Günaydınnnnnlar kendi doğrularından vazgeçme canım evet gözüm doyuyor kesinlikle sporlarım hamlığım gidinceye dek şimdilik böyle ileriki zamanlarda yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum evet hemen hemen herşeyimi evde kendim yaparım 10 yaşımdan bu yana mutfaktayım zaten yapmazmıyım neler neler mantıdan ev baklavasına kadar her yöreyi yaparım severek de yerim( belli olmuyormu ) her ay düzenli foto ekleyeceğim hep birlikte inceleriz annem böbrek hastası olduğu için zaten doğal beslenmeye çalışıyorduk 5 yıldır bütün yiyeceklerde ne var ne yok bilirim çünkü anneme potasyum ve fosfor zararlı netten bakıp ona göre yemek yapıyorum yemeklerde salça tuz kullanmıyoruz tuz en büyük düşmanı annemin kışın sürekli domates kullanırım
çörek otu ve kahvaltı tamam spor henüz yok fakat eşofmaını giydim
akşam ayrıntılı yazarım
şimdi benim kurtarıcım Canan Karatay star tv melekte
onu izliyorum sade türk kahvesi eşliğinde
onu dinlerken
kahvaltımı yaptım
Günaydın kızlar
Ben şimdi kahvaltımı yaptım, okula gidiyorum. Vakit buldukça gelir bi şeyler yazarım. Çok iyi bakın kendinize
Günaydııınlaaar
Mercani telefonumdan bir türlü özel mesaj yerini açamadım mesaj sayımı buraya yazıyorum. Dünkü mesaj sayım maalesef 2(
Çok şiş hissediyorum kndimi ya. Sabah karnım öyle şiş oluyorki sanki bir sürü bişey yemişim.dün sırf bu yüzden nerdeyse hep aç gezdim
Güzel ama merak ettim sabah kahvaltısını kaçta yaptın? Yani sabah kahvaltısını 8 gibi yapsan akşama kadar o kadarcık şeyle nasıl durdun :26: Bir de ben omlete domates katınca tadı bir garip oluyor sen nasıl yapıyorsun ayıptır sorması
hoş geldin aramıza canım ah o ilaçlar yokmu bizi bu hallere getiren umarım sağlık sorunların geçmiştir burdayken dönmeme şansın yok :)
kahvaltına zeytin ekle canım birde yeşilçay içersen faydasını görürsün
Çok güzel menün canım akşamı çok geç yapmadıysan çok saglıklı bi menü olmuş. Sabah geç kalktın sanırım, ögle menü olmamasını ona bagladım ben.
günaydın kızlar
sabah 7 de kalkıyorum yürüyüşe gidiyoruz komsumla 8:30 gibi eve geliyorum ancak hemen kahvaltı yapmıyorum 1 tane elma yıyorum bitki çayımı içiyorum 10 gibi falan kahvaltımı yapıyorum, akşam yemeğimi erken yiyorum saat 17:30 gibi yatana kadarda gene bol su ve bitki çaylarıyla idare ediyorum
domateli omletide valla benımde pek hoşuma gıtmıyo ama hergunde haşlama yemekten bıkıyor ınsan bitane domatesi kabuklarını soyup minik doğruyorum tereğagında biraz suyunu çektiriyorum ve yumurtası ve peynirini ekliyorum lezzetlensin diye karabiber ve biraz kırmızı biber bukadar
hoşbulduk canımçok sukur suanda ıyıyım ay sonu kontrolum var bakalım
zeytin yiyorum ama bazen canım istemiyorbu dokuzlu bitki çayı varya ondan içiyorum içinde yeşilçayda var:44:
Herkese günaydın kızlar ..
Dün yediklerimi yazayım, tartıya baktığımda koruma için uygun bir menü olduğunu gördüm.
Sabah 2 tane küçük sandwich yedim, içinde bol marul, domates, az beyaz peynir ve salam vardı.Ekmeğimizi komple kepekliye döndürdük zaten.
Öğle yemedim, kahve,bitki,çayı,su vs ..
Akşam da dışarısaydık, 1 tane adana dürüm yedim, siz ne düşünüyorsunuz sürüm konusunda, lavaş 2 dilime eşitse adana zaten ızgara problem olmaz diye düşündüm cidden öyle oldu. Yanında bol acı biber ve ayran..
1 saatte yürüyüşümüzü yaptık.
adanayı marula sarıp yemeyi dene canım
Herkese günaydın kızlar ..
Dün yediklerimi yazayım, tartıya baktığımda koruma için uygun bir menü olduğunu gördüm.
Sabah 2 tane küçük sandwich yedim, içinde bol marul, domates, az beyaz peynir ve salam vardı.Ekmeğimizi komple kepekliye döndürdük zaten.
Akşam da dışarısaydık, 1 tane adana dürüm yedim, siz ne düşünüyorsunuz sürüm konusunda, lavaş 2 dilime eşitse adana zaten ızgara problem olmaz diye düşündüm cidden öyle oldu. Yanında bol acı biber ve ayran..
Sen kilo koruma dönemindesin o yüzden bence menün gayet uygun. Bende bir an önce gelsem şu kilo koruma dönemine
Diyetten dolayı bi bıkkınlık başladı bende napacam bilmiyorum.
Günaydııınlaaar
Mercani telefonumdan bir türlü özel mesaj yerini açamadım mesaj sayımı buraya yazıyorum. Dünkü mesaj sayım maalesef 2(
Çok şiş hissediyorum kndimi ya. Sabah karnım öyle şiş oluyorki sanki bir sürü bişey yemişim.dün sırf bu yüzden nerdeyse hep aç gezdim
Kızlar pempepanter izin almıştı dimi yanlış hatırlamıyorum?
Ah canım stres olmamaya çalış, kafanı biraz başka şeylere versene, bi izin gününde eşinle çıkın dolaşın biraz. Hasta olamıyorum dedikçe daha çok stres olucaksınGünaydııınlaaar
İnsanlar hastalıkla öğreniyor yemeyi içmeyi. Benim de insülin direncim var onu düşürmem gerekiyor diye diye degiştirdim yeme şeklimi. Tuz hayatımızın içinde ama gerçekten de en büyük düşman. Mümkünse her şeyi tuzsuz yemeye alışmak lazım. :)Günaydınnnnnlar kendi doğrularından vazgeçme canım evet gözüm doyuyor kesinlikle sporlarım hamlığım gidinceye dek şimdilik böyle ileriki zamanlarda yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum evet hemen hemen herşeyimi evde kendim yaparım 10 yaşımdan bu yana mutfaktayım zaten yapmazmıyım neler neler mantıdan ev baklavasına kadar her yöreyi yaparım severek de yerim( belli olmuyormu ) her ay düzenli foto ekleyeceğim hep birlikte inceleriz annem böbrek hastası olduğu için zaten doğal beslenmeye çalışıyorduk 5 yıldır bütün yiyeceklerde ne var ne yok bilirim çünkü anneme potasyum ve fosfor zararlı netten bakıp ona göre yemek yapıyorum yemeklerde salça tuz kullanmıyoruz tuz en büyük düşmanı annemin kışın sürekli domates kullanırım
çörek otu ve kahvaltı tamam spor henüz yok fakat eşofmaını giydim
akşam ayrıntılı yazarım
şimdi benim kurtarıcım Canan Karatay star tv melekte
onu izliyorum sade türk kahvesi eşliğinde
onu dinlerken
kahvaltımı yaptım
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların, insan saglıklı beslenmeye başlayınca her hastalıktan kurtuluyor. İnşallah iyi çıkar o yüzden sonuçların.günaydın kızlar
sabah 7 de kalkıyorum yürüyüşe gidiyoruz komsumla 8:30 gibi eve geliyorum ancak hemen kahvaltı yapmıyorum 1 tane elma yıyorum bitki çayımı içiyorum 10 gibi falan kahvaltımı yapıyorum, akşam yemeğimi erken yiyorum saat 17:30 gibi yatana kadarda gene bol su ve bitki çaylarıyla idare ediyorum
domateli omletide valla benımde pek hoşuma gıtmıyo ama hergunde haşlama yemekten bıkıyor ınsan bitane domatesi kabuklarını soyup minik doğruyorum tereğagında biraz suyunu çektiriyorum ve yumurtası ve peynirini ekliyorum lezzetlensin diye karabiber ve biraz kırmızı biber bukadar
hoşbulduk canımçok sukur suanda ıyıyım ay sonu kontrolum var bakalım
zeytin yiyorum ama bazen canım istemiyorbu dokuzlu bitki çayı varya ondan içiyorum içinde yeşilçayda var:44:
Çok geç yapmıyomuşsun aslında kahvaltını ama acıkmıyorsun demek ki o kadar kolay :)yok canım 17:30 gibi yiyorum akşam sabahta 10 da yapıyorum kahvaltımı, öğlen yersem akşam geç yemek durumunda kalıyorum oyuzden yemıyorum meyve,bitki çayı su geçiştiriyorum zaten ev işleri falan pek aklıma gelmıyr
Çok güzel canım yürüyüşle falan dengeliyosun zaten, bi de senin kilon yavaş yavaş oturuyor da olabilir mi, çok aşırıya kaçmqdıgın sürece kilo almazsın sanırım?Herkese günaydın kızlar ..
Ne kadar oldu ki canım sen diyete başlayalı? İzinliykende diyet yapıyor muydun? Bi de dershanen falan başladı ya o yüzden sıkılmış olabilir misin, ben okul başladıgından beri tamam dikkat ediyorum yediklerime ama kilo almıyım yeter psikolojisini yaşıyorum biraz. Çünkü tek ugraştıgın şey diyet olmuyor, her gün dışarda oluyorsun. İlk zamanlar gibi olmuyor diyet süreci.Sen kilo koruma dönemindesin o yüzden bence menün gayet uygun. Bende bir an önce gelsem şu kilo koruma dönemine
Diyetten dolayı bi bıkkınlık başladı bende napacam bilmiyorum.
İzin istemişti, hastaydı sanırım biraz ama sanki sen ona bişey sormuştun izin istediginde ona cevap verdi mi?Kızlar pempepanter izin almıştı dimi yanlış hatırlamıyorum?
Evet ben de öyle okudum diye hatırlıyorum.
Ne kadar oldu ki canım sen diyete başlayalı? İzinliykende diyet yapıyor muydun? Bi de dershanen falan başladı ya o yüzden sıkılmış olabilir misin, ben okul başladıgından beri tamam dikkat ediyorum yediklerime ama kilo almıyım yeter psikolojisini yaşıyorum biraz. Çünkü tek ugraştıgın şey diyet olmuyor, her gün dışarda oluyorsun. İlk zamanlar gibi olmuyor diyet süreci.
Ah canım stres olmamaya çalış, kafanı biraz başka şeylere versene, bi izin gününde eşinle çıkın dolaşın biraz. Hasta olamıyorum dedikçe daha çok stres olucaksın(
İnsanlar hastalıkla öğreniyor yemeyi içmeyi. Benim de insülin direncim var onu düşürmem gerekiyor diye diye degiştirdim yeme şeklimi. Tuz hayatımızın içinde ama gerçekten de en büyük düşman. Mümkünse her şeyi tuzsuz yemeye alışmak lazım. :)
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların, insan saglıklı beslenmeye başlayınca her hastalıktan kurtuluyor. İnşallah iyi çıkar o yüzden sonuçların.
Çok geç yapmıyomuşsun aslında kahvaltını ama acıkmıyorsun demek ki o kadar kolay :)
Çok güzel canım yürüyüşle falan dengeliyosun zaten, bi de senin kilon yavaş yavaş oturuyor da olabilir mi, çok aşırıya kaçmqdıgın sürece kilo almazsın sanırım?
Ne kadar oldu ki canım sen diyete başlayalı? İzinliykende diyet yapıyor muydun? Bi de dershanen falan başladı ya o yüzden sıkılmış olabilir misin, ben okul başladıgından beri tamam dikkat ediyorum yediklerime ama kilo almıyım yeter psikolojisini yaşıyorum biraz. Çünkü tek ugraştıgın şey diyet olmuyor, her gün dışarda oluyorsun. İlk zamanlar gibi olmuyor diyet süreci.
İzin istemişti, hastaydı sanırım biraz ama sanki sen ona bişey sormuştun izin istediginde ona cevap verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?