Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlaaar...

Ne dün ne bugün geciken regl gelmedi. Ve ben çok şişim ( kadın doktorumu aradım gebelik testini sabah erken yap dedi. Kan tahlili yaptırsam sonuç anca 2-3 güne çıkarmış. Bir saattir nette arama yapıyorum türkiyede kan tahlili sonuçları hemen çıkıyormuş.

Of bu psikoloji yedi bitirdi beni ya.

Bugün şuandan itibaren gebelikle ilgili her konuyu kapatıyorum. Bidaha ne konuşacam bu konuda nede buraya yazacam ya yeter artık. Salaklığın lüzumu yok,

Beni deli eden tek şey bu şişkinlik bitki çayı içmeyede korkuyorum.

Mercani bende her akşam sana mesaj atacam mesaj sayılarım için

Şimdi kalkıyorum ve derhal evimin işini yapıyorumm :)))

Mercaniii :) ne yedin peki sabah, iyice düzensizleşmesin kahvaltıların
spor olmadığı için bu hafta fazla kilo veremeyeceğim sanırım :26:
Canı m çok az yemişsin aslında illaki etkisi olur spor yapmasanda.
Süpersin serates, her şeyden spor yaratmışsın kendine süper olmuş :)
Menülerinde çok iyi bu aralar.73 ü görüceksin mutlaka :))
Her şeyi spora çevirmişsini valla :) bende merdiven çıkıyorum okulda bol bol spor niyetine inşallah faydasını görürüm :)
Hoşgeldin canım. En yakın zamanda verirsin kilolarını inşallah:)

Tekrar hoşgeldin. Çok fazla degilmiş kilon inşallah hedefine de burada ulaşırsın :) çok geç saatte yemeyip çok az yersen bi zararı olmaz bence çikolatanın :)
Bende 22 yaşındayım, üniversite ögrencisiyim. Okulum yeni başladı dersten derse koçuşturuyorum :) hayatımda inebildigim en düşük kilodayım sanırım. Hep başlayıp bıraktıgım diyetler oldu benim de. Ailesel de bi kilo alma potansiyelim var zaten ama inşallah hepimizin son kilolu günleri olucak bu zamanlar :)
Kızlar yine bazıları mesaj sayısını özel mesaj atmamış. Bu gidişle sarı kart alacaksınız benden söylemesi
Ben de yaptım onu 3 mesaj atmışım dün şimdi baktım.
Merhaba kizlar dun midem cok kotuydu bugun de ayni ben mesajyazamadim beni izinli yapin kendim kotu hissediyorum
Iyilesirsem donerim iyi geceler
Canım hayırdır niye böyle oldun ki (
Sende hoşgeldin canım :) ilaçları hala kullanıyo musun iştahını mı açıyordu ilaçlar?
Hm22 hoşgeldin iyi ki geldin:)) paylaş tabi menülerini kilo koruma menüleri olarak örnek olursun bize de:)
Uyku düzeni berbat bir durum ben hala düzeltemedim, bir kaç gün düzelir gibi oldu sonra dayanamadım yine uyudum.
Canım düzelmiştin bi ara ( yinemi düzensizleşti
Kurallar şart artık kaç gündür çok boştu takım bayagı canlanmış dün :))

Benim bacaklarım ve göbegimde var.gögüste çok az rahatsız etmiyor aslında. Digerleri de çok fazla rahatsız etmiyor ama olmasa daha iyiydi(

Canım gerçekten düşünme artık daha çok stres olucaksın her geçen gün hayırlısıyla olur zaten herşey:)

hm22 hareketlenecek valla ... mecbuuurrrr....

gelen gideni mercani hm22 yi aratacak gibi....

mercaninin iki mesajından biri kurallar biri cezalar...:))))

Yok canım alınmadım ama inan takım canlansın diye yapıyorum bunu. Yani ben istesem mezun olurum ama istiyorum ki elimden geldiğince düzeltip öyle gideyim. Hm22 çok yufka yürekli o yüzden yalvar yakar kural uygulatmak istedi ama bizim takım tatlı dilden malesef anlamadı.
Kendimi halkına kan ağlatan zalim diktatör gibi hissettim

merhaba ya gerçekten çok güzel kilo vermişsin darısı başıma, ne kadar zamanda verdin kiloyu ve nasılll

Diyet ve sporla eski kilona döneceğine eminim. Başlangıç kilonu ve hedef kilonu da yazarsın. Bugün biraz sessiz takım ama akşama doğru hareketlenir şimdilik sadece ben cevap veriyorum gibi oldu :)

inşallah canım, sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum birazda parktaki spor aletlerine takılıyorum
75,4 kg başladım sabah tartıldım 73 kg , hedefim 60 kg

Verirsin sen kiloları sende potansiyel gördüm ben hissederim

Çok kızgınım valla size kızlarr :))) yazmayın yazmayın ne zaman giremiyorum yazamıyorum sayfalarca mesaj yazmışsınız.anca bitirdim okumayı :)) kütüphanede herkes ders çalışıyor ben forumda mesaj okuyorum :)) kısa cevap verdim biraz bütün mesajları hemen okuyabilmek için ama daha uzun cevaplar veririm inşallah ilerde :))

En küçük şeyleri büyütüp büyütüp sorun haline getiriyorum bu aralar kendime. Canımı sıkıcak şey arıyorum resmen, boşverip geçmem gereken şeyleri durup durup düşünüyorum bazen. Hayatımızda hiç kimse kalıcı degil aslında zamanı geldiginde herkes kendi yoluna gidiyor ama pratikte diger insanlar için böyle düşünüp onları umursamamak çok zor oluyor bu aralar benim için.

Sonuç olarak foruma gelmek iyi geliyor bana aslında :) başka bi dünyaya giriş kapısı oluyor benim için. Kendimi daha iyi hissediyorum. O yüzden yazın bol bol yazın :)))

hm cim güneş lekelerini de geçirmek zor . birincisi yaz kış en az 50 faktör krem kullanmalı ve mümkünse saatte bir yenilemelisin yada koruma faktörlü kapatıcılığı yüksek fondötenler kullanabilirsin en azından güneşe çok maruz kalacağın günlerde ihmal etme bunu.bu oluşmasını ciddi anlamda önler.
oluşanlar içinse. piling uygulamalısın hafta da en az bir defa. hazır bir ürün de alabilirsin herhangi bir scrub cilt tipine göre. yada kahve ile mesela kendin haftada bir yapabilirsin. yada pudra şekeri ile.
bir tane nemlendirici ile pudra şekerini karıştır dairesel yumuşak hareketlerle cildine sür. biraz beklet ve yıka. yani amaç soyarak hücre yenilenmesini hızlandırmak ve alttan lekesiz tabakanın çıkmasını sağlamak.

lazer yöntemleri de var eğer çok çok rahatsız oluyorsan onu da deneyebilirsin bu kimi ciltte çok iyi sonuçlar veriyor kimi ciltte işe yaramıyor ama.

beyaz tende çatlak şu an belli değilse ilerde de belli olmaz .. birde kalça zaten g stringle güneşlenmiyorsan onu kafana takma:))) sevişirken erkekler çatlak matlak bakmaz zaten

ayyy küçük kızlar var aramızda sorry

Sende hoşgeldin canım :) ilaçları hala kullanıyo musun iştahını mı açıyordu ilaçlar?

hoşbulduk
4 ay kortizon kullandım şuanda kullanmıyorum canım, evet hem iştah açıyo hemde şişiriyo, karın bölgesinde yağlanma yaptı

İzumi aman boşver yazsınlar yeter ki, şikayet etme

Son düzenleme:
Kötü mü oldu işte ne güzel canlanmış takım :))

Çok güzel gidiyosun canım :) sabahta akşamda yapsan yürüyüş çok faydalı oluyor. İlk zamanlar hızlı kilo verirsin moral olur sana. 1, 2 aya hedefine yaklaşırsın zaten böyle devam edersen :)

izumi gerçekten burası inanılmaz güzel bir terapi.
gerçek hayatta kimse ile bu kadar samimi olamazsın. kimseye herşeyi bu kadar açık açık söyleyemezsin. kimseyle bazen çok özel duygularını paylaşamazsın.
ama burada her yaş grubundan insan var ve herşeyi paylaşabilirsin. paylaşmak anlatmak akıl almak konuşabilmek en iyi terapi.
küçük şeylerle sakın kendini üzme. hayat akan bir nehir gibi yolunu kendi buluyor bazen yeni yollar açılıyor akışa bırak daraldığında. o zaman en kolay yol açılıveriyor önünde.

Kızlar zalim diktatörünüz ders çalışmaya gidiyor, görüşürüz :80:

Bu arada bugün sabah geç kaldım yiyemedim. Öğlen geldim 2 yumurta kırdım, 2 dilim kepek ekmekle yedim. Sizce çok mu olmuş? Şimdi öğlenleri bu dediklerimi yiyeceğimi düşünürsek sabahları bana ne yememi önerirsiniz?

Hm22 hoşgeldin iyi ki geldin:)) paylaş tabi menülerini kilo koruma menüleri olarak örnek olursun bize de:)

Canım düzelmiştin bi ara ( yinemi düzensizleşti

2-3 gün iyiydi, ilk gün çok iyiydi sonra 1-2 gün zorla kalktım, sonra dayanamayıp uyudum yine bozulmuş oldu.
Şimdi ufak ufak erkene çekmeye çalışıyorum ama bakalım ..

En iyisidir dikdatörlük
Kurallara uymayana 40 kırbaç

Ben haziranın başında başladım 2 hafta önce de mezun oldum. Özellikle devam ettiğim bir yöntem yoktu, mümkün oldukça dengelemeye çalıştım, 1 öğün kaçtı mı, asla kiloya dönmesine izin vermiyoruz, hemen topluyoruz kendimizi .. En büyük yardımcım bu düşünceydi, onun harici klasik şeyler, bir an önce vereyim bitsin bu iş diye de kolay kolay kaçamak yapmadım.

İstedikten sonra emin ol başarırsın ama buradan uzak kalma sakın ..

hoşbulduk
4 ay kortizon kullandım şuanda kullanmıyorum canım, evet hem iştah açıyo hemde şişiriyo, karın bölgesinde yağlanma yaptı
Canım dogal beslenmek çok yararlı oluyor karın bölgesindeki yagların erimesi için. bisiklet, koşu tarzı bi spor yapabilirsen daha hızlı gider aslında karın bölgesindeki yaglar.
İzumi aman boşver yazsınlar yeter ki, şikayet etme

Şikayet eder miyim niye ediyim :)) kafamı dagıtıyorum foruma geldikçe çok güzel moral oluyor benim için de :)) senin dershanen nasıl gidiyor, çalış bol bol. Bende Ales, Yds ne bulursam girmeyi düşünüyorum bu sene :))

Psikolojik olarakta daha iyi hissediyorum gerçekten kendimi. Hayata karşı diger insanlara karsı daha anlayışlı oldugumu fark ettim son zamanlarda.kendimi iyi hissediyorum çünkü. Ama ara ara üzüyor insanı yaşadıgı olaylar ya da diger insanlar. Yakın çevrendeki insanların huzursuzlukları sana da yansıyor. Ama akışına bırakmak lazım her şeyi.

Bende iki ögünü de kahvaltı şeklinde de yapabilirsin ya da hızlı olması için nestle mısır gevregi yiyebilirsin sütle sabahları hem tok da tutar.

Öğleden sonrada olsa işe başlamadan önce tartıya çıkacam bakalım şişkinliğin bilançosu ne ve sonra işimi yapacqm sonrada

Soradaaaa ağda yapcam hüüüü ((

Seratess sana katıluyorum gerçekten burda her derde derman bulunyyor çok güZel sohbetler dönüyor.

Peeling yapıyorum ama her şeyde olduğu gibi düzensiz işte ama düzenli yaparsam işe yarar diyorsun, güneş kremi sürmeden dışarı çıkmıyorum ama yenileme alışkanlığım yok. Bu akşamdan itibaren peeling olayını düzenli bir şekilde yapacağım en fazla kaç olmadı haftada ..Bu arada elma sirkesi işe yarar mı ?

İçim rahatladı bak, çok kilo al ver yapıyorum ya ileride belli olur mu diye ama şeffafa yakın beyaz tenimde olmayacak demek ki, ben kendim rahatsız olursam diye, en çok ben rahatsız oluyorum çünkü bir şey olunca vücudumda.

İzumi takip ettim ben sen ne zaman yoksun diye hemen olmadığını görünce yazayım dedim

Sen iyi olmazsan, mutlu olmazsan etrafındakiler olsa bile kimse mutlu olmaz, başkalarını düşünürken bile önce kendini mutlu etmek aslında önemli olan.
Bugün bana da öyle iyi geldi ki yazmak, ders çalışıyordum ara verdim ..

Kızlar iyi oldu cidden biraz ara verdim buraya yazarken, bugünlük bana müsade, kaçamaksız günler herkese ..

Kızlar iyi oldu cidden biraz ara verdim buraya yazarken, bugünlük bana müsade, kaçamaksız günler herkese ..

Evet canım bende ders çalışıyorum, ara verdigim de buraya gelip bi şeyler yazıyorum. Hem diger mesajları okumak hem de bi şeyler yazmak iyi geliyor bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…