Mercaniii :) ne yedin peki sabah, iyice düzensizleşmesin kahvaltılarınSabah o saatte kalkıp bir de üstüne kahvaltı yapanlara çok özeniyorumBen 8 de başlayacak ders için 7.40 da kalkıp 7.50 de evden çıkıyorum uykuyu o kadar seviyorum yani
Menün güzel. Bu gidişle sporla da desteklersen iyi kilo verirsin.
Çok az yemişsin. Nasıl doydun bunlarla? Neyse sen doyduysan sorun yok tabi
Canı m çok az yemişsin aslında illaki etkisi olur spor yapmasanda.spor olmadığı için bu hafta fazla kilo veremeyeceğim sanırım:26:
Süpersin serates, her şeyden spor yaratmışsın kendine süper olmuş :)sadece ip atlamak bile işe yarıyor. gerçekten sporsuz çok çok zor kilo vermek.
birde ben hayatımı daha hareketli geçirmeye çalışıyorum. örneğin asansör hiç kullanmıyorum. sabah akşam inip çıkıyorum.
masayı toplarken eskiden herşeyi üstüste koyar bir iki defa giderdim mutfağa ama şimdi olabildiğince gidip geliyorum üşenmiyorum.
duşta her gün tüm vücudumu özellikle bacaklarımı fırçalıyorum keseliyorum. hem kollarım çalışıyor hem dolaşım hızlanıyor..
Menülerinde çok iyi bu aralar.73 ü görüceksin mutlaka :))bu hafta bu cuma 73 olmak istiyorum
bu akşam yemek yemeyeceğim.
bu gün yediklerim
2 yumurta omlet
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
türk kahvesi
57 kalorilik çikolata
salata
5 tane fındık
yeşil çay 2 tane
3 lt su
gece belki süt içerim
Her şeyi spora çevirmişsini valla :) bende merdiven çıkıyorum okulda bol bol spor niyetine inşallah faydasını görürüm :)aynen öyle canım kahve yaparken bile sağa sola eğiliyorum ben de hatta cuma 2 gün önce komşu torunuyla birlikte bize geldi baktım sıkılıyo gel bakim sen dedim hem sohbet hem hareket fırsatı ayaklarıma çıkarttım 50 şer kez yukarı hoplattım toplam 500 çaktırmadan spor oldu resmen karnım ve bacaklarım ağrıdı çocuğunda sıkıntısı geçti
spor desteği kolayaştırıyor henüz hafta bitmedi sıkma canını
Hoşgeldin canım. En yakın zamanda verirsin kilolarını inşallah:)kuralları okudum canım aslında bu tatlı rekabetin beni hırslandıracağını düşünüyorum. :)
2 hafta boyunca buraya her gün yazacağım bakalım sonuç ne olacak? hem yarın tartılırım da fotoğrafta atarım :)
Tekrar hoşgeldin. Çok fazla degilmiş kilon inşallah hedefine de burada ulaşırsın :) çok geç saatte yemeyip çok az yersen bi zararı olmaz bence çikolatanın :)Adım Fatma. 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. :)
1.57 boyunda yaklaşık 58 kilo civarındayım.
Hep zayıf olmayı hayal ettim küçüklüğümden beri tombuldum zaten.
Hedefim:50 kg.
Dersler nedeniyle fazla spor yapamıyorum, ama fırsat oldukça yapıcam.
Çikolatayı çok seviyorum(herkes gibi)
bu kaaadaarr umarıım sizinle birlikte incecik olurum :)
Yarın tartılıp çizelgemi de düzeltiirim..
