Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sadece izinli yazıyorsun başka bir şey yok. Eğer 6 ay dönmezse diskalifiye oluyor.

Kızlar şimdi 2 kişiyi daha davet ettim takıma eğer onlarda gelirse daha fazla kişi davet etmiyelim bence bu kadar yeter

Bence de bir süre duruma bakıp ona göre davet edebilirsin..

Yeni gelen 4 kişi var galiba. Sinsirella, Sweet, betrayal, sahgul.

Sweet ve sahgul paylaşımda bulunuyor ama diğer 2 arkadaş fazla katılmıyor. Bu hafta böyle geçsin bakalım bir dahaki haftaki tutumlarına göre alınırlar takıma.

Tabi ki mesaj sayıları çok önemli, paylaşım az olursa zaten alınmazlar hiç takıma .. Ben de 2 arkadaşı gördüm genelde, tabi benim gözümden kaçabilir ..

Selam herkese, mercani tarafından takıma davet edilir edilmez koştum geldim :)

Kısaca kendimden söz edeyim, 24 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, 1-1,5 yıl kadar önce 86 kilo iken kafama dank etti :) ve zayıflamaya karar verdim 9.takımdaydım daha önce sonrasında yarışma psikolojisinden uzak kalmak ıcın ayrıldım aslında bazı problemlerde vardı o zamanlar takım kapatılacaktı vs. velhasıl şimdi 72,7 kiloyum ve bir takım ile beraber motive olup kaldığım yerden (pek kaldığım yerde değilim gerçi ) devam etmek istiyorum, işyerinde şu sıralar yoğunluğum yok elimden geldiğince online olup paylaşımda bulunmaya özen gösteririm.

Hoş geldin sefalar getirdin canım ne güzel zayıflamışsın takım konusunda da tecrübelisin ben aslında tam okumadan atladım cuma yarışmalarına maksat eğlence yarışma bahane fakat birbirimizi motive etmemiz açısından çok güzel cuma yarışmalarında paylaşım yapan bilgilendiren emek harcayan herkese çok çok tşkler hep birlikte çok güzel zayıflarız inş

benim şimdi yürümem lazım sırt çantama verdiğim kiloları koyup yürüyeyim müziklemi yürüsem yoksa yabancı dizilerimimi izlesem karar veremedim neyse gelince paylaşırım

Hoşgeldin takıma, umarım hedef kilonu görürsün bir an önce ..

Hoşbuldumm canımmmmevet takım konusunda tecrübeliyim uzun zaman yarıştım 9.takımda, kilo vermenin yanında çok güzel arkadaşlar da edindim, eminim burada da hem birbirimizi motive edecek hem de çok güzel arkadaşlıklarımızda olacak :)

ben sabah yürüyüş yaparken tempolu müziğimi açıyorum müzik eşliğinde tempolu yürüyüyorum sıkılmıyorum çok iyi oluyor :) kolay gelsin sana canım, sonra görüşürüz :)

Hoşgeldin canım takıma :)
İnşallah hep beraber verecez o pis kiloları Kuralları sana da yazacam ama takımdaki arkadaşlar kurallardan sıkıldık diye isyan ederler diye çekiniyorum

Hedef kilonu da söylersen sevinirim :)

Serates affına sığınırak kuralları yeni gelen arkadaşımız için bir kez daha yazıyorum

3.TAKIM KURALLARI:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)

5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum ) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.

6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.

7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.

Hoşbuldumm canımmm

İnşallah hep beraber kurtulruz :)

Kuralları okudum, teşekkür ederim, disiplinli bir takım olmamız (takıma alınırsam tabi :)) benim açımdan çok iyi, bu sayede sorumluluklarımızın daha bilince oluruz.

