Sende öyle hatırlıyorsan izinli yazarım o zaman. Bildirim yaparken yanına izinli yazıyoruz dimi başka bişe yok?
İzinliyken diyet yapmadım ama çok dikkat ettim yediğime içtiğime çünkü ben yemek yemeyi çok seven bir insanım yani diyet yapmış sayılırım. Nisandan beri diyetteyim. Acaba şöyle 1-2 hafta ara versem sadece spor yapsam da yeniden mi başlasam diyorum. Yani izinli olmıcam yine burada olacam ama kendi kafamda sanki izinliymiş gibi yapmayı düşünüyorum.
Kızlar şimdi 2 kişiyi daha davet ettim takıma eğer onlarda gelirse daha fazla kişi davet etmiyelim bence bu kadar yeter
Bence de bir süre duruma bakıp ona göre davet edebilirsin..
Yeni gelen 4 kişi var galiba. Sinsirella, Sweet, betrayal, sahgul.
Sweet ve sahgul paylaşımda bulunuyor ama diğer 2 arkadaş fazla katılmıyor. Bu hafta böyle geçsin bakalım bir dahaki haftaki tutumlarına göre alınırlar takıma.
Selam herkese, mercani tarafından takıma davet edilir edilmez koştum geldim :)
Kısaca kendimden söz edeyim, 24 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, 1-1,5 yıl kadar önce 86 kilo iken kafama dank etti :) ve zayıflamaya karar verdim 9.takımdaydım daha önce sonrasında yarışma psikolojisinden uzak kalmak ıcın ayrıldım aslında bazı problemlerde vardı o zamanlar takım kapatılacaktı vs. velhasıl şimdi 72,7 kiloyum ve bir takım ile beraber motive olup kaldığım yerden (pek kaldığım yerde değilim gerçi) devam etmek istiyorum, işyerinde şu sıralar yoğunluğum yok elimden geldiğince online olup paylaşımda bulunmaya özen gösteririm.
Kısaca kendimden söz edeyim, 24 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, 1-1,5 yıl kadar önce 86 kilo iken kafama dank etti :) ve zayıflamaya karar verdim 9.takımdaydım daha önce sonrasında yarışma psikolojisinden uzak kalmak ıcın ayrıldım aslında bazı problemlerde vardı o zamanlar takım kapatılacaktı vs. velhasıl şimdi 72,7 kiloyum ve bir takım ile beraber motive olup kaldığım yerden (pek kaldığım yerde değilim gerçi) devam etmek istiyorum, işyerinde şu sıralar yoğunluğum yok elimden geldiğince online olup paylaşımda bulunmaya özen gösteririm.
Hoş geldin sefalar getirdin canım ne güzel zayıflamışsın takım konusunda da tecrübelisin ben aslında tam okumadan atladım cuma yarışmalarına maksat eğlence yarışma bahane fakat birbirimizi motive etmemiz açısından çok güzel cuma yarışmalarında paylaşım yapan bilgilendiren emek harcayan herkese çok çok tşkler hep birlikte çok güzel zayıflarız inş
benim şimdi yürümem lazım sırt çantama verdiğim kiloları koyup yürüyeyim müziklemi yürüsem yoksa yabancı dizilerimimi izlesem karar veremedim neyse gelince paylaşırım
Hoşgeldin canım takıma :)
İnşallah hep beraber verecez o pis kilolarıKuralları sana da yazacam ama takımdaki arkadaşlar kurallardan sıkıldık diye isyan ederler diye çekiniyorum
Hedef kilonu da söylersen sevinirim :)
Hoşbuldumm canımmm
İnşallah hep beraber kurtulruz :)
Kuralları okudum, teşekkür ederim, disiplinli bir takım olmamız (takıma alınırsam tabi :)) benim açımdan çok iyi, bu sayede sorumluluklarımızın daha bilince oluruz.
Canım diyet yaptıgın için yeme konusunda kendini sınırlıyor, engelliyor musun, diyetteyim diyetteyim diye düşünüp yemek istedigin şeyleri yemiyor musun o yüzden mi sıkıldın?İzinliyken diyet yapmadım ama çok dikkat ettim yediğime içtiğime çünkü ben yemek yemeyi çok seven bir insanım yani diyet yapmış sayılırım. Nisandan beri diyetteyim. Acaba şöyle 1-2 hafta ara versem sadece spor yapsam da yeniden mi başlasam diyorum. Yani izinli olmıcam yine burada olacam ama kendi kafamda sanki izinliymiş gibi yapmayı düşünüyorum.
Eşinle görüştügünde mi kilo alıyordun? Bende biraz öyleyim aslında, normal arkadaşlarımın yanında canım bi şey istemez, kaçamak yapmam ama sevgilimle oldugumda ne yedigim çok belli olmuyor :)İzumi eşim izinde o kadar zor ki o izinliyken kilo almamak, ben ders çalışıyorum diye bir yere gitmedik, zaten tatil yerinde yaşıyoruz da, izinliyken biraz yüzelim düşüncem vardı ama koca yaz 2 kere yüzdüm ne hale geldim, o yanıklarım acısından ne uyuyabiliyorum ne ders çalışabiliyorum o yüzden sık sık mümkün değil zaten, ancak işte yürüyüş biraz dengeliyor, bir de kendimi tutmak, evlenmeden önce 1 ay görüşürdük genelde biz sene de parça parça 10 günde 3-4 kilo alırdım sonra o gidince verirdim. Dertliyim yani bu konudaYine de dengelemek için uğraşıyorum.
İzinli de yazabilirsin aslında kaç gündür de gelmedi çünkü. Zaten izinli oldugunda diger haftalarda listede olmuyor izinden gelene kadar. Şimdi sabit yazarsan ama gelmezse kötü olmaz mıVermedi galiba çünkü verse hatırlardım gibi geliyor. En az 2 hafta izin alınıyor 2 hafta izinli olacak artık. Yarın bildirim yapmazsa ki ben yapacağını sanmıyorum kilosunu sabit yazarım.
En fazla 15 kişi olabiliyoruz sanırım. Sen takip edebiliyorsan sorun degil gerçi ama üye sayısı arttıkça senin içinde zor olur :)Kızlar şimdi 2 kişiyi daha davet ettim takıma eğer onlarda gelirse daha fazla kişi davet etmiyelim bence bu kadar yeter
Mesaj bildirimi yapmaya başlamıştık aslında takip etmek için kimse mesajlarını yazmıyor mu?Yeni gelen 4 kişi var galiba. Sinsirella, Sweet, betrayal, sahgul.
Sweet ve sahgul paylaşımda bulunuyor ama diğer 2 arkadaş fazla katılmıyor. Bu hafta böyle geçsin bakalım bir dahaki haftaki tutumlarına göre alınırlar takıma.
Hoşgeldin canım :) çok güzel kilo vermişsin zamanında yine kilo vermemen için hiç bi sebep yok :)Selam herkese, mercani tarafından takıma davet edilir edilmez koştum geldim :)
Hoşbuldumm canımmmmevet takım konusunda tecrübeliyim uzun zaman yarıştım 9.takımda, kilo vermenin yanında çok güzel arkadaşlar da edindim, eminim burada da hem birbirimizi motive edecek hem de çok güzel arkadaşlıklarımızda olacak :)
ben sabah yürüyüş yaparken tempolu müziğimi açıyorum müzik eşliğinde tempolu yürüyüyorum sıkılmıyorum çok iyi oluyor :) kolay gelsin sana canım, sonra görüşürüz :)
Canım diyet yaptıgın için yeme konusunda kendini sınırlıyor, engelliyor musun, diyetteyim diyetteyim diye düşünüp yemek istedigin şeyleri yemiyor musun o yüzden mi sıkıldın?
Eşinle görüştügünde mi kilo alıyordun? Bende biraz öyleyim aslında, normal arkadaşlarımın yanında canım bi şey istemez, kaçamak yapmam ama sevgilimle oldugumda ne yedigim çok belli olmuyor :)
Yanıklar hala var mı, 2 günde nasıl o kadar yandın ki?(
İzinli de yazabilirsin aslında kaç gündür de gelmedi çünkü. Zaten izinli oldugunda diger haftalarda listede olmuyor izinden gelene kadar. Şimdi sabit yazarsan ama gelmezse kötü olmaz mı(
En fazla 15 kişi olabiliyoruz sanırım. Sen takip edebiliyorsan sorun degil gerçi ama üye sayısı arttıkça senin içinde zor olur :)
Mesaj bildirimi yapmaya başlamıştık aslında takip etmek için kimse mesajlarını yazmıyor mu?(
Hoşgeldin canım :) çok güzel kilo vermişsin zamanında yine kilo vermemen için hiç bi sebep yok :)
Arkadaş edinip muhabbet ettikçe motive oluyoruz zaten, tek başına bi şeye başladıgın zaman motivasyonun çok kolay azalıyor. Takımda oldukça ister istemez dikkat ediyoruz :)) inşallah bizimle de çok güzel kilolar verirsin :)))
Hoşbuldumm canımmmmevet takım konusunda tecrübeliyim uzun zaman yarıştım 9.takımda, kilo vermenin yanında çok güzel arkadaşlar da edindim, eminim burada da hem birbirimizi motive edecek hem de çok güzel arkadaşlıklarımızda olacak :)
ben sabah yürüyüş yaparken tempolu müziğimi açıyorum müzik eşliğinde tempolu yürüyüyorum sıkılmıyorum çok iyi oluyor :) kolay gelsin sana canım, sonra görüşürüz :)
Eşinle görüştügünde mi kilo alıyordun? Bende biraz öyleyim aslında, normal arkadaşlarımın yanında canım bi şey istemez, kaçamak yapmam ama sevgilimle oldugumda ne yedigim çok belli olmuyor :)
Yanıklar hala var mı, 2 günde nasıl o kadar yandın ki?(
İzumi aradan bana verdiğin cevapları seçecektim ama çok üşendimEvet bu aralar kendimi çok sıkıyorum diyetteyim şunu yemiyim diyetteyim şunu yapıyım falan çok bunaldım. Haklısın yeni üye geldikçe benim için zor oluyor o yüzden kendi kendime torpil yapıp üye alımını durdurayım dedim Bu hafta çok kişi sarı kart alacak gibi duruyor akılları başlarına gelir artık o mesajlarını bildirmeyenlerin
Hayır yani çok mu zor anlamıyorum ki bi mesaj atmak? Mesaj atmayı geçtim buraya bile yazmayan var. Buraya yazanları da kabul ettim bu haftalık. Mesela SA mesaj atamamış telefondan buraya yazmış onu not ettim. Sweet bir defa takıma yazmıştı onu da not ettim. Ben uğraşıp kendimi parçalıyorum mesaj atın diye hala atmayan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?