Ben de yaptım onu 3 mesaj atmışım dün şimdi baktım.Kızlar yine bazıları mesaj sayısını özel mesaj atmamış. Bu gidişle sarı kart alacaksınız benden söylemesi
Canım hayırdır niye böyle oldun kiMerhaba kizlar dun midem cok kotuydu bugun de ayni ben mesajyazamadim beni izinli yapin kendim kotu hissediyorum
Iyilesirsem donerim iyi geceler
Sende hoşgeldin canım :) ilaçları hala kullanıyo musun iştahını mı açıyordu ilaçlar?hoşbulduk, teşekkür ederim kuralları okudum
ben 26 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim bi dönem çalıştım ancak sağlık problemleri nedeniyle çıkmak durumunda kaldım şuanda ev hanımıyım, kullandığım ilaçlardan dolayıda epey kilo aldım iki haftadır diyete başladım inşallah kurtulurum bu fazlalıklardan ve eski kiloma dönerim
Hm22 hoşgeldin iyi ki geldin:)) paylaş tabi menülerini kilo koruma menüleri olarak örnek olursun bize de:)Takım yavaş yavaş hareketlenecek mi ne ?
Hoşgeldiniz kızlar.
Ben de burada menü paylaşımıma düzenli olmasa da devam edebilirim değil mi ?
Kilo koruma dönemini atlatmam açısından.
Bu sıralarda etiforma sardım, diyet yaparken yemedim şimdi yiyorum.
Canım düzelmiştin bi araUyku düzeni berbat bir durum ben hala düzeltemedim, bir kaç gün düzelir gibi oldu sonra dayanamadım yine uyudum.
Kurallar şart artık kaç gündür çok boştu takım bayagı canlanmış dün :))mercani sakın alınma kırılma öyle yazdım diye.. iyi yapıyorsun biz tatlı tatlı söylemekten anlamadık zira geçmişte. hm22 bizi incitmemek için resmen yalvardı kurallara uyalım diye ama pek takmadık. hep söylerim bu toplumda en iyi eğitim şekli kural ceza:))))
inan azaltacak bişi de yok izumi ..
ben yurtiçinde yurtdışında birçok güzellik eğitimi aldım epidermis tabakasının altına geçen hiçbir şey düzeltilemiyor.
ve ben bir umut neler aldım neler yaptırdım ne paralar harcadım olmadı.
senin göbeğinde mi çatlaklar??
kol bacak göğüs mü??
Selamlaaar...
Ne dün ne bugün geciken regl gelmedi. Ve ben çok şişim( kadın doktorumu aradım gebelik testini sabah erken yap dedi. Kan tahlili yaptırsam sonuç anca 2-3 güne çıkarmış. Bir saattir nette arama yapıyorum türkiyede kan tahlili sonuçları hemen çıkıyormuş.
Of bu psikoloji yedi bitirdi beni ya.
Bugün şuandan itibaren gebelikle ilgili her konuyu kapatıyorum. Bidaha ne konuşacam bu konuda nede buraya yazacam ya yeter artık. Salaklığın lüzumu yok,
Beni deli eden tek şey bu şişkinlik bitki çayı içmeyede korkuyorum.
Mercani bende her akşam sana mesaj atacam mesaj sayılarım için
Şimdi kalkıyorum ve derhal evimin işini yapıyorumm :)))
hm22 hareketlenecek valla ... mecbuuurrrr....
gelen gideni mercani hm22 yi aratacak gibi....
mercaninin iki mesajından biri kurallar biri cezalar...:))))
mercani sakın alınma kırılma öyle yazdım diye.. iyi yapıyorsun biz tatlı tatlı söylemekten anlamadık zira geçmişte. hm22 bizi incitmemek için resmen yalvardı kurallara uyalım diye ama pek takmadık. hep söylerim bu toplumda en iyi eğitim şekli kural ceza:))))
Takım yavaş yavaş hareketlenecek mi ne ?
Hoşgeldiniz kızlar.
Ben de burada menü paylaşımıma düzenli olmasa da devam edebilirim değil mi ?
Kilo koruma dönemini atlatmam açısından.
Bu sıralarda etiforma sardım, diyet yaparken yemedim şimdi yiyorum.