Paylaşım yaptıktan sonra tabi ki alınırsın :)

Canım diyet yaptıgın için yeme konusunda kendini sınırlıyor, engelliyor musun, diyetteyim diyetteyim diye düşünüp yemek istedigin şeyleri yemiyor musun o yüzden mi sıkıldın?
Eşinle görüştügünde mi kilo alıyordun? Bende biraz öyleyim aslında, normal arkadaşlarımın yanında canım bi şey istemez, kaçamak yapmam ama sevgilimle oldugumda ne yedigim çok belli olmuyor :)
Yanıklar hala var mı, 2 günde nasıl o kadar yandın ki? (
Vermedi galiba çünkü verse hatırlardım gibi geliyor. En az 2 hafta izin alınıyor 2 hafta izinli olacak artık. Yarın bildirim yapmazsa ki ben yapacağını sanmıyorum kilosunu sabit yazarım.
İzinli de yazabilirsin aslında kaç gündür de gelmedi çünkü. Zaten izinli oldugunda diger haftalarda listede olmuyor izinden gelene kadar. Şimdi sabit yazarsan ama gelmezse kötü olmaz mı (
Kızlar şimdi 2 kişiyi daha davet ettim takıma eğer onlarda gelirse daha fazla kişi davet etmiyelim bence bu kadar yeter
En fazla 15 kişi olabiliyoruz sanırım. Sen takip edebiliyorsan sorun degil gerçi ama üye sayısı arttıkça senin içinde zor olur :)
Mesaj bildirimi yapmaya başlamıştık aslında takip etmek için kimse mesajlarını yazmıyor mu? (
Hoşgeldin canım :) çok güzel kilo vermişsin zamanında yine kilo vermemen için hiç bi sebep yok :)

Arkadaş edinip muhabbet ettikçe motive oluyoruz zaten, tek başına bi şeye başladıgın zaman motivasyonun çok kolay azalıyor. Takımda oldukça ister istemez dikkat ediyoruz :)) inşallah bizimle de çok güzel kilolar verirsin :)))

İzumi aradan bana verdiğin cevapları seçecektim ama çok üşendim Evet bu aralar kendimi çok sıkıyorum diyetteyim şunu yemiyim diyetteyim şunu yapıyım falan çok bunaldım. Haklısın yeni üye geldikçe benim için zor oluyor o yüzden kendi kendime torpil yapıp üye alımını durdurayım dedim Bu hafta çok kişi sarı kart alacak gibi duruyor akılları başlarına gelir artık o mesajlarını bildirmeyenlerin

Hayır yani çok mu zor anlamıyorum ki bi mesaj atmak? Mesaj atmayı geçtim buraya bile yazmayan var. Buraya yazanları da kabul ettim bu haftalık. Mesela SA mesaj atamamış telefondan buraya yazmış onu not ettim. Sweet bir defa takıma yazmıştı onu da not ettim. Ben uğraşıp kendimi parçalıyorum mesaj atın diye hala atmayan oluyor.

aynı boydaymışız noracım hedeflerimizde aynı hadi bakalım hep birlikte ulaşalım tşkler yürüyüş bitti duşta bi,de kese yaptım offf yanaklar heidi gibi oldu annemin çay saati gelmiş çay içiyorum şimdi hala acıkmadım bugünkü yemekte basit yalancı avunya mantısı yapacağım kına gecesi çıktı bide akşam birazda orda zıplarım the borgias ı izledim sıkılmayayım diye 10 dk da tiffany pa pa pa pa pa pa

saçımı bi tarayabilsem yorulmuşum terziye gidip geleceğim çay bitince

Aynen öyleydim izumi, eşim de yemek yemeyi çok seviyor, ikimizin birleşmiş halini anlatamam, hele dikkat etmiyorsak vay halimize

Yakın zamanda yanmadım hiç o yüzden yok ama 2 gün ard arda falan değil 1 günde yanıyorum, 1 günü geçtim o 1 günde ancak 2 saat güneşte durup yanıyorum, günlerce acısını çekiyorum, fazla fazla beyaz tenliyim o yüzden sanırım çok kötü bir durum ..

şeker kaptan yinemi kızdın sen kızma kızma mutlaka arkadaşların bi sebebi vardır valla bende artık diyetteyim kelimesini sildim beynimden o yasak bu yasak şunu şu kadar gr yiyeceksin bilmemne bıktım yıllardır dr listelerinden bu ömrümün son denemesi ve kararlıyım kendime 6 ay süre tanıdım acelem yok ilkbaharda trekkinglere gideceğim haftasonları bide şu sigarayı bırakabilirsem gel keyfim gel bi kaç kez gittim yarı yoldan döndüm rehberler bırakmıyorda arkada kimse çok utandım gerçi aldığım ilaçlarda etkiliyor yürümemi ama çoğu hamlıktan ve kilodan 80 yaşında adam yürüyor ben kalıyorum doğayı çok seviyorum çünkü bakalım inş diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…