takmadık. hep söylerim bu toplumda en iyi eğitim şekli kural ceza:))))

hm22
bu arada diyet ürünlerin çok da masum olmadıklarını pakette yazan kalorilere bakınca anlıyor insan.
yerine ceviz ye fındık ye badem ye leblebi ye inan daha çok işe yarıyor. en azından ben de öyle oldu. barsaklar çalışıyor.

Çok fazla yemiyorum zaten ancak yarım paket, onda da 80-90 kalori ancak oluyor, leblebi falan da yiyorum zaman zaman ama değişiklik arıyor insan o yüzden. Kuru yemişleri de arada atıyorum ağzıma ama nedense son zamanlarda pek çekici gelmiyorlar.

Geçmiş olsun canım. Bel fıtıgınında tedavisi yok mu spor yapan bi insanın sporu bi anda bırakması çok zor bi şey degil mi

Sucuklu yumurtadan sonra akşamı hafif atlatayım demiştim dün kaçamak yapmasaydın iyi gidiyordum aslında :)
Çok üzüldüm şu an ben illaki kremle falan geçer bi gün diyodum
Bebeğimiz doğdu :)
Hayırlı olsun canım, :)
Stres her şeyin sebebi nerdeyse. Ne kadar beklemen gerekiyormuş kikesin sonuç için
Bende ailenin en küçügüyüm bi bebek sevemedim şu hayatımda :))
Teşekkür ederim canım. Çok güzel bişe:)
Fotoğraf eklemeyi beceremedim yoksa sizede gösterecektim.
Canım fotografların boyutunun küçük olması gerekiyor boyutlarını küçültebiliyor musun
Çok şükür canım saglık çok önemli gerçekten bi daha ciddi bi şey çıkmaz inşallah :)
Yaşam biçimi olması en önemlisi sanırım yoksa geri aldıktansonra kilo vermenin hiç bi anlamı yok
serates işe yaramıyor yazmış çok kötü görünüyorlar ya

Anlamadım ki canım ya s_a da geçmiyor dedi. En azından azaltıcak bi şey yok mu ki

inan azaltacak bişi de yok izumi ..
ben yurtiçinde yurtdışında birçok güzellik eğitimi aldım epidermis tabakasının altına geçen hiçbir şey düzeltilemiyor.
ve ben bir umut neler aldım neler yaptırdım ne paralar harcadım olmadı.

senin göbeğinde mi çatlaklar??
kol bacak göğüs mü??

Serates ne cevherler varmış sende öyle.
Benim cildim çok hassas, aşırı beyaz olduğumdan da güneş lekeleri hemencecik oluşuveriyor, bunları geçirmem mümkün mü ?
Bir de kalçamda benimde biraz çatlağım var ama yine aşırı beyaz olduğumdan hiç belli olmuyor, çok çok inceleyince fark edebiliyorum, bunlar görünür duruma gelebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…