Diyet ve sporla eski kilona döneceğine eminim. Başlangıç kilonu ve hedef kilonu da yazarsın. Bugün biraz sessiz takım ama akşama doğru hareketlenir şimdilik sadece ben cevap veriyorum gibi oldu :)
merhabaya gerçekten çok güzel kilo vermişsin darısı başıma, ne kadar zamanda verdin kiloyu ve nasılll
inşallah canım, sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum birazda parktaki spor aletlerine takılıyorum
75,4 kg başladım sabah tartıldım 73 kg , hedefim 60 kg
Serates ne cevherler varmış sende öyle.
Benim cildim çok hassas, aşırı beyaz olduğumdan da güneş lekeleri hemencecik oluşuveriyor, bunları geçirmem mümkün mü ?
Bir de kalçamda benimde biraz çatlağım var ama yine aşırı beyaz olduğumdan hiç belli olmuyor, çok çok inceleyince fark edebiliyorum, bunlar görünür duruma gelebilir mi ?
Sende hoşgeldin canım :) ilaçları hala kullanıyo musun iştahını mı açıyordu ilaçlar?
Çok kızgınım valla size kızlarr :))) yazmayın yazmayın ne zaman giremiyorum yazamıyorum sayfalarca mesaj yazmışsınız.anca bitirdim okumayı :)) kütüphanede herkes ders çalışıyor ben forumda mesaj okuyorum :)) kısa cevap verdim biraz bütün mesajları hemen okuyabilmek için ama daha uzun cevaplar veririm inşallah ilerde :))
En küçük şeyleri büyütüp büyütüp sorun haline getiriyorum bu aralar kendime. Canımı sıkıcak şey arıyorum resmen, boşverip geçmem gereken şeyleri durup durup düşünüyorum bazen. Hayatımızda hiç kimse kalıcı degil aslında zamanı geldiginde herkes kendi yoluna gidiyor ama pratikte diger insanlar için böyle düşünüp onları umursamamak çok zor oluyor bu aralar benim için.
Sonuç olarak foruma gelmek iyi geliyor bana aslında :) başka bi dünyaya giriş kapısı oluyor benim için. Kendimi daha iyi hissediyorum. O yüzden yazın bol bol yazın :)))
Kötü mü oldu işte ne güzel canlanmış takım :))Yok canım alınmadım ama inan takım canlansın diye yapıyorum bunu. Yani ben istesem mezun olurum ama istiyorum ki elimden geldiğince düzeltip öyle gideyim. Hm22 çok yufka yürekli o yüzden yalvar yakar kural uygulatmak istedi ama bizim takım tatlı dilden malesef anlamadı.
Kendimi halkına kan ağlatan zalim diktatör gibi hissettim
merhabaya gerçekten çok güzel kilo vermişsin darısı başıma, ne kadar zamanda verdin kiloyu ve nasılll
inşallah canım, sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum birazda parktaki spor aletlerine takılıyorum
Çok kızgınım valla size kızlarr :))) yazmayın yazmayın ne zaman giremiyorum yazamıyorum sayfalarca mesaj yazmışsınız.anca bitirdim okumayı :)) kütüphanede herkes ders çalışıyor ben forumda mesaj okuyorum :)) kısa cevap verdim biraz bütün mesajları hemen okuyabilmek için ama daha uzun cevaplar veririm inşallah ilerde :))
En küçük şeyleri büyütüp büyütüp sorun haline getiriyorum bu aralar kendime. Canımı sıkıcak şey arıyorum resmen, boşverip geçmem gereken şeyleri durup durup düşünüyorum bazen. Hayatımızda hiç kimse kalıcı degil aslında zamanı geldiginde herkes kendi yoluna gidiyor ama pratikte diger insanlar için böyle düşünüp onları umursamamak çok zor oluyor bu aralar benim için.
Sonuç olarak foruma gelmek iyi geliyor bana aslında :) başka bi dünyaya giriş kapısı oluyor benim için. Kendimi daha iyi hissediyorum. O yüzden yazın bol bol yazın :)))
Hm22 hoşgeldin iyi ki geldin:)) paylaş tabi menülerini kilo koruma menüleri olarak örnek olursun bize de:)
Canım düzelmiştin bi ara( yinemi düzensizleşti
Yok canım alınmadım ama inan takım canlansın diye yapıyorum bunu. Yani ben istesem mezun olurum ama istiyorum ki elimden geldiğince düzeltip öyle gideyim. Hm22 çok yufka yürekli o yüzden yalvar yakar kural uygulatmak istedi ama bizim takım tatlı dilden malesef anlamadı.
Kendimi halkına kan ağlatan zalim diktatör gibi hissettim
Canım dogal beslenmek çok yararlı oluyor karın bölgesindeki yagların erimesi için. bisiklet, koşu tarzı bi spor yapabilirsen daha hızlı gider aslında karın bölgesindeki yaglar.hoşbulduk
4 ay kortizon kullandım şuanda kullanmıyorum canım, evet hem iştah açıyo hemde şişiriyo, karın bölgesinde yağlanma yaptı
İzumi aman boşver yazsınlar yeter ki, şikayet etme
Psikolojik olarakta daha iyi hissediyorum gerçekten kendimi. Hayata karşı diger insanlara karsı daha anlayışlı oldugumu fark ettim son zamanlarda.kendimi iyi hissediyorum çünkü. Ama ara ara üzüyor insanı yaşadıgı olaylar ya da diger insanlar. Yakın çevrendeki insanların huzursuzlukları sana da yansıyor. Ama akışına bırakmak lazım her şeyi.izumi gerçekten burası inanılmaz güzel bir terapi.
gerçek hayatta kimse ile bu kadar samimi olamazsın. kimseye herşeyi bu kadar açık açık söyleyemezsin. kimseyle bazen çok özel duygularını paylaşamazsın.
ama burada her yaş grubundan insan var ve herşeyi paylaşabilirsin. paylaşmak anlatmak akıl almak konuşabilmek en iyi terapi.
küçük şeylerle sakın kendini üzme. hayat akan bir nehir gibi yolunu kendi buluyor bazen yeni yollar açılıyor akışa bırak daraldığında. o zaman en kolay yol açılıveriyor önünde.
Kızlar zalim diktatörünüz ders çalışmaya gidiyor, görüşürüz :80:
Bu arada bugün sabah geç kaldım yiyemedim. Öğlen geldim 2 yumurta kırdım, 2 dilim kepek ekmekle yedim. Sizce çok mu olmuş? Şimdi öğlenleri bu dediklerimi yiyeceğimi düşünürsek sabahları bana ne yememi önerirsiniz?
hm cim güneş lekelerini de geçirmek zor . birincisi yaz kış en az 50 faktör krem kullanmalı ve mümkünse saatte bir yenilemelisin yada koruma faktörlü kapatıcılığı yüksek fondötenler kullanabilirsin en azından güneşe çok maruz kalacağın günlerde ihmal etme bunu.bu oluşmasını ciddi anlamda önler.
oluşanlar içinse. piling uygulamalısın hafta da en az bir defa. hazır bir ürün de alabilirsin herhangi bir scrub cilt tipine göre. yada kahve ile mesela kendin haftada bir yapabilirsin. yada pudra şekeri ile.
bir tane nemlendirici ile pudra şekerini karıştır dairesel yumuşak hareketlerle cildine sür. biraz beklet ve yıka. yani amaç soyarak hücre yenilenmesini hızlandırmak ve alttan lekesiz tabakanın çıkmasını sağlamak.
lazer yöntemleri de var eğer çok çok rahatsız oluyorsan onu da deneyebilirsin bu kimi ciltte çok iyi sonuçlar veriyor kimi ciltte işe yaramıyor ama.
beyaz tende çatlak şu an belli değilse ilerde de belli olmaz .. birde kalça zaten g stringle güneşlenmiyorsan onu kafana takma:))) sevişirken erkekler çatlak matlak bakmaz zaten
ayyy küçük kızlar var aramızda sorry
Kızlar iyi oldu cidden biraz ara verdim buraya yazarken, bugünlük bana müsade, kaçamaksız günler herkese ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?