Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydııınlaaar

Mercani telefonumdan bir türlü özel mesaj yerini açamadım mesaj sayımı buraya yazıyorum. Dünkü mesaj sayım maalesef 2 (

Çok şiş hissediyorum kndimi ya. Sabah karnım öyle şiş oluyorki sanki bir sürü bişey yemişim. dün sırf bu yüzden nerdeyse hep aç gezdim

yediğin bişeymi dokundu acaba

günaydın kızlar

sabah 7 de kalkıyorum yürüyüşe gidiyoruz komsumla 8:30 gibi eve geliyorum ancak hemen kahvaltı yapmıyorum 1 tane elma yıyorum bitki çayımı içiyorum 10 gibi falan kahvaltımı yapıyorum, akşam yemeğimi erken yiyorum saat 17:30 gibi yatana kadarda gene bol su ve bitki çaylarıyla idare ediyorum
domateli omletide valla benımde pek hoşuma gıtmıyo ama hergunde haşlama yemekten bıkıyor ınsan bitane domatesi kabuklarını soyup minik doğruyorum tereğagında biraz suyunu çektiriyorum ve yumurtası ve peynirini ekliyorum lezzetlensin diye karabiber ve biraz kırmızı biber bukadar

hoş geldin aramıza canım ah o ilaçlar yokmu bizi bu hallere getiren umarım sağlık sorunların geçmiştir burdayken dönmeme şansın yok :)

hoşbulduk canım çok sukur suanda ıyıyım ay sonu kontrolum var bakalım

kahvaltına zeytin ekle canım birde yeşilçay içersen faydasını görürsün

zeytin yiyorum ama bazen canım istemiyor bu dokuzlu bitki çayı varya ondan içiyorum içinde yeşilçayda var:44:

Çok güzel menün canım akşamı çok geç yapmadıysan çok saglıklı bi menü olmuş. Sabah geç kalktın sanırım, ögle menü olmamasını ona bagladım ben.

yok canım 17:30 gibi yiyorum akşam sabahta 10 da yapıyorum kahvaltımı, öğlen yersem akşam geç yemek durumunda kalıyorum oyuzden yemıyorum meyve,bitki çayı su geçiştiriyorum zaten ev işleri falan pek aklıma gelmıyr

Herkese günaydın kızlar ..

Dün yediklerimi yazayım, tartıya baktığımda koruma için uygun bir menü olduğunu gördüm.

Sabah 2 tane küçük sandwich yedim, içinde bol marul, domates, az beyaz peynir ve salam vardı.Ekmeğimizi komple kepekliye döndürdük zaten.
Öğle yemedim, kahve,bitki,çayı,su vs ..
Akşam da dışarısaydık, 1 tane adana dürüm yedim, siz ne düşünüyorsunuz sürüm konusunda, lavaş 2 dilime eşitse adana zaten ızgara problem olmaz diye düşündüm cidden öyle oldu. Yanında bol acı biber ve ayran..

1 saatte yürüyüşümüzü yaptık.

günaydın cnm çok sevindim iyi olmana ay sonu sonuçlarında iyi çıkar iinş

adanayı marula sarıp yemeyi dene canım

Sen kilo koruma dönemindesin o yüzden bence menün gayet uygun. Bende bir an önce gelsem şu kilo koruma dönemine

Diyetten dolayı bi bıkkınlık başladı bende napacam bilmiyorum.

Sen kilo koruma dönemindesin o yüzden bence menün gayet uygun. Bende bir an önce gelsem şu kilo koruma dönemine

Biliyorsun ya ben de son zamanlarda çok sıkıldığımdan acele ettirdim kendimi, bence sporu arttır yediklerini düzenle, hoop gitsin kilolar sonra rahat rahat koru ..

Tamam canım not ettim seninkini. Neden böyle oldu acaba bir doktora mı gitsen.

Kızlar pempepanter izin almıştı dimi yanlış hatırlamıyorum?

Ah canım stres olmamaya çalış, kafanı biraz başka şeylere versene, bi izin gününde eşinle çıkın dolaşın biraz. Hasta olamıyorum dedikçe daha çok stres olucaksın (
İnsanlar hastalıkla öğreniyor yemeyi içmeyi. Benim de insülin direncim var onu düşürmem gerekiyor diye diye degiştirdim yeme şeklimi. Tuz hayatımızın içinde ama gerçekten de en büyük düşman. Mümkünse her şeyi tuzsuz yemeye alışmak lazım. :)

Canım inşallah iyi çıkar sonuçların, insan saglıklı beslenmeye başlayınca her hastalıktan kurtuluyor. İnşallah iyi çıkar o yüzden sonuçların.
Çok geç yapmıyomuşsun aslında kahvaltını ama acıkmıyorsun demek ki o kadar kolay :)
Çok güzel canım yürüyüşle falan dengeliyosun zaten, bi de senin kilon yavaş yavaş oturuyor da olabilir mi, çok aşırıya kaçmqdıgın sürece kilo almazsın sanırım?

Ne kadar oldu ki canım sen diyete başlayalı? İzinliykende diyet yapıyor muydun? Bi de dershanen falan başladı ya o yüzden sıkılmış olabilir misin, ben okul başladıgından beri tamam dikkat ediyorum yediklerime ama kilo almıyım yeter psikolojisini yaşıyorum biraz. Çünkü tek ugraştıgın şey diyet olmuyor, her gün dışarda oluyorsun. İlk zamanlar gibi olmuyor diyet süreci.

Evet ben de öyle okudum diye hatırlıyorum.

Sende öyle hatırlıyorsan izinli yazarım o zaman. Bildirim yaparken yanına izinli yazıyoruz dimi başka bişe yok?

İzinliyken diyet yapmadım ama çok dikkat ettim yediğime içtiğime çünkü ben yemek yemeyi çok seven bir insanım yani diyet yapmış sayılırım. Nisandan beri diyetteyim. Acaba şöyle 1-2 hafta ara versem sadece spor yapsam da yeniden mi başlasam diyorum. Yani izinli olmıcam yine burada olacam ama kendi kafamda sanki izinliymiş gibi yapmayı düşünüyorum.

İzumi eşim izinde o kadar zor ki o izinliyken kilo almamak, ben ders çalışıyorum diye bir yere gitmedik, zaten tatil yerinde yaşıyoruz da, izinliyken biraz yüzelim düşüncem vardı ama koca yaz 2 kere yüzdüm ne hale geldim, o yanıklarım acısından ne uyuyabiliyorum ne ders çalışabiliyorum o yüzden sık sık mümkün değil zaten, ancak işte yürüyüş biraz dengeliyor, bir de kendimi tutmak, evlenmeden önce 1 ay görüşürdük genelde biz sene de parça parça 10 günde 3-4 kilo alırdım sonra o gidince verirdim. Dertliyim yani bu konuda Yine de dengelemek için uğraşıyorum.

İzin istemişti, hastaydı sanırım biraz ama sanki sen ona bişey sormuştun izin istediginde ona cevap verdi mi?

Vermedi galiba çünkü verse hatırlardım gibi geliyor. En az 2 hafta izin alınıyor 2 hafta izinli olacak artık. Yarın bildirim yapmazsa ki ben yapacağını sanmıyorum kilosunu sabit yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…