Bugün yediklerim :)
Sabah: 1 domates, peynir, zeytin, şekersiz çay, 2 tane mavi yeşil light bisküvi
Ara: şekersiz kahve, 2 fındık, 3 dilim mandalina
Öglen: çorba, kabak dolması
Ara: 2 fındık, 1 mandalina
Akşam: kuru fasulye, salata, çorba
Yemekhane de yiyorum akşam ve ögle yemeklerini nasıl yapıyorlar yemekleri bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum. :)
Su çok az içtim ama artırmaya çalışıcam. Spor da, okulda merdiven çıkma, dersten derse koşuşturma yaparak geçiyor. İyi mi kötü mü sonuçları olucak görücem cuma günü :))
akşam 2 kızarmış ekmek
1 domates
1 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin yedim evde yemek yoktu. :/
bide yarım lokum yedim canım çok istedii..(
akşam 2 kızarmış ekmek
1 domates
1 dilim beyaz peynir
bende menümü bildireyim
sabah: ıkı yumurtayla domatesli peynirli omlet
birtane salatalık
ara:1 tane mandalina
akşam: bulgur pilavı, et sote ve yogurt
2 lt yakın su ve sabah 1 saat yürüyüş
sabah tartıldım 58.2 kiloyum :/
sabah kahvaltı yapamadım geç kaldım biraz servise yetiştim.
öğle arası: bir tabak mercimek çorbası+ bir küçük biber dolması.
şuan 2 litre kadar su içtim daha da içerim.
Bakalım akşam ne yiycem. :))
hoşbulduk, teşekkür ederim kuralları okudum
ben 26 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim bi dönem çalıştım ancak sağlık problemleri nedeniyle çıkmak durumunda kaldım şuanda ev hanımıyım, kullandığım ilaçlardan dolayıda epey kilo aldım iki haftadır diyete başladım inşallah kurtulurum bu fazlalıklardan ve eski kiloma dönerim
Takım yavaş yavaş hareketlenecek mi ne ?
Hoşgeldiniz kızlar.
Ben de burada menü paylaşımıma düzenli olmasa da devam edebilirim değil mi ?
Kilo koruma dönemini atlatmam açısından.
Bu sıralarda etiforma sardım, diyet yaparken yemedim şimdi yiyorum.
Diyet ve sporla eski kilona döneceğine eminim. Başlangıç kilonu ve hedef kilonu da yazarsın. Bugün biraz sessiz takım ama akşama doğru hareketlenir şimdilik sadece ben cevap veriyorum gibi oldu :)
inan azaltacak bişi de yok izumi ..
ben yurtiçinde yurtdışında birçok güzellik eğitimi aldım epidermis tabakasının altına geçen hiçbir şey düzeltilemiyor.
ve ben bir umut neler aldım neler yaptırdım ne paralar harcadım olmadı.
senin göbeğinde mi çatlaklar??
kol bacak göğüs mü??
Çok kızgınım valla size kızlarr :))) yazmayın yazmayın ne zaman giremiyorum yazamıyorum sayfalarca mesaj yazmışsınız.anca bitirdim okumayı :)) kütüphanede herkes ders çalışıyor ben forumda mesaj okuyorum :)) kısa cevap verdim biraz bütün mesajları hemen okuyabilmek için ama daha uzun cevaplar veririm inşallah ilerde :))
En küçük şeyleri büyütüp büyütüp sorun haline getiriyorum bu aralar kendime. Canımı sıkıcak şey arıyorum resmen, boşverip geçmem gereken şeyleri durup durup düşünüyorum bazen. Hayatımızda hiç kimse kalıcı degil aslında zamanı geldiginde herkes kendi yoluna gidiyor ama pratikte diger insanlar için böyle düşünüp onları umursamamak çok zor oluyor bu aralar benim için.
Sonuç olarak foruma gelmek iyi geliyor bana aslında :) başka bi dünyaya giriş kapısı oluyor benim için. Kendimi daha iyi hissediyorum. O yüzden yazın bol bol yazın :)))
akşam 2 kızarmış ekmek
1 domates
1 dilim beyaz peynir
bende menümü bildireyim
birtane salatalık
Güzel ama merak ettim sabah kahvaltısını kaçta yaptın? Yani sabah kahvaltısını 8 gibi yapsan akşama kadar o kadarcık şeyle nasıl durdun :26: Bir de ben omlete domates katınca tadı bir garip oluyor sen nasıl yapıyorsun ayıptır sorması
Çok güzel menün canım akşamı çok geç yapmadıysan çok saglıklı bi menü olmuş. Sabah geç kalktın sanırım, ögle menü olmamasını ona bagladım ben.bende menümü bildireyim
birtane salatalık
Canım hep burdasın zaten, ben seni hep görüyorum.Canım benim inan bende hiç burdan çıkmak istemiyorum gerçekten arkadaşlıklar çok güzel ama bazen olmuyor işte keşke tüm 3, takımı baştan sona okuyabilsem fakat mümkün değil ayrıca senin gibi diktatöre can kurban ver tabiii cezalarımızı ben bugün hakettim cezama razıyım :) merak etme yüzünü kara çıkarmayacağız
Çalışıyorum çalışıyorum, arada sıkılınca geliyorum takımaYok senin için önce dersler önemli olsun önce ders çalış ablan olarak sarı kart gösteriyorum :) ama kafa dağıtmak istersen motive olmak istersen uzun uzun konuşacağız inş malum winter is comingbütün kış evlere tıkılacağız işimiz ne kaptanımızıda çok büyük fedakarlık yapıyor sizin için dersler çok önemli bu dünyada hiçbirşey kafaya takmaya değmez bak sana bir kitap önereyim komik bir anlatımı var
S*ktir Et -John C. Parkin bir cümlesi şöyle bütün sorunlarınıza ve meselelerinize S*ktir Et demenin bir yolunu bulun. Hayatınızda yapmanız "gerekenlere" S*ktir Et deyin ve sonunda başkaları ne düşünürse düşünsün, neyi yapmak istiyorsanız onu yapın.
ayıp olmadı inş biraz muzır kitap ismi fakat okurken çok eğleniyor ve vay be diyorsun gerçekten
Menü
Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu
1.öğün:09,30
tereyağında 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı yarım demet dereotu 1 ad küçük elma
10 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz yarım 10 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber (nolur boşanda semerini ye demeyin )
çiğnerken çenem yoruldu
1 ad şekersiz kuru kahve
2. Öğün: yok bir avuç çiğ kabak çekirdeği acıkamadımki :)
3. Öğün: 19,00
bol limonlu zeytinyağlı(içinden havuçlar çıkarıldı) pırasa -keten tohumlu bol limonlu lahana salatası- yoğurt
Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincak türk kahvesi şekersiz
Spor:sabah 45 dk yürüyüş tiffany 10 dk ev işleri ( bunlar sauna eşofman ile-) semt pazarında 3 kez turlama maksat spor olsun :)
3 saat konserve domates yapımı ve kışlık menemenlik yapımı toplam 45 şişe hepsi ayakta doğrandndı hazırlandı
Başlangıç tarihi:12,09,2013
Başlangıç kg:88
Geçen hafta:84,7
Bu hafta:82,8
Fark:1,9
Toplam fark:5,2
Beden:44
Spor:1 saat koşu bandında sauna eşofmanla yürüyüş 10 dk tiffany
Boy:1,68
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:2,24
geçmiş bitti menü bitti bide şu çizelgeyi düzeltebilirsem süper affettinmi kaptan